2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sempatiksalakcinnidemam kızma bişey demedik...
hımmmmm..sonuna kadar devam başta bende aynıydım..ama enrji olayı baya fark edilirdi bende..hatta bu gün iki gündür içmiyorum sabaha kadar nöbet vardı..ve sabah salonun koltuğunda oturduüğum yerde uyuyakalmışım ..yusufun sesini duyuyorum ama kalakamdım..eşim vedeydi gerçi ona güvenip saldım kendim.ama acai kulanırken gün boyu enerji tam gaz devam dı yani
..

bebekle gitmekte zor yaa
ben yok rendesi yok portakal sıkacağı yok bilmemnesi bir yığın şey taşımıştım
yine kendi arabanla rahat oluyor didime giderken otobüsle gideceğiz bakalım napcaz
arabasını falanda alacağım tam macera olacak

Evrim acaile aran nasıl ve esrako anlatın bakem...

valla derya yediklerimi kismadım çok yani diyeti kacaklarla surduryorum diyim sana. tum gun diyetvari yiyorum arada 5-6 adet patates kizartması mesela yemegin yanında falan oluyor yiyorum ekstra
aksam iki kurabiye çayın yanında ekstra
meyvayı birporsiyon artırıyorum ekstra boyl e oldugu haled 300 gr verdim 5 gunde.ilacın etkisi sanırım
ama istah falan tokluk hissi yokk istahim kesilmedi yani

e tamamdır o zaman zaten

yaw sana ozy nin fotosunu koy bakalım inceleyim demedik tabiki:))
kuzy ninkileri koyarken kenarda kosede vs hiç gormemisim demek istedim yada face e koyabilirsin ordada gormemisim demek istedim. hemen amma ciddi yanıt yazıyorsun :)

adas geçen aksam ece uyumadı yazdım ya size ozendim dedim bende yanına yatayım yatagında ama ecenin yatakta yatıyorum bende kırılvercek birgun :) dedim sirtini kasiyimf alansarılayım yok anam bunları oyun algladı asla uyuma moduna geçmedi hiç islemedi hattabir ara baktım ben yatıyorum bununyatakta gozumu kapatıyormki o da kapatsın içim geçmi bu ise ayaga dikilmiskapıya bakarak cıglıklar atıyor ibo gelsin diye: ))))

bugun free cumamız. aksam is çıkısı bakırkoye gitmeye karar verdim bikini altı bakacam c a ya falan bakayım bulurum umarım birseyler. birde uzun tunik plajda giymeye. beyaz guzel bir tunigim vardı ama kasar su an içine gireme heralde offff.

bencede kocamın fotosunu niye koyayımki buraya??
banane sizlerin kocasından bize bebişler lazım gereksiz bir durum kesinlikle...

bak simdiii
yine birilerine tas atılıyor belkide bana ama duusnmem gerek acabakocamın birpozunu koymusmuydum buraya
yahu oylebirkonusuyorsunuz ki herkes uzerine alınabilir yeni bir polemik acılabilir kocamı bende koymustum diye biri yanıtyazacak simdi kocis bebis konusuna doncek bu. mikserlik yapmayınnnnnlmaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

biz berke bu kadarken gitmistik rondo ve mama sandalyesi almlıstık yanımıza mama sand oturup baglardık oyle yerdi yoksa zaptetemezdik. o zaman station tarzı araba vardı s imdi biz iki valiz alırız hep birde ece eklendi birde puset nereyesıgacaz bilmiyorum araba genis ama yani bundan sonrabizi ya jeep ya doblo falan yada minibus paklar :)))

Selammmmmmmmmmmmm :)

Foto yorumlarınız için çok teşekkürler. Hepiniz çok tatlısınız.

EVRıM tişört bence iyi duruyor. Sen beklentilerini çok ykseltiyorsun arkadaşım. Baskı tişört sonuçta; ne olacak ki, hem kötü de değil, gayet hoş! Ben sanırım fincan yaptıracağım. Okulunda kullanır, çok hoş olur.

