hadi ben kactım yavastan gideyim kafam bi dunya ustelik açım :)))))) bakalım yarın kac cıkıcam tartıda
ama pervinin ailesi adapazarında ist. olsa iki aile senin dedğin gibi olurda taze ancak ayrı şehirdeler
emrah gelince kayınvalidesinde ne kadar kalırki??
ne güzel iste..bosver gönder arada baksin biraz torununa..alistirma böyle..sende arada kafani dagitirsin..simdiden sonra dahada zor olacak bizim icin..yürüyünce bas etmek daha zor..kendine zaman ayirmalisin..a.sbu aralarda bizim babaanneye bir haller oldu
kafaya saksı düştü kanımca
elifi yolluyor yahyayı al özledim falan diyormuş
ee hazır çocuk sevmek kolay tabe :1ninca:
ay beaaa iyi kadının anasının evinde kalınsın alsanaalsanasmile
nerede kaldiginin ne önemi varki..zaten gidip geldikce görürler..tabi arada bir dengede bulmak lazim..sadece annenin tarafinda kalmak olmaz bence..eger orada kaliniyorsa erkekgin tarafindan yana bir problem yoksa orada da kalinmali..tabi pervinin durumu farkli kendi evi var..en iyi karari yine kendisi verir..
mesela bizim evler cok yakin oldugu icin (türkiyede) ben kendi annemlerde hic kalmam..hep kaynanamlardayim..cocuklarin odalari oradadir ve daha rahat ederim..ama gün boyuda kendi annemlerde olurum..benim tercihim böyle..murat yoksada kaynanam beni annemlere yollar sikilmayayim diye..yani herkes icin durum farkli..
ivet aynen katiliyorum sana..o yüzden ben de kaynanamda kaliyorum ya...kaydirigubbakcemile5rahat etmesen bir dk..duramam zaten..hemfikiriz yani tazem..opuyorumnanaktankadının rahat ettiği yerde kalınmalı demiştim. mafoldumben kadının anası da olur, adamın anası da!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?