2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

FATMACIM ana oğul çok datlusunuz canım...

fatmacım saç rengin çok yakışmış.. güle güle kullan.

FATMA saçın çok yakışmış güle güle kullan..
çok teşekkür ederim canlarım. bende beğendim gibi şimdilik. biraz akar dedi biraz açılırmış. ama umarım çok değişmez. benim de sık gölge yaptılar. paket yani gölge heralde :) araları kahve boyadılar. sonra yıkadılar böyle sarı oldu. sonra üste bu rengi boyadılar. güneşte alttan sarı ışıltılar belli oluyor.

nur
göbiş çıkmış ayy ne güzel günler yaa.. ne güzel heyecanlı bir bekleyiş. hamile olmak bir bayanı ne tatlı yapıyor. ne özel kılıyor.
mustinin fotolar her zamanki gibi, tatlı ve yakışıklı..

az önce öyle bi duygusallaştım ki. yiğit bana gelince mızıl mızıl durmuyor. babanneye gidince sakinleşiyor. o çok ilgilendiinden iyice alışmış ona. bugüne kadar bu durumdan hiç rahatsız olmamıştım. ama az önce neredeyse ağlayacaktım yaaa eşim regl olduğundan diyor ama bilmiyorum.. hiç aklıma gelmemişti.

bugün doğru düzgün bişi yemedim. iştahım yok bugünlerde. havalardan mıdır bilmem..

FATMA Yiğit çok şeker maşallah. Siması çok yakın bir arkadaşıma o kadar çok benziyor ki, babası olsa bu kadar benzerdi!

EVRıM özledim nan! Valla! Sen de aramıyorn GÖzde var diye ama Gözde 2 hafta daha burda. Görüşelim, özledim.

ahh ah gorunce bı garıp oldum yaa :)

sil bastan tum heyecanlar..

Rabbım agzının tadını hıc bozmasın ınsallahh evlatlarınla..

muckkkkk olumunekankayizsmile

FATMA saçlar çok hoş, güle güle kullan!

NUR maşallah göbüşe ve bebişlere :)

NURDAN bekliyoruz bebiş seni de :)

ne çok Ş harfi kullanmışsın bacımm kaydirigubbakcemile3

Satırlarımı su an iyot kokusunu ıcıme ceke ceke yazıyorum..

Fatoş tayım.. balkondan yazıyorum.. ıkı fırt ıyot cekıorum,yine yazıyorum.. bır de martılar gece ucarmıs yaf.. onu da burada gordum :)

yarın donuorum eve.. gorusuruss cıgerımmm.. mende senı osledım canım arkadasım.

EVRıM siz yaptınız beni böyle! Yok göbiş, yok kociş! Heepsi sizin yüzünüzden! Bebiş güzel ama :) sevdim onu.

Ben de iki fırt bişi çektim az önce ama iyottan çok malt kokusu içeriyordu :))

Martıların gece de uçtuğuna Beşiktaş iskelede tanık olmuştum. Offfff burnumda tütüyor yaa, bazı şeyleri çokkk özlüyorum ıstanbul'la ilgili.

gençliğimi özlüyorum ben de İstanbul diyince,gerisini sen tamamlarsın..

Doruk'un bugün giydiklerinin aynılarından Onur'da da var, babalar gününde ikisini bir örnek giydirip hatıra fotoğrafı çekeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…