2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şu aşkı memnu bitecek ya çok mutluyum kılım o diziye
birde yaprak dökümünü bitirselerdi ya mokunu çıkardılar resmen
bu arada adaş sormuşsun hangi diziyi izliyosun diye
melekler korusunu izliyorum aşk ve ceza falan değil sevmem öyle dizileri kasıyor beni
papatyama türk malına falan denk gelirsem bakarım birde cumaya kalsa süper bir dizi oyuncuları yeter
ama diğer türdeki diziler böğğğ yaniii ifrit oluyorummm resmen

ıyi geceler a.s.
Fotoğraflara bayıldım ...
Nur minik kardeşte çok tatlı belli yerim ben onu yaa :)) Mustide çok şirin 2 tane yaramaz ve yakışıklı çocukla işin var tatlı belalar :)) Mustiye geçmiş olsun...
Alperen ne kadar tatlı öyle ya kulaklarına bayıldım çok şirin duruyor :)
Ece ve abisi her zamanki gibiler zaten ikisininde bakışlar yakıyor.. Sende süzülmüşsün... Ayrıca mantı yapma fikrinden vazgeçmek için geç kalmadın 121982874532 kere daha düşün :)
Esra yaho bence ilerde kesinlikle fiziksel aktivitelerin birine veya birkaçına yoğunlaşsa ne kadar başarılı olur adam hiperaktif Özde 10 10:30 gibi yatıp 6 gibi kalkınca bile deliriyorum... Allah sana kolaylık versin.. Tişörtleri bende çoook merak ediyorum nooolur giymeden koysan :) Kyınvaliden geçte olsa doğru yolu bulmuş... Ama ben yardımınıda istemem eksik kalsın ben yaparım delirmeye razıyım :jeyyar:
Derya çok geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız.... 2 trafik kazası geçirmiş biri olarak bu konuda çok deneyimliyim.... Hiçbirimize kaza bela göstermesin allah..
Burcu cidden başın belada tatilde deşarj olursun bu kadar bakımlı olman batıyordur bende azmini kıskanıyorum sportmenliğini, kırmızı ocelerini :) Bende meyveli dondurmadan nefret ederim hatta dondurmayla pek aram yoktur deniz şu büyük kutuları bir oturuşta bitirir adamda tık yok çöp gibi :1shok:
Evrim Kuzy edepli düşmeyi öğrendi demek :) Gözün aydın. Sende tam gaz zayıflama yolunda ilerliyorsun süpersin...
Pervin çok güzelsiniz ana bala :) her zaman olduğu gibi... Ece genç kız olduğunda sizi yan yana hayal ettimde bir an.. Annemle bana yapılan yorumların aynısını duyacağına eminim abla kardeşmisiniz ? :))
Ayrıca bende sinir oluyorum ya belki yanlarında rahat edemiyorum ne diye illa ki onlarda kalmak zorundayım ki! 2

Nurdan çok geçmiş olsun cnm sana ve eşine :teselli:
Güli afikte Özde gibi gün içinde çok uyumuş uykudan kalkınca çok tatlı oluyorlar :))
Yaho ne kadar masum uyuyor çok yakışıklı ya gülünce özellikle çok seviyorum tacıda yakışmış :)
Özgül yeter ya zayıflama çalışmaların sıfır beden olcan başımıza naniknanik
Ben bu aralar çok sinirliyim sinir tavan yaptı Özde ye bağırıyorum bende
Yediklerini kusuyor en ufak parçada öğürüyor kusuyor hepsini bugün kahvaltısını ve gece muhallebiyi çıkardı yıkadım tam 3 kere banyo yaptı Veee çok hareketlendi daha az uyuyor daha çok oynamak istiyor ilgi istiyor ...
Denizde çocuk melek gibi uslu işte niye şikayet ediyorsun diyor bir gün bile baksa keşke böyle bir durum olsa Allahım ne olur :Saruboceq:
Bende gaza geldi şuan bitki çayımı içiyorum 2 gecedir 10 10:30 gibi Özdeyi uyyutup kardeşim ve kuzenimle yürüyüşe gidiyorum sositososito

Eski günlerimi özlüyorum bazen ya işlerimi yapıp makyajımı yapıp süslenip püslenip istersem internet başına içeceğimi alıp sattlerce oturmak yada dilediğim zaman dışarı özgürce çıkabilmek..
Çocuk çok güzel anne olmak çok güzel ama benim deşarj olmaya ihtiyacım var.. Anneme bırakıp gezmekte iyi bir düşünce ama o zamanda ya kıskançlık duygusu yada pişmanlık duygusu hissediyorum :gitme: Bana birşeyler oluyor...

