20 haziran canım.Bu tshirt fikri cok güzelmis gercektende..ben burada yaptiramam ama hala bir hediyede almadim..ne alsam acaba??? bu arda babalar günü ne zaman???:uhm:
ayyy geçmiş olsun tatlım ya.. biran önce kurtulmaya bak!bugün dişçiye gittim
3 gündür bir diş ağrısı geceleri sıyıracaktım 20 lik çekilecek antibiyotik kullanıyorum mecbur aslında emzrirken istemiyorum ama ne yapalım pöff
melekler korusunu ben de çok seviyorum. ama son zamanda biraz saçmaladı sanki.. sana da öyle geldi mi?? ya bi de farkında mısınız, her dizide genç kızlar evlilik dışı çocuk filan doğuruyor. yani modern düşünceli bir insanım, mesela beraber yaşamak filan bana garip gelmiyor ama böyle gencecik kızlar, daha üniversite öğrencisi, ayaklarının üzerinde duramıyorlar, üstelik erkekler bu bebeleri istemiyo, ama hepsi bi yatıp kalkmayla hamile! ve doğuruyorlar.. deli olucam.. ne kadar meşrulaştı herşey..şu aşkı memnu bitecek ya çok mutluyum kılım o diziye
birde yaprak dökümünü bitirselerdi ya mokunu çıkardılar resmen
bu arada adaş sormuşsun hangi diziyi izliyosun diye
melekler korusunu izliyorum aşk ve ceza falan değil sevmem öyle dizileri kasıyor beni
papatyama türk malına falan denk gelirsem bakarım birde cumaya kalsa süper bir dizi oyuncuları yeter
ama diğer türdeki diziler böğğğ yaniii ifrit oluyorummm resmen
ay esraaaa ne güzel bir fikirmiş yaa! şu zayıflama işim bi bitsin hemen ben de bir dövme yaptırıcam.tinkerbell istiyorum ben. A harfinin üzerine peri tozu serpen tinkerbell. onur da yaptıracak da daha karar veremedi ne yaptırsa.. yaz geldi şimdi ama, sonbahara artık.. ama şu senin dövmenin yakın resmini çok merak ettim, resmi var mı? ya da neyse, görüşünce bakarım!!!! :))guliz canım dun sormussun dovmenmi var diye evet var. biri kolumun ust kısmında biri ayak bilegimde minik o ama iki tane dovmem var.
kolumdaki kaplan suratı ama her bir figur kuslardan olusuyor. 25 adet kus kaplan yuzunu olusturuyor
yaa evet şoka girdim ben de dün görünce..ya özel okul fiyatları açıklanmış
8+4=12*20000=240000
işte 1 bebek ve özelde okursa sadece okul masrafı
uçmuş İst da özel okul fiyatları ank ve izmir yarı yarıya nerdeyse
antep e falan mı yerleşsem yokyok İzmir e yerleşeyim ben
ayyy maşallah ana oğul ilişkinize!! bizler de bunları yaşayalım inşallah!!! çocuklarımız böyle ailelerine düşkün, saygılı, evilerine bağlı evlatlar olsun!!hmm yeni okudum ok onaylıyorum katılıyorum:)
ya epeydir berke ile magnum gold yemek istedik heryere dagıtımı yapılmamıstı zar zor bulduk birlikte tadacaz diye karnım toktu benim o yedi simdi benimkinde gozu her aksam hadi anne yesene tatsana diye pesimde o da otlansın diye:))
bak simdi bosver sen yesil cayı falan :))
taze nane yaprakları havanda dovulur içine biraz esmer seker atılır :) sonra bardaga alınır içine biraz vodka biraz sprite yada soda ve buz :)) kesin bilirsin sen bu ne olurr ??
benim yazları favori kokteylimdir alkolik olmaktan korkarım bunu içe içe :)
aaa? nasıl ya? ben öne bir resim, altına yazı, arkasına da karikatür koydurdum 36 tuttu.. seçtiğin tişört mü farklı acaba?bu tish-o fiyatları oldukça yüksek kızlar ya. denemek için bi yapayım dedim. yiğite bi tişört seçtim. bir resim ekledim. bir de yazı. yazan fiyat 46 tl. bi o kadar da eşime gitse en az 100 lira tutacak iki tişört.
vayyyysss süpperrr! devamı olur inşallah! yarın ben de gittiğimde diyetisyene sorucam bu acai olayını, nezdinizde sormamı istediğiniz bişeyvar mıı? en yakın zamanda gidecek benim herhalde, yarın!acai berry sonuçlarını acıklıyoum :))
iki gun oldu içmeye baslayalı
istahımda bir oynama olmadı kesinlikle
karnımda aynen acıkıyor bell isaatlerim var yemek için duzenli diyetten sebeh o saatler direk acıkıyorum
amaaa inanamadım 76,9 dum salı sabahı baslarken ama kof bir 76,9 aslen 76,0 falandım son gunler abarttıgımdan o rakama ulasmıstım. ve iiki gundur ilacın hakkını vermiyorum kacamaklarım aynen devam motive olamadım gitti ve bu sabah 75,8 i gordum sok ol dum.
hatta tartıya çıkarken dedimki kendi kenidime salak esra al sana kaçamakların sonucu 77 iyi bir gorde sen siniri alt ust olsunn mustahak sana falan diyorum içimden ki korkunç sonuç çıksın tutayım gırtlagımı diye inanamadım uç kere tartıldım sonuç buydu
simdi metabolizmam hizlanid falan kilo mu veriyorum anlamadımmm beklyorum gunler geçsin sonucu çok merak ediyorum
adaş horozlar dedinde hala onları kümese indirmedim bugün indirieceğim
bu arada ben seni anladım takılıyorum sana kızmıcanı bildiğim için rahat rahat takılıyorum
öpüyorum seni seviyorum seni biliyünnn
seda multivitamin ile d vitamını birlikte verilmez fazla gelirmis bizim dr boyle dedi biz multi ye geçisten sonra asla vermedik d vitamini ilk aylar veriliyor altıncı aydan sonra multi verilene kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?