2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bendim olsun daha sonra konuşuruz ararım yeniden.....

unutur canım merak etme sen yanında olduktan sonra ece herşeyi unutur... ikinizinde yaraları çabuk sarılır... sen onda derman bulacaksın oda sende....

canım hangi anne baba kahrolmazki bizler bile kahrolduk ya inan çok çok üzüldüm kelimelerle anlatamam iş yerindeyim yapmam gereken yığılı işler var onları bile bıraktım konsantre olamıyorum yani bizler bukadar etkilendiysek üzüldüysek bi anne baba olarak sizler ne durumdasınız kim bilir......

meltem savcilik falan ugrasamam istemiyorum bunu hem goruntu yok elimde sadece ses var vurmadım der çıkar içinden çocuk o an dustu agladı der vs yani kanıtlayamam bunu. kanıtlamak içinde tekrar tekrar çekimler yapıp kızımı hırpalayamam sesi kulaklarımdan gitmiyor goruntusune dayanamam.
sadce soyleyecegim bu aksam degil ailecek bir oturup konuscaz bu aksam obur aksam yarın annem bizde olacak yanında olcak tum gun. yarın aksam konuscaz nasıl durcam yarına kadar bilmem ibo boyle yapalım dedi

düşündükçe hatırlıyor insan biberonu alıyordu kadından esra seviniyodu cici annesinden alıyor bizden almıyor diye. küfür etmek istiyorum dayanamıyorum nasıl kıyar ya, nasıl vicdan Allah var yukarıda bundan büyük günah olur mu, savunmasız yavruya vurulur mu? Allah belasını versin hep sürünsün, sürüne sürüne gebersin inşallah.

senağlamasenağlamasenağlama

bir gün daha mı evinde tutacaksın o kadını. elbet bildiğin vardır esracım ama nasıl dayanacaksın

ay canım bilmiyorum ama ben kadını gördüğüm gibi sanırım öyle dövülmez böyle dövülür deyip girişirdim ... yüzünü görmeye 1 sn bile tahammül edemezdim..... ecede birkaç gün daha bakıcıyı görünce yanında annen olsada etkilenmeyecekmi canım ya çocuk onu her gördğünde bi tedirginlik oluşacak yine bana birşey yaparsa diye.... neyse tatlım karar sizin ailecek en doğru kararı siz verirsiniz....

esra ne diosunnn inanamıorum sok oldum... demekki hergun dovuyo cocugu salak kadın..ayy içim parcalandı ya

meltemcim aradın ama acamadım telefonda konusuyorum surekli ailecek napcaz ne etcez diye ablam kapatıyor annem arıyor vs daha sonra konusuruz olurmu

simdi aklıma geldi
dun aksam berke ile telde konustukannemlerden aradı
anne çok kotu bir ruya gordum ama çok kotuydu çok korktum diye ne dedim anlattı
ruyasında biryerdey emek yiyormusuz ece de denize girdigi simiti varya onun roket gibi yanları varmıs ucak gibi ve içinde hidrojen gazi varmıs uçan balon gibi havada duruyormus ece iple bir direge bagalamısız falan derken bir anda ip kopuyor ece uçuyormus havaya berke kosuyormus kardesim uçtu diye bize diyormus biz umursamıyormusuz yemegimizi yiyelim ararız diyormusuz
berke sinirleniyomus arkadasları ile aramaya çıkıyormus orası yurtdısında biryermis bir adama soruyormus kardesimi gordunuzmu diye su tarafa almanyaya gitti hehe diye bir adam dalga geçiyormus berke aglıyormus kardesim kayboldu benim siz alaymı ediyorsunuz diye ( inanamıyorum nasıl bir histir oglumdakide . sonra bir bakıyormus ece bizim kucagımızda berke diyormus nerden buldunuz ben onu arıyorum biri bulmus getirmis falan diyormusuz hiçbirsey yok gibi oturuyormusuz sonra falan. hissetmis çocuk demekki ya offf

esra eve gidip kadını karşınıza alıp ses kaydını açsanız dinletseniz onu yerin dibine soksanız böylesini hakediyor, kus içindekileri bence kadına biraz rahatlar vicdanın canım.

yok yok sakin davranmak en mantıklısı...ağlama esracım sen nerden bilebilirdin..malum oldu sana demekki..annelik içgüdüsü muhteşem bişey... ay nevanın bakıcısı nasıl acaba...

Güliz ne diycek biliyo musun, Ben Eceyi çok seviyorum, bugün çok sinirliydim ilk kez oldu valla billa falan diycek herhalde...

Öyle böyle kurtulcaksınız ondan Esra...Kıyamam Ecenin sesi sanki kulaklarımda....Allah sana güç versin..

ama ayça ben sakin sakin yollasam kadını daha cok üzülürüm sonra nasıl iki laf edemedim diye. bir kere yapmış olması bile yeterli ki iki kere yapmış aynı günde. savcılığa vermeseler bile kadına dava acacağız demeliler ne kadar cok korkarsa bundan sonra baktığı cocuklara belki bunu yapamaz. birde böyle bir durum var. burdan ayrılacak ama başka bir kapıya gidip başka bir cocuğun canını yakacak. dosta düşmana rezil edilmeli bu kadın. hakkettiği gibi aşağılanmalı bence. ben olsam en çirkef halimi takınırım hayatında görmediği bir muameleye maruz bırakırım para falan da vermem kapının önüne koyarım.

aynen öyleymiş...

ben de senin gibi yapardım..hatta daha kötüsünü...ama sakin olabilmeli doğru şeyler yapabilmek için..olay çıkmadan defolup gitmeli sanki...

Esra herkes gibi sok icindeyim, allah nasil biliyorsa oyle yapsiun, gozlerimden yaslar suzuluyor suan, seni dusunemiyorum, suan ogluma sarilmak istiyorum..
Ecosum sen yaninda oldukca, sana guvendikce cabuk unutucak, sen iyi bir nanesin sakin oyle dusunme, suan isten ayrilmaklada en dogru karari verdin..
Aam bu kadinin ayni seyi baskalarinin da cocuklarina yapmamasi icin pesini birakma bu olayin, dava sonuclanmasa bile isminin lekelenmesi yeter..
Allah sabir versin arkadasim, biz yanindayiz herzaman..

Gülizcim, aaa evet herkese anlatılmalı ki başka çocukların canı yanmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…