2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EDA,

Derya da özel bır yetenek var.. kalp gözü açık dıyeyım sana.. oyle bır sey, ıyı bır sey yanı :) ama fal degıl asla.
Şenizalkisalkisalkis

Derya sen böyle yazdıkça aklımdan geçen öyle çok şey var ki! Bilmem anladın mı beni? Geçmişe dönüp tavsiyelerini bir kez daha okudum şimdi....
sizlede ilgileneceğim kuzum...
görüyorum...neden zor olsunki şu anda sana yazarken bile istediğime bakabilrim..zorluk derken sonradan gelen birşey değil onun için yemek içmek kadar doğal benim için ..zor olan tek yanı bazen biliyorusn ama müdahale izni yok yaşaması gerekiyor ve sen bunu bile bile karşındakini çekmesini izliyorsun en zor tek zor yanı bu..

yok cnm aramadı aynı durumlar...
bakıcaz bakıcaz..
deryaaaaa sana daha öncede söylemiştim sen benim için
topiğimiz için nimetsin..

sizlerde benim için çok özelsiniz ..böyle düşündüğün ve hissettiğin için teşekkür ederim..

derya sende böyle bi his olduğunu bilmiyordum ama hissetmiştim, değişik bir tarzın var senin diye düşünmüştüm hep. cok dingin çok huzurlu çok kabullenmiş herşeye doymuş hiçbişeyi hayretle karşılamayan bir kişiliğin var gibi hissettirmiştin bana. kızının yüzünde de o dinginliği görmüştüm hatta anasına cekmiş demiştim içimden. ne şanslıyız gülistanın da dediği gibi.

nevaya baktım.aklıma hemen o geldi..denizi kontrol etmedim henüz.bakayım hemen..
ikisindede sorun görünmüyor...içleