ama ayça ben sakin sakin yollasam kadını daha cok üzülürüm sonra nasıl iki laf edemedim diye. bir kere yapmış olması bile yeterli ki iki kere yapmış aynı günde. savcılığa vermeseler bile kadına dava acacağız demeliler ne kadar cok korkarsa bundan sonra baktığı cocuklara belki bunu yapamaz. birde böyle bir durum var. burdan ayrılacak ama başka bir kapıya gidip başka bir cocuğun canını yakacak. dosta düşmana rezil edilmeli bu kadın. hakkettiği gibi aşağılanmalı bence. ben olsam en çirkef halimi takınırım hayatında görmediği bir muameleye maruz bırakırım para falan da vermem kapının önüne koyarım.
kesinlikle senin gibi dusunuyorum guliz, baskalarininda cani yanicak..
ama bende kesin girisirdim kadina ilk once, iana yasina bakmaz yapardim, bi tokatda ben atardim..
birazdan çıkıyorum eve gitmeyeceğim evin orda kuafor var arkadasım ona ugrayacagım. ibo gormemi istiemiyorkadını birsey yok gibi dvrancak o teslim alaca ece yi aksam ailecek oturup konuscaz ya yarınsabah deklare edeceğizya yarın aksam bu aksam evde hoparlor acıkken rahatca herseyi tekrar dinlyeceğiz. tazminatımı sirketten alıp alamayacagımda yarın belli olacak gn md onaylarsa alacagım insallah bu gece dua edeceğim onun içinde. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun artık. sagolun desteginiz için
ayyyy ben buna bayıldım yaaa!!! nerden bulunur kiii! premamandan aldım yazmış ama sayfasında bulamadım..
premamanda var canim ben biara almayi dudunmustum, sonra pahali gelmisti..burada magazasi var demekki istanbuldada var..
offf off ne diyeyim geçmişler olsun.allahtan erken farkettin.alalhtan kimseyi dinlemeyip o cihaza kayıt yaptın.bravo san esra .allah okadının cezasını versin.dayakla çocukmu eğitirlir.allah sana ve ailenede sabır versin.kızlar nasıl anlatacagımı nerden baslayacagımı bilemiyorum.
dun bakıcının 6 saat kadar sesini kayıt cihazi ile kayıt ettims abahtan basladım burda dinlemeye ilk saatler çok guzeldi a dedim içim rahat etti nek adar sevecen falan ama sonrasını anlatmıyım içiniz parcalanır hepiniz annesiniz.
sunu soyleyeyim sadece çocugum dayak yiyormus bu ara geceleri çıglık atarak uyanmalarının nedeni buymus belkide sabahın korunde aglayarak uyandı demistim onun nedeni.
durup dururken resmen girme oraya demis tuvalet sanırım agucuk lar yaparak girmis seslerini duyuyorum ve gebertirim seni diyerek iki saplak yemis kızım çıglık çıglıga aglamıs katılırcasına ve kadın en ufak bir kendine gelip teselli etmemis dakikalarca aglıyor sonra hadi hop yapalım falan diye buz gib ibir ses tonu ile o da korkuyor konu komsu aglama sesi duyacak diye ondan susturuyor
ondan evel yemek yerkende bir sak sesi ve aglama var onu kondurmamıstım yarım saat iç inde iki kez vurmus. az even gn md yrd ile gorustum isten ayrılıyorum
birazdan çıkıyorum eve gitmeyeceğim evin orda kuafor var arkadasım ona ugrayacagım. ibo gormemi istiemiyorkadını birsey yok gibi dvrancak o teslim alaca ece yi aksam ailecek oturup konuscaz ya yarınsabah deklare edeceğizya yarın aksam bu aksam evde hoparlor acıkken rahatca herseyi tekrar dinlyeceğiz. tazminatımı sirketten alıp alamayacagımda yarın belli olacak gn md onaylarsa alacagım insallah bu gece dua edeceğim onun içinde. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun artık. sagolun desteginiz için
kızlar nasıl anlatacagımı nerden baslayacagımı bilemiyorum.
dun bakıcının 6 saat kadar sesini kayıt cihazi ile kayıt ettims abahtan basladım burda dinlemeye ilk saatler çok guzeldi a dedim içim rahat etti nek adar sevecen falan ama sonrasını anlatmıyım içiniz parcalanır hepiniz annesiniz.
