2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu

sibel ne oldu canım ya inşalah üzücü bir durum değildir ve uzun sürmez..
esra yahoma bayıldım afacan yaho..ama emekleme ve yürüme olayında sana katılıyourm kızım hiç emeklemedi bu arada solak birisinini doktoru solaklar emeklemez demiş tesadüfmü bilmem ama tuba emeklemedi direk yürüdü ve hiç yormadı beni..hemde 15 aylık filandı..pat küt de düşmedi hiç geç yürüsün onun için..eltimin oğlu 11 aylık yürüdü kafasında dikiş atılamdk yer yoktu hepsininde izi var yavrunun kafasında ..geç yürüsün diyğrom başakda demiyorum..
Babalar günü tubanın doğum günü ogün evde curcuna var hediye konusuna daha gelemedik...
Esrako ece adım atmış maşallah...gecede zıvanadan çıkmış biz hergece böyleyiz..
Pervinim gecen sorunszu geçmiş ve 300 gr daha gitmiş...maşallah..

efrim koymuyo kocasının fotosunu nazar değdirirsinizzz
onlar çok seviyolar birbirlerinii evrim ozynin üstüne düşüyor ozy evrimin üstüne düşüyor

yaa ben siserim yinede hediyeyi gunundn once vermekte almakta istemem gunun anlam ve onemi yerini bulsun diye. o an çok keyifli olur byle bekleyince de benim için tabi.

meyve bizde pek tutulmuyor yemiyor sıpa azcık elmayı elin evericen kemircek yada limon..okadar muz pek sevmedi ..ishal kusma ve gaz bitsin yni mevsim meyveleri deneyeceğim...

ya ben dızayn ettıgımde tısortu oldukca dolduruyordu foto.. hadı benım hatam olsun..

sanırım ben baya baya bısı beklıyordum.. ondan hayal kırıklıgı yasadım..

ama Ozy cok duygulandı, cok mutlu oldu.. amaca hızmet ettı sanırım..

bu sabah dayanamayıp tartılayım dedim..bir iştahla banyoya gittim ve malesef kızım baskülü bozmuş ..şincik 90la 100 arasında takılı kaldı ..digital baskül yolu açıldı bana...gr gr yazabilcem bende..

eşin ne demek ne anlatmak istediğini anlamış gerisini boşverrrrrrr.çok anlamlı hediye bencede...

onlar çok seviyolar birbirlerinii evrim ozynin üstüne düşüyor ozy evrimin üstüne düşüyor

Bence gerek yok..

Ozgurun fotosunu buraya nıye koyayım kı.. kıme ne Ozy den..

Ben bıle kendı fotomu cok gerekmedıkce koymuyorum.. Kuzey ıle benım koyarım da.. gerısı gereksız.

Ozyden, anamdan babamdan kıme ne.. kımseyı ılgılendırdıgını sanmıyorum nacızane..

O yuzden de koymuyorum..

Evrim acaile aran nasıl ve esrako anlatın bakem...

çok bekledıgım gıbı degıl desem sana..

oldukca kontrollu yememe ragmen ben dişe dokunur bı durum goremedım sımdıye kadar..

cok duzenlı bır sekılde ılacı ıcmeme ragmen. baslarda sahane kesıldı ıstah.. sonra bı durdu, bı kesıldı.. bır de bana enerjı falan kesınlıkle vermedı acıkcası..

adaşş haftaya yolcumusunuz siz şimdi??ne kadar kalacaksınız?

evet yaa valla zaman nası akıp gitti aylar evel yaptık rezervasyonu gun sayıyoruz su an çok hevesliyiz ece napcak sularda çokk merak ediyoruz
can simidi bilmemne aldık ona iste minik havuz kenarda oynasın diye falan
kendi tatil listem vardır yıllardır excel de hazırladıgım simid ece icinde bir liste hazırlamam gerek senhep unuttuklarımı aklıma geitiriyorsun yahu ibo gunlerdir soruyor ece ye liste yaptınmı diye hayır unuttum diyordum hemen yapayım :))
çok duzenli tertipli bir insanımdırda kendim sahsen benn :)))))

diyosunnnn

bencede kocamın fotosunu niye koyayımki buraya??
banane sizlerin kocasından bize bebişler lazım gereksiz bir durum kesinlikle...

bu arada tişörtü bende beğendim
ozyde beğenmiş kuzyde pervinde
efrim sana nolii hııı beğeneceksin sendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…