2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ece dun gece sapıttı kudurdu birseyler oldu
oncelikle aksam gittgimde uyuyor olur genelde uyanıktı arkadasımda ugramıstı bize sevdik ettik nahide ablada arkadasım var diye muhabete falan daldı gitmedi oturduk vs derken uyuttu ece yi obiz lafladık rahat falan saat 11 gibi uyandı bu bir iki pispisladık ama uyumadı kaldırdık mamayedirdik vs allahım sonrası kabustuuuu

salla salla ayagımad belki birsaat salladım ilk kez boyle olud belkide yani sallayıp birsure sonra kalkmaya çalıstıgı olurdu ama 3 kez bunu yaptı toplam 1 saat oldu bayılcam uykusuzluktan saat 1 oldu ben çıldırıdm çıktım yataktan ibo girdi ben gittim yattım ama nasıl aglıyorr. yani ibo kızıyor kapat gozunu hadi uyu vs dedikce bas bas baırdı hala kulagımda aglama sesi içim kıyılıdı ayyy hiç boyle yapmazdı ne is anlamadyık
2 yi geçerek uyumus sabah kalktık 6 da ayaktaydı bir uykusuzluk yasadı dun ama bilemiyorum neden.
sabahta uyuyakaldım servisi kaçırdım bu kadar geç yatınca tabi otobusle geldim neyseki onumden biri kalktı yarı yolda oturdum .

ece dun 4-5 adım attı inanamadımmm
kadıncagız iki gundur ugrasıyor yurutcem diye ay allahım nasıl bir duyguu nasıl guzel onu oyle eller havada yururken gormekkk.
tabi once duzgun birsekilde dikilip durmasını saglamak gerek karsısındaki obje çok heyecan verici ise yere çomup hemen emeklemek istiyor mesela karsıda ibo varsa yurutemedik hemen iniyor hızlı gitmek için yere
ama ben varsam :) ibodan bana yurudu falan habire bunu denedik aksam çok keyifliydi . ama tabi olurda tamamen yururse yanarız yalpalaya yalpalaya pesinde pervane olmak gerek

ya ben daha hiç muz vermedim ece ye desemm. ne bilim aklıma gelimyor ilk zamanlar erken alerji vs yapard iye simdide akıl etmedim hiç hemen deneyeyim haftasonu

sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.nargileci teo çok şekerdi
nur'un karnı benim şimdiki karnım kadar:) maşallah
musti yine çok afacan görünüyor.
dodo ve purcuyu face de de gördüm çok güzeller.

arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için.bireysel farklılıklar tabiki olacak buna yürekten inana biriyim.ama bu kitabi bilgilerin bu kadar uçurumlarca yaşanabileceğini yeni farkettim belki.bir de annelik başka şey bilirsiniz.15 aylıkken yürüsün isterse önemli değil.sadece benim farkedemediğim ve sonradan vicdan azabı çekeceğim bir sorun olmasın diye titizlendim.geçti ama.herzaman ki gibi sizlerle paylaşmak işe yaradı.
ben 10 aylıkken yürümüşüm salifoyu bilemem.esranın da dediği gibi copy paste baba olabilir.
püffff bunu da araştırayım.
esraaaaa çok güldüm,salihe de anlattım şimdi ya ben o yahyayı yerim o kıvırcık saçlarını yerim,kolunu bacağını yerim.nasıl bir şey bu çocuk yaaa.çıkartmaları bacağına yapıştırışı o minik meraklı parmakları gözümün önüne geldi.çocuk anasının oğlu biliyor hangi kitabın faydalı olduğunu.yerim ben onu yerim yerimmm umarım atlatırsın bugünleri çok üzülmeden.Allah yardımcın olsun

esrako gozunuz aydın eceye..kimbilir ne heycandır. ben ece taytay durunca bile seviniorum yada tutunarak durdugunda..

nişanda kız tarafı demişki nişan gibi soz yaptıız demiş..ondan teferruatı iptal etmişler

buarada gece nasıl yerime gittigimi hala hatırlamıorum..cocuguda yerine ben koymusum emrah deil..helede onu hiççç hatırlamıorum..ışınlandık sanırsam

buarada gece nasıl yerime gittigimi hala hatırlamıorum..cocuguda yerine ben koymusum emrah deil..helede onu hiççç hatırlamıorum..ışınlandık sanırsam

bazen bana da oluyor.eskiden olmazdı pek:)

çok hoşuma giden birşey paylaşmak istiyorum.beni çok duygulandıran birşey.neva gece uyanıp beni öpmek istiyor.gece yarısı a oo gibi seslerle beni çeğırıyor gidiyorum emziği çekip fırlatıyor,yüzüme atlıyor,yalıyor,öpüyor sonra sırıtıyor sarılıp boynuma sızıyor geri.Allahım ne güzel şey anne olmak,o minik dudakla yanakta sıcaklık ne güzel.rabbim isteyen,hak eden herkese yaşatsın.

bıurcu valla seni görüdkçe insan işte budur diyor...gerçekten süpersin.. Doruk zaten ayrı alem bakışlarına bittim Maşşallahhhhh.....

benim oğlan rejimde galiba .. anam yapmıyo örnek olıyım diyo sanırım..sabah peynir yumurta sarısı biraz ekmek karışıtırıp veriyorum.. ancak suyla yiyor.offff.. öğle yemeği ve akşam yemeği arasında ne veriyorsunuz meyve dışında meyveyi eskiden pütürlü yiyen çocuk şimdi sadece suyunu içiyor.. ancak robotlayınca yiyor.büskivi falan veriyormusunuz ya da kaşık maması ara öğün olarak

ara öğün meyve yiyor neva.karışık meyve yada tek çeşit.sonra yemek yiyor.ben eve gelince karpuz,kavun,üzüm ya da kiraz yiyoruz.bakıcı elma,nektarin,muz veriyor.

