2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nur göbüşüne de maşallah.
aman yarabbim unutuyrum ya senin hamile oldugunu valla.
arada hatırlat bize böyle.
maşallah içerdeki yiğite.
dışardaki abi Mustiye diyecek söz yok
herzamnaki gibi yakışıklı ve yaramaz..

esraaaaaaaaaaaaa

yarınki misafirlerim için değişik bişey yaptım
salata çeşidii olarak hep aynı teraneler dönüp duruyordu.
bendeee

etimekli şakşuka yaptım
sonuç muhteşem ötesi.
ben bugun yaparken tadına baktım yarın yemiiceeemmm

perviin perviiin,,

senin bugun anlattıklarını abimler her tatilde yaşıyorlar malesef.
yengemlerin aileside konyada aynı yerde yani
neyhse bizim gelin bizim evde hep surat asar gelir gelmez 2 saat oturmadan annesine gitmek ister falan.
abimde tek ya yani tek gelin annem neler yapar bi bilsen.
bizde öyleyiz ama bizim aile çok kıymetli oldugunu hissettiği gunden beri şımarmaya başlayınca gceen yaz annemler tavır yaptılar eve gelip surat ascagına hiç gelmesin dediler.
abim gelirken onu annesine bırakmaış sen burda mutlusun annemlerde surat asacaksan hep burda kal demiş.
sonuç akşamına annesi babası abisi falan gelmişler
öyle şey olurmu falan diye.

niye mi anlattım.
olaya karşı taraf olarak baktımda.
sende onlarında gönlunu hoş tut.
aman sakın diyim surat asıp tavır yapma..
herşey geçici şu dunyada ne kadar ömrü var bilinmez

esrakooooooooooooooooo

ciğerim bu hani düşünce ah kapı babsı sana kızcak falan demeyi
ben sabiha han ımdan ögrendim
doktorum programına katıldıgında bizzat kendisi söylemişti
ben düşünce hep aklını dagıtıyordum aa bak kuş aa bak ne varmış diye
ama bunun yanlış oldugunu onun yerine düştüğü yere yada canını acıtan şeye böyle söyleyin dediydi..

esrakom zayıflamış
hadi bakalım gözun aydın darısı önce sibelin sonra evrimin sonra benim sonrada pervinin başına..:)

gülizzzz
avatarındaki surata bayıldım yaa maşşallh nasıl tatlı yafff

evrrrrrrrriiim
kuzy kebabının ataklarını okudum
heyy maşallahh kzuya.
yürümesi yakındır emeklemeside ileri vitese gecer 2-3 güne.
afikde önce geri geri gidiyordu kanepenin altına sıkışıp sadece kafa kalıyordu sonra basıyordu cığlığı
ama sonra düzeltti
sıralıyor
kendi tutunup kalkıyor
bizdede bi tek alkış yok
diğer bebeklerin yaptıgı herşey var ama alkış yok
hatta dün gelpsisis pisi yapmayı ögrendi
bugunde annemi bukadaaaaaaaaaarr seviyorum (kollar yana açılarak) hareketini ögretemye başladım
çok egleniyor yeni bişey ögrenirken.

sizin bebeklerin meyve düzeni nasıl bilmeme ama
afik gunde bi tane muz yiyordu
aydında bak buna çok muz veriyorsun çok enerjik resmne kudurk sıpa durduramıyoruz diyordu
ve 2 gundru yemiyor muzzz oglumm

bakınız ben yine kimsenin olmadıgı zamanı bulup esip savurdum..

alıntılarım uçtuuuuu....

nurdan geçmiş olsun kuzuma yaa.. biras daha büyük koysana teonun resimleriniii!!! bayılıyorum ona ben!

fatmacım saç rengin çok yakışmış.. güle güle kullan.

gülistan geçen dicektim unuttum bu afik amma cin cin bakıyo ayol! öperim sarı kafasından!

nuuur, göbiş harika! allah nazarlardan saklasın.. mustiye dicek bişi yok zati..

başka ne vardı ki...

geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..çok şükür geçti gitti ..o anda korkmadım ilk yusufa baktım yusuf çok korktu..ben sakin kalınca sustu hemen kuzu..servis içindeki insanlar koştu bebkte varmış arabada diye bana su getiren indirmeye çalışan ama çok şükür öyle heyecanlı bir tip değilimdir hatat bayanın birisi benim sakinliğimi görünce yanındaki arkadaşına gel gidelim diye çekip trip yaptı ..neyse bugün arabayı verdik yapılıyor karşı taraf suçluydu hasarı sigorta ödedi.. salı günü vericekler..

ya benim aklima bisi takildi, peki ben trye gelince ne yapicm 1 ay oto koltuksuz burakini mi getireyim yeni mi alayim trden ama cok pahali orda buraya gore..
ordakini buraya getirsen yükün çok artacak mı? kolay getirebilecek misin yani.. burda bırakmak üzere bişi ayarlasan , ya ordan getirip ya da burdan alıp hangisi daha uygun oluyorsa.. hani zaten geleceksiniz ya temelli..zemuszemus

bence içinden gelen neyse onu yap nur.. en güzeli...

tekrar tekrar geçmiş olsun derya.. allah beterinden korusun.. sakin olmak ne kadar önemli.. ben kendi başıma bişey gelirse sakin olabiliyorum da, başkasına bişey olursa çok panik oluyorum, çok tehlikeli..

FATMA saçın çok yakışmış güle güle kullan..
NURDAN teom yine hastalanmış sana ve eşinede çok geçmiş olsun tekrar..geliş tarihinde belli olmuş hayırlı gel ..
ÖZGÜL vichy ürünleri genelde insanı aldığına pişman etmez..güle güle kullan incel...
ESRAKO ne güzel bak kio vermişsin hadi gözün aydın...
PERVİNİM tickerin süper ..diğer mevzuya gelince boşver stres olma şimdiden zamanı gel,ince düşünürsün..eşine diyeceğini demişsin..
SİBEL VE EVRİM iştahlar kapanmış ..bende ilk kutu bitti ama hala tartılmıyorum..ikinci için 1 hafta ara vermem söylendi..
EVRİM kuzy paşa atağa geçmiş maşallah kuzuya...

sayfada sürekli "umut tüp bebek merkezi" nin reklamı var ya, koşuyolundaymış orası, bize yakın, önünden geçerken gördüm bugün.. önünde birsürü insan bekliyordu, sigara içen, oturan.. dua ettim hepsi için, bebeklerine kavuşsunlar diye..allahım çok zor bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…