Evroş foto isterim nişanda çekilenlerden merak ettim sondurum nedir ?? Bu arada nişan hayırlı olsun..
Dünürm Nevin seni aramızda daha sık görmek çok güzel bir duygu.. Mert Efenin gül cemalini bir görseydik..
Elif hakkınızda hayırlısı olsun inş...
Sibel Seline geçmiş olsun.. Bu arada çok kararlı gördüm seni darısı başıma tığ gibi olacaksın sende :)
Neyse ben yatıyorum artık atladıklarım varsa kusura bakmasınlar..
Annem yarın gelsede kurtulsam Ege ünv. kapılarında yatıyor sıra bulmak için 2 gecedir oralarda :gitme:

ben emrah yokken kvaldemlerde cok sıkılıorum bunu oda bilio dunde dedim sen bilmiomusun sen yokken ben istanbulda cok sıkılıorum die.. buna ragmen 1 hafta kalıorum ama 15gun beni bogar o yokken bende o sebepten kardesime dedim gel beraber gidelim evimde kalalım.. ona bozuldular nie oyle bisey yapmısım die..

yoksa ben annemlerde seriorum resmen.. kvaldemlerde de oyle haklarını yıyemem misafir gibiyim bulasık bile yıkamam. ama benim cocugumu benden cok sahiplenmeye saat dakika hesabı yapıolar cocukla ilgli.. halbukuı benim ailem oyle deil

ve ki emrah benim ailemin yanında kalırsa 1 geece kalır gecen geldiginde onuda kalmadı esra bilio sorun yasadık yine annemler istanbula geldi bayramda..

yani bende hepsini soyledim sen oyle yaptıgın icin bende oyle yapıorum dedim..oyle kavga etmedik sesiizide yukseltmedik ama tartıstık iste sonrada ece uyandı aldım getırdım salona salladım uyutuncada kalktım mutfagı toplamaya oda gitmis yatmıs yerine.. boyle yani

taze sana hak verioum

Son düzenleme:
Günaydın a.s.
Pervin tebrikler çok iyi gidiyorsun :içelim:
Sabahın 6sında kalktı ya Denizide uyutmadı erkenden işe gitti adam cadı kızım sayesinde :çok üzgünüm:

günaydın kızlar
allaha şükür bu geceyi, geçtiğimiz ik güne göre daha rahat geçirdik. peditus ve benical saolsun. bugün de vermeye devam edeceğim. bilmiyorum ama verdiğim karabiberli balın ve ıhlamurların da faydası olmuş olabilir. şükürler olsun. bende birazcık daha iyiyim.

günaydın... geçmişe dalmak için yazıyorum... dün akşam hapım geldi ve başladım....

dün akşam ve bugün rejim için ne yaptım:)))

dün akşam... yarım kase çorba, yarım tabak yemek yedim sadece ekmek hiç yemedim birde salata yedim... hatta babam baklava almiş ben seviyorum diye adamın haberi yok rejimde olduğumdan ısrarla yemicem dedim ama oda bana gönül koydu neyse ondanda sadece 1 tanecik yedim:)))

bu sabah ne yaptım.... kalktım hapımı içtim...ve sabah 1 pogaçayı zor yedim... normalde 2 tane falan yerdim.... yanımda elma ve muzum var ara öğün olarak onları yiyeceğim.... öğleyede 1 tane pogaça yiyebilirim.... benden bu kadar birde bol suya başladım yeniden en az 2 litre içeceğim.... öpüyorum....durmak yok yola devam... inşallah olacak bu sefer

