2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geldimmm... uyuyakalısım eceyı uyutunca.işin garıbı salondaki koltukta salladım uyuyunca bende kaykıldım fıx koltuguuza uyanınca bı baktım saat 1 ben yatak odasındayım ece besikte mzırtı olmamıs emrah salonda en son gordugu yerde uyuyo.. sassırdımmmm

heh gelmıssın...

asayıs berkemal sanırım.. o zaman gıdebılırımm :)

hiçbise yasamadık normal ama daha sessiz bir gundu..yemek yedik eceye gulduk annesıyle konustuk klasık msn.trip yapmadım tatile cıkmasamda parasını alsam:) hiç tarzı deildir dedi bende sen niye oyle kanıya vardın dedim. buarada kuzenimin nisan iptal olmus ondan rahatız kasmaya gerek yok antalyaya gidebiliriz.onu soyleistim gun ıcınde ondan ben tatıle cıkıycam dedi neyse,..ben cıkıyımda herkes planını gerceklestırsın dedı bende sen cıkmazsan bende gıtmem fılan dedım yok sen gıt 15ınde gıdecektın rahat ol dedı. bende gıderız ıste antalyaya nasılsa nisan iptalıs dedim oyle kaldı..ama naz yaptı sanki:)

evrim ii geceler tatlı merak ettignizi biliodum

tazem siz nası biseysiniz hem cok guzelsiniz hem cok şık he cok trendy bebeemmm

fatma saclarının rengı hos ama modeli daha cok hosuma gıttı.. ben 5 senedir sac boyamadıgımdan oyle renkten filan sac modasından anlamam ama yakısmıs..yigitkusunda kucagına ayrı yakısmıs

teosuumda cok guzel gamzelim masallah tam tosun bu sıpa..cok gecmiş olsun

derya sigortanın odemesine sevindim

nurcum gobus muthiş..masallah hem gobuse hem mustiye

guli etimekli saksuka ne olii..yine dokturdun sen cok fenasın.eceye yarım muz kakalıorum ben.azcık kahvaltıya kalanıda ıkındıde meyveli mama yapıorum ona

evrim ii geceler tatlı merak ettignizi biliodum

tazem siz nası biseysiniz hem cok guzelsiniz hem cok şık he cok trendy bebeemmm

taze superotesi fıt gorunuyosun yani oylesin masallahh dorugada kırmızılar yakısmıs

sağol canım benim. Bu sözleri hele ki senden duymak :) şiştim valla :) azcık sakladım canım, süper ötesi falan değilim. Simit maşallah yerinde :) göndereceğim ama!!!!

MEYVE konusunda yarım şeftali, yarım elma, 1 kayısı rendeliyorum, çok seviyor. Muza ara verdim accık, bütün kış yidi sıpa!

günaydın... biraz topiğe giremeyeceğim arkadaşlar... merak etmeyin diye yazıyorum... dün akşam epey olumsuz olaylar yaşadık ve moralman hiç iyi değilim herşey yoluna girene kadarda iyi olacağımı sanmıyorum... akışına bıraktım herşeyi sonu hayırmı şermi bilmiyorum....öpüyorum hepinizi görüşmek üzere....

ya benim aklima bisi takildi, peki ben trye gelince ne yapicm 1 ay oto koltuksuz burakini mi getireyim yeni mi alayim trden ama cok pahali orda buraya gore..

yollarda oyle henuz çevirme vs yok hani guvenlik acısından endise ediyorsan getir tabi ama resmi olarak bir yaptırım gormedim henuz

yeni saçlarımla karşınızdayım kızlar... hem kestirdim, hem boyattım. hep böyle denk geliyor sizlere sıfır makyaj. paspal kıyafetler.. kuaför 263.imageshack.us/img263/4863/snv81550800x600.jpg[/IMG][/URL]

fatma çok guzel olmus bence saclarının katları ozellikle gule gule kullan

sen izmire geliyorsun ama dimi yokmu is gorusmesi falan ya

hmm oyle diyorsun yani ozaman bizde oyle yaparız keyifli olur esyaları pataklayalım bakalım bu dogrusu imis madem sagol canım

bugün büyük dedeye giderken çekildik.

valla on numara gorunuyorsun hiç 10 ay evel dogurmus gibi durmuyorsunn

aman iyi bari sevindim tartısma çıkmamasına.
bu arada nisan niye iptal tarih degisikligimi ?

sibel'cim çok üzme kendini olur mu? Allah ayrdımcın olsun hemen atlatıverin inşallah.
pervin sevindim sadece naz ile kalmasına..
güli teşekkürler. kuzu hastayken o resim çok halsiz ve çok masumdu.
fatma saçlar süper olmuş, yiğit paşada çok tatlı be. bende annemde ciddi bir sahiplenme ile karşı karşıyayım. bana sürekli sanki ilk kez yapıyormuşum gibi şöyle yap şunu yedir falan demeye başladı. dur bakalım diyesim geldi ama tuttum kendimi. insan kıskanıyor işte.
nurrr göbişteki de çok tatlı en güvenli yerde, musti de süper zaten. geçti mi ishali ??
taze ana oğul yakıyosunuz ortalığı. eşini bi de sen doğurmuşsun sanki ne kadar benziyor babaya. zekasını da senden alsın serseri doruk. bi de üst komşular sesin sesini duymaz bence alttakiler duyar :))
Teo yine hasta yavrum iyileşsin artık, acil şifalar. araç koltuğu tatile gelirken mi getirmekten bahsediyosun yoksa temelli gelirken mi? tatilde belki cok ihtiyaç olmaz.

meyve bizimkinin sürekli elinde, özellikle dut bu aralar favorisi. sınırsız meyve tüketiyor ve cok seviyor.

umarım hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…