gunaydınnn.. tickerıma dikiz plsss
ben emrah yokken kvaldemlerde cok sıkılıorum bunu oda bilio dunde dedim sen bilmiomusun sen yokken ben istanbulda cok sıkılıorum die.. buna ragmen 1 hafta kalıorum ama 15gun beni bogar o yokken bende o sebepten kardesime dedim gel beraber gidelim evimde kalalım.. ona bozuldular nie oyle bisey yapmısım die..
yoksa ben annemlerde seriorum resmen.. kvaldemlerde de oyle haklarını yıyemem misafir gibiyim bulasık bile yıkamam. ama benim cocugumu benden cok sahiplenmeye saat dakika hesabı yapıolar cocukla ilgli.. halbukuı benim ailem oyle deil
ve ki emrah benim ailemin yanında kalırsa 1 geece kalır gecen geldiginde onuda kalmadı esra bilio sorun yasadık yine annemler istanbula geldi bayramda..
yani bende hepsini soyledim sen oyle yaptıgın icin bende oyle yapıorum dedim..oyle kavga etmedik sesiizide yukseltmedik ama tartıstık iste sonrada ece uyandı aldım getırdım salona salladım uyutuncada kalktım mutfagı toplamaya oda gitmis yatmıs yerine.. boyle yani
taze sana hak verioum
günaydın kızlar
allaha şükür bu geceyi, geçtiğimiz ik güne göre daha rahat geçirdik. peditus ve benical saolsun. bugün de vermeye devam edeceğim. bilmiyorum ama verdiğim karabiberli balın ve ıhlamurların da faydası olmuş olabilir. şükürler olsun. bende birazcık daha iyiyim.
Evroş foto isterim nişanda çekilenlerden merak ettim sondurum nedir ?? Bu arada nişan hayırlı olsun..
Dünürm Nevin seni aramızda daha sık görmek çok güzel bir duygu.. Mert Efenin gül cemalini bir görseydik..
Elif hakkınızda hayırlısı olsun inş...
Sibel Seline geçmiş olsun.. Bu arada çok kararlı gördüm seni darısı başıma tığ gibi olacaksın sende :)
Neyse ben yatıyorum artık atladıklarım varsa kusura bakmasınlar..
Annem yarın gelsede kurtulsam Ege ünv. kapılarında yatıyor sıra bulmak için 2 gecedir oralarda :gitme:
bugün dişçiye gittim
3 gündür bir diş ağrısı geceleri sıyıracaktım 20 lik çekilecek antibiyotik kullanıyorum mecbur aslında emzrirken istemiyorum ama ne yapalım pöff
bugün eşimle lens almaya giderken kaza yaptık...arabamıza kilerin servis aracı çarptı ön cam patladı vesağ yan kapı kapı içeri çöktü..geri zekalı servis şöförü geri geri geldi vurdu..yusufla arkadaydık..iyiki..olacağa çözüm yok malesef .....bunlan geçmiş olsun..
bence çalışmak daha iyi
çünkü çalışırken sabah çık akşam gel
şahsen ben çalışırken akşamdan yapardım ertesi gunun yemeğini.
çamaşır ütü ve temizlik gunlerim belliydi asla sarkmazdı
haftasonu temizlikle ugrasmazdım
full gezerdik
zaten ev batmazdı da
herdaim toplu oluyordu sanki
akşamlar misafirim geliridi.
hayatım çok düzenliydi
daha çok kitap okur daha çok ebedi aleme hazırıgım olurdu.
guliz canım dun sormussun dovmenmi var diye evet var. biri kolumun ust kısmında biri ayak bilegimde minik o ama iki tane dovmem var.
kolumdaki kaplan suratı ama her bir figur kuslardan olusuyor. 25 adet kus kaplan yuzunu olusturuyor
bu aralarda bizim babaanneye bir haller oldu
kafaya saksı düştü kanımca
elifi yolluyor yahyayı al özledim falan diyormuş
ya esra su durumdan kaynaklanıyor sanırım bizim halalarda babannede falanda var bu ara minik bebekken ne kadar kanları canlarıda olsa çok cezbetmiyor
buyuyup tepki vermeye basladımı sevesi gelioyr onlarında hevesleri artıyor. olsun boyleside guzel bundan sonra daha çok bakarlar sevme hevesiyle bosver
Asıl ayrı şehirlerde olunca daha çok oluyor bu. Yani kadın ve adamın aileleri ayrı şehirlerdelerse, kadının ailesinin yanında daha çok zmaan geçirilir. Emrah ne kadar isterse kalabilir kaynanasında, eminim Pervin'in annesi damadının rahat etmesi için elinden geleni fazla fazla yapıyordur ama aynı şeyi dünürü için çok net söyleyemem.
