ay yeyim ben seni tontis..ben söyle bir sokulsam yanina sonra su gidisini bir güzel koklayip gidiklasam nasil olur.???.opuyorumnanaktancok datlu cooookkkkkk!!!!az önceki uyma resmini kaçta eklediğime baktım
offffffakannehir
18 45
şimdi saat 19 10
buyrun
[/URL][/IMG]
tşkler canım.FATMA çok hoşsunuz ailecek.
Not girmem lazım. Aylaklık ediyorum.
bende verdim peditus. ne acı ilaç. nefret ediyor. kıyamayarak veriyorum.. mızmızlık çok zor oluyor. kolay gelsin burcu.Doruk gene mızmız, sürekli mızırdıyor, ağlıyor uykusunda. Sanırım diğer ön diş geliyor. İlki çıkarken de aynısı olmuştu. Gene peditus verdim, Onur sallıyor, inşallah rahat uyur, dün işe yaramıştı
pervin msj.in nereye gitti?? esin ne dimek istedi anlamadim ben..:uhm:
ya yiter ya !!! ya yiter ya!!! nedir bu erkeklerden cektigimiz..:umursamaz:
baby ve pamuk prenses; herzaman ve heryerde anne kiz coookkk duru ve güzelsiniz..öpüyoyum sisi!!! opuyorumnanaktan
1 şeftali cam rendeden geçirilir, dolapta soğutulmuş yeşilçaya ilave edilir. yarım limon ve biraz şeker eklenir. Bardağa 1 dal taze nane atılır, ben seyreltiyorum da biraz soğuk suyla... çok şahane!
sagol canim alt idrar yolu enfeksiyonu, sistit oldum antibyotik basladi dr..evde herkes dokuluyor, tiber 39.5 derece atesle yatiyor, ben bu dogumgunun sevedim, biseyde anlamadim zatennurdaaaaaaaan geçmiş olsun canımm
idrardan kan gelmesi ne dimek ya??
aaaaaaa nedendir acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?