ESRAKO keşke bir uyandırıp oturtup oynasaydınız Ece ile. Öyle ağlayıp, sallayınca sakinleşmiyorsa öyle yapıyorum ben. Salona alıyorum, oyuncaklarını döküyorum, oynuyoruz biraz, havayı dağıtıyoruz. Sonra sorunsuz uyuyor genelde.

ELıF çok hoşuma gitti Neva'nın yaptığı. Bız de dün akşam Doruk'la koklaştık uzun uzun. Saçlarıma dokunuyor, yüzüme dokunuyor... Gözlerim doluyor sevgimden. O ellerini, ayaklarını uzun uzun öpüyorum. Bır de boynundan öpüyorum, gıdıklıyorum. KEyfi yerindeyse aynısını o da yapmaya çalışıyor, bayılıyorum yaaa :)

selam millet, uzerimizde bizim kesin bisey var, bu sabah tibet'i hastaneye yatirdik(dun aksamdan beri sol kolum agriyor diyordu, zaten oksuruk vs ates vardi hastaydik dedim yine krizmi geciriyor sabah 5 te dayanamiyorum deyince acile goturdum, ekg gogus filmi kan tahlli yapildi sonuc PNOMONI(akciger iltihabi)+PERIMYOKARDIT (yani kalp kasi ve zari iltihabi)..hadi pnomoni neyse ama nerden cikti bu kalp iltihabi ben kriz sandim, yatis verdi, biraz dinlenmek icin eve geldim birazdan yine hastanee gidicem ne kadar yaticak beli degil, dualariniz eksik etmeyin((

SıBEL'e üzüldüm, noldu acaba...

Okulda sene sonu yemeği gibi bişi vardı, neler yedim neler yedim... halley pastası diye bişi yapmış bi arkadaş, MÜKEMMELDı... Allaaam, tadı hala damağımda. Br de çiğ köfte vardı! uzun zamandır yememiştim, özlemişim.

doktor ver hiçbir zararı olmaz demişti içim rahat bu konuda
he birde yarım limonu somurur bütün gün illa limon olacak elinde ıyyy
LİMON MU???
şu sokaktan geçen patates soğannnn diye bağıran satıcı vursam kaç yıl yerim sizce??
ne istiyorsun bu seyyar satıcılardan sen:)
kaydirigubbakcemile3 bu öpme hep hayalimde eve gidene kadar
bence güzel ben beğendim.
arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu
çekirdeğini çıkarıp eline veriyorum,karpuzu da dilimleyip eline veriyorum.
meyve bizde pek tutulmuyor yemiyor sıpa azcık elmayı elin evericen kemircek yada limon..okadar muz pek sevmedi ..ishal kusma ve gaz bitsin yni mevsim meyveleri deneyeceğim...
aha bir limoncu daha
püfff ya ben de uçakla gideceğim.bebek arabası falan,yaz günü terleniyor bir sürü kıyafet.

ben de anlamadım.isteyen koyabilir.koymayan da istemediği ve gereksiz gördüğü için koymuyordur.ben de bazı resimleri gereksiz buluyorum.ama tek başına gereksiz buluyorum.yalnızım bu konuda.ama bir de çoğunluğun gereksiz buldukları var.onlar gereksiz oluyor doğal olarak.sempatiksalakcinni

NURDAN çok üzüldüm, geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Ah canım yaa...

ESRAKO defalarca denedim, açılmıyor uykusu. 10-15 dk oynayınca gene geliyor uykusu. YaniDoruk'ta böyle. Nadiren dağılıyor ama.

nurdancığım çok geçmiş olsun.sadaka falan verin bari.Allah yardımcınız olsun,Allah şifa versin.

