teşekkür ederim özgülcüm. o gülen poza ben de bayılıyorum. çok muzur bir anıydı..Fatma resimler harika..helede Yigitin sirittigi poza bayildim..disler felan meydanda..opuyorumnanaktan
Allah mutlulugunuzu bozmasin..:Saruboceq:
gurbette olunca böyle sorunlar kaçınılmaz oluyor canım. onlar özlüyor torun istiyor. sen özlüyorsun kendi aileni istiyorsun. haklı olarak.. ama ben olsam ben de senin gibi düşünürdüm heralde. onbeş gün kalmak çok zor. böyle diyorum gerçi ama ben de eşimi yaz tatilinde bizimkilerle en az bir ay kalmaya zorluyorum orası ayrı :) söylediğin gibi biraz bencil olunabiliyor. ama napalım...emrahla.. kavga deil tartıstık :) antalyaya cagırıolar ya o esnadada teyzem gelioi italyadan vede kuzenin nisanı var.. olaylar cakısıo bende diorum sen git antalyaya ben sonra geleyim oda napcam antalyada dio anası babası var orda dusun.. bende diorumki ozaman bizim ist kalma suremizde ben arada bikac gun silivri yaparım ordan cıktı mevzu bn gelene kadar gor doy ben gelince bana ve aileme ait ol demek istio yani cocugu gorsunlermis..ozet bu bende kızınca bencil ve hep kendimi dusunenn ne onu nede ailesini dusunmeyen tip oluyorum
sevdi demek oh oh ne güzel. inşallah ben de şu pozu seçeyim de yaptırayım. esracım şimdi sen bana biraz ayrıntı verebilir misin. aynısından hem bebişe hem babaya mı yaptırdın? ikisinde de aynı resim ve yazı mı var? ne yazdırdın? kaç günde sana ulaştı vs...tişörtleri giysinler foto koyarım
zaten dayanamadım verdim bugünden :2:
mami bayıldı ama şok oldu süper düşünmüşsün dedi
geçmiş olsun. diş olunca fena oluyor bilirim. aylardır çekiyorum bende. yazın bitiricem işini inş.bugün dişçiye gittim
3 gündür bir diş ağrısı geceleri sıyıracaktım 20 lik çekilecek antibiyotik kullanıyorum mecbur aslında emzrirken istemiyorum ama ne yapalım pöff
bazen ben de çok özlüyorum. şimdi yiğiti anneme koyup bir yere gitsem bile aklım hep onda oluyor. ve yine gittiğim yerden eskisi gibi keyif alamıyorum. evlatlarımız herşeye değer, iyi ki varlar. ama zorlukları da yok değil..Eski günlerimi özlüyorum bazen ya işlerimi yapıp makyajımı yapıp süslenip püslenip istersem internet başına içeceğimi alıp sattlerce oturmak yada dilediğim zaman dışarı özgürce çıkabilmek..
Çocuk çok güzel anne olmak çok güzel ama benim deşarj olmaya ihtiyacım var.. Anneme bırakıp gezmekte iyi bir düşünce ama o zamanda ya kıskançlık duygusu yada pişmanlık duygusu hissediyorum :gitme: Bana birşeyler oluyor...
derya GEÇMİŞ OLSUN. CL açık kalmış.
ESRAKO bu aralar nasıl mantı istiyorum... :) malum olmuş :)
kendimi yaslı teyze gibi hissetmeye basladım
surekli birilerine fetva veriyoürum saniki
çocuklarınız benimkinin yasına gelsin o zaman konusalım yok ozaman ben seni gorcem falan :))
tum yasıtlarım daha ilkini doguruyorda :)
burdan anlayacagınız çocuklar okul cagına gelsin yogunluk neymis hiç birseye yetisememek neymis o zaman anlıycaksınızzz
az evel bakıcımız aradı.