Fatma resimler harika..helede Yigitin sirittigi poza bayildim..disler felan meydanda..opuyorumnanaktan
Allah mutlulugunuzu bozmasin..:Saruboceq:
teşekkür ederim özgülcüm. o gülen poza ben de bayılıyorum. çok muzur bir anıydı..
gurbette olunca böyle sorunlar kaçınılmaz oluyor canım. onlar özlüyor torun istiyor. sen özlüyorsun kendi aileni istiyorsun. haklı olarak.. ama ben olsam ben de senin gibi düşünürdüm heralde. onbeş gün kalmak çok zor. böyle diyorum gerçi ama ben de eşimi yaz tatilinde bizimkilerle en az bir ay kalmaya zorluyorum orası ayrı :) söylediğin gibi biraz bencil olunabiliyor. ama napalım...
tişörtleri giysinler foto koyarım
zaten dayanamadım verdim bugünden :2:
mami bayıldı ama şok oldu süper düşünmüşsün dedi
sevdi demek oh oh ne güzel. inşallah ben de şu pozu seçeyim de yaptırayım. esracım şimdi sen bana biraz ayrıntı verebilir misin. aynısından hem bebişe hem babaya mı yaptırdın? ikisinde de aynı resim ve yazı mı var? ne yazdırdın? kaç günde sana ulaştı vs...
bugün dişçiye gittim
3 gündür bir diş ağrısı geceleri sıyıracaktım 20 lik çekilecek antibiyotik kullanıyorum mecbur aslında emzrirken istemiyorum ama ne yapalım pöff
geçmiş olsun. diş olunca fena oluyor bilirim. aylardır çekiyorum bende. yazın bitiricem işini inş.
bazen ben de çok özlüyorum. şimdi yiğiti anneme koyup bir yere gitsem bile aklım hep onda oluyor. ve yine gittiğim yerden eskisi gibi keyif alamıyorum. evlatlarımız herşeye değer, iyi ki varlar. ama zorlukları da yok değil..

guliz canım dun sormussun dovmenmi var diye evet var. biri kolumun ust kısmında biri ayak bilegimde minik o ama iki tane dovmem var.
kolumdaki kaplan suratı ama her bir figur kuslardan olusuyor. 25 adet kus kaplan yuzunu olusturuyor

hehee gorup goreceğin budur gulim :))

derya GEÇMİŞ OLSUN. CL açık kalmış.

ESRAKO bu aralar nasıl mantı istiyorum... :) malum olmuş :)

sagol canım benim yaparım ben sana diger a rkadaslar haslanmıs karnıbahar yemege karar verdiler sana ozel kalıpda kullanmam ellerimle kaparım artık :)

sen çok haklısın biz daha birinciyi doğurduk
benden 1 yaş büyüksün sadece

hırs yapmış kadın

çok güldüm :))

yahya uyuyunca üzerimden bir tır ağırlığı kadar yük kalkıyor sanki
dünyanın ne mutlu kişiliği ben oluyorummm
:lepi:

tahmin edebiliyorum

gezmek dolaşmak iyi gelir sinirlerine

günaydın

DERYA geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız.. rabbim kimseye kaza bela vermesin...
ESRA tşörtleriniz hayırlı olsun... güle güle giysinler... yahoya biraz büyük gelmiş ama seneye giyer inşallah..
PERVıNıM haklısın insan evladını kimseyle paşlamak istemiyor bir yere kadar herşey sonuçta onun bi annesi ve babası olduğu unutulmamalı ama bazı büyükler bunu anlamıyor işte... ben hergün yaşıyorum bunu..... sonuçta sen baştan sona haklısın bir eviniz olmasa neyse ama bir eviniz var kimsenin yanında kalmak zorunda değilsin..... kmiseninde buna karışmaya laf söylemeye hakkı yok..

aklımda kalanlar bunlar biraz iş biraz geçmiş okuyunca birşey kalmıyor ucup gidiyor...

ya özel okul fiyatları açıklanmış
8+4=12*20000=240000

işte 1 bebek ve özelde okursa sadece okul masrafı
uçmuş ıst da özel okul fiyatları ank ve izmir yarı yarıya nerdeyse
antep e falan mı yerleşsem yokyok ızmir e yerleşeyim ben

evet ya hayret ettim bende. dün eşim okuyorda fiyatları. özellikle anaokulları çok pahalı. 35 bin liraya anaokulu var. bu kadar zengin olunabilir mi yaa hayrett..

