bende kadın farketmiş bir süre askıya alın dinleme işini dedim inanmıyorum kendime ya ne kadar iyi düşünmeye çabalıyoruz hayatta. eğer farkederse ayıp olur oda olumsuz etkilenir diye düşündüm allahın belası kadın için düşündüğüm şeye bak
öp anneni benim için..
ben de anlattım..hiç etkilenmedi saolsun...olur mu canım iyi bakıcılar da vardır dedi... ne yani sen şimdi bunları görüp çalışmayacak mısın dedi. (çalışırsam benim de bakıcı olayına girmem gerekiyor da( )
evrim uygunmusun
benim bakıcım önceden tanıştığım biri, zaten o dönemde deniz yabancıladığı için onun olmasını çok istedim. 22 yaşında , hatta bakıcı demiyoruz yani öyle düşünmüyoruz şimdi yazarken bile garip geldi. eşi okulumda memur. ama aklımdan neler geçti bi bilseniz. şu geçen aylar hergün aklımdan aktı gitti. benimde elif aklıma geldi. annenin dediği gibi herkes aynı değil ama bu kadar yakınında olması çok kötü. kim ne derse desin eceyi esrayı hiç görmemiş olmam neyi değiştirirki ben onun annesinin karnındaki halini biliyorum, biliyoruz....
çok büyük hainlik haksızlık bu .
yasal olarak yapılmasa bile bu adı herkesin duyması lazım. görüntüsünü herkes bilmeli.
ça çaaaaaaaaaaaa
evet bende sana yazcakdım son bi kaç zamandır yok videolar görünmüyo
marketteki falanda yok..
anladın sen:)
tüm topiklere söylenmeli bakıcıısı olan herkes bi kez daha gözden geçrisin herşeyi.
herkes dikkatli olsun
evrim mod arkadaslarına bi söylese kolay olur sanırım..
.
bu neşeli toplar hangisinden çaçam:)
birde şu tekerlekli kutuya bayıldım hem içine oyuncakları topla koy kenara
hemde oglunu içine koy gezdir:)
nirden aldınızzzzz
Kızlar şu pasta hamuru ile yapılan pastaların kesimi çok zor sadece oratay geldiğinde güzel bir görüntü ama ben ne tadını ne de kesimini beğenmedim darmadağınık oluyorlar en son doğum günümdeki pastanın derisini resmen yüzüp öyle yedik
Kızlar şu pasta hamuru ile yapılan pastaların kesimi çok zor sadece oratay geldiğinde güzel bir görüntü ama ben ne tadını ne de kesimini beğenmedim darmadağınık oluyorlar en son doğum günümdeki pastanın derisini resmen yüzüp öyle yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?