2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bi dakka anlmadım ben
şimdi nur yazmışki,,
musti arnını vurdu morarmasın falan.... devam ediyo

şimdi bunu bende karnını diye anladım
alnınımı vurmuş:bbo:

nurdaaaaaaaan geçmiş olsun canımm
idrardan kan gelmesi ne dimek ya??
aaaaaaa nedendir acep

sabiha'nın önerdiği bir durum bu

çok üzülürüm. ama siz bilirsiniz napalım, o zaman da başka bir tarihi kollarız. du bakalım allah büyük. (maşallah daşşş)

bence antalyaya gitmelisin güzel bir değişiklik olur
bak bana bu yaz içinde 3 ayrı memleket gezmiş oluyorum

kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile bi sussana be!

az önceki uyma resmini kaçta eklediğime baktım
offffffakannehir

18 45

şimdi saat 19 10
buyrun
[/URL][/IMG]

sabiha bu durumun nesini öneriyor,anlamadım?bana benim bakıcımın hareketi daha doğru gibi geldi :uhm:

diyor ki, bakıcının çocuğu sahiplenmesini sağlayın. "teyzesi, bu artık senin çocuğun" " bak, senin elinden ne güzel yiyor" vs diyerek bakıcı çocuğu sahiplensin. Bundan bahsediyorum.

MAGNUM GOLD DA FENA DEĞilmiş hani. :kedi:

tamam o zaman,o konuda sorun yok.emanet aldığı şeyin bir eşya değil,benim canımın parçası olduğunun farkında.kendi evladı gibi titizlendiğinin farkındayım.

özel yetenek geliştirdim kimsenin olmadıgızamanları buluyorum topikde.
oricinal..

Doruk gene mızmız, sürekli mızırdıyor, ağlıyor uykusunda. Sanırım diğer ön diş geliyor. ılki çıkarken de aynısı olmuştu. Gene peditus verdim, Onur sallıyor, inşallah rahat uyur, dün işe yaramıştı

ben sabırsızlıkla beklıyorum..

verilmiş sadakanız varmıs.. sukur mala gelmıs, onunla kalmıs.. cok gecmıs olsun Deryacım..

xtra celi ankara botnaik eczada 66 küsür haberiniz ola .orcinal kendileri ve göbek sorunu olanlara tavsiye ederim..gerçekten süper etkili...

arasında 20 lıra fark var resmen sıte ıle..

esraaaaaaaa
canım çekdi bende yapmak istedim..

kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…