2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra ben mantı acamam borek acamam bikac kez denedim olmadı.. pasta yapamam gordunus ne haldeydi pastam :)) ama guzel tiramisu sutlu tatlı kek acılmayan borek :) vs yaparım ..mantı acanlarında onunde egilirim

misal koltukta oturyos suna birisiyle elinde oyuncak oynuo donup donup bana uuuuu yapıo o ordek dudaklarıyla vede bacagıma yapısıo yani yetmio illa kucagıma gelcek opuscez koklascaz.. agzını acıp yalıoki bide

tamam pervin ne uyumlu kadınsın bak yemem etmemde dememissinn. sen ist a gel ben gonullu mantı isteyenlere yaparım :)

ayyy yerim onu pervin yaaa ne kadar tatlı ecoss. oglumun favorisi benimde oyle :)

bizimki tırmanmak için ugrasıyor ustumuze alıyoruz kucaga iki saniye sonra geri inmek için ugrasıyor .)

az evel bakıcımız aradı.
tum gun ugrastım yapınca sana soyliyim dedim dedi
noldu dedim

ece iki adım attı diyor
ay allahım dedim nası olud falan heyecan yaptım sabah beri onu dikip gel bana gel bana yapıyorum diyor ancak simdi iki adım attı diyor e ugrasmassan yurumez diyor
ay kadın can atıyor yurusun falan diyeb. oysa isten kacması gerekir oyle degilmi
ay dedim rica ediyorum nahide abla on gun kadar bu calısmaları durdur tatilde yuruyen bebekle ugrastırma bizi :)

didimm acımam guclubacismile

ben oraaya gelıcem.. bana da bı makarna haslayıverme yerımm senı vallaa

aslında bizim bakıcının derdi birazda baska
herseyi ilk ona yapsın ilk o gorsun yasasın istiyor
ece yi bizimle paylasamıyor herrr aksam istisnasız bende iken ece bakayım cagırayım bana glecekmi diye deneme yapıyor benden gittigi oluyor ay nasıl seviniyor kadın :)) çocuk gibi
aslında bu gurur oksanma ihtiyacları tipik aslan burcu ozellikleri
kadın aslan burcu
yanii bizimkilerde bu model olcak :)

ama ibodan asla gitmez ece bana bile zor gliyor ordada husran oluyor vazgecmiyor kandırmaya kendine çekmeye çalısıyor çok alem yaaa

ay haslarım efrimm ne istersen yaparım bir nur cemalinizi goreyim burcu ve senin :)
bu sene bodrum tarafına gitmedigime çokk pismanım hersene izmirden geçeriz bu sene antalya diye tutturdu ibo

bugun epey geyik yapmısım ya dusundum de simdi bolca yazmısım mesaj sayım 20 olmustur heralde
neyse mesai bitti çoksukur kızıma eve gidiyorum. hos yine uyuyor olacak ama bu aksam artık uyursa bile uyandırırım. mutlu aksamlarr

misal koltukta oturyos suna birisiyle elinde oyuncak oynuo donup donup bana uuuuu yapıo o ordek dudaklarıyla vede bacagıma yapısıo yani yetmio illa kucagıma gelcek opuscez koklascaz.. agzını acıp yalıoki bide

ve kucagımda suan

off kokusu burnumda, çok özledim oğlumu yine.. kız cocuk başka tabi bak yalıyo falan benim çenemde hep diş izleri, haşi haşin seviyo beni.

az evel bakıcımız aradı.
tum gun ugrastım yapınca sana soyliyim dedim dedi
noldu dedim

ibo nun gizli annesi falan olmasın bu kadın esra? ne bilim kayınpeder yapmıştır bişeyler kimseye söylememişlerdir. gerçi ne babaanneler var senin bakıcının tırnağı bile olamaz. çok şanslısın, ece de öyle. oğluma kertseydin daha da şanslı olacaktı ama neyse :))

belki emrah geldikten sonra 1 hafta antalyaya gecicez.. kpederler olmuycak istte dedim ya bizi ora cagırıolar.. emrahta dedi ben bakuden direk antalyaya gecerim sen ora gelirsin istermisin.. bende bilmiorum cocukla sefil olmiyim filan bi kal geldi ilk basta ama sonra guzel olur gibide geldi. halası oturuyo icinde ..baba tarafı tum akrabaarı orda vede ben o insanları cok seviorum babasının akraalarını.. hem eceyi bırakıp gezebilirizde .. guzel olur dimi

tazem ama boyle olursa gorusemeyiz

iidir canım senden nbr??
Valla okuyorum bakıyorum hep senin mesajların.. Mşh iyi vakit buluyon kıs:))

bezleri 5g ciş doluyo bu ara.. yaz oldugu icinde sık degisiorum pişmesin die ama bez stoklarımı tuketti bu kız benim. trden bayagı stoklamıstım

ay haslarım efrimm ne istersen yaparım bir nur cemalinizi goreyim burcu ve senin :)
bu sene bodrum tarafına gitmedigime çokk pismanım hersene izmirden geçeriz bu sene antalya diye tutturdu ibo

ay haslama dıorum bana makarna.. ay haslıycam senı makarnanın kalan suyunda Esraaa :))

alın size canlı canlı web camde cektim :)

artissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :))

evrim ben sana karnıbahar haslarım bize gel...:) yogurtlar yeriz :))))))))))9

ah bak var ya kalbımden vurdun benı beaaa... nasla nayır dıyemem.. yogurt da sarımsaklı oldu mu.. misssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…