dimi özgül ne kadar iyi bir kadın gibi gözükmüş şeytan gibiymiş. yok yok kimselere güvenilmeyecek. evinde bakıcı bulunduran insanların kamera sistemi kurması şart. kadında bilecek ona göre davranacak başka çaresi yok.
aynen canim..en melek dedigin bile yalniz kalinca yapiyor yapacagini..tabi simdi hareketlendiler ve yerlerinde durmuyorlar..haliyle ugrasmasida zor oluyor..sindireyimde otursun deyip yapiyorlar yapacaklarini..bastan koyacaksin kamerayi ona göre calisacak calisan..al dünya kadar parayi sonrada o savunmasiz yavruya vur..esra üzme kendini canim..yol yakinken anladin kadinin yüzünü..bundan sonrasi cok daha güzel olacak sizin icin...biz hep sisin yaninizdayiz unutma...:teselli:dimi özgül ne kadar iyi bir kadın gibi gözükmüş şeytan gibiymiş. yok yok kimselere güvenilmeyecek. evinde bakıcı bulunduran insanların kamera sistemi kurması şart. kadında bilecek ona göre davranacak başka çaresi yok.
bakıcılarla olacak iş değil ya...çalışan annelerin hakları korunmalı...her işyerinde tuvalet gibi kreş olmalı...başka yolu yok..anneannesi babaannesi bakmayan çocuklar bakıcıların elinde böyle işte...allahım sen aklımı koru..
damla hocam sizin bakıcı nasıl ya..içine kurt düşmüştür senin de...
kızlar nasıl anlatacagımı nerden baslayacagımı bilemiyorum.
dun bakıcının 6 saat kadar sesini kayıt cihazi ile kayıt ettims abahtan basladım burda dinlemeye ilk saatler çok guzeldi a dedim içim rahat etti nek adar sevecen falan ama sonrasını anlatmıyım içiniz parcalanır hepiniz annesiniz.
sunu soyleyeyim sadece çocugum dayak yiyormus bu ara geceleri çıglık atarak uyanmalarının nedeni buymus belkide sabahın korunde aglayarak uyandı demistim onun nedeni.
durup dururken resmen girme oraya demis tuvalet sanırım agucuk lar yaparak girmis seslerini duyuyorum ve gebertirim seni diyerek iki saplak yemis kızım çıglık çıglıga aglamıs katılırcasına ve kadın en ufak bir kendine gelip teselli etmemis dakikalarca aglıyor sonra hadi hop yapalım falan diye buz gib ibir ses tonu ile o da korkuyor konu komsu aglama sesi duyacak diye ondan susturuyor
ondan evel yemek yerkende bir sak sesi ve aglama var onu kondurmamıstım yarım saat iç inde iki kez vurmus. az even gn md yrd ile gorustum isten ayrılıyorum
surekli aglıyorum kulagımdan mutlu sesleri ve ardından çıglık çıglga aglama sesi gitmiyor
duvarımda resimleri var bakamıyorum kendimi çok suclu hissediyorum. bakıcıya emanet ettigim için. ne kadar memnundum ne kadar seviyordum kadını sizler biliyorsunuz. bunlarıda yasamak varmıs her iste bir hayır vardır diyorum
sesini kayıt etcem dedigimed annem gorumcem ibo dahil sacmalama ne kazancan ne gerek var ne kadar iyi kadın gormuyormusun vs vs dediler iyiki yapmısım kimseyi dinlemeyip malummu oldu ne bana bilmiyorum çok çok uzgunum kızım adına
canim avatarinda ki resmini görünce ben de kendimi tutamiyorum inan..ama üzme kendini..öyle iyi bir annesin ki bebegindeki degisikligi sen anladin ve sadece sen hissettin..onun iyiligi icin hicbir masraftan kacinmadan en iyi kisiyi buldum dedin..o insani el üstünde tuttun...daha ne yapacaksinki..malesef bazi seylerin önüne gecilmiyor..eminimki bu yeni baslayan bir olaydir..yoksa sen daha evvelden de hissederdin..cok sükür kurtuldu yavrum bu durumdan..kisa zamanda toparlayip unutacaktir bu yasadiklarini..üzme kendini..:teselli:surekli aglıyorum kulagımdan mutlu sesleri ve ardından çıglık çıglga aglama sesi gitmiyor
duvarımda resimleri var bakamıyorum kendimi çok suclu hissediyorum. bakıcıya emanet ettigim için. ne kadar memnundum ne kadar seviyordum kadını sizler biliyorsunuz. bunlarıda yasamak varmıs her iste bir hayır vardır diyorum
sesini kayıt etcem dedigimed annem gorumcem ibo dahil sacmalama ne kazancan ne gerek var ne kadar iyi kadın gormuyormusun vs vs dediler iyiki yapmısım kimseyi dinlemeyip malummu oldu ne bana bilmiyorum çok çok uzgunum kızım adına
surekli aglıyorum kulagımdan mutlu sesleri ve ardından çıglık çıglga aglama sesi gitmiyor
ayyyy ben buna bayıldım yaaa!!! nerden bulunur kiii! premamandan aldım yazmış ama sayfasında bulamadım..AburCubur: Poyraz'ın el ve ayağını ölümsüzleştirdik :)
bayıldım buna ama epey zahmetli bide bizim kıpırlar rahat durmaz ki yapılırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?