buarada dogum gunu mesajlarina tekrar tisikur ama bugun ise gidemedim, sabah size yazamadim, idrarimdan kan geldi, birde cigerlerim berbat halim yok evde kaldim, tibet berbat hasta o da oglen geldi yaniyor atesten, aile hekimine gittik, kayinvalidem goturdu cunku ikimizde araba kullanicak halde degildik, ilaclarimizi aldik, birimiz bi yerde digeri i yerde yatiyoruz, ne guzel dogum gunu di mi(kayinpederim pasta almis bana, onu kesicez sagolsun..
,
hemen konsolun üstüne çıkardım gözumun önunde dursun da alıp okuyayım diye..
aslında bizim bakıcının derdi birazda baska
herseyi ilk ona yapsın ilk o gorsun yasasın istiyor
ece yi bizimle paylasamıyor herrr aksam istisnasız bende iken ece bakayım cagırayım bana glecekmi diye deneme yapıyor benden gittigi oluyor ay nasıl seviniyor kadın :)) çocuk gibi
aslında bu gurur oksanma ihtiyacları tipik aslan burcu ozellikleri
kadın aslan burcu
yanii bizimkilerde bu model olcak :)
ama ibodan asla gitmez ece bana bile zor gliyor ordada husran oluyor vazgecmiyor kandırmaya kendine çekmeye çalısıyor çok alem yaaa
yok yaff okadarda vahim durumda değilim.Kuran -ı Kerim ....kaydirigubbakcemile3
foto koyar mısın canım zahmet olmazsa.bu arada tişörtler geldiiiii
ben çok beğendim baskısı falan fena değil aslında daha net bekliyordum çözünürlük yüksekti fotoların ama yinede güzel
ancak yahya için 2-3 yazmıştım keşke 1-2 yaş yazsaydım pişman oldum tişört elbise gibi oldu somalili oğluma :sinifsinif:
bugün eşimle lens almaya giderken kaza yaptık...arabamıza kilerin servis aracı çarptı ön cam patladı vesağ yan kapı kapı içeri çöktü..geri zekalı servis şöförü geri geri geldi vurdu..yusufla arkadaydık..iyiki..olacağa çözüm yok malesef .....bunlan geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?