canim ben artik cok mesafeliyim ailesine karsi..yasadiklarimdan sonra pek umurumda olmuyor..adam agzini acacak olsa zaten atlayacagim hirsimdan üstüne o da biliyor..bence sende kulak asma ve sinirini ciz..herseyin asirisi insana zarar..ben bunu cookk iyi anladim..artik yasamima babam gelse müdahale edemez..ailesinden surekli psk baskı var cocukla ilgili.. bende yapmasınlar dedim ben tr deyken olan olayı anlattım oda o artık herkesin cocugu dedi bende hayır yanlız benim dedim kimse benden fzla sahiplenmesin ddedim.. pazar misal msn acmam kvalde hemen yazar nie acmadınız cok bekledim.. evde deilmiydin.. dedim evdeydim dısardaydık takıldık uyuduk acmadım. mecbur hissettiriolar insanı. bbg evi gibi 7/24 kızı seyretmek istiolar bende istemiorum acmıorum zaten. gorumcem burdayken hemen acıodu ..şimdide emrah isten gelince acıo.. ben pek oralı olmuorum
msjı topikte kendim vardım yanlızdım ondan sildimdi ozeti bu canım
hayat hanımla sise yetismeye calısıorus caktırmadan :)
miss miss benim yesil+biberiye hala demlenio buz oldu kız yuzunden. bi uyuyamadı ya.. yerine koyuyorum mızır mızır donup duruo ayagıma alıorum kesio uyuyo.. saat 2 ayagımda ama uykum var yiter yaa..
zart zurt ta gazlanmıs.. gazlanacak bisey yedirmedim ayagında coraplı gezdi nerden cıktı bu havalar simdi anlamadım
cok gecmis olsun canim benim..insallah yeni yasin size herseyden önce bol saglik getirir..:Saruboceq: iyi dogdun..seni seviyoruz..opuyorumnanaktansagol canim alt idrar yolu enfeksiyonu, sistit oldum antibyotik basladi dr..evde herkes dokuluyor, tiber 39.5 derece atesle yatiyor, ben bu dogumgunun sevedim, biseyde anlamadim zaten((
insallah canim..:Saruboceq:ÖZGÜL kremin hayırlı olsun, işe yarasın :)
iiimmmmm!! kulga hos geliyor..denemem lazim..1 şeftali cam rendeden geçirilir, dolapta soğutulmuş yeşilçaya ilave edilir. yarım limon ve biraz şeker eklenir. Bardağa 1 dal taze nane atılır, ben seyreltiyorum da biraz soğuk suyla... çok şahane!
kaydirigubbakcemile5uzak olmak en iisi valla bu sebeplerden donmek istemiorum
pervin sen emrahlamı kavga ettin yoksa msnden kaynanalarlamı anlayadım ben??
dönersen birde onlara çok yakın oturacaksın??
umarım sorun yaşamazsın
zırt pırt gelmesinler ece için
ama kayınbabana hayranım ve hastayım kaynananı bilememde
hımm anladım
e nişan vs varsa nişanı yapar öyle gidersin ama maalesef onun ailesinin yanında daha fazla kalmış olursun hep öyle olur zaten :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?