malesef yine hasta buhar seanslari basladi..oy kuzuumm napyon sen öylee yaff hastamı yoksa yine..
ordakini buraya getirsen yükün çok artacak mı? kolay getirebilecek misin yani.. burda bırakmak üzere bişi ayarlasan , ya ordan getirip ya da burdan alıp hangisi daha uygun oluyorsa.. hani zaten geleceksiniz ya temelli..zemuszemusya benim aklima bisi takildi, peki ben trye gelince ne yapicm 1 ay oto koltuksuz burakini mi getireyim yeni mi alayim trden ama cok pahali orda buraya gore..
bence içinden gelen neyse onu yap nur.. en güzeli...arkdişlerrr su babalar günü mevzusuna bende bir el atıyım dedimaldım hedie ama vermeyim dedim bi yanım ver dio bi yanım yok dio gökhan bana normalde çok hedie alır içinden gelirse çiçek gönderir bi anneler gününde almadı bende kırıldım şimdi parfümle saat aldım ve bende babalar günde vermeyim 21 de evlilik yıl dönümümüz ozmn veriyim dedim bi akıl verim 16 da doğum günüm güsel bişi yaparsa parfümü babalar gününde saati evlilik yıl dönümünde veriiyim dedim ama kararsızım
tekrar tekrar geçmiş olsun derya.. allah beterinden korusun.. sakin olmak ne kadar önemli.. ben kendi başıma bişey gelirse sakin olabiliyorum da, başkasına bişey olursa çok panik oluyorum, çok tehlikeli..geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..çok şükür geçti gitti ..o anda korkmadım ilk yusufa baktım yusuf çok korktu..ben sakin kalınca sustu hemen kuzu..servis içindeki insanlar koştu bebkte varmış arabada diye bana su getiren indirmeye çalışan ama çok şükür öyle heyecanlı bir tip değilimdir hatat bayanın birisi benim sakinliğimi görünce yanındaki arkadaşına gel gidelim diye çekip trip yaptı ..neyse bugün arabayı verdik yapılıyor karşı taraf suçluydu hasarı sigorta ödedi.. salı günü vericekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?