bizde dün ece ye ilk defa balık yedirdik levrek nerdeyse yarım levrek yedi karnı toktu oysa
ağır mı geldi bilmiyorum gece 2 defa uyandı eşim diyorki ece uyandı nerdeyse köpürecektim kalksın baksın dimi yagece 3 de ve 5,5 da kalktım sonra 6,5 da iş için kaltım cede de 00:30 da yatmıştım zaten
Allahım uyku istiyorum
bu arada maşallah Ece ye ilk adımlar gelmiş ne güzel ya
10,5 aylık yürüyecek

ya ben daha hiç muz vermedim ece ye desemm. ne bilim aklıma gelimyor ilk zamanlar erken alerji vs yapard iye simdide akıl etmedim hiç hemen deneyeyim haftasonu

dene tabii

oy oy yerim ben ya
,
ara öğün yoğurt ve meyve

benimkinin muza alerjisi var( kavanoz meyveleride sevmiyor. zaten işteyken annem baktığı için annemde herşeyi iyice eziyor galiba ondan alıştı iyice ezip yemeğe..

evrim maşallah Kuzey almış başını gitmiş.. benim böcük tembel popoyu kaldırmıyo ancak kollarından tutunca basıyo.. ee her gelen kucak kucak yapınca adam bizi ayak niyetine kullanıyo.. siz taktınız kırmızı kurdeleyi:)))

FATMA saçlar çok hoş, güle güle kullan!
teşekkürler burcu.
FATMA Yiğit çok şeker maşallah. Siması çok yakın bir arkadaşıma o kadar çok benziyor ki, babası olsa bu kadar benzerdi!
evet çok tatlıdır benim oğluşum :) babasının kopyası işte..

iyi olmuy pervin. büyümesine gerek yok. nişanın iptal olmasında da vardır bir hayır..
fatma saclarının rengı hos ama modeli daha cok hosuma gıttı.. ben 5 senedir sac boyamadıgımdan oyle renkten filan sac modasından anlamam ama yakısmıs..yigitkusunda kucagına ayrı yakısmıs
teşekkürler canım.
tüh yaa. inş sorun her ne ise çabuk düzelecek cinstendir. üzme kendini..
günaydın
fatma saçlar harika olmuş
taze sen de süper fit olmuşsun
teşekkürler meltem.
fatma çok guzel olmus bence saclarının katları ozellikle gule gule kullan
teşekkürler esracım. beni de katları düşündürmüştü ama sizlerden böyle güzel tepkiler gelince pişman olmamaya başladım sanki..

teşekkürler gülizcim. sanırım oyun konusunda daha çok eşlik etmeliyim oğluşa.

düşündüm de ben eve gidince hep yiğite yemek,mama, vs hazırlama ve yedirme. altını alma. ilaç içirme. burun spreyi sıkma gibi işlerle uğraşıyorum. yani oğluşun gözünde onu zorlayan veya onun sevmediği şeyleri yaptıran, yapan insan konumundayım. annem ise ben bunları yaparken onunla oynuyor, oyalıyor, uyutuyor. haliyle yiğit onunla daha mutlu oluyor sanki. böyle düşünmeye başladım bugün..

meyve konusunda ben sizler kadar çok vermiyordum yaa. artırayım bari. sadece yarım elma mesela. ya da iki tane kayısı. yadi beş altı kiraz gibi. tek veryiordum karıştırmadan. ve az.. gidince artırayım.

beni çok üzen bir konu : yiğit biliyorsunuz ki artık gündüzleri hiç emmiyor. gece ise sadece bir kere. en fazla iki. onlar da eskisi kadar uzun değil. devam sütlerini oldum olası sevmedi. her markayı denedik attık ne yazık ki. öğlen gene aldım acaba içer mi diye ne yazık ki gene içmedi. hüsran.. napabilirim akıl verin içmesi için?? biberon zaten kabul etmiyor oldum olası da sulukla vermeye çalıştım imkansız içmedi

sibelim ne oldu tatlım çok üzüldüm yazdığını okuyunca
yine kayınpeder sendromudur kesin umarım feraha kavuşursun tez zamanda

taze sana gıcık oluyorum söylemişmiydimmm evlenmeden önceki halime dönmüşsün hani fikinili bi fotom vardı tıpkı o günlerdeki gibi
ben hiçbirzaman eski günlerime dönemeyeceğim sanırım

fatma saç rengin çok hoş modelinide beğendim güle güle kullan ve birdaha sarışın olma bence

fatma meyve bol bol ver bence
yahoda bol meyve yer sever hatta bayılır günde bir muz bir şeftali bir elma iki portakal suyu mutlaka fikstir hergün yer bu meyveleri akşamlarıda karpuz erik kayısı tırtıklar
kışında kivi mandalina yerdi hergün mutlaka

acaba diyorum bu kadar enerjisinin olma sebebi bu kadar meyve yemesimi
muz çok enerji veren bir meyveymiş artık günde bir muz vermesemmmi acebaaaa akannehir

doktor ver hiçbir zararı olmaz demişti içim rahat bu konuda
he birde yarım limonu somurur bütün gün illa limon olacak elinde ıyyy

yiğenlerim geldi bende kalıyorlar şimdi istinye parka çıktılar kızlarla gelsinler beşiktaşa gideceğiz
dolmbahçenin yanında bir çay bahçesi vardır çok severim orayı deniz ayağını altında
azıcık rahatlamam gerek onlarda yahoya bakıcılık yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…