KOCA fotoğrafı bence koyulabilir. Burada her bi şeyimizi paylaşıyoruz. Absürd değil. Koyulması da normal, koyulmamasını da anlarım. ıkisini de tuhaf bulmuyorum.

harika, harika, muhteşem ötesi değil mi?

bencede kocamın fotosunu niye koyayımki buraya??
banane sizlerin kocasından bize bebişler lazım gereksiz bir durum kesinlikle...

Dün akşam ikisini de aynı giydirip fotoladım nedenini söylemedn, az sonra koyacaktım iyi bu foto diye korktum şimdi ben koymuyayım mı??

arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu

elimle veriyorum, kiraz, dut, küp küp şeftali, kayısı, karpuz bunları hep elimle yediriyorum. alperende kaşıkla çorba verip içine ekmek falan koyarsam o zaman öğürüyor ama tek tek bayıla bayıla yiyiyor. 2-3 gündür dişleri cok zorluyor salatayı soğutup eline veriyorum ilk kez ekmek dışında bişey veriyorum eline bayıla bayıla yiyior o salatayı bitiriyo bide eline bakıyo nerde diye şaşkın şaşkın çok tatlı.

esra burdayım bebeemm

guliz cok guzel alperende oyle..masallah

çok teşekkür ederim canım, bunu sende duymak dötümü kaldırdı :))

İstanbul'u coook özledim. deniz boğaz mis gibi, keyifli vakit geçir tatlım.

safinaza çok güldüm çok teşekkür ederim canım. ben pek farkında değilim güzelliğimin :)))

evet fatma bence de daha cok oyun oyna, daha cok sevdiği şeyleri yap şımart yiğit paşamızı.

aynı sorunu 1 ay önce memeyi kesince bizde yaşadık. emerken asla devam sütü almadı hiçbir markayı, emmeyi de bırakınca 3-4 gün bişey vermedim sonra azıcık yapıp uyku sırasında verdim. şimdi her uyku öncesi devam sütünü içmeden asla uyumuyor ishal olduğundan beri. ondan önce de gece içiyordu sadece. bayılarak içiyor. istersen keçi sütü alıp içir önce yavaş yavaş devam sütüne geç ama alperen gecede 1 kez emiyorken bile devam sütünü almamıştı. emmesiyle alakalı bence yiğit'inki de.. aptamil'inkini veriyorum aylık ciddi bir meblağ 800 cc yi buluyor günlük içişi. eşim diyor ki tekrar mı emzirmeyi denesen :)))

offf çok buyuk geçmis olsun nurdan yaa . dua edicem sizler için allah sifalar versin ((

bir soraki seferde boyles eyler yasamayız insalah amaolurda birdaha yasarsak deniycemsagoll

KOCA fotoğrafı bence koyulabilir. Burada her bi şeyimizi paylaşıyoruz. Absürd değil. Koyulması da normal, koyulmamasını da anlarım. İkisini de tuhaf bulmuyorum.

dimi ama yahuuu. sanki yan komsunun resminden bahsediyoruz :)

anlatayımda sabahki salaklıgımı gulun azıcık :)))

sabah servisi kaçırdım otobusle geldim demistim iste otobusten indim durakta bir reklam. ist buyuksehir belediyesi bebek senligi mi ne yazıyor. aaa dedim bebek fuarı gibi heralde bebek senligi yapmıslar ne guzel yanındada bebekliler falan yazıları var. aa dedim bizler deriz ya halk arasında bebekliler biz bebekliyiz vs :)) dedim slogan falan heraldeee ))))))) 10-11-12 haziran diyor yer yok ay dedim ne bicim ilan bu yeri yazmamıslar e hani senlik nerde dedim neyse netten girerbakarım dedim
bebek senligi diye bir arattımm vve koptum kendi aptallıgıma:))))

meger bebek sahilinde senlik varmıs geleneksel 5. yılı mı neymis ay allahım burda kendi kendime nasıl koptum gulmekten :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…