tum gun ugrastım yapınca sana soyliyim dedim dedi
noldu dedim
ece iki adım attı diyor
ay allahım dedim nası olud falan heyecan yaptım sabah beri onu dikip gel bana gel bana yapıyorum diyor ancak simdi iki adım attı diyor e ugrasmassan yurumez diyor
ay kadın can atıyor yurusun falan diyeb. oysa isten kacması gerekir oyle degilmi
ay dedim rica ediyorum nahide abla on gun kadar bu calısmaları durdur tatilde yuruyen bebekle ugrastırma bizi :)
aslında bizim bakıcının derdi birazda baska
herseyi ilk ona yapsın ilk o gorsun yasasın istiyor
ece yi bizimle paylasamıyor herrr aksam istisnasız bende iken ece bakayım cagırayım bana glecekmi diye deneme yapıyor benden gittigi oluyor ay nasıl seviniyor kadın :)) çocuk gibi
aslında bu gurur oksanma ihtiyacları tipik aslan burcu ozellikleri
kadın aslan burcu
yanii bizimkilerde bu model olcak :)
ama ibodan asla gitmez ece bana bile zor gliyor ordada husran oluyor vazgecmiyor kandırmaya kendine çekmeye çalısıyor çok alem yaaa
yahya uyuyunca üzerimden bir tır ağırlığı kadar yük kalkıyor sanki
dünyanın ne mutlu kişiliği ben oluyorummm
:lepi:
Nurdan çok geçmiş olsun cnm sana ve eşine :teselli:
Güli afikte Özde gibi gün içinde çok uyumuş uykudan kalkınca çok tatlı oluyorlar :))
Yaho ne kadar masum uyuyor çok yakışıklı ya gülünce özellikle çok seviyorum tacıda yakışmış :)
Özgül yeter ya zayıflama çalışmaların sıfır beden olcan başımıza naniknanik
Ben bu aralar çok sinirliyim sinir tavan yaptı Özde ye bağırıyorum bende
Yediklerini kusuyor en ufak parçada öğürüyor kusuyor hepsini bugün kahvaltısını ve gece muhallebiyi çıkardı yıkadım tam 3 kere banyo yaptıVeee çok hareketlendi daha az uyuyor daha çok oynamak istiyor ilgi istiyor ...
Denizde çocuk melek gibi uslu işte niye şikayet ediyorsun diyor bir gün bile baksa keşke böyle bir durum olsa Allahım ne olur :Saruboceq:
Bende gaza geldi şuan bitki çayımı içiyorum 2 gecedir 10 10:30 gibi Özdeyi uyyutup kardeşim ve kuzenimle yürüyüşe gidiyorum sositososito
günaydın kızlar
allaha şükür bu geceyi, geçtiğimiz ik güne göre daha rahat geçirdik. peditus ve benical saolsun. bugün de vermeye devam edeceğim. bilmiyorum ama verdiğim karabiberli balın ve ıhlamurların da faydası olmuş olabilir. şükürler olsun. bende birazcık daha iyiyim.
diyor ki, bakıcının çocuğu sahiplenmesini sağlayın. "teyzesi, bu artık senin çocuğun" " bak, senin elinden ne güzel yiyor" vs diyerek bakıcı çocuğu sahiplensin. Bundan bahsediyorum.
MAGNUM GOLD DA FENA DEĞilmiş hani. :kedi:
özel yetenek geliştirdim kimsenin olmadıgızamanları buluyorum topikde.
oricinal..
Esrako esra Ece nasilda büyüdü ya!!! baksana daha düne kadar ortada bile yoklardi simdi kocaman ve güzeller güzeli bir prenses oldu kizlarimiz..senağlamatabiki ogullarimizda..senağlama
sende de öylemi bilmiyorum ama oglum kardesinin varligina cok kolay alisti sanki..pek bir problem yasamadik bu konuda allaha sükür..:Saruboceq: ben yokkende hemen önüne otutturur kardesini ve dikkat eder..cok efhamli bu konuda..onun bu ilgisi beni cok duygulandiriyor..senağlamainsallah ileride de cok güzel bir kardeslik ve arkadaslik iliskileri olur..bunu gercekten cok ama cok istiyorum..:Saruboceq:
1 şeftali cam rendeden geçirilir, dolapta soğutulmuş yeşilçaya ilave edilir. yarım limon ve biraz şeker eklenir. Bardağa 1 dal taze nane atılır, ben seyreltiyorum da biraz soğuk suyla... çok şahane!
uzak olmak en iisi valla bu sebeplerden donmek istemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?