2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cipsiiii t-shirtlerin resimlerini eklesene canım senin gibi orcinal kadın ne orcinallik yaptı çatlayacağım meraktan kopya da çekerim belki hevesle bekliyorum please!!!!!!!!

adaş her sabah 7 de kalkıyorumda bugün pcye erken açtım anneme baltalimanından randevu alacaktım tel nosuna bakmak için açtım topiğide bir gireyim dedim
bu topik dikeni kadının başına bela oldu resmen
sibell senin topuk dikeni ne oldu??

fatmacım 3 günde yolladılar baskılar güzel vs zaten sen yapmayı denemişsin
arkasına yaptırma bence gerek yok bende 62 tlye yaptırdım birde babalar günü için kupa aldım kargo beleş olsun diye 77 tuttu hepsi 70 tl üzeri kargo beleş

güliz canım akşam giydirirm çekerim fotolarını baba oğulun
çokta orcinal değil işte ikisinin fotosu var aynı fotolar biri minik diğeri büyük tişört

adaş horozlar dedinde hala onları kümese indirmedim bugün indirieceğim
bu arada ben seni anladım takılıyorum sana kızmıcanı bildiğim için rahat rahat takılıyorum
öpüyorum seni seviyorum seni biliyünnn

ATLADIM HOPLADIM geçmişi

aklımda kalan sadece

tipik oturuşunu yirim eceeeee

bide tüylü taçlı yahoooo senide yirim.

dün devlet bakanımız ve tüm şehir ve ilçeler bürokrasisi tüm gün burdaydı. rektörümde geldi tabi.

ayaklarımın altı sızlıyor. akşamda öğrencilerin mezuniyet balosu vardı. bittim.

yarın ankaraya gidiyorum. 1 hafta sonra dönmeyi planlıyorum.

yavrucukları öperim. hepinis allaha emanet.

Bu tshirt fikri cok güzelmis gercektende..ben burada yaptiramam ama hala bir hediyede almadim..ne alsam acaba??? bu arda babalar günü ne zaman???:uhm:
20 haziran canım.

bugün dişçiye gittim
3 gündür bir diş ağrısı geceleri sıyıracaktım 20 lik çekilecek antibiyotik kullanıyorum mecbur aslında emzrirken istemiyorum ama ne yapalım pöff
ayyy geçmiş olsun tatlım ya.. biran önce kurtulmaya bak!

melekler korusunu ben de çok seviyorum. ama son zamanda biraz saçmaladı sanki.. sana da öyle geldi mi?? ya bi de farkında mısınız, her dizide genç kızlar evlilik dışı çocuk filan doğuruyor. yani modern düşünceli bir insanım, mesela beraber yaşamak filan bana garip gelmiyor ama böyle gencecik kızlar, daha üniversite öğrencisi, ayaklarının üzerinde duramıyorlar, üstelik erkekler bu bebeleri istemiyo, ama hepsi bi yatıp kalkmayla hamile! ve doğuruyorlar.. deli olucam.. ne kadar meşrulaştı herşey..

guliz canım dun sormussun dovmenmi var diye evet var. biri kolumun ust kısmında biri ayak bilegimde minik o ama iki tane dovmem var.
kolumdaki kaplan suratı ama her bir figur kuslardan olusuyor. 25 adet kus kaplan yuzunu olusturuyor
ay esraaaa ne güzel bir fikirmiş yaa! şu zayıflama işim bi bitsin hemen ben de bir dövme yaptırıcam.tinkerbell istiyorum ben. A harfinin üzerine peri tozu serpen tinkerbell. onur da yaptıracak da daha karar veremedi ne yaptırsa.. yaz geldi şimdi ama, sonbahara artık.. ama şu senin dövmenin yakın resmini çok merak ettim, resmi var mı? ya da neyse, görüşünce bakarım!!!! :))

yaa evet şoka girdim ben de dün görünce..

