sempatiksalakcinnidemam kızma bişey demedik...Bence gerek yok..
Ozgurun fotosunu buraya nıye koyayım kı.. kıme ne Ozy den..
Ben bıle kendı fotomu cok gerekmedıkce koymuyorum.. Kuzey ıle benım koyarım da.. gerısı gereksız.
Ozyden, anamdan babamdan kıme ne.. kımseyı ılgılendırdıgını sanmıyorum nacızane..
O yuzden de koymuyorum..
hımmmmm..sonuna kadar devam başta bende aynıydım..ama enrji olayı baya fark edilirdi bende..hatta bu gün iki gündür içmiyorum sabaha kadar nöbet vardı..ve sabah salonun koltuğunda oturduüğum yerde uyuyakalmışım ..yusufun sesini duyuyorum ama kalakamdım..eşim vedeydi gerçi ona güvenip saldım kendim.ama acai kulanırken gün boyu enerji tam gaz devam dı yaniçok bekledıgım gıbı degıl desem sana..
oldukca kontrollu yememe ragmen ben dişe dokunur bı durum goremedım sımdıye kadar..
cok duzenlı bır sekılde ılacı ıcmeme ragmen. baslarda sahane kesıldı ıstah.. sonra bı durdu, bı kesıldı.. bır de bana enerjı falan kesınlıkle vermedı acıkcası..
Evrim acaile aran nasıl ve esrako anlatın bakem...
ya ben dızayn ettıgımde tısortu oldukca dolduruyordu foto.. hadı benım hatam olsun..
sanırım ben baya baya bısı beklıyordum.. ondan hayal kırıklıgı yasadım..
ama Ozy cok duygulandı, cok mutlu oldu.. amaca hızmet ettı sanırım..
Bence gerek yok..
Ozgurun fotosunu buraya nıye koyayım kı.. kıme ne Ozy den..
Ben bıle kendı fotomu cok gerekmedıkce koymuyorum.. Kuzey ıle benım koyarım da.. gerısı gereksız.
Ozyden, anamdan babamdan kıme ne.. kımseyı ılgılendırdıgını sanmıyorum nacızane..
O yuzden de koymuyorum..
bencede kocamın fotosunu niye koyayımki buraya??
banane sizlerin kocasından bize bebişler lazım gereksiz bir durum kesinlikle...
bebekle gitmekte zor yaa
ben yok rendesi yok portakal sıkacağı yok bilmemnesi bir yığın şey taşımıştım
yine kendi arabanla rahat oluyor didime giderken otobüsle gideceğiz bakalım napcaz
arabasını falanda alacağım tam macera olacak
LİMON MU???doktor ver hiçbir zararı olmaz demişti içim rahat bu konuda
he birde yarım limonu somurur bütün gün illa limon olacak elinde ıyyy
ne istiyorsun bu seyyar satıcılardan sen:)şu sokaktan geçen patates soğannnn diye bağıran satıcı vursam kaç yıl yerim sizce??
kaydirigubbakcemile3 bu öpme hep hayalimde eve gidene kadarelifim sorma yaa sıyıracağım ne olacak sonum bilmiyorum aslında varya nevaya iyiki emeklemyior
hiiç üzülme hatta çok mutlu ol ahh ahh keşke yahoda emeklemese hatta yürüme çalışmaları yapmasa
sinir krizleri geçiriyorum resmen
ayrıca nevanın öpme olayı süpermiş teoda böyle öpmüştü nurdanı çok şaşırmıştım bizimki ancak memelerimi açık görünce sapık gibi saldırmayı biliyor..
bence güzel ben beğendim.
fotograf bekledıgımden kucuk boyutlandırılmıs.. rengı soluk.. 35 kagıt verdım.. cok da ıcıme sınmedı.. bılgınıze arz olunur.. hanı yaptıracaksanız sahane bısı beklemeyın derım..
çekirdeğini çıkarıp eline veriyorum,karpuzu da dilimleyip eline veriyorum.arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu
aha bir limoncu dahameyve bizde pek tutulmuyor yemiyor sıpa azcık elmayı elin evericen kemircek yada limon..okadar muz pek sevmedi ..ishal kusma ve gaz bitsin yni mevsim meyveleri deneyeceğim...
