ben onu aslında sade bezle sokacamda bakma aldım iste gunes ısınına fazla maruz kalmasın pişmesin yavrum die..hem once ona almıstım taammıı :)
esra noolur suç duyurusu işini bir kere daha düşün.. cezasız kalmasın allahın belası.. elinde ses kaydı var. belki savcı sonucunda takipsizlik verebilir (sanmıyorum ama, bebekte darp izi filan olmadığından verebilir) ama olsun, savcının önüne gidip de bir ifade versin bakalım. dünya kaç bucak o zaman görelim! o korku bile yeter ona!
kızlar nasıl anlatacagımı nerden baslayacagımı bilemiyorum.
dun bakıcının 6 saat kadar sesini kayıt cihazi ile kayıt ettims abahtan basladım burda dinlemeye ilk saatler çok guzeldi a dedim içim rahat etti nek adar sevecen falan ama sonrasını anlatmıyım içiniz parcalanır hepiniz annesiniz.
sunu soyleyeyim sadece çocugum dayak yiyormus bu ara geceleri çıglık atarak uyanmalarının nedeni buymus belkide sabahın korunde aglayarak uyandı demistim onun nedeni.
durup dururken resmen girme oraya demis tuvalet sanırım agucuk lar yaparak girmis seslerini duyuyorum ve gebertirim seni diyerek iki saplak yemis kızım çıglık çıglıga aglamıs katılırcasına ve kadın en ufak bir kendine gelip teselli etmemis dakikalarca aglıyor sonra hadi hop yapalım falan diye buz gib ibir ses tonu ile o da korkuyor konu komsu aglama sesi duyacak diye ondan susturuyor
ondan evel yemek yerkende bir sak sesi ve aglama var onu kondurmamıstım yarım saat iç inde iki kez vurmus. az even gn md yrd ile gorustum isten ayrılıyorum
surekli aglıyorum kulagımdan mutlu sesleri ve ardından çıglık çıglga aglama sesi gitmiyor
duvarımda resimleri var bakamıyorum kendimi çok suclu hissediyorum. bakıcıya emanet ettigim için. ne kadar memnundum ne kadar seviyordum kadını sizler biliyorsunuz. bunlarıda yasamak varmıs her iste bir hayır vardır diyorum
sesini kayıt etcem dedigimed annem gorumcem ibo dahil sacmalama ne kazancan ne gerek var ne kadar iyi kadın gormuyormusun vs vs dediler iyiki yapmısım kimseyi dinlemeyip malummu oldu ne bana bilmiyorum çok çok uzgunum kızım adına
yese canım işte. uykusu gelince yemiyor. uykusu gelmeden 6-7 gibi yiyor o kadar..muhallebi versen daha tok tutar belki
.
açlıktan özlemcim yaa.. ne yazık ki. biberon almayınca böyle oluyor işteYok cnm annemlerdeyim daha... Bu arada geçmiş olsun sanada...
Pervin sağol cnm bizim görüşmemiz birkaç yılı bulacak bu gidişle İst a taşınsan ihtimal çok yüksek aslında boshayallersmile
Yiğit neden öyle yaptı acaba ya kıyamam kuzuya....
Özgül süpersin ya evet foto bekleriz...
Tazem cidden ya nereye kadar şu azminden azıcık banadan bulaşsa ya sempatiksalakcinni
sen sinirle öfkeyle konuşma canım. eminim hatasını anlayacaktır.dün aramadı kendisi bilir bir daha dönmem o olur.... :umursamaz:
tamam burcu. tahmin ettim zaten. verdiğin adrese göndereceğim inş. orda olmasan da zaten gelince ulaşır sana .Ben 26 temmuzda İzmir'e dönüyorum. Acele etmene gerek yok. Daha 1 aydan fazla var Doruk için (10 ağustos)
.
