geldimmm... uyuyakalısım eceyı uyutunca.işin garıbı salondaki koltukta salladım uyuyunca bende kaykıldım fıx koltuguuza uyanınca bı baktım saat 1 ben yatak odasındayım ece besikte mzırtı olmamıs emrah salonda en son gordugu yerde uyuyo.. sassırdımmmm
evrim ii geceler tatlı merak ettignizi biliodum
tazem siz nası biseysiniz hem cok guzelsiniz hem cok şık he cok trendy bebeemmm
taze superotesi fıt gorunuyosun yani oylesin masallahh dorugada kırmızılar yakısmıs
ya benim aklima bisi takildi, peki ben trye gelince ne yapicm 1 ay oto koltuksuz burakini mi getireyim yeni mi alayim trden ama cok pahali orda buraya gore..
yeni saçlarımla karşınızdayım kızlar... hem kestirdim, hem boyattım. hep böyle denk geliyor sizlere sıfır makyaj. paspal kıyafetler.. kuaför 263.imageshack.us/img263/4863/snv81550800x600.jpg[/IMG][/URL]
fatma ben cok begendim oldum olasi severim kahve ve kumral tonlarini..
ben trye gelmeden evde boyadim cok koyu oldu ya hala oyle mecbur yazi bekliycem, biara gaza gedim bakir kizil aldim, tutmadi(
yaza golge yaptircam dugun mevsimine, bu yaz iki dugunumuz var..
buarada gelis tarihim belli oldu 15 temmuz-12 agustos trdeyim..
esrakooooooooooooooooo
ciğerim bu hani düşünce ah kapı babsı sana kızcak falan demeyi
ben sabiha han ımdan ögrendim
doktorum programına katıldıgında bizzat kendisi söylemişti
ben düşünce hep aklını dagıtıyordum aa bak kuş aa bak ne varmış diye
ama bunun yanlış oldugunu onun yerine düştüğü yere yada canını acıtan şeye böyle söyleyin dediydi..
bugün büyük dedeye giderken çekildik.
hiçbise yasamadık normal ama daha sessiz bir herkes planını gerceklestırsın dedı bende sen cıkmazsan bende gıtmem fılan dedım yok sen gıt 15ınde gıdecektın rahat ol dedı. bende gıderız ıste antalyaya nasılsa nisan iptalıs dedim oyle kaldı..ama naz yaptı sanki:)
günaydın... biraz topiğe giremeyeceğim arkadaşlar... merak etmeyin diye yazıyorum... dün akşam epey olumsuz olaylar yaşadık ve moralman hiç iyi değilim herşey yoluna girene kadarda iyi olacağımı sanmıyorum... akışına bıraktım herşeyi sonu hayırmı şermi bilmiyorum....öpüyorum hepinizi görüşmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?