2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy ben YAHOO mu yirim uyumus salincakta...

PERVIN ev hali ne guzel makyajlisin,tas gibisin masallah..

perviin artizz ya senn herdaim farlarına hastayım ..
ecoş ecoş tokasını sevsi.nler
anası kılıklı süslü pakizekaydirigubbakcemile3

Buarada dogum gunu mesajlarina tekrar tisikur ama bugun ise gidemedim, sabah size yazamadim, idrarimdan kan geldi, birde cigerlerim berbat halim yok evde kaldim, tibet berbat hasta o da oglen geldi yaniyor atesten, aile hekimine gittik, kayinvalidem goturdu cunku ikimizde araba kullanicak halde degildik, ilaclarimizi aldik, birimiz bi yerde digeri i yerde yatiyoruz, ne guzel dogum gunu di mi(kayinpederim pasta almis bana, onu kesicez sagolsun..

bugün eşimle lens almaya giderken kaza yaptık...arabamıza kilerin servis aracı çarptı ön cam patladı vesağ yan kapı kapı içeri çöktü..geri zekalı servis şöförü geri geri geldi vurdu..yusufla arkadaydık..iyiki..olacağa çözüm yok malesef .....bunlan geçmiş olsun..

doğum günün kutlu olsun..mutlu ol senelerce sana boncuktan gül yaptım asacağım pencerene...

bence çalışmak daha iyi
çünkü çalışırken sabah çık akşam gel
şahsen ben çalışırken akşamdan yapardım ertesi gunun yemeğini.
çamaşır ütü ve temizlik gunlerim belliydi asla sarkmazdı
haftasonu temizlikle ugrasmazdım
full gezerdik
zaten ev batmazdı da
herdaim toplu oluyordu sanki
akşamlar misafirim geliridi.
hayatım çok düzenliydi
daha çok kitap okur daha çok ebedi aleme hazırıgım olurdu.

ama şimdi öylemi
hayır evdeyim işim hiiç bitmiyor sürekli ayy şunuda yapayım bunuda yapayım.
gelen giden eksik olmaz .
çamaşır ütü hiç bitmes temizlik desen zaten 3 gune yayışmış durumda.
kitap okumayı bırak gaztemi zor okuyorum.
dün uzun zMANDIR yapmadıgım bişey farkettim.ve içim cızzz etti,
hemen konsolun üstüne çıkardım gözumun önunde dursun da alıp okuyayım diye..

nurdanım nurcik
öydekin annesi
gamzeli afet.
dogum gunun kutlu olsun.
huzurlu saglıklı bir ömrün olsun:)

esrako
masada kaç tabak varya neler yediniz ölee..
aslında hiç ayrıntıcı dğeilimdir pek incelemem resmleri fekat direk dikkatimi çekdi yaff
bizim bi arkadaş gurubumuz var
aydının tabiriyle "oburlar ordusu"
onlarla yemeğe gideceksek mutalak açık büfeye gidilir
adamlar doyma hissini kaybetmiş gibi ya.
,işin ilginçi eşide çocuklarıda öyle..
mesela haftosnu brunch genelde 9-2 arası falandır ya,
eger o grupla takılıyorsak en geç 10 da orda oluruz 2 ye kadar otururuz adamlar aralıksız yiyor ya.
servis elemanları masadan tabak toplamakdan bii hal oluyorlar.
gerçi gittiğimiz yerler fix artık alıştılar:)

Son düzenleme:
deryaaaaaa geçmiş olsun canım yaaa

allah beterinden korusun.
ayy okurken yusufla ilgili bölümü taradı gözum hemen.
ön koltuk kesinlikle çocuklar için çok tehlikeli.

xtra celi ankara botnaik eczada 66 küsür haberiniz ola .orcinal kendileri ve göbek sorunu olanlara tavsiye ederim..gerçekten süper etkili...

sizinki de ilginçmiş.benim bakıcım da dedi ki;televizyonda bakıcılıkla ilgili bir programda izlemiş."çocukta bir şeyi ilk siz görseniz de susun,anne-babanın hevesini kırmayın." bunu oğlumun üst dişlerini ilk gördüğümde söyledi.sanırım kadıncağız benden önce gördü de bu sebeple söylemedi.ayrıca konu ondan açılmışken söylemeden duramayacağım-burası küçük yer,herkes birbirini tanıdığı için kimseyle paylaşamıyorum-Allah kadıncağıza koca diye bir öküz vermiş,adam benim tüm feminist duygularımı kabartıyor.bu kadar düşünceli,ince bir kadıncağıza yapılanları duydukça çıldırıyorum.maddi anlamda küçük de olsa bir katkım olmasıyla avutuyorum kendimi.

sonunda sızdı yien oto koltugunda sallanarak uyudu özlemiş herhalde önce uzun zuuzn oynadı sonra sızdı şükür...
[/URL][/IMG]

temmuzda gelen gelene vay vayy.

ayy sevindirik oldum...kaydirigubbakcemile2

foto koyar mısın canım zahmet olmazsa.

çok geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsınız.

ayy esrakoo alemsin ya gitmiş benm mjımdaki yazım yanlışını bulmuş ne hatun yaa.
eskiden taze purcu ile elif yapardı bu türkdil kurumu görevini..

demam daha tikkatli olayım..

DERYA,geçmiş olsun.tayin isteğiniz de kabul olur inşallah.arkadaşlar amirin buna hakkı yoktur demişler ama bu meslekte hak-hukuk olmadığını üzülerek de olsa öğrenmiş bulunuyorum.
NURDAN,doğumgünün kutlu olsun.seneye bugün çoktaaaaan ülkene dönmüş,düzenini kurmuş ve sıkıntılı günleri hatırlayamayacak kadar hayatından çıkarmış olursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…