2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olur olur burda sarmısaklarda nal kadar hem :)) makarnada haslarım.. bugunku menum :)) zyaglı kabakta var istermisin :)) ben diyet yapıom die adamcagızda yıyo:=) ama ona kızarttım karnıbaharı :)

ay adaş seni mantı yaparken hayal bile edemiyorum gözümle görmezsem inanmam
kurabiyeyi bile hazır bimden alan bir hatunsun sen tmm iki çocuklu falansında kurabiye yapmak 10 dknı alır en çok 15 dk
ay ne bileyim çok misafirperver gördüm seni ayrıcana sen pek misafirde sevmezdin noldu sana yahuu bugün sempatiksalakcinni

kuzu kebabıma kocaman maşallah rabbim nazarlardan saklasın
emeklediği yürüdüğü günleride görün inşallah

ferfin
bu ''f''leride efrim gadını alıştırdı
senin bakımlı olmanı hiç kıskanıyorum heleki zayıf olmanı hiiç kıskanmıyorumm bilesin guclubacismile

bence antalyaya gitmelisin güzel bir değişiklik olur
bak bana bu yaz içinde 3 ayrı memleket gezmiş oluyorum

bu arada tişörtler geldiiiii
ben çok beğendim baskısı falan fena değil aslında daha net bekliyordum çözünürlük yüksekti fotoların ama yinede güzel
ancak yahya için 2-3 yazmıştım keşke 1-2 yaş yazsaydım pişman oldum tişört elbise gibi oldu somalili oğluma :sinifsinif:

esra foto cekte gorelim tshittuu.. biz mahrumitey bolgesinde kaldık ne alcaz bilmem adama.. kverengi corap galiba :)))))))))) yarın cıkayım bari

ben geldimm
afikin bugun yememe uyumama ayrıca kafasını itinayla heryere vurma gunu..

dipdeyim..

yine atlayarak geçmiş aptım gözden kaçırdıklarım olmuştur kusura bakmayın lütfeenn.

..

Hayırdır cıgerım, cok duygusal gordum senı :)

duygusalım salıyorum evrimcim bu ara...

buda abimizin hali toplayan bi nur var nede olsa musti dağıtmaya hazır:))
bu ayın 1 de gitmiştim sırtı dönükmüş dr cinsiyetini görmesem kız diecem dio naz yapıo yüzünü dönmüo dio eklemeyi unutmuşum
maşallahh ikisinede bin kere maşallahh..

ece nin evde tv reklam vs izlerken ki tipik oturusu:)

öpmek istiyorumm..

şapkanı sevsinlerr..

oglan çocukları boyle muzur oluyor iste :)

millerlar götürülmüşş buzz gibii ohhh:içelim:

ece hamaga bayıldııı ama sıkı sıkı elinle ipleri tutmadanda rahat edemedi saglamcı kızım benim anasına çekmis :)))

çok sevimliii.. yirim yirimmm

ramazanda bende ikinci tatili planlıyorum agustos son haftası gibi 30 agustosta pazartesine denk geliyor çunku. bizde side falan bakınıyoruz hangi otellere bakıyorsun ?

KAMELYA WORLD : 25/08-12/09: 155 TL ULTRA HERŞEY DAHİL
CESARS RESORT SİDE : HAVUZ MAN: 1/08-31/08: 145TL
DENİZ MAN:164TL
KARA MANZ:155TL
ROYAL ATLANTİS : 11/08-03/09: 144TL(ECONOMY ODA) 150 TL(STD ODA)
ATLANTİS BEACH CLUB: 11/08-03/09 132 TL
CYRYSTAL ADMİRAL RESORT: 16/08-07/09: 127.50 TL

kopyala yapıştır yaptım.. mail olarak bilgilendirdi arkadaşım dahada bakıcaz karar vermedim henüz ama bunların hepsi ultra herşey dahil ve denize sıfır.

meşhur tüylü taçım yahoya yakışmışmıı sempatiksalakcinni

salıncakta uyuyan yahoo

bu çocuua herşey yakışıyoo..

alın size canlı canlı web camde cektim :)

evrime katılıyorum artizzz

yemediği için uyuyamıyor
sürekli memeye yapıştı
uyumadıgı içinde sersem tavuk gibi dolanıyor ortalıkda.
kafasını çarpmadıgı yer kalmadı ya
off içim sızlıyor ama napalım
düşe kalka büyücekler.
her düştüğü yere ahh ahh yapıp babası gelsin seni bir bir anlatcas babası sana kızcak gibi laflarla eğitimede ara vermiyoruz

dipnot vermek istediğimiz eğitim;babsının güçlü oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…