ay elifff ne süper olur gelirmisin gerçektennn yaa
yakışmış da bu çocuk büyüyünce ne diyecek bu fotolara he esra.bir proje ödevi olsa okula bebeklik fotoğraflarını götürseler nasıl açıklayacak??:))meşhur tüylü taçım yahoya yakışmışmıı sempatiksalakcinni
salıncakta uyuyan yahoo
sağol böbemELİF canım, hakkınızda hayırlısı olsun. Heyecanını anlıyorum. İnşallah güzel şeyler...
vardı bir tane ne taştı öyle.hala gözümün önünde.bikinili bikinilio güzel fiziğimin olduğu bir fotoda var ama koymak istemiyorum
nazar değdirirsinizz manken fücudumaaaa sonraaa
bir benzeri sporda başıma geldi.ben kavga ettim amaOkulda iki arkadaş yanyana iki sandalyede oturuyordu. Başka da boş yer yoktu, biri kalktı, birkaç dk bekledim, odada gezindi gezindi, oturmadı. Ben de onun yerine gittim oturdum. Diğeri hemen "orada Demet oturuyordu" dedi. Dedim, biliyorum da işi var diye düşündüm, kaç defa geçti, oturmadı. Kalktım gene de. Dİğer teneffüste aynısını kendisi yaptı, kendimi zor tuttum, "orada Meltem oturuyordu" dememek için. Sanki yerler numaralı. Ben mi uyuzum yaa?
kadın step tahtamı çekip burası benim yerim dedi ben se ne alaka dedim.başka yerde yapamıyormuş.çekildim.sonra başladık hareketlere neymiş kayacakmışım yeri darmış durdum dedim başka birşey varsa ya şimdi söyle ya da sus beni bölüp durma.hiç hoş olmayacak senin için kesti sesini gerzek.
Dun ıstah tavadan ıdı.. bugun eser yok.. bişi benımle dalga gecıoo ama nedır bılemuyurumm..
Kuzy bu hafta tam depar atttı dıyebılırm:
koltuk kenarına tuutnarak baya baya gıdıyor gelıyor kendı kendıne..
bay bay,el cırpma, gel gel.. mını mını bır kusu soylerken ellerını bızım gıbı hareketlerle yapma cırpma, elını agzına vura vura lülülü yapıyor kendı kendıne..
kendılıgınden koltuga masaya tutunup kalkıyor, bunun ıcın her sferınde caba sarfedıyor..
gerı duserse kafasını tutup üstüruplu dusuyor adam..
gerı gerı gıde gıde koltuk altlarına gırmeye calısıyor.. sıkısıyor cıyak cıyak bagısıyor.. :))
bardaktan baya baya su ıcmeyı ogrendı..
tek elını tutuıyorum.. o sekılde yurumeyı ogrendı.. dengede durmak ıcın caba sarfedıyor..
depar haftamız hayırlı ugurlu olsun.. :))
yav arkadaşlar benim kız ayakta duruyor asla adım atmıyor,emeklemiyor,bir yerler tutunup kalkmıyor.ne zaman yürüyecek bu yav? bazen endişeleniyorum.sonra diğer yaptıklarına bakıyorum tam bir uçurum.asla asla asla karşılaştırma için söylemiyorum
iki aydır bardaktan su içiyor
pipetle sıvı içiyor
çok önce başladı alkış ve bay bay yapmaya
1 aydır elini ağzına vurup ooooo yapıyor,
en oha dediğim parmak şıklatıyor çiftetelli öğrenmiş
bir de delilo delilo destane diye bir halayvardır ona tkık durumda lori lori lori deyip duruyor.
var mı bizimle aynı durumda olan? adım atamayan,emeklemeyen,tutunup kalkmayan ama bu işleri yapan cevap veririn lütfen.çok korkuyorum bazen bir sorun mu var diye?bunları yapan bir çocuk yürüyebilir gibi geliyor bana.5,5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı üstelik.
ben de recimdeyim recimdeRejımdeyım ben kaydirigubbakcemile2
k bar var şu an elimdeee
doğrudur bacımkendimi yaslı teyze gibi hissetmeye basladım
surekli birilerine fetva veriyoürum saniki
çocuklarınız benimkinin yasına gelsin o zaman konusalım yok ozaman ben seni gorcem falan :))
tum yasıtlarım daha ilkini doguruyorda :)
burdan anlayacagınız çocuklar okul cagına gelsin yogunluk neymis hiç birseye yetisememek neymis o zaman anlıycaksınızzz
poto pleasebu arada tişörtler geldiiiii
ben çok beğendim baskısı falan fena değil aslında daha net bekliyordum çözünürlük yüksekti fotoların ama yinede güzel
ancak yahya için 2-3 yazmıştım keşke 1-2 yaş yazsaydım pişman oldum tişört elbise gibi oldu somalili oğluma :sinifsinif:
çok geçmiş olsun canım.iyileşin bir an önce.çok üzüldümBuarada dogum gunu mesajlarina tekrar tisikur ama bugun ise gidemedim, sabah size yazamadim, idrarimdan kan geldi, birde cigerlerim berbat halim yok evde kaldim, tibet berbat hasta o da oglen geldi yaniyor atesten, aile hekimine gittik, kayinvalidem goturdu cunku ikimizde araba kullanicak halde degildik, ilaclarimizi aldik, birimiz bi yerde digeri i yerde yatiyoruz, ne guzel dogum gunu di mi(kayinpederim pasta almis bana, onu kesicez sagolsun..
Allah beterinden saklasın.Allah korusunbugün eşimle lens almaya giderken kaza yaptık...arabamıza kilerin servis aracı çarptı ön cam patladı vesağ yan kapı kapı içeri çöktü..geri zekalı servis şöförü geri geri geldi vurdu..yusufla arkadaydık..iyiki..olacağa çözüm yok malesef .....bunlan geçmiş olsun..
20 lik diş zordur bilirim.ağzımda dikişle gezdim ben.bitse senin de şu diş işleri.bugün dişçiye gittim
3 gündür bir diş ağrısı geceleri sıyıracaktım 20 lik çekilecek antibiyotik kullanıyorum mecbur aslında emzrirken istemiyorum ama ne yapalım pöff