evrimim arayacaktım seni ama geç oldu yarın gündüz ararım. zaten ağlamaktan sersemledim. senin canında yeterince sıkılmıştır bide ben üstüne eklenmeyim. yarın daha sakin olunabilir gibi.
su seker hamurundan yapılanlarda mı ole??
ben Kuzey ın pastasını kendım yapmaya karar verdım.. ole kotu olacaksa bıleyım bastan..
evet cnm şeker hamuru kesimi zor ben denizden hep istiyordum sonunda yaptı hep uyarmıştı kesimi zor falan diye ısrarla istedim kesimi zor dağılıyor..
Ama yok derseniz ben ilk ortaya geldiğindeki görüntüyü zor kesilmesine karşın istiyorum diye o başka...
yok.. ben sadece bı pastaya 160 lıra odemek ıstemıyorum.. :)))
ben seker hamuru icin o marsmllowlardan aldim, bu pazar ufakcapta kurabiye ve pasta denemesi yapicam, basarili olursa ben yapicam:))Kızlar şu pasta hamuru ile yapılan pastaların kesimi çok zor sadece oratay geldiğinde güzel bir görüntü ama ben ne tadını ne de kesimini beğenmedim darmadağınık oluyorlar en son doğum günümdeki pastanın derisini resmen yüzüp öyle yedik
meltemcim aradın ama acamadım telefonda konusuyorum surekli ailecek napcaz ne etcez diye ablam kapatıyor annem arıyor vs daha sonra konusuruz olurmu
simdi aklıma geldi
dun aksam berke ile telde konustukannemlerden aradı
anne çok kotu bir ruya gordum ama çok kotuydu çok korktum diye ne dedim anlattı
ruyasında biryerdey emek yiyormusuz ece de denize girdigi simiti varya onun roket gibi yanları varmıs ucak gibi ve içinde hidrojen gazi varmıs uçan balon gibi havada duruyormus ece iple bir direge bagalamısız falan derken bir anda ip kopuyor ece uçuyormus havaya berke kosuyormus kardesim uçtu diye bize diyormus biz umursamıyormusuz yemegimizi yiyelim ararız diyormusuz
berke sinirleniyomus arkadasları ile aramaya çıkıyormus orası yurtdısında biryermis bir adama soruyormus kardesimi gordunuzmu diye su tarafa almanyaya gitti hehe diye bir adam dalga geçiyormus berke aglıyormus kardesim kayboldu benim siz alaymı ediyorsunuz diye( inanamıyorum nasıl bir histir oglumdakide . sonra bir bakıyormus ece bizim kucagımızda berke diyormus nerden buldunuz ben onu arıyorum biri bulmus getirmis falan diyormusuz hiçbirsey yok gibi oturuyormusuz sonra falan. hissetmis çocuk demekki ya offf
birazdan çıkıyorum eve gitmeyeceğim evin orda kuafor var arkadasım ona ugrayacagım. ibo gormemi istiemiyorkadını birsey yok gibi dvrancak o teslim alaca ece yi aksam ailecek oturup konuscaz ya yarınsabah deklare edeceğizya yarın aksam bu aksam evde hoparlor acıkken rahatca herseyi tekrar dinlyeceğiz. tazminatımı sirketten alıp alamayacagımda yarın belli olacak gn md onaylarsa alacagım insallah bu gece dua edeceğim onun içinde. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun artık. sagolun desteginiz için
Yeni okudum. Kanım dondu, kendime gelemedim. Sinirden titredim. Allah bin türlü belasını versin. Ne söylense az! offffffff.... ESRAKO bolca şımart Ece'yi, çabuk atlatır korkma! Çok şımart ama, kucağından indirme. Canım benim. :...(
günaydın arkadaşlar,
kabuslarla dolu bir gece geçirdim. akşam otobüsle gittim eve. yaşlı bir teyze ön kapıdan inmek istedi durakta. şoför indirmedi kadıncağızı bastı gaza. nasıl sinirliydim şu aptal bakıcı yüzünden otobüsü birbirine kattım. adam şok oldu geri döndürüp indirttim kadını sonrada belediyeyi arayıp ihbar ettim adamı. öyle bir bağırmışım ki otobüsteki adamlar linç edecekti şoförü. eceyi gördüm rüyamda yemek yemek istemiyor uyumak istemiyor. hep kendine kendine uyuyumaya calışıyo diye sevinmiştik. hiçbirimizin aklına gelmedi zorla yaptırabileceğini düşünmek. nereden bileceğiz aslında. esra naptı acaba
sabaha kadar uyumadım..bi ece bi esra aklımdan çıkmadı..aklıma geldikçe gözümden yaşlar aktı..ecem benim hepsi kıymetl,i hepsi özel niye daha önce anlatırken okadının ne halt yediğine bakmak aklıma gelmedi...hiç kontrol etmeyi düşünmedim..yoksa asla dokunamazdı eceye..korumaya alır esra yada haber verirdik ama neden yapmadım anlamadım..demekki yaşanması gerekiyordu ..müdahale edilmesi gerekseydi anında haberdar edilirdim ..of çok üzülüyorum tanıdğım yakınımdan olan hiç kimse zarar görsün istemiyorum içim extra extra acıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?