evet çok güzel kitaplar var. okumalık değildi gerçi benim baktıklarım da hani dikkatlerini çekebilecek tarzda olan özel böyle bebekler için olan kitaplardan bahsediyorum..artık bizim bebeklerimize kitap alıp okuma zamanımız geldi sanırım ebebekte çok güzel kitaplar varmış onları inceliyorum
tabii canım. müsaitlik durumu öyle de. hani ben mi kaçırdım yani şu tarihte gönderelim gibilerinden bi karar mı verildi ki diye düşündüm..yusufumuzun dogumgunu temmuzda ondan ben erken yolladım..hem ne fark ederki kim nezaman musaitse ozaman yollasın
üff aynı benim yaşadığımdan nurdan yaa napcaz bizdun gece bizde berbat bir gece gecirdik, teo surekli agladi ama oyle bir sinirle agliyorki, biberona kiziyor, ilk defa yapti boyle gece 12.30da zar zor uyudu, 4de kalkti 6.30da uyudu birdaha, ve surekli sinirli, uykusu var uyumuyor, ozellikle biberonu verince agliyor..
evet deryacım. açlıktan..bunu bilip bişi yapamamak öyle kötü kibişeyler yazayım dedim ama çok uykum var..
sadece alıntıdan gördüklerimi
yazayım..
TAZE tebrikler..durmak yok
PERVİNİM sağol canım hediyemiz henüz gelmedi..şimdiden teşekür ederiz..
ÖZLEM aramasın yakında sesi çıkar..
SİBEL geçmiş olsun.
GÜLİZ karışım yazısını önce okuyunca çok işe yaradı filan yazacaksın sandım ama devamını okuyunca şok oldum ne diyeyim zarasız en azından ..
FATMA açlıktan uyuyamıyor yavru tüh ya muhallebi dne gece yatmadna 6 da yersede acıkıra yazık..sevdiği çorbada olda aç yatırma ne yiyorsa nu vermeyi dene..
ESRAKO ecede düzeni bozmuş kesin sıcaktan uyuyamıyor..
esraaa inanamıyorum!!! yaa çok kötü oldum inan anlatamam. boğazım düğümlendi resmen. annem ve kız kardeşimle okudukta üçümüz de sinirden kudurduk. o kadını bizim elimize verseler şimdi inan linç edecek kadar sinirliyiz.. canım ecoşummmkızlar nasıl anlatacagımı nerden baslayacagımı bilemiyorum.
dun bakıcının 6 saat kadar sesini kayıt cihazi ile kayıt ettims abahtan basladım burda dinlemeye ilk saatler çok guzeldi a dedim içim rahat etti nek adar sevecen falan ama sonrasını anlatmıyım içiniz parcalanır hepiniz annesiniz.
sunu soyleyeyim sadece çocugum dayak yiyormus bu ara geceleri çıglık atarak uyanmalarının nedeni buymus belkide sabahın korunde aglayarak uyandı demistim onun nedeni.
durup dururken resmen girme oraya demis tuvalet sanırım agucuk lar yaparak girmis seslerini duyuyorum ve gebertirim seni diyerek iki saplak yemis kızım çıglık çıglıga aglamıs katılırcasına ve kadın en ufak bir kendine gelip teselli etmemis dakikalarca aglıyor sonra hadi hop yapalım falan diye buz gib ibir ses tonu ile o da korkuyor konu komsu aglama sesi duyacak diye ondan susturuyor
ondan evel yemek yerkende bir sak sesi ve aglama var onu kondurmamıstım yarım saat iç inde iki kez vurmus. az even gn md yrd ile gorustum isten ayrılıyorum
Özlem Deniz aradı mı?? Durumlar nasıl??
EDA,
Derya da özel bır yetenek var.. kalp gözü açık dıyeyım sana.. oyle bır sey, ıyı bır sey yanı :) ama fal degıl asla.
yok cnm aramadı aynı durumlar...
ayy esra napıyo acaba .. canım yaa kuzum anneme anlattımda nasıl kızdıı.. ailecek sinir harbi yaşadık..
istifa etmkekle en iyisini yapmış umarım tazminatını verirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?