püfff ya ben de uçakla gideceğim.bebek arabası falan,yaz günü terleniyor bir sürü kıyafet.bebekle gitmekte zor yaa
ben yok rendesi yok portakal sıkacağı yok bilmemnesi bir yığın şey taşımıştım
yine kendi arabanla rahat oluyor didime giderken otobüsle gideceğiz bakalım napcaz
arabasını falanda alacağım tam macera olacak
bak simdiii
yine birilerine tas atılıyor belkide bana ama duusnmem gerek acabakocamın birpozunu koymusmuydum buraya
yahu oylebirkonusuyorsunuz ki herkes uzerine alınabilir yeni bir polemik acılabilir kocamı bende koymustum diye biri yanıtyazacak simdi kocis bebis konusuna doncek bu. mikserlik yapmayınnnnnlmaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:)))
ELİF çok hoşuma gitti Neva'nın yaptığı. Bİz de dün akşam Doruk'la koklaştık uzun uzun. Saçlarıma dokunuyor, yüzüme dokunuyor... Gözlerim doluyor sevgimden. O ellerini, ayaklarını uzun uzun öpüyorum. Bİr de boynundan öpüyorum, gıdıklıyorum. KEyfi yerindeyse aynısını o da yapmaya çalışıyor, bayılıyorum yaaa :)
KOCA fotoğrafı bence koyulabilir. Burada her bi şeyimizi paylaşıyoruz. Absürd değil. Koyulması da normal, koyulmamasını da anlarım. İkisini de tuhaf bulmuyorum.
bencede kocamın fotosunu niye koyayımki buraya??
banane sizlerin kocasından bize bebişler lazım gereksiz bir durum kesinlikle...
arkadaslar ya herkesler kiraz veriyormusz kirazı nası veriyorsunu yani bizimki oyle lokma lokma meyve yiyemiyor oguruyor
kabugunu falan soycakhaliniz yok rondo dan falanmı gçeip veriyorsunzu
esra burdayım bebeemm
guliz cok guzel alperende oyle..masallah
yiğenlerim geldi bende kalıyorlar şimdi istinye parka çıktılar kızlarla gelsinler beşiktaşa gideceğiz
dolmbahçenin yanında bir çay bahçesi vardır çok severim orayı deniz ayağını altında
azıcık rahatlamam gerek onlarda yahoya bakıcılık yaparlar
güliz faceten fotolarına baktım
sen ne güzel hatunmuşsun öyle hiç hayalimde canlandırdığım bir tip değilsin
yani zayıfım falan diyodun ya ben safinaz gibi bir tip hayal ettim hep çelimsiz çirkin bişey :icecream:
ammma velakin sarışın daş gibi hatunmuşsun maşallahh
düşündüm de ben eve gidince hep yiğite yemek,mama, vs hazırlama ve yedirme. altını alma. ilaç içirme. burun spreyi sıkma gibi işlerle uğraşıyorum. yani oğluşun gözünde onu zorlayan veya onun sevmediği şeyleri yaptıran, yapan insan konumundayım. annem ise ben bunları yaparken onunla oynuyor, oyalıyor, uyutuyor. haliyle yiğit onunla daha mutlu oluyor sanki. böyle düşünmeye başladım bugün..
beni çok üzen bir konu : yiğit biliyorsunuz ki artık gündüzleri hiç emmiyor. gece ise sadece bir kere. en fazla iki. onlar da eskisi kadar uzun değil. devam sütlerini oldum olası sevmedi. her markayı denedik attık ne yazık ki. öğlen gene aldım acaba içer mi diye ne yazık ki gene içmedi. hüsran.. napabilirim akıl verin içmesi için?? biberon zaten kabul etmiyor oldum olası da sulukla vermeye çalıştım imkansız içmedi
selam millet, uzerimizde bizim kesin bisey var, bu sabah tibet'i hastaneye yatirdik(dun aksamdan beri sol kolum agriyor diyordu, zaten oksuruk vs ates vardi hastaydik dedim yine krizmi geciriyor sabah 5 te dayanamiyorum deyince acile goturdum, ekg gogus filmi kan tahlli yapildi sonuc PNOMONI(akciger iltihabi)+PERIMYOKARDIT (yani kalp kasi ve zari iltihabi)..hadi pnomoni neyse ama nerden cikti bu kalp iltihabi ben kriz sandim, yatis verdi, biraz dinlenmek icin eve geldim birazdan yine hastanee gidicem ne kadar yaticak beli degil, dualariniz eksik etmeyin ((
NURDAN çok üzüldüm, geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Ah canım yaa...
ESRAKO defalarca denedim, açılmıyor uykusu. 10-15 dk oynayınca gene geliyor uykusu. YaniDoruk'ta böyle. Nadiren dağılıyor ama.
KOCA fotoğrafı bence koyulabilir. Burada her bi şeyimizi paylaşıyoruz. Absürd değil. Koyulması da normal, koyulmamasını da anlarım. İkisini de tuhaf bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?