Kısaca kadın nerede rahat ediyorsa orada kalınmalıdır.
aynen bizdede boyledir aksini kimse bana yaptıramaz yani aynı sehirdeyiz sulalecek ama kayınvaldeed rahat edemedgimden kendisi çok titiz olgduundan bayramlarda bile iki dk formalite icabı ugranır onlara annemlerde saatlerce otuuruz annem ozenir bezenir ibonun sevdiklerini yapar vs çunku iboda annemlerde rahat eder ayaklarını uzatır oturur kendi annesinde bu rahatlıgı bulamaz ama
babam dondurma getirmiş sağ olsun ama hep kendi sevdiği çeşitlerden almış yav. Yabanmersinli, çilekli, karadutlu falan.
1 top çikolu vardı, onu da Onur'a verdim söylenmesin diye, o hiç sevmez meyveli dondurrmayı. Gene de söylendi "sana not gir diye bilg veriyom, sen kkya giriyon" dedi. Dedim sus, tek top çikolu dondurmayı sana verdim, burda aptal aptal yabanmersinli dondurma yiyorum, dedim :)) Sen 10 yıl uğraşsan bana olan tatlı borcunu ödeyemezsin dedi, çok güldüm, haklı çünkü. Onun tatlılarına çok asılırdım ben.
Neyse gidiyom ben öptüm....
çok tatlısınız siz yaaa ve de çok alemmm :))))
bugün dişçiye gittim
3 gündür bir diş ağrısı geceleri sıyıracaktım 20 lik çekilecek antibiyotik kullanıyorum mecbur aslında emzrirken istemiyorum ama ne yapalım pöff
ay geçmis olsun adas sanada bak ugunlerdir unutuyordum aksam geç saatte aklıma geliyor berkenin bir disi ustten çıktı alttaki daha dusmedi yan yana bir garip oldulor agzı çok duzgun birtek bu diste bu oldu dra acıp sorcam hep gece aklıma geliyor. hemen arayaımm
şu aşkı memnu bitecek ya çok mutluyum kılım o diziye
birde yaprak dökümünü bitirselerdi ya mokunu çıkardılar resmen
bu arada adaş sormuşsun hangi diziyi izliyosun diye
melekler korusunu izliyorum aşk ve ceza falan değil sevmem öyle dizileri kasıyor beni
papatyama türk malına falan denk gelirsem bakarım birde cumaya kalsa süper bir dizi oyuncuları yeter
ama diğer türdeki diziler böğğğ yaniii ifrit oluyorummm resmen
yaw sizene bizim dizilerimizden izlemeyen izlemesin zorlamııı. ay bitmedi diye soylenmiyormu insanlar kıl oluyorumm acma kardes kumanda elinde degilmiii. nedir bu tepki yanii
iboda senin gibi tepkili bitemedi gitti diye ama acıkende geçerken takılıp durup izliyor :)))
gunaydınnn.. tickerıma dikiz plsss
tepriklerrrr
ya özel okul fiyatları açıklanmış
8+4=12*20000=240000
işte 1 bebek ve özelde okursa sadece okul masrafı
uçmuş İst da özel okul fiyatları ank ve izmir yarı yarıya nerdeyse
antep e falan mı yerleşsem yokyok İzmir e yerleşeyim ben
MOJİTOOOOOOOOOOO :)))))
PERVİN aferin sana bebeğim.
bu tish-o fiyatları oldukça yüksek kızlar ya. denemek için bi yapayım dedim. yiğite bi tişört seçtim. bir resim ekledim. bir de yazı. yazan fiyat 46 tl. bi o kadar da eşime gitse en az 100 lira tutacak iki tişört.
esra berke'ye bayıldım. tamirci yanında çalışacakmış kıyamam gözlerim doldu.. ikinci kardeş bu yüzden gerekli işte. senden cok sahiplenecek destek olacak gözün arkada kalmayacak.
acai berry sonuçlarını acıklıyoum :))
iki gun oldu içmeye baslayalı
istahımda bir oynama olmadı kesinlikle
karnımda aynen acıkıyor bell isaatlerim var yemek için duzenli diyetten sebeh o saatler direk acıkıyorum
amaaa inanamadım 76,9 dum salı sabahı baslarken ama kof bir 76,9 aslen 76,0 falandım son gunler abarttıgımdan o rakama ulasmıstım. ve iiki gundur ilacın hakkını vermiyorum kacamaklarım aynen devam motive olamadım gitti ve bu sabah 75,8 i gordum sok ol dum.
hatta tartıya çıkarken dedimki kendi kenidime salak esra al sana kaçamakların sonucu 77 iyi bir gorde sen siniri alt ust olsunn mustahak sana falan diyorum içimden ki korkunç sonuç çıksın tutayım gırtlagımı diye inanamadım uç kere tartıldım sonuç buydu
simdi metabolizmam hizlanid falan kilo mu veriyorum anlamadımmm beklyorum gunler geçsin sonucu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?