2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sersem gibiyimm.. konusmanın en atesli yerindede ece uyandı agladı icimdekiler yarım kaldı ama ana hatlarıyla soyliycemi soyledim artık... bi tr ye gitcez olay oluo ya..ben cok bencil davranıomusum hep kendi isteklerim dogrultusunda hreket ediomusum onun ve ailesinin isteklerini takmıomusum vs vs... erkek milletine yaranılmaz

canim ben artik cok mesafeliyim ailesine karsi..yasadiklarimdan sonra pek umurumda olmuyor..adam agzini acacak olsa zaten atlayacagim hirsimdan üstüne o da biliyor..bence sende kulak asma ve sinirini ciz..herseyin asirisi insana zarar..ben bunu cookk iyi anladim..artik yasamima babam gelse müdahale edemez..lmaz:
sagol canim alt idrar yolu enfeksiyonu, sistit oldum antibyotik basladi dr..evde herkes dokuluyor, tiber 39.5 derece atesle yatiyor, ben bu dogumgunun sevedim, biseyde anlamadim zaten((
cok gecmis olsun canim benim..insallah yeni yasin size herseyden önce bol saglik getirir..:Saruboceq: iyi dogdun..seni seviyoruz..opuyorumnanaktan
ÖZGÜL kremin hayırlı olsun, işe yarasın :)
insallah canim..:Saruboceq:
1 şeftali cam rendeden geçirilir, dolapta soğutulmuş yeşilçaya ilave edilir. yarım limon ve biraz şeker eklenir. Bardağa 1 dal taze nane atılır, ben seyreltiyorum da biraz soğuk suyla... çok şahane!
iiimmmmm!! kulga hos geliyor..denemem lazim..

dönersen birde onlara çok yakın oturacaksın??
umarım sorun yaşamazsın
zırt pırt gelmesinler ece için
ama kayınbabana hayranım ve hastayım kaynananı bilememde

pervin sen emrahlamı kavga ettin yoksa msnden kaynanalarlamı anlayadım ben??

emrahla.. kavga deil tartıstık :) antalyaya cagırıolar ya o esnadada teyzem gelioi italyadan vede kuzenin nisanı var.. olaylar cakısıo bende diorum sen git antalyaya ben sonra geleyim oda napcam antalyada dio anası babası var orda dusun.. bende diorumki ozaman bizim ist kalma suremizde ben arada bikac gun silivri yaparım ordan cıktı mevzu bn gelene kadar gor doy ben gelince bana ve aileme ait ol demek istio yani cocugu gorsunlermis..ozet bu bende kızınca bencil ve hep kendimi dusunenn ne onu nede ailesini dusunmeyen tip oluyorum

yahya uyuyunca üzerimden bir tır ağırlığı kadar yük kalkıyor sanki
dünyanın ne mutlu kişiliği ben oluyorummm
:lepi:

hımm anladım
e nişan vs varsa nişanı yapar öyle gidersin ama maalesef onun ailesinin yanında daha fazla kalmış olursun hep öyle olur zaten :S

ben gecen geldigimde ist da evimde kaldım 1 hafta kardesimde geldi benimle gezdik filan ondan cıktı mevzu niye onlarda kalmamısız cocugu gorememisler...

evet canım olay bu cocugumu paylasamıorum istemiorum paylasmak.. herkes sınırını bilsin.. evvel Allahın sonra benim ..herkesin deil bende onu soyledim

tişörtleri giysinler foto koyarım
zaten dayanamadım verdim bugünden :2:
mami bayıldı ama şok oldu süper düşünmüşsün dedi

hımm anladım
e nişan vs varsa nişanı yapar öyle gidersin ama maalesef onun ailesinin yanında daha fazla kalmış olursun hep öyle olur zaten :S

valla çoğunlukla kadının ailesinin yanında zaman geçirilir tatillerde! benim gördüğüm, çevremde gözlemlediğim budur. Çünkü gerek günlük yaşamda, gerek tatilde her şeyi çekip çeviren kadındır, hele ki çocuk olduktan sonra!!! Bu nedenle de kadının rahat ettiği yer seçilir. Gözlemim bu benim.

elbette kimsenin değil öyle saçmalıkmı olur senin ve emrahın bebeği sonuçta
o lafı kim söylemiş bu çocuk herkesin falan diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…