2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle senin gibi dusunuyorum guliz, baskalarininda cani yanicak..
ama bende kesin girisirdim kadina ilk once, iana yasina bakmaz yapardim, bi tokatda ben atardim..

birazdan çıkıyorum eve gitmeyeceğim evin orda kuafor var arkadasım ona ugrayacagım. ibo gormemi istiemiyorkadını birsey yok gibi dvrancak o teslim alaca ece yi aksam ailecek oturup konuscaz ya yarınsabah deklare edeceğizya yarın aksam bu aksam evde hoparlor acıkken rahatca herseyi tekrar dinlyeceğiz. tazminatımı sirketten alıp alamayacagımda yarın belli olacak gn md onaylarsa alacagım insallah bu gece dua edeceğim onun içinde. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun artık. sagolun desteginiz için

ama eger dava falan acilacaksa siddet uygulamamak daha iyi karsi sikayette bulunur..

kesinlikle senin gibi dusunuyorum guliz, baskalarininda cani yanicak..
ama bende kesin girisirdim kadina ilk once, iana yasina bakmaz yapardim, bi tokatda ben atardim..

önce oturup kaset dinletilecek sonra tehdit edilip girişilecek başka türlü rahatlamaz insan bu bir nebze öç alma insanın doğasında var. belki azıcık rahatlar insan. dava açılmasa da suç duyurusunda bulunun esra. sen ne düşünüyosun?

aman esra berkeyi evden uzaklaştırmayı unutma, olayı duyarsa o daha da zor atlatır. inşallah tazminatını da verirler canım herşey gönlünce olsun bundan sonra

inşallah tazminatını alırsın Esra...Kızınla olacaksın bundan sonra ne güzel...

insallah tazminatini alirsin esracim, evet bak iyi yonunden bak kizinla olucaksin..

ayyyy ben buna bayıldım yaaa!!! nerden bulunur kiii! premamandan aldım yazmış ama sayfasında bulamadım..

premamanda var canim ben biara almayi dudunmustum, sonra pahali gelmisti..burada magazasi var demekki istanbuldada var..

offf off ne diyeyim geçmişler olsun.allahtan erken farkettin.alalhtan kimseyi dinlemeyip o cihaza kayıt yaptın.bravo san esra .allah okadının cezasını versin.dayakla çocukmu eğitirlir.allah sana ve ailenede sabır versin.

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah alırsın tazminatını.kuzucuğunla misler gibi geçirirsiniz günlerinizi.

ESRAKO okurken tüylerim diken diken oldu inanamıyorum..bravo sana annelik sezgisi işte..ama ben okadını parçalardım ..inanki bakıcı olayaları zaten insanı yıpratıyor birde tanıdık birisinin başına gelmesi ne diyeyim bilemiyorum.
ÇOk canım sıkıldı çok anlatacak kelime bulamıyorum..
Tazminat işin hallolur inşallah...

Son düzenleme:
of ecem şu an ağlıyorum ya iananmıyorum..yusufa sarıldım içim gitti esrako ..güzle ecem benim atlatır annesi senin sıcaklığın sevgin ona herşeyi unutturur..
kadına gelince cani bu insanlar başka bişey değil..yaptığı kötülüğün cezasını öyle çeksinki sende bunu ya gözünle gör yada bişekilde duyyyyyyyyyyyyyy...

Esraaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi okudum, elim ayağıma dolandı, tir tir titriyorum!!!!! bu nasıl insan yaa!!! iyi denilen sevilen biri bile böyle çıkıyorsa vay halimize! boşver işi mişi esra! iş herzaman bulunur boşver!!!! hukuki konuda bişey yapmayı düşünürsen her türlü yardıma hazırım arkadaşım... kayıdı silme sakın... şimdi uğraşamam savcılık filan demişsin ama belli olmaz belki fikrini değiştiririsin. 6 ay süren var. bu kadın başka yerlerde de çocuk bakacak çünkü! pislik rezil sürüngen!!!

yukardaki mesajı taaa ne zaman yazdım ama tam gönderecekken elektrikler kesildi, internet gitti!! saatlerdir içim içimi yiyor.. gypsy esrayı aradım sqadece onun telefonu var bende, sana ulaşıp telefonumu vermesini rica ettim esracım,bir yardımım olursa diye ama ulaşabildimi bilmiyorum , ben yine de özelden yazıyorum şimdi sana..

