2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adaşş maşallah ecoşa ama yürümüyorlar devamı gelmiyor merak etme sen uğraşırsan atıyorlar o adımları ama normalde bırkınca kendi kendine gitmiyorlar
tatile kadar yalpayarak falan yürüyor olmaz bence yaho 1 aydır o şekilde tutuyorsun ellerinden bırakıyorsun sana geliyor ama kendilğinden gitmiyor

bizim mama sandalyesinde yeme günlerimiz tarih oldu
nedenmi??çünkü ne olursa olsun ne kadar bağlarsam bağlayayım çıkıyor kendini kurtarıyor ve direk mama sandalyesinden aşağıya atlama planları yapıyor
ellerini kollarını bağlayıp yedirme planlarım var ip dayanırmı ne dersiniz bilmiyorumkismile
adam yerinde durmuyor ağzını ayırıyor kocaman yemek için ama kafa sürekli hareket halinde offf

elifim sorma yaa sıyıracağım ne olacak sonum bilmiyorum aslında varya nevaya iyiki emeklemyior
hiiç üzülme hatta çok mutlu ol ahh ahh keşke yahoda emeklemese hatta yürüme çalışmaları yapmasa
sinir krizleri geçiriyorum resmen
ayrıca nevanın öpme olayı süpermiş teoda böyle öpmüştü nurdanı çok şaşırmıştım bizimki ancak memelerimi açık görünce sapık gibi saldırmayı biliyor..

güliz faceten fotolarına baktım
sen ne güzel hatunmuşsun öyle hiç hayalimde canlandırdığım bir tip değilsin
yani zayıfım falan diyodun ya ben safinaz gibi bir tip hayal ettim hep çelimsiz çirkin bişey :icecream:
ammma velakin sarışın daş gibi hatunmuşsun maşallahh

teoşumun buhar seansı hali bile karizma yaa o an bile gülüyor bayılıyorum bu velede
gel nurdan gelll geellll gelllllllll

fotograf bekledıgımden kucuk boyutlandırılmıs.. rengı soluk.. 35 kagıt verdım.. cok da ıcıme sınmedı.. bılgınıze arz olunur.. hanı yaptıracaksanız sahane bısı beklemeyın derım..

dün akşam iki bakıp yazayım dedim yusuf gene yaptı yapacağını...hiç uyumuyor artık acai berry baya zinde tutuyormuş 1 hafta ara verdim ..onu sonra yazarım ..bizim gaz diş ishal kusma hepsi bir arada ve gündüzde gecede uyumuyoruz ...

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
gypsyesra, EvrimKuzey+, esrako+, sakaleynmaster+, seda13

utanmıyonuz dime bide altta isimlerinizi çıkarıyonuz

ozynin kollara bak yaa benim bileğim bile daha kalındır
şu adama iyi bak beaa açmı bırakıyosun napıyosun anlamadımki hep bana hep bana olmazkiiii

ben geldimm burdayım valla topik sessiz diye ekranım dolu dolu acık olmasın diye kapatıyroum yoksa tum gun pc basındayım. kimse yazmayınca refresh yapıp bos sayfa gormekten sıkılıyorum

efriimmm
benim boyutlandırma gayet güzel kocaman
bence sen dizayn ederken becerememişsin sempatiksalakcinni

hehee bencedeee

birde evrim bunlar nefes alabilen baskılar yani en ufak soyulma yırtılma olmuyor kurutma mak de konabiliyor ayrıca. o gordugun plastikten olan ki kanserojen onlar obaskılardan degil yani. ondan soluk silik gibigeliyordur gozune.a slında saglıklı olan bu.

bu arada kzy nin babasını hiçg ormemisim ben bluzuniçindeki resimde gordum iyimi:) yada dikkatmi etmemisim bilmiyorum

pervin yaa bişi desem
şimdi sen yazmışsın ya dün geceyi ben hiçbişey anlamadım desem
bende bi mallık var ama çözemedim gitti :sinifsinif:

ayrıcana sende vermişsin hedayeni dayanamadın dimii benim gibi sempatiksalakcinni

yok baba..

dun gelmıs, apartman gorevlısı almıs, bız apartmadan ıcerı gırdıgımızde elımıze tutusturdu...

ozy de o ne?* sana mı kargo? ıcınde ne var kı?? mıyav mıyav...

halıyle erkenden verıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…