sunu soyleyeyim sadece çocugum dayak yiyormus bu ara geceleri çıglık atarak uyanmalarının nedeni buymus belkide sabahın korunde aglayarak uyandı demistim onun nedeni.
durup dururken resmen girme oraya demis tuvalet sanırım agucuk lar yaparak girmis seslerini duyuyorum ve gebertirim seni diyerek iki saplak yemis kızım çıglık çıglıga aglamıs katılırcasına ve kadın en ufak bir kendine gelip teselli etmemis dakikalarca aglıyor sonra hadi hop yapalım falan diye buz gib ibir ses tonu ile o da korkuyor konu komsu aglama sesi duyacak diye ondan susturuyor
ondan evel yemek yerkende bir sak sesi ve aglama var onu kondurmamıstım yarım saat iç inde iki kez vurmus. az even gn md yrd ile gorustum isten ayrılıyorum
dısarı cıkarken arkadasa oturmaya vs gıderken alıyorum babymix veya onu bulmadıysam cok nadıren danıno.ama evde kendı mayaladıgımdan verıyorum genelde.eşim ev yogurdundn baska yogurt sevmez usta oldum bıraz :)) hava cok sıcaksa baya ılık yap sütü,üstünede tek kat örtü ört.bırde artık gunkluk mayalamıyorum evdekınden yıyor 4 gunluk falan verıyorum yanı.
.
evet ya benim yoğurtlar da tutmuyor yaz geldi geleli..zaten eskisi gibi mayalamıyorum.. hazır probiyotik veriyorum ara sıra mayaladığımdan bazen bizimkinden..büyüdüler ya önemsemiyorum artık eskisi gibi
..
canım artık normal hazır yogurtlardan verebilirsin bizim dr aylarca evden yap demisti 9. ayda artık hazır yogurt verebilirsin dedi. artık buyuduler biz bir aydır alan hazır yogurtalradn veriyoruz yani bebek yogurdu falan degil bildigin yogurt
ben hiç iyi şeyler düşünmüyorum artık hazır yoğurtlar hakkında. inek sütü kullanıyordum ya onuda bıraktım havalarda ısındı. köyden bana ulaşıncaya kadar canı sıkıyor sütün. artık kışın tekrar başlarım. buraya günlük süt gelmeyi başladı tamda bu aralarda. onunla denize küçük kavanozlarda mayalıyorum ne kadar yerse. bazen günde bir -iki kavanoz yiyor bazen hiç. bittikçe mayalıyorum hergün mayalama işini bende bıraktım.
sıcaktandır haliyle.
eda cım tutmasa bile kendin mayalamaya calış yine de. evdeki gibi değildir bence hiçbiri. sıcaktan sanırım bizimkide tutmuyor ayran niyetine içiyor bazen
kızlar nasıl anlatacagımı nerden baslayacagımı bilemiyorum.
Maneviyattan baktım esrako vurma olayı daha çok yeni ..öncesinde bir kere aynı haltı yemiş tokat olayı yani ama senden korktuğu için bocalamış daha sonra güvenini kazanınca rahatlamış..aralarda yatırırken poposuna yemek yerken önceleri ellerine vuruyormuş..malesef azarı daha çok asıl izin dönüşü artırmış ki sen de olayı sezinledin hemen..daha fazla yazmak ve seni üzmek istemiyorum..gözlerimden yaşlar akıyor tutamıyorum kendimi..sonuçta biride bir binide bir ..elleri kırılsın..aldığı paranın hayrını görmesin inşallah ..
Bana kadının adını yazsan bir ara ..yaşarken bi kabir azabı çektirlsin günahsıza vurmak neymiş kendinden daha güçlü birisine karşı koyamamak neymiş..bunu okadının yanına bırakamam..maneviyattan izin çıkarsa vay haline....
evet evet bencede bişiy olmasada bi ifade vermeye gitsin katılıyorum.. korksun bi ...esra noolur suç duyurusu işini bir kere daha düşün.. cezasız kalmasın allahın belası.. elinde ses kaydı var. belki savcı sonucunda takipsizlik verebilir (sanmıyorum ama, bebekte darp izi filan olmadığından verebilir) ama olsun, savcının önüne gidip de bir ifade versin bakalım. dünya kaç bucak o zaman görelim! o korku bile yeter ona!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?