2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRıMıM acai nasıl gidiyor.... valla ben bugün bi tuhafım... psikolojikmi haptanmı bilmiyorum ama lokmalar bile ağzımda büyüyor.....

bak bunu oglunda otizm suphesi olan arkadasımda soyledi.. 3lu karmadan sonra olmus bişeyler onada .. ben dedim bizde bisey olmadı. avrupada filan yapılmıomus sanırım.. yani bilmiorum napacagımızı

offf bu ne şimdi ya rabbim sen evladıma ve sonrada aklıma mukayyet ol:2:

yaptırsak 1 türlü yaptırmasak 1 türlü... ve topikte en önce bu aşıyı olacak olan selin

bak bunu oglunda otizm suphesi olan arkadasımda soyledi.. 3lu karmadan sonra olmus bişeyler onada .. ben dedim bizde bisey olmadı. avrupada filan yapılmıomus sanırım.. yani bilmiorum napacagımızı

ya konu evlat olunca göz göre göre niye yaptırayım diyorum sibel? yurtdışında kullanılan hiçbir aşıda böyle bir cıva oranı yok. ne biçim bir devlet bu cok sinir oluyorum. neden ya neden gidip kafalarına vurmak istiyorum. geleceğimiz bu cocuklar niye sağlıkları için en iyi aşılar kullanılmıyor. doktoruyla görüşeceğim bunu bilerek yaptırırsam kendimi yiyeceğim bişey oldu mu diye. yapılması gereken ne ise onu yapmaya calışacağım. yurtdışından getirtebilirsem onları vurduracağım. yoksa bilmiyorum.

selin zavallım kobayımız.. ama kız cocuklarında otizm gorulmuomus oglanlarda goruluomus. oglanların sol beyni kızların sag clısıo ya, otizm sol yan ile iilgiliymiş oyle dedi o arkadas bakalım

arkdişlerrr su babalar günü mevzusuna bende bir el atıyım dedimaldım hedie ama vermeyim dedim bi yanım ver dio bi yanım yok dio gökhan bana normalde çok hedie alır içinden gelirse çiçek gönderir bi anneler gününde almadı bende kırıldım şimdi parfümle saat aldım ve bende babalar günde vermeyim 21 de evlilik yıl dönümümüz ozmn veriyim dedim bi akıl verim 16 da doğum günüm güsel bişi yaparsa parfümü babalar gününde saati evlilik yıl dönümünde veriiyim dedim ama kararsızım

ayyy elim ayağım boşaldı nasıl bi ülkedeyiz... gerçekten çok ama çok korktum evlatlarımız rabbime emanet ama ne yapacağız biz şimdi..... teminden beri netten araştırıyorum....

Sibel alıp dağa kaçmak şart bence. ne aşı ne civa ne hastalık. ben cok yoruldum artık. alperen ilk doğduğunda inanılmaz bi korkuya kapılmıştım ona bişey olursa ne yaparım diye. demiştim ki kızım al çocuğu atla balkondan bu hisle nasıl yaşayacaksın sen? 3-4 gün kendime gelememiştim. şimdi bile bile lades nasıl diyeceğiz. araştırdıysan anlamışsındır durumun ne kadar vahim olduğunu. kaç sağlıklı çocuğun hayatı mahvoldu bu aşı yüzünden görmüşsündür. proflarda direk bağlantı kurmuşlar zaten zeka geriliği ve cıva.

ay bilmiyorum canım inan aklım çok karıştı....... kafamçokkarıştı nereye kaçacağız ne yapacağız hiç bilmiyorum.... :gitme:

ben hala acd3 veriyorum bende mi multivitamine dönsem doktorumuz bişey demedi 1 ay sonra gidicez sen ne veriyosun esra cım

donebilirsin bizim dr un tavsiyesine gore.
biz bir gun minadex multi vitamin veriyoruz bir gun minadex ferre mi neydi demir içeren onu veriyoruz birer tatlı kasıgı seklinde

ay giydir metabolizmayı yavaslatalım ne demek yahu seda anlamadım ? giyimle ne ilgisi var metabolizbanın.

aynen bende oyle kokulu çay sevmeyene koymam yok iste salatayı limonsuz yiyen bir arkadasım var ona ayrı yaparım aynen sarımsak yemeyeni ayırırım. maydanoz sevmeyeni ayıırım vs vs
ama hepsi sevdiklerim için enerjimi oylesine insanlara harcamak istemem hiç.
aynen hazırlanırken çok yorulurum ama masaya oturdumu benden mutlusu yok.

canım çok tsk ederim izledim çok tatlı ya
ama karsısındaki hanım da aynı hareketleri yapıyor musti onalrım tekrar ediyor onu anlamadım biraz gorunuoyr eli kolu sanki taklit ediyor massallah yaa

birileri izne cıkmayı dusunmuyomus .. aksama konusuruz dedi..

haydaaaaa.

arkadaşlar bu iğne konusu okuduğum kadarıyla zaten 3 kez olunan hepatit ve 3 kez olunan 3lü karma aşıyı kapsıyor Allah korusun.... bizimkiler zaten oldu onları.. sadece kızamık,suçiçeği olan 1.yaş aşısı ve bir aşı daha var..Allah hepimizin yavrusunu korusun

asılara çok takılmamaya çalısın diycem baska yapacak birsey gelmiyor elimden.
sonuçta yaptırmamakta kotu .

biz bu sene basında domuz gribi için berkeye yaptıralımmı diye dusun dusun kafayı yedik sonunda yaptırdık. endiseler içinde olumsuz etkiler iki haftada mı ne çikabilirmis gun saydık ama çok sukur simdilik birsey olmadı allaha kalmıs artık bazı seyler her konuda uzmano lmamız mumkun degil arastır arastır nasıl olacak yani biraz kaderci oluyorum ben boyle içinden çıkamayınca konunu.

çok sıcak olunca terleniyor ve daha hızla çalışıyor ya metabolizman..soğuk olunca yavaşlıyor :)) anladığım bu yanii

GULıZıM tecrübeli ve yaşlı bi dr. amcamız var... benim çoıcukluk dr. um diyeyim....hemen onu aradım....

CıVALI AŞI olayını sordum... dediki böyle bi iddia var aşıdan dolayı bazı çocukların otizm yakalandığına dair falan dedi milyonda 1 olan bi olay dedi...içindeki civa yeterli düzeyde dedi... . ama yaptırmasan inanki kızamık, kızıl ve kabakulağın daha çok zararı var dedi.... kabakulak sağırlığa yol açabilir dedi, kızıl yada kızamık tam anlayamadım oda beyine zarar verebilir vs. dedi... onda milyonda 1 riskin var bunda riskin kat kat daha fazla dedi... yani yaptır aşıyı mutlaka çok önemli dedi.....

canım çok tsk ederim izledim çok tatlı ya
ama karsısındaki hanım da aynı hareketleri yapıyor musti onalrım tekrar ediyor onu anlamadım biraz gorunuoyr eli kolu sanki taklit ediyor massallah yaa
nidemek canım benim yengem alkış çalıoki oynasın die yoksa oynamıo:))) sıpa neysem ben kaçar bugün hava ii sonunda çarşıya çıkacağız küçükeeee hastane çıkışı filan alacağımm tiseler bizde tekrar hazırlık başlıo:))) byby

nurdan geldin mi?
teo ya hangi aşıları vurdular bugüne kadar? sırada hangileri var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…