Maneviyattan baktım esrako vurma olayı daha çok yeni ..öncesinde bir kere aynı haltı yemiş tokat olayı yani ama senden korktuğu için bocalamış daha sonra güvenini kazanınca rahatlamış..aralarda yatırırken poposuna yemek yerken önceleri ellerine vuruyormuş..malesef azarı daha çok asıl izin dönüşü artırmış ki sen de olayı sezinledin hemen..daha fazla yazmak ve seni üzmek istemiyorum..gözlerimden yaşlar akıyor tutamıyorum kendimi..sonuçta biride bir binide bir ..elleri kırılsın..aldığı paranın hayrını görmesin inşallah ..
Bana kadının adını yazsan bir ara ..yaşarken bi kabir azabı çektirlsin günahsıza vurmak neymiş kendinden daha güçlü birisine karşı koyamamak neymiş..bunu okadının yanına bırakamam..maneviyattan izin çıkarsa vay haline....

esra noolur suç duyurusu işini bir kere daha düşün.. cezasız kalmasın allahın belası.. elinde ses kaydı var. belki savcı sonucunda takipsizlik verebilir (sanmıyorum ama, bebekte darp izi filan olmadığından verebilir) ama olsun, savcının önüne gidip de bir ifade versin bakalım. dünya kaç bucak o zaman görelim! o korku bile yeter ona!

yazacak hiç bi kelimem yok.
....

esra aydında gerekirse şirketin avukatlarıyla yardımınıza hazır.
lütfen cezasız kalmasın...

evet ya benim yoğurtlar da tutmuyor yaz geldi geleli..zaten eskisi gibi mayalamıyorum.. hazır probiyotik veriyorum ara sıra mayaladığımdan bazen bizimkinden..büyüdüler ya önemsemiyorum artık eskisi gibi
..

eda cım tutmasa bile kendin mayalamaya calış yine de. evdeki gibi değildir bence hiçbiri. sıcaktan sanırım bizimkide tutmuyor ayran niyetine içiyor bazen

hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için.. daha ılık ve üzerini az örterek mayalamay devam..

okuyalı 1 saati geçti yazını esra ama ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum... korkunç bişey bu inanamıyorum.. nasıl olur aklım almıyo .. sen sakin ol ve o kadına dersini ver düşünün sakin sakin mutlaka dersini ver ona yanına kalmasın.. dediğin gibi sadece ses kaydıyla mahkemede isbat edemeyebilirsin ama danış bence avukata falan belki bi yolu vardır..

kadını görmemen iyi olmuş bencede insan hakim olamaz kendinee.. ama bu olayı deşifre ettikten sonra hakim olma kendine yani şu an sinirle söylüyrum belki düşününce keşke öyle yazmasaydım diycem bilemiyorum ama ağzını burnunu kırma tabikide daha sonra düşününce keşke şunu deseydim keşke şöyle yapsaydım deme içinde kalmasın hırsını al o kadından.. allahın belası vicdansız dengesiz hasta ruhlu mahluk.. .. kimseye gvenilmyo artık...

ben hiç anlamadım bu yazdıklarını merak ettim maneviyat ne fal gibi bişeymi nerden bilebiliyosun bunları.. gerçekten bilmediğimden soruyorum fisfisfis

evet evet bencede bişiy olmasada bi ifade vermeye gitsin katılıyorum.. korksun bi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…