2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

her odaya koymak lazım onu ve hergün izlemek lazım o da çok zor iş ya

elim ayağım birbirine karıştı titriyorum allah sana güç ve sabır versin esra tahammülü imkansız.
dışarıya çıkmam lazım. demek uyuması yemek yemesi ondanmış yavrumun. allah bildiği gibi yapsın.

aynen canim..en melek dedigin bile yalniz kalinca yapiyor yapacagini..tabi simdi hareketlendiler ve yerlerinde durmuyorlar..haliyle ugrasmasida zor oluyor..sindireyimde otursun deyip yapiyorlar yapacaklarini..bastan koyacaksin kamerayi ona göre calisacak calisan..al dünya kadar parayi sonrada o savunmasiz yavruya vur..esra üzme kendini canim..yol yakinken anladin kadinin yüzünü..bundan sonrasi cok daha güzel olacak sizin icin...biz hep sisin yaninizdayiz unutma...:teselli:

şu an sinirden ağlıyorum..bende ağustos annesiyim..fırsat buldukça takip ediyorum sizi..esrakonun yazısını okuyunca şok oldum..elleri kırılır inşallah küçücük bebeğe nasıl el kaldırır vicdansız..yanına bırakmayın arkadaşım..ecenin döktüğü her gözyaşının hesabını sorun o kadına..

esra ibo ya söyledin mi? şimdi kadına bişey yapar da başını belaya sokar diye korkmaya başladım ben.

ANNELıK işte ya malum oluyor cidden durduk yere insanın içine bi şüphe düşüyorsa vardır bi sebebi... ayyyy çok kötüyüm neler yazmak geliyor içimden tutamıyorum... herşeyden önce o eve gidip o bakıcının şacını başını yolmak istiyorum....geberirim onu ya..... esram rabbim yardımcın olsun rabbim kolaylık versin...

bakıcılarla olacak iş değil ya...çalışan annelerin hakları korunmalı...her işyerinde tuvalet gibi kreş olmalı...başka yolu yok..anneannesi babaannesi bakmayan çocuklar bakıcıların elinde böyle işte...allahım sen aklımı koru..

damla hocam sizin bakıcı nasıl ya..içine kurt düşmüştür senin de...

malesef ki kreş açılabilmesi için işyerinin en az 100 personeli olmalıymış..ondan geçtim yaşadığım şehirde bebekleri kabul eden kreşte yok..bende bebeğimi bakıcıya bırakıyorum mecburen..dehşet içindeyim şuanda..

canım ya bende bi anneyim gerçekten okuyunca tüylerim ürperdi bence hemen savcılığa başvurman lazım elinde kaydında var bunu o geri zekalı kadının burnundan fitil fitil getirmen lazım valla ben olsaydım gider eve o kadını gebertirim.
ya sen anne değilsiniz o küçücük çocuğa nasıl el kaldırıyon vicdansızlığın bu kadarı işte
o masum o kendini bile korumasını bilmeyen acıdığı yeri bile söyleyemeyen çocuğa nasıl olupta el kaldırıyon
sadece pes diyorum başka bişey değil
işte herkese güvenemiyo insan
canını emanet ettiğin insanları iyice tanımak bilmek gerekiyo

surekli aglıyorum kulagımdan mutlu sesleri ve ardından çıglık çıglga aglama sesi gitmiyor
duvarımda resimleri var bakamıyorum kendimi çok suclu hissediyorum. bakıcıya emanet ettigim için. ne kadar memnundum ne kadar seviyordum kadını sizler biliyorsunuz. bunlarıda yasamak varmıs her iste bir hayır vardır diyorum
sesini kayıt etcem dedigimed annem gorumcem ibo dahil sacmalama ne kazancan ne gerek var ne kadar iyi kadın gormuyormusun vs vs dediler iyiki yapmısım kimseyi dinlemeyip malummu oldu ne bana bilmiyorum çok çok uzgunum kızım adına

Esra bende okuduklarımdan sonra şok oldum ya halbuki o kadar övüyordun tertipli titiz kadın insaların gerçek yüzünü cidden bilemiyorsun bende inanamadım... Psikopat eğer kaldıramıyorsan ne diye bu işi kabul ettin... Yazık kuzuma ya ruh hali ne kadar etkilenmiştir... Kaydetmediğin günlerdeki yaptıklarını düşünmek beni çıldırtıyor...

