2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kadın farketmiş bir süre askıya alın dinleme işini dedim inanmıyorum kendime ya ne kadar iyi düşünmeye çabalıyoruz hayatta. eğer farkederse ayıp olur oda olumsuz etkilenir diye düşündüm allahın belası kadın için düşündüğüm şeye bak

damla ya sizin de bakıcınız var değil mi?? Ne düşünüyorsun bu durumda?? Benim aklıma sen ve Elif geldi hemen

öperdim yanımda olsaydı.. ama o antalyadaaa ben ankaradaa.. boshayallersmile

Sağolun arkadaşlar durumda bir değişiklik yok bakalım beklemedyim... Ne düşündüğünü bilmiyorum...
Esrakodan bende haberleri bekliyorum kısa zamanda...

slm arkadaşlar geçmişi fazla okuyamadım ama esranın yaşadıkları dehşete düşürdü beni ne kadar sevecen biri eceye kendi torunu gibi bakan bir kadın olarak görüyordum bakıcısını allahım melek yüzlü şeytanmı ne bizlr sokakta ağlayan bir çocuk görsek onu teselli edip susturmaya çalışan anneleriz ama bizim gibi olmuyormuş demekki herkes esracım çok geçmiş olsun valla içimde inanki fırtınalar kopuyor o bakıcıya cezasız kalmasın lütfen bu yaptıgı

benim bakıcım önceden tanıştığım biri, zaten o dönemde deniz yabancıladığı için onun olmasını çok istedim. 22 yaşında , hatta bakıcı demiyoruz yani öyle düşünmüyoruz şimdi yazarken bile garip geldi. eşi okulumda memur. ama aklımdan neler geçti bi bilseniz. şu geçen aylar hergün aklımdan aktı gitti. benimde elif aklıma geldi. annenin dediği gibi herkes aynı değil ama bu kadar yakınında olması çok kötü. kim ne derse desin eceyi esrayı hiç görmemiş olmam neyi değiştirirki ben onun annesinin karnındaki halini biliyorum, biliyoruz....
çok büyük hainlik haksızlık bu .
yasal olarak yapılmasa bile bu adı herkesin duyması lazım. görüntüsünü herkes bilmeli.

derya okudukça neler issettim aklıma neler neler geldi anlatamma.
offff hala aglıyorum yaa.
esranın bakıcıyla ilgili bugune kadar anlattıgı herşey film şeridi gibi geçiyor
daha fazla bişey yazmak istemiyorum ama derya yı okurken film koptu bende.
hıçkırıklara boguldum resmen.....

eceyi uyuturken kapa gözü diye tatlı sert söyluyor ecede hemen uyuyor demişti.
ahh yavrum benm ya..
damla hocam ne güzel demiş.
biz onun anne karnındaki halini biliyoruz..

aa çok iyi o zaman..bakıcı değil ablası diye düzeltiyorum:))

Kesinlikle Esra herkese anlatmalı.

ça çaaaaaaaaaaaa
evet bende sana yazcakdım son bi kaç zamandır yok videolar görünmüyo
marketteki falanda yok..
anladın sen:)

tüm topiklere söylenmeli bakıcıısı olan herkes bi kez daha gözden geçrisin herşeyi.
herkes dikkatli olsun
evrim mod arkadaslarına bi söylese kolay olur sanırım..
.

deryaaaaa sana daha öncede söylemiştim sen benim için
topiğimiz için nimetsin..

bu neşeli toplar hangisinden çaçam:)

birde şu tekerlekli kutuya bayıldım hem içine oyuncakları topla koy kenara
hemde oglunu içine koy gezdir:)
nirden aldınızzzzz

tüm topiklere söylenmeli bakıcıısı olan herkes bi kez daha gözden geçrisin herşeyi.
herkes dikkatli olsun
evrim mod arkadaslarına bi söylese kolay olur sanırım..
.

bence Esra nın bu konuyu acması daha mantıklı.. dıger aylara da bunu kopyalamak yeterlı olacaktır.. ama top Esra da.. once onun onayını almak lazım.

Kızlar şu pasta hamuru ile yapılan pastaların kesimi çok zor sadece oratay geldiğinde güzel bir görüntü ama ben ne tadını ne de kesimini beğenmedim darmadağınık oluyorlar en son doğum günümdeki pastanın derisini resmen yüzüp öyle yedik

bu neşeli toplar hangisinden çaçam:)

birde şu tekerlekli kutuya bayıldım hem içine oyuncakları topla koy kenara
hemde oglunu içine koy gezdir:)
nirden aldınızzzzz

picture collage maker:)))

ya biz onu içinde uyur diye aldıydık ama tekerleri Rüzgara dayanamadı..Dediğin gibi oyuncak sepeti oldu sonunda..Bauhaus'dan almıştık..

evrimim arayacaktım seni ama geç oldu yarın gündüz ararım. zaten ağlamaktan sersemledim. senin canında yeterince sıkılmıştır bide ben üstüne eklenmeyim. yarın daha sakin olunabilir gibi.

su seker hamurundan yapılanlarda mı ole??

ben Kuzey ın pastasını kendım yapmaya karar verdım.. ole kotu olacaksa bıleyım bastan..

Konuya nasılda bodoslama atlamışım kaydirigubbakcemile3 aklımda uzun zamandır da yazamadım ...
Tazem o pastanın içinde damla çikolata yerine altın koymuşlar herhalde konuklara ilk yaş hediye şık birşey olsun diye lülülülülülü bu ne ya ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…