bak bunu oglunda otizm suphesi olan arkadasımda soyledi.. 3lu karmadan sonra olmus bişeyler onada .. ben dedim bizde bisey olmadı. avrupada filan yapılmıomus sanırım.. yani bilmiorum napacagımızı
bak bunu oglunda otizm suphesi olan arkadasımda soyledi.. 3lu karmadan sonra olmus bişeyler onada .. ben dedim bizde bisey olmadı. avrupada filan yapılmıomus sanırım.. yani bilmiorum napacagımızı
GÜLİZCİM...
bence yaptırdığımız zaman yukarıda yazdığın olumsuzların yaşanması bi ihtimal...allah korusun kim isterki bunların olmasını...
ama bence aşıları yaptırmayınca olacak olumsuzluklar yaptırınca olacaklara göre daha fazla gibime geliyor..... aşıları yaptırmayınca daha çok yüksek ateşle karşılaşıyoruz daha ağır geçiyor bu hastalıklar ve allah korusun yüksek ateşin nelere yoll açtığını yazmama gerek yok sanırım...aşılı çocuklar birçok bulaşıcı hastalıkları geçirmioyrlar geçirselerde daha hafif geçiyor... rabbim hepimizin evlatlarını korusun ......
birileri izne cıkmayı dusunmuyomus .. aksama konusuruz dedi..
selin zavallım kobayımız.. ama kız cocuklarında otizm gorulmuomus oglanlarda goruluomus. oglanların sol beyni kızların sag clısıo ya, otizm sol yan ile iilgiliymiş oyle dedi o arkadas bakalım
Sibel alıp dağa kaçmak şart bence. ne aşı ne civa ne hastalık. ben cok yoruldum artık. alperen ilk doğduğunda inanılmaz bi korkuya kapılmıştım ona bişey olursa ne yaparım diye. demiştim ki kızım al çocuğu atla balkondan bu hisle nasıl yaşayacaksın sen? 3-4 gün kendime gelememiştim. şimdi bile bile lades nasıl diyeceğiz. araştırdıysan anlamışsındır durumun ne kadar vahim olduğunu. kaç sağlıklı çocuğun hayatı mahvoldu bu aşı yüzünden görmüşsündür. proflarda direk bağlantı kurmuşlar zaten zeka geriliği ve cıva.
ben hala acd3 veriyorum bende mi multivitamine dönsem doktorumuz bişey demedi 1 ay sonra gidicez sen ne veriyosun esra cım
ya biz şimdiye kadar çok güzel kilo alıyoduk boyumuz da iyiydi..ama bu ay 120 gr verince hem kan hem idrar bakıldı. enfeksiyon ya da aşırı kansızlık kilo alımını engelliyormuş ama temiz çıktı şükür. sonuç diş metabolizmayı hızlandırmış falan.. hatta az giydir dedi doktorumuz metabolimayı biraz yavaşlatalım diye.. sonra ben sordum. ikisini de kullanmaya devam edicez mi diye evet dedi.. malum profların ağzından laf zor çıkıyo. iyi bi doktor aslında ama herşeyi sormak lazım..ama içini okuyunca başka destekle kullanmayın yazıyo olmadı açıp sorucam sorun olmasın bi de...
SEDA tşk ederim, umarım sen de kısa zamanda istediğin kiloya inersin. Ben tam istediğim yerde değilim ama oldukça yaklaştım, durumu kurtardım :)
ESRAKO çok özendim Berke ve sana. Anlattıklarından yola çıkarak biz de öyle olurmuşuz gibi geliyor. Onur da uykucudur çünkü, tatillerde deli ederdi eskiden beni. Son birkaç yıldır iyi gerçi de, du bakalım... Kısmet.
Misafir ağırlama konusunda benziyoruz. Ben de sevdiğim insanlar için çok özenirim. Maydonoz sevmeyen varsa onun böreğini, kısırını ayrı hazırlarım. Sarımsak sevmeyen varsa onun mezesini ayrı hazırlarım. Resmen kişiye özel olur benim ikramlarım. Eskkiden böyle idi. Yorgunluktan geberirdim ama çok mutlu olurdum sofraya oturunca hep birlikte. Artık Doruk var, diyet yapıyorum vs diye eski durumu kaybettim haliyle. Mecbur hazır alıyorum çoğunlukla, ama gene de dikkat ediyorum tabi, düzgünbir şeyler ikram etmeye çalışıyorum.
canım çok tsk ederim izledim çok tatlı yamrb herkesee
ESRAKO ESRAMMMM sen video açılmadı dedinya bir daha yükledim aynı siteye açılacak mı? bakalım senin için yeniden ekledim
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Video - TinyPic - Hbergement gratuit d'images, partage de photos et hbergement de vidos
birileri izne cıkmayı dusunmuyomus .. aksama konusuruz dedi..
nidemek canım benim yengem alkış çalıoki oynasın die yoksa oynamıo:))) sıpa neysem ben kaçar bugün hava ii sonunda çarşıya çıkacağız küçükeeee hastane çıkışı filan alacağımm tiseler bizde tekrar hazırlık başlıo:))) bybycanım çok tsk ederim izledim çok tatlı ya
ama karsısındaki hanım da aynı hareketleri yapıyor musti onalrım tekrar ediyor onu anlamadım biraz gorunuoyr eli kolu sanki taklit ediyor massallah yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?