şu an uyuyan oğluma bakıyorum boğazım düğüm düğüm...içim kavruldu resmen..esracım allah yardımcın olsun...söz bulamıyorum söyleyecek..hepimiz anneyiz...yüreklerimiz aynı acıyı yaşıyor şu an...

canım böyle düşünme.... sen gayet iyi bir annesin.... o kadına güvendin size iyi yönünü gösterdi..... böyle birşeyde asla asla kendini suçlama......nerden bileciksinki çünkü süphelenecek bi davranışı olmadı son zamana kadar.. bunda kendinisuçlayacak birşey yok... gerçekten bened malum olduğuna inanıyorum çokta iyi yaptın dinleme cihazını koydun..... daha önce olduğnu sanmıyorum bence bu dayak olayları ve senin şüphelenmen ve ecenin huzursuzlukları tamamen aynı döneme geldi.... çok çok kötü bi olay esracım... atlatman uzun sürecek ama nolur kendini suçlama inan senin hiçbir suçun yok....zaman seninde eceninde yaralarına derman olacak annesi bundan sonra ece seninle sende onunla olacaksın.... rabbim hiç ayırmasın...

canim avatarinda ki resmini görünce ben de kendimi tutamiyorum inan..ama üzme kendini..öyle iyi bir annesin ki bebegindeki degisikligi sen anladin ve sadece sen hissettin..onun iyiligi icin hicbir masraftan kacinmadan en iyi kisiyi buldum dedin..o insani el üstünde tuttun...daha ne yapacaksinki..malesef bazi seylerin önüne gecilmiyor..eminimki bu yeni baslayan bir olaydir..yoksa sen daha evvelden de hissederdin..cok sükür kurtuldu yavrum bu durumdan..kisa zamanda toparlayip unutacaktir bu yasadiklarini..üzme kendini..:teselli:

esra canım senin için yapabileceğimiz birşey var mı??
savcılığa verme konusuna sakın ihmal etme yanına kalmasın o kadının

sibelcim senmiydin arayan sarjım bitti sabahtan beri konusmaktan sarja taktım o ara kapandı sonra evrimle konustuk biri daha aradı ama kimdi bilmiyorum kayıtlı olmayan numaralar sizlerden biriydi heralde
iboya soyledim tabi telde kulaklgı ahizeye koyup ona dinlettim kahroldu. hangi anne baba kahrolmazki aksam olsa kızıma sıkı sıkı sarılsam gidip bir an evel umarım çabuk unutur yavrum

senin suçun değil be canım, ne desek boş ana yüreği çok sızlayacak. iyi ki yapmışsın, tatil dönüşü başlayan bir sorundur inşallah daha önce böyle birşey olmamıştır. güzel kızım canım benim birde utanmadan senden ona gidecek mi diye kontrol ediyodu. bizi habersiz bırakma esram az yara ile atlatın inşallah ana kız. Bİz burdayız yanındayız hep beraber saracağız yaramızı. Ağla ağla bittim ben burda seni ve ece yi düşündükçe. halini düşünemiyorum bile.

Telefonda Esra ağladı, ben ağladım.. çok sınırlerım bozuldu.. hala aglıyorum düşündükçe.. Ece nin kendı kendıne uyumaya kalkması, bu kadının elınden hemen yemek yemesı,hep bu kadının psıkopatlıgının yuzunden mıymıs demek kı???

Yatacak yeri olmasın, yedi cihanda rahat etmesin, Allah belasını versin bu kadının.. Esra nın verdıgı tüm paralar haram zıkkım olsun.. ne desemm boşş yaa.. yıne de sınırlerıme hakim olamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…