2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aşıları bende kesinlikle yaptıracağım
ona bakarsanız kullanılan ilaçlar vs neler neler içeriyor o zaman gülizin dediği gibi alalım çocukları camdan aşağıya atlayalım

nurdan geldin mi?
teo ya hangi aşıları vurdular bugüne kadar? sırada hangileri var???

Gulizcim geldim ama bi turlu yazamadim cok hastayim ya isede geldim..
Teoya karma asilar ve hepatitler vuruldu, burda bcg vurulmuyor yani verem asisi, gerek gormuyorlar, ama seneye trye tasinirsak nasil olcak bilmiyorum..
12. ayda kizamik kabakulak vs asisi var 15. aydada bu karma asilarin rapeli var..
ama ben tatile gelmeden yapabilirmi diye sorucam kizamik asisini, 11. ay civari oluyor..
bence asilari yaptirmamak daha buyuk bir risk,onleyemeyecegimiz o kadar buyuk risk varki, bence her kulaktan dolma bilgiyle panik olmayin arkadaslar, biraz rahat olmakda fayda var, yoksa kafayi siiyiririz..

çoks evdiğim bir bloknotum vardı hatıra saklıyordum yahya onun üzerinde ne kadar renkli etiketler vs varsa koparmış
bacağına orasına burasına yapıştırmış
kaç senedirde saklardım kitaplıkta
birde meşhur bir kitabım varya cinsel teknik diye hatta elif söylemişti geyik konusunu olmuştu
habire onu buluyor ısırıyor yalıyor sallıyor vs ne iş anlamadım

arkadaşlar 1 hazirandan sonra oto koltuğu zorunlu oldu ya. şehirler arası seyahat için otobüslerde koltuk alacakmıyız bilginiz varmı

evet bende bu konuyu merak ediyorum bilgisi olan var mı??

ver bence babalar günü niyetiyle almışsın zaten

ben aşı vurdurmayı tercih ederim

ya benim aklima bisi takildi, peki ben trye gelince ne yapicm 1 ay oto koltuksuz burakini mi getireyim yeni mi alayim trden ama cok pahali orda buraya gore..

otobüs firmasını aradık kucağınızda götürebilirsiniz demişler. demekki bi uyarı gelmedi onlara.
aşı ile ilgili sıkıcı i haberde ben geçenlerde rotavirüsü aşıları ile ilgili okudum ama buraya yazmak istememiştim aşı konusu açılınca tekrar aklıma geldi. neyse sağlık ocaklarında yapılan aşılar yıllardır yapılıyo sanırım okonuda daha güvenilirdir diye düşünüyorum

yeni saçlarımla karşınızdayım kızlar... hem kestirdim, hem boyattım. hep böyle denk geliyor sizlere sıfır makyaj. paspal kıyafetler.. kuaför paspal gel dedi. geçen gittiğimde tişörtüm mafoldu giyilemez durumda. üzerine filan damlattılar da. o yüzden bu sefer böyle gittim. bozulmadan saçlarım hemen çektirdim eve gelince. fikirlerinizi bekliyorum..

bal için erken değilmi henüz...

şimdi de 31 lira gösteriyor. tek önüne bi resim bi yazı konursa.
arka tarafa da bi resim bi yazı konursa 43 tl diyor.

internetten yapılıyo heralde.. merak ettim kaçırmışım galibaa banada söyleyinn..

biz ilkeye hep multivitamin kullandık ilk aydan itibaren 15. günlükdü başladığımızda ekstra d vitamini kullanmadım hiç.. sadece demir veriyorum bide multitabs

nedir bu civalı aşı olayı.. hangi aşı anlayamadım ben ..

aa çok güzel olmuş bencee.. bende sarı yapcamm inşallahh.. ilke memmeyi bırakınca.. çok yakışmış ama sana bu renk ben beğendimm..

size göbek şov yapıyım didim ama şu son eklediğim resme gıcık oldum üstüm birazcıkta olsa genişledi ama bacıklara bakın pijamam düşecek nirdeysee bi basenli gadun olamadımkaydirigubbakcemile3

bu düğünden önce ki gün ailece toplanmıştık oraya giderken ilk defa sıcaktı hava böle giyindik

buda mustiyi ararken bulduğum mekankaydirigubbakcemile3

fatma ben cok begendim oldum olasi severim kahve ve kumral tonlarini..
ben trye gelmeden evde boyadim cok koyu oldu ya hala oyle mecbur yazi bekliycem, biara gaza gedim bakir kizil aldim, tutmadi(
yaza golge yaptircam dugun mevsimine, bu yaz iki dugunumuz var..
buarada gelis tarihim belli oldu 15 temmuz-12 agustos trdeyim..

fatmacım saçların çok yakışmış bence çok hoş
ayrıca paspal halin böyleys mümkünse akyajlı süsülü halini görmeyelim.
gayet hoşsun.
yiğit kuşunda çok tatlı maşallah:)
yiğit de babasınamı benzyor?
tipik agustos böbeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…