2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim..cocuklar yatti ve artik rahat rahat yazabilirim..Hayat hanim gecende dedigim gibi siralamaya calisirken ayni zamanda yere kapaklanma calismalarida yaptigi icin yalniz birakamiyorum hic..
mesela bugün oglum 2 dakika banyoya cagirdi ve odadan bir ciglik sesi bir baktim Hayat hanim yine yere cakilmis..kafamçokkarıştı tüm gün pesindeyim..söyle güzel güzel düsmeyi bir ögrense ne rahat olacak..kuzy gibin..a.s

bana bugün eczaci kadin Vishy nin baska bir kremini verdi..güya lipostrech artik yokmus..aldigimin adi da VishyCelluDestock..adindan da belli oldugu gibi selülit ve sikilastiriciymis..7 günde etkisini gösteriyormus ta mus mus..esimde al iste ne olacak simdi bu cikmis yeni kadinda söyledi iste daha etkiliymis diye..bende dedim eger ise yaramazsa yedim seni adam diye..klava: bakalim sonuc ne olacak..
Topikcek ürün cilginligi yasiyoruz..kobay farelere döndük valla..kaydirigubbakcemile3

pervin msj.in nereye gitti?? esin ne dimek istedi anlamadim ben..:uhm:
ya yiter ya !!! ya yiter ya!!! nedir bu erkeklerden cektigimiz..:umursamaz:

FATMA çok hoşsunuz ailecek.

Not girmem lazım. Aylaklık ediyorum.
tşkler canım.
bende verdim peditus. ne acı ilaç. nefret ediyor. kıyamayarak veriyorum.. mızmızlık çok zor oluyor. kolay gelsin burcu.

gecen piknige,yüzmeye ve pek cok yere gezmeye gittik ama kizimla bir resmim yok..benimkine didim didim resmimi cek diye adamin en az cocuklarla 10 resmi var benim 0...sadece 1 resmim var onuda sevgili oglum ben tikinirken cekmis..kaydirigubbakcemile3 oglumda olmasa ne yapardim acaba..senağlama

Fatma resimler harika..helede Yigitin sirittigi poza bayildim..disler felan meydanda..opuyorumnanaktan
Allah mutlulugunuzu bozmasin..:Saruboceq:

Esrako esra Ece nasilda büyüdü ya!!! baksana daha düne kadar ortada bile yoklardi simdi kocaman ve güzeller güzeli bir prenses oldu kizlarimiz..senağlamatabiki ogullarimizda..senağlama
sende de öylemi bilmiyorum ama oglum kardesinin varligina cok kolay alisti sanki..pek bir problem yasamadik bu konuda allaha sükür..:Saruboceq: ben yokkende hemen önüne otutturur kardesini ve dikkat eder..cok efhamli bu konuda..onun bu ilgisi beni cok duygulandiriyor..senağlamainsallah ileride de cok güzel bir kardeslik ve arkadaslik iliskileri olur..bunu gercekten cok ama cok istiyorum..:Saruboceq:

1 şeftali cam rendeden geçirilir, dolapta soğutulmuş yeşilçaya ilave edilir. yarım limon ve biraz şeker eklenir. Bardağa 1 dal taze nane atılır, ben seyreltiyorum da biraz soğuk suyla... çok şahane!

pervin msj.in nereye gitti?? esin ne dimek istedi anlamadim ben..:uhm:
ya yiter ya !!! ya yiter ya!!! nedir bu erkeklerden cektigimiz..:umursamaz:

ailesinden surekli psk baskı var cocukla ilgili.. bende yapmasınlar dedim ben tr deyken olan olayı anlattım oda o artık herkesin cocugu dedi bende hayır yanlız benim dedim kimse benden fzla sahiplenmesin ddedim.. pazar misal msn acmam kvalde hemen yazar nie acmadınız cok bekledim.. evde deilmiydin.. dedim evdeydim dısardaydık takıldık uyuduk acmadım. mecbur hissettiriolar insanı. bbg evi gibi 7/24 kızı seyretmek istiolar bende istemiorum acmıorum zaten. gorumcem burdayken hemen acıodu ..şimdide emrah isten gelince acıo.. ben pek oralı olmuorum

msjı topikte kendim vardım yanlızdım ondan sildimdi ozeti bu canım

baby ve pamuk prenses; herzaman ve heryerde anne kiz coookkk duru ve güzelsiniz..öpüyoyum sisi!!! opuyorumnanaktan

hayat hanımla sise yetismeye calısıorus caktırmadan :)

1 şeftali cam rendeden geçirilir, dolapta soğutulmuş yeşilçaya ilave edilir. yarım limon ve biraz şeker eklenir. Bardağa 1 dal taze nane atılır, ben seyreltiyorum da biraz soğuk suyla... çok şahane!

miss miss benim yesil+biberiye hala demlenio buz oldu kız yuzunden. bi uyuyamadı ya.. yerine koyuyorum mızır mızır donup duruo ayagıma alıorum kesio uyuyo.. saat 2 ayagımda ama uykum var yiter yaa..

zart zurt ta gazlanmıs.. gazlanacak bisey yedirmedim ayagında coraplı gezdi nerden cıktı bu havalar simdi anlamadım

nurdaaaaaaaan geçmiş olsun canımm
idrardan kan gelmesi ne dimek ya??
aaaaaaa nedendir acep
sagol canim alt idrar yolu enfeksiyonu, sistit oldum antibyotik basladi dr..evde herkes dokuluyor, tiber 39.5 derece atesle yatiyor, ben bu dogumgunun sevedim, biseyde anlamadim zaten((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…