2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben onu aslında sade bezle sokacamda bakma aldım iste gunes ısınına fazla maruz kalmasın pişmesin yavrum die..hem once ona almıstım taammıı :)

taamm taammm :)

katılıyorum..

EDA,

Derya da özel bır yetenek var.. kalp gözü açık dıyeyım sana.. oyle bır sey, ıyı bır sey yanı :) ama fal degıl asla.

fecii haldeyım.okudugum an şok oldum.tüğlerim diken diken ,bogazıma yüregime bı tas oturdu sankı.bu nasıl bır vicdan bu nasıl bir insanlık anlayamıyorum.ki kaldıkı sana emanet edılmıs bır yavruya savunmasız bır bebege o el nasıl kalkar.siz yüksek sesle konusmaya kıyamazken ,kadın umarsızca Eceye nasıl vurur!!!!!
sakın kendını suclama,o muhteşem annelık içgüdüsüyle hıssettın ve cok gecmeden yavrunu kurtardın kadının elınden.sakin kafayla oturup düşünmeniz en dogrusu ama o durumda ben napardım düşünemiyorum bile.
buarada o kadın ,hanı su herkezxın memnun kaldıgı ısrarla sana tavsıye edılen kadındı deme sakın bana!!!!!!! ozaman o cocukları nasıl buyutmus öğrendıklerınde bı şokta o aileler yasıycak

Offf canım sıkılıyor ya ( 2 günden beri kendimi uykuya verdim çok uyuyorum ye, iç yat modundayım... Elim kolum kalkmıyor.. Adetim her zaman olduğu gibi yine düzensiz olacak sanırım 30 unda olmuştum geçen defa şimdi hala yok...

Derya sen böyle yazdıkça aklımdan geçen öyle çok şey var ki! Bilmem anladın mı beni? Geçmişe dönüp tavsiyelerini bir kez daha okudum şimdi....

muhallebi versen daha tok tutar belki

.
yese canım işte. uykusu gelince yemiyor. uykusu gelmeden 6-7 gibi yiyor o kadar..
açlıktan özlemcim yaa.. ne yazık ki. biberon almayınca böyle oluyor işte
dün aramadı kendisi bilir bir daha dönmem o olur.... :umursamaz:
sen sinirle öfkeyle konuşma canım. eminim hatasını anlayacaktır.
Ben 26 temmuzda İzmir'e dönüyorum. Acele etmene gerek yok. Daha 1 aydan fazla var Doruk için (10 ağustos)
.
tamam burcu. tahmin ettim zaten. verdiğin adrese göndereceğim inş. orda olmasan da zaten gelince ulaşır sana .
artık bizim bebeklerimize kitap alıp okuma zamanımız geldi sanırım ebebekte çok güzel kitaplar varmış onları inceliyorum
evet çok güzel kitaplar var. okumalık değildi gerçi benim baktıklarım da hani dikkatlerini çekebilecek tarzda olan özel böyle bebekler için olan kitaplardan bahsediyorum..
yusufumuzun dogumgunu temmuzda ondan ben erken yolladım..hem ne fark ederki kim nezaman musaitse ozaman yollasın
tabii canım. müsaitlik durumu öyle de. hani ben mi kaçırdım yani şu tarihte gönderelim gibilerinden bi karar mı verildi ki diye düşündüm..
üff aynı benim yaşadığımdan nurdan yaa napcaz biz
evet deryacım. açlıktan..bunu bilip bişi yapamamak öyle kötü ki

offfff şu olayı okuduğumdan beri içim çok daralıyor yaa............... çok üzüldüm çok, çok sinirlendimmm...... ne hissedeceğimi bile bilmiyorumm..

esraaa inanamıyorum!!! yaa çok kötü oldum inan anlatamam. boğazım düğümlendi resmen. annem ve kız kardeşimle okudukta üçümüz de sinirden kudurduk. o kadını bizim elimize verseler şimdi inan linç edecek kadar sinirliyiz.. canım ecoşummm iyi ki fark ettin. iyi ki dinledin. güvenmemek lazım, el sonuçta tabi. işten ayrılmakla da en iyisini yapmışsın. en doğru kararları vereceğinize eminim. ama bence de bunun bir cezası olmalı. kendiniz mi verirsiniz bu cezayı, adalete mi teslim edersiniz bilmiyorum ama o kadın hak ettiğini bulmalı. sanki hayrına bakıyor o masum bebeğe aptal. sayende ekmek yiyor.. kendini doyurana ihanet inanamıyorum.. elleri kırılsın. hiç kimseye böyle beddua etmemiştim yaa.. cezasını öbür dünyada bulacak zaten.

Esra naptı acaba...Puff..Eve girer girmez eminim Eceyi sıkı sıkı kucaklamıştır...

Derya çok enteresan bir durum bu..Sana anlatılıyor mu, yoksa görüyor musun ya da hissediyor musun?? Çok özel bi yetenek bu, zor olmuyor mu hayatın?? Ya da kendin için faydasını görüyor musun?? NE çok soru sordum...

inşallah bu geceyi rahat geçiririz oğluşla. gene aç yattı yavrukuşum çünki..

Son düzenleme:
oğluş uyumuşken ben de yemek yiyip yatayım kızlar en iyisi. hepinize iyi geceler. aklım esrakocum ve ecoşta.. bugün rahat uyuyamayacağım.

ayy esra napıyo acaba .. canım yaa kuzum anneme anlattımda nasıl kızdıı.. ailecek sinir harbi yaşadık..

istifa etmkekle en iyisini yapmış umarım tazminatını verirler..

ya ben hala ağlıyorum nasıl sinirlerim bozulmuş esra ne halde ne durumda aklım almıyor.

ayy esra napıyo acaba .. canım yaa kuzum anneme anlattımda nasıl kızdıı.. ailecek sinir harbi yaşadık..

istifa etmkekle en iyisini yapmış umarım tazminatını verirler..

öp anneni benim için..

ben de anlattım..hiç etkilenmedi saolsun...olur mu canım iyi bakıcılar da vardır dedi... ne yani sen şimdi bunları görüp çalışmayacak mısın dedi. (çalışırsam benim de bakıcı olayına girmem gerekiyor da( )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…