2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama pervinin ailesi adapazarında ist. olsa iki aile senin dedğin gibi olurda taze ancak ayrı şehirdeler
emrah gelince kayınvalidesinde ne kadar kalırki??

Bu tshirt fikri cok güzelmis gercektende..ben burada yaptiramam ama hala bir hediyede almadim..ne alsam acaba??? bu arda babalar günü ne zaman???:uhm:

hadi ben kactım yavastan gideyim kafam bi dunya ustelik açım :)))))) bakalım yarın kac cıkıcam tartıda

Heyecanla bekliyorum.

sen de benim gibisin. İlla free takılıcan, kimse sana laf söylemeyecek :) Canının istediği ölçüde girebilecekler içeri.
Gerçi ben sorun yaşamıyorum, benim kaynana da relaks bi tip. Ben annemle yaşıyorum bu sorunları biliyorsunuz.

Sıkma canını sen haklısn. Görsünler tabi ama, onlar çocuk görecek diye seni düzeninden etmesinler.

bu aralarda bizim babaanneye bir haller oldu
kafaya saksı düştü kanımca
elifi yolluyor yahyayı al özledim falan diyormuş
ee hazır çocuk sevmek kolay tabe :1ninca:

ama pervinin ailesi adapazarında ist. olsa iki aile senin dedğin gibi olurda taze ancak ayrı şehirdeler
emrah gelince kayınvalidesinde ne kadar kalırki??

Asıl ayrı şehirlerde olunca daha çok oluyor bu. Yani kadın ve adamın aileleri ayrı şehirlerdelerse, kadının ailesinin yanında daha çok zmaan geçirilir. Emrah ne kadar isterse kalabilir kaynanasında, eminim Pervin'in annesi damadının rahat etmesi için elinden geleni fazla fazla yapıyordur ama aynı şeyi dünürü için çok net söyleyemem.

Kısaca kadın nerede rahat ediyorsa orada kalınmalıdır.

bence trye yerleşirse pervin düzen oturur şimdi özlüyorlar hasretler diye böyle oluyor
zaten pervin bulaştırmaz kimseyi
hött dedimmi iş biter bayanssulusmile

nerede kaldiginin ne önemi varki..zaten gidip geldikce görürler..tabi arada bir dengede bulmak lazim..sadece annenin tarafinda kalmak olmaz bence..eger orada kaliniyorsa erkekgin tarafindan yana bir problem yoksa orada da kalinmali..tabi pervinin durumu farkli kendi evi var..en iyi karari yine kendisi verir..
mesela bizim evler cok yakin oldugu icin (türkiyede) ben kendi annemlerde hic kalmam..hep kaynanamlardayim..cocuklarin odalari oradadir ve daha rahat ederim..ama gün boyuda kendi annemlerde olurum..benim tercihim böyle..murat yoksada kaynanam beni annemlere yollar sikilmayayim diye..yani herkes icin durum farkli..

babam dondurma getirmiş sağ olsun ama hep kendi sevdiği çeşitlerden almış yav. Yabanmersinli, çilekli, karadutlu falan.

1 top çikolu vardı, onu da Onur'a verdim söylenmesin diye, o hiç sevmez meyveli dondurrmayı. Gene de söylendi "sana not gir diye bilg veriyom, sen kkya giriyon" dedi. Dedim sus, tek top çikolu dondurmayı sana verdim, burda aptal aptal yabanmersinli dondurma yiyorum, dedim :)) Sen 10 yıl uğraşsan bana olan tatlı borcunu ödeyemezsin dedi, çok güldüm, haklı çünkü. Onun tatlılarına çok asılırdım ben.

Neyse gidiyom ben öptüm....

bugün dişçiye gittim
3 gündür bir diş ağrısı geceleri sıyıracaktım 20 lik çekilecek antibiyotik kullanıyorum mecbur aslında emzrirken istemiyorum ama ne yapalım pöff

bu aralarda bizim babaanneye bir haller oldu
kafaya saksı düştü kanımca
elifi yolluyor yahyayı al özledim falan diyormuş
ee hazır çocuk sevmek kolay tabe :1ninca:
ne güzel iste..bosver gönder arada baksin biraz torununa..alistirma böyle..sende arada kafani dagitirsin..simdiden sonra dahada zor olacak bizim icin..yürüyünce bas etmek daha zor..kendine zaman ayirmalisin..a.s

ay beaaa iyi kadının anasının evinde kalınsın alsanaalsanasmile

kadının rahat ettiği yerde kalınmalı demiştim. mafoldumben kadının anası da olur, adamın anası da!

ya ben niye kilo tickerı yapamıyorummm

yapmaya kalkışınca böle bir yazı çıkıyor
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…