2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün saçımın ikinci boyasını yaptıracağım bakalım. yani fazla umutlu değilim. sanki istediğim gibi olmayacak gibi geliyor ama neyse.

şu aşkı memnundaki nihal var ya. onun saç rengi hoşuma gidiyor son zamanlarda. açık güzel bir kahve. ama benimki çok koyuydu ya önceden. o kadar açamadı. o kadarını yapmak için çok para istedi yani.. kaşta aldırayım bari gitmişken.

gunaydınnn.. tickerıma dikiz plsss

tebrikler...

off pervin sıkıntılı bir durum, biri kaynana deyince bayılasım geliyor resmen. yakında oturman oldukça sıkıntılı. mesafeni koru baby sonra cok zor oluyor. evin var git evine oraya gelip görsünler ne var ki bunda kızacak..

çok şükür, acilen geçsin. bu arada fatma arada aklıma geliyosun ayın 15 i olsun istiyorum hemen. herkes istediği yerde mutlu yaşasın.

Annenin nesi var Özlem? bu arada Özde'ye bağırma. 3 yaşına kadar değil bağırmak yan gözle bakmayacağız bu sıpalara. çünkü güvendiği tek kişi olan anneye bir kez güveni sarsılırsa ciddi güven sorunu yaşanıyormuş ileride canım. evdeyken dışarı çıkmak için suçlu hissetme kendini çalışıyor olsa idin ne yapacaktın??? çık gez rahatla sürekli berabersiniz nasıl olsa.

bugün dişçiye gittim
3 gündür bir diş ağrısı geceleri sıyıracaktım 20 lik çekilecek antibiyotik kullanıyorum mecbur aslında emzrirken istemiyorum ama ne yapalım pöff

çene hekimine gitmeyi unutma esracım. normal diş hekimi 20 lik dişi pek çekmeyi beceremiyor. Geçmiş olsun kurtul biran önce.

Allah korumuş, çok korkmuşsundur eminim.

gerçektende öyle, evde hiç iş bitmiyor. işe başladım dinleniyorum resmen.

guliz canım dun sormussun dovmenmi var diye evet var. biri kolumun ust kısmında biri ayak bilegimde minik o ama iki tane dovmem var.
kolumdaki kaplan suratı ama her bir figur kuslardan olusuyor. 25 adet kus kaplan yuzunu olusturuyor

çok tatlılar.

günaydın,

alperen hızlıca konuşmaya çalışıyor. 1 haftadır kapıyı gösterip appa, babasını görünce baba, dedeye dede, ananeye mama, gel ver yerinde kullanıyor bu kelimeleri. tembel teneke yürümek için çaba sarfetmiyor ama çene kuvvettli olacak anası gibi belli :) akşam aykutun dayısına gittik ev kalabalıktı. sıkıldı cocuk kucağıma gelmek için hamle yaptı, yengesi vermedi iki kez kollarını uzatıp anni anni dedi. kulaklarıma inanamadım ağladım sevinçten. nasıl güzel bişey bana anne demesi.

evet gülizcim yaa 15 i bi gelse artık. böyle beklemek o kadar kötü ki. günler geçmiyor sanki. bu arada çok teşekkür ederim canım.

bu tish-o fiyatları oldukça yüksek kızlar ya. denemek için bi yapayım dedim. yiğite bi tişört seçtim. bir resim ekledim. bir de yazı. yazan fiyat 46 tl. bi o kadar da eşime gitse en az 100 lira tutacak iki tişört.

esra berke'ye bayıldım. tamirci yanında çalışacakmış kıyamam gözlerim doldu.. ikinci kardeş bu yüzden gerekli işte. senden cok sahiplenecek destek olacak gözün arkada kalmayacak.

şimdi de 31 lira gösteriyor. tek önüne bi resim bi yazı konursa.
arka tarafa da bi resim bi yazı konursa 43 tl diyor.

sanırım son kararım sadece ön tarafa bir resim ve bir yazı koymak olacak. baba oğul ikisine de. renk konusunda karasızım ama..

canım sende madem ila ozel okul istiyorsun 20 binlik okullara vermek zorunda degilsin ki .
simdiden bunları dusunme bence çok erkengun ola harman ola neler degisir egitimde kimbilir daha 5 sene sonraya

MOJİTOOOOOOOOOOO :)))))

PERVİN aferin sana bebeğim.

bankooo: )))

nası yani bir yanlısn olmasın derken alttakı yazını okudum canım one arkaya habire resim eklersen tabi fiyat a rtar baskı fiyatları yuksek sonuçta one birt ane yeter bence

esra berke'ye bayıldım. tamirci yanında çalışacakmış kıyamam gözlerim doldu.. ikinci kardeş bu yüzden gerekli işte. senden cok sahiplenecek destek olacak gözün arkada kalmayacak.

ya canım evet su an tablo bunu gosteriyor ama hayat acımasız nekardesler ayrılıyor yadasartlar ayırıyor yurtdisina gsehir disina giden karısı kocası yuzunden aileyle kopan ne çok insan tanıyoruz. insallah bole olmazlar benb unları dusunerek kardes yapmadım asla
bu saydıgım turlerden bizim ailede bolca var babamlar 3 kardes en buyuk amcamla hiç gorusmeyiz seneler evel ottan birsepepten kusulmus yenge istememis kardeslerinle gorusemsini vs kopulmus geçen oldu diye duyduk cenazeye gittik o kadar kılım kıpırdamadı amcammı hiçç hisetmedim
dayım desen oyle annemlerde uç kardes kuçuk dayımla yine seneler evel karısı yuzunden kopulmus falan yıllar sonra çıktı ortaya bosandı etti aileye yanastı ama binim gozumde yok yani. bunlar olunca ben kardes olsun sahiplensin diye yapmadım kendimie istedim ikinci bir bebek ve kiz olursa diye çok istemistim boyle yani. amainsallah birbirlerine çok baglı ourlar

Esra güli'nin yaptığı doğru, programda izlemiştim sabiha'yı aynen böyle diyordu, zarar veren herşeyi cezalandırın. kafasını vurduğu yeri dövün falan diye. bu oğlum senin her zaman yanındayım mesajı veriyormuş babylere tatlım.

acai berry sonuçlarını acıklıyoum :))
iki gun oldu içmeye baslayalı
istahımda bir oynama olmadı kesinlikle
karnımda aynen acıkıyor bell isaatlerim var yemek için duzenli diyetten sebeh o saatler direk acıkıyorum
amaaa inanamadım 76,9 dum salı sabahı baslarken ama kof bir 76,9 aslen 76,0 falandım son gunler abarttıgımdan o rakama ulasmıstım. ve iiki gundur ilacın hakkını vermiyorum kacamaklarım aynen devam motive olamadım gitti ve bu sabah 75,8 i gordum sok ol dum.
hatta tartıya çıkarken dedimki kendi kenidime salak esra al sana kaçamakların sonucu 77 iyi bir gorde sen siniri alt ust olsunn mustahak sana falan diyorum içimden ki korkunç sonuç çıksın tutayım gırtlagımı diye inanamadım uç kere tartıldım sonuç buydu
simdi metabolizmam hizlanid falan kilo mu veriyorum anlamadımmm beklyorum gunler geçsin sonucu çok merak ediyorum

iki günde bu kadar etki mi yaptı esra vayy ben!! ben de inanamadım..

vallahi berkenin duygusal yaklaşımını okuyunca bende bir an ikinci çocuk hayal ettim
ama sadece hayal ettim o kadar yani gerisi olamazz nolamazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…