hmm yeni okudum ok onaylıyorum katılıyorum:)

ya epeydir berke ile magnum gold yemek istedik heryere dagıtımı yapılmamıstı zar zor bulduk birlikte tadacaz diye karnım toktu benim o yedi simdi benimkinde gozu her aksam hadi anne yesene tatsana diye pesimde o da otlansın diye:))
guzel diyosun yani aksam yiyeyim artık :))
bizim oglanla en buyuk keyfimiz yeni çikan bir meyva suyunu dondurmayı birlikte tatmak. hatta bardga koyarız ben hemen içmem etrafta is yaparmı dolanırım o elime verir tutusturur aynı anda içelim yorum yapalım diye: )))
ay çok guzel oluyor ya buyudukten sora arkadas gibi valla sizde oyle olacaksınız insallah.
simdi tatildeki planımız ne biliyormusun nerden nereye konudan konuya atladım ama birden ana ogul iliskimiz aklıma geldi :)
tatilde ibo sızar erkenden yorulur çok tum gun biz berke ile 11 gibi falan gece çorbası içmeye çıkarız ordan tum tatil koyunu yurur turlarız falan. berkeye diyorum babanla ece uyur biz gezeriz gece diyorum gozleri parlayarak tamamm diyor:))

özel yetenek geliştirdim kimsenin olmadıgızamanları buluyorum topikde.
oricinal..

bak simdi iste çalısan bir bayan olarakk durumu izah edeyim :))
en erken sanslı olanlar saat 6 gibi isten çıkar 8 e dogru evlerinde olurlar yemek vs islere koyulurlar gulicimm :)) yani senin yazdıgın saatte sahsen ben evde at gibi kosturur vaziyette oluyorum ondan topige giremiyorum anlatabildimmi :))

ya ozgul berkede hiç kiskanmadı arada içten içe sevgi bolundumu vs endisesi belki yasamıstır bariz birsey yok hisettirdigi ama oyl mutlularki
bazen ece yi yatagına koyuorum iste resimlerinide ekledim ya berkede temiz giysiler giyip hemen yanına yatıyor belik bir saat orda bogusuyorlar . oyel keyifliki onları oyle gormek aynen insanı acayip duygulandırıyor. geçen gun berkeye dedim bak seni bu sene ozel okula yazdırdık tum imkanları zorladık dedim lutfen sende hakkını ver çok çalıs derslerine daha arkadan ece okuyacak onada butce ayırmamız gerek falan dedim. ay ne dese begenirsin aglıycaktım orda ya. anne biraz daha buyuyunce beni yazın birinin yanına boyle tamirci falan çalısmaya verirsiniz ben para biriktiririm ece nin okulu için dedi yaa. içim eridi. oglum sen derslerine çalıs yeter biz senden para beklemiyoruz dedim. ama sonra dusundum arada 9 yas fark var berke okuyup iyi bir is sabihi falan olursa sayet 25 yasında falan ece 16 olacak yani unv kazanamazsa abisi desteklerse ozel unv de okuyabilir :))) bir an dugygu selini atlattıktan sonra cazip gelid :) tabi onun dedigi gibi yazları usta çıragı olarak kazanılcak bir para degil egitim parası çocuk aklı iste:) ama yavrum ya duygusaldır benim oglum çokk ailesine baglıdır ve de . allah hiç ayırmasın kardesleri birbirinden

1 şeftali cam rendeden geçirilir, dolapta soğutulmuş yeşilçaya ilave edilir. yarım limon ve biraz şeker eklenir. Bardağa 1 dal taze nane atılır, ben seyreltiyorum da biraz soğuk suyla... çok şahane!

bak simdi bosver sen yesil cayı falan :))
taze nane yaprakları havanda dovulur içine biraz esmer seker atılır :) sonra bardaga alınır içine biraz vodka biraz sprite yada soda ve buz :)) kesin bilirsin sen bu ne olurr ??
benim yazları favori kokteylimdir alkolik olmaktan korkarım bunu içe içe :)

uzak olmak en iisi valla bu sebeplerden donmek istemiorum

ya tr ye gelince her daim gorusecğiinz için bu kadar yapısmazlar belkide ozlem var su an burda baska olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…