ayyy maşallah ana oğul ilişkinize!! bizler de bunları yaşayalım inşallah!!! çocuklarımız böyle ailelerine düşkün, saygılı, evilerine bağlı evlatlar olsun!!
bu arada burcu cevaplamış ama olsuuuun! mojitoooooooo!!!! hastasıyımdır kendisinin...

aaa? nasıl ya? ben öne bir resim, altına yazı, arkasına da karikatür koydurdum 36 tuttu.. seçtiğin tişört mü farklı acaba?

vayyyysss süpperrr! devamı olur inşallah! yarın ben de gittiğimde diyetisyene sorucam bu acai olayını, nezdinizde sormamı istediğiniz bişeyvar mıı? en yakın zamanda gidecek benim herhalde, yarın!

nurdan geçmiş olsun ailecek canım yaa.. hakikaten başınızı kaldıramadınız hastalıktan.. iyi ki kayınvalden var yanında..
derya size de çok geçmiş olsun, mala gelmiş önemli değil, allah beterinden korusun..

arkadaşlar ben sürekli olup yazamayanlardanım... işler çok sıkı bu ay bitsin rahat edicemm..sizlerin yardımına ihtiyacım var... bizde diş hala yok tembeliz ama hepsi kabarmış durumda galiba aynı anda hepsi patlıcak tabi huysuzluk ve iştah sorunu tavan yaptı..hatta bu ay 100gr vermiş nedeni ise aynı yemesine rağmen diş yüzünden metabolizması hızlanmış daha çok yakıyormuş..kısaca stress yaptım nasıl kilo alcak bakalım.. biz 6. aydan beri d vitamini vermiyoruz. bir şurup var efa-vit onu veriyorum ama aklıma takıldı hem multivitamin verip hem d vitamini veren varmı...

bu arada burcu resimlerden gördüm süper olmuşsun.. darısı başıma umarım..azmini örnek alcam. dorukta çok tatlı maşallah bizim doktor yürüteç yok diyince almadım.. ama seninini gürünce çok hoşuma gitti..

ESRAM geçmiş olsun annene... çok zor bi hastalık TOPUK DıKENı.... benimki şuan duraklama döneminde topukluk kullandım epeyce iyi geldi... artık eskisi kadar rahatsız etmiyor... tamamen geçmesi mümkün değil tabiki ama en azından şuan daha iyi şükür.....

deluuu :)) ne kızcam agzının payını veririm olur biter :))

bende seni seviyourmm

ESRAKO hadi bakalım maşallah... daha dün bir bugün iki ben inanıyüorum daha çok faydası olacak.. yola devam:))))

seda multivitamin ile d vitamını birlikte verilmez fazla gelirmis bizim dr boyle dedi biz multi ye geçisten sonra asla vermedik d vitamini ilk aylar veriliyor altıncı aydan sonra multi verilene kadar yani

adass randevu almak için falan sabah imkanın olmazsa bana alo de 8,30 itibari ile pc basındayım geç mi olur bilmiyorum ama ben alabilirim çok kisiye randeviu almıslıgım vardır tecrubeliyimdir bakk :))

seda multivitamin ile d vitamını birlikte verilmez fazla gelirmis bizim dr boyle dedi biz multi ye geçisten sonra asla vermedik d vitamini ilk aylar veriliyor altıncı aydan sonra multi verilene kadar yani

tamam çok sağol bir an panik yaptım..malum d vitamini çok önemli..şimdi de 2 tane multivitamini birarada verdi.. seven seass şurup ve efa-vit kafam karıştı aynı anda iki tane birden gerçi biri balık yağı ağırlıklı.. neden zayıfladı anlamadım yürüse anlıcam oturduğu yerde kilo veriyo.. örnek alıyım bari oğlumu konuşsa sırrını sorcam ama lülülü baba anne dışında sır vermiyo henüz:))))

seda vitaminleri donusumlu mu vericeksin birgun birini diger gun oburunu seklinde
dr una neden sormadın iki tane nedir vs diye ?

ben hala acd3 veriyorum bende mi multivitamine dönsem doktorumuz bişey demedi 1 ay sonra gidicez sen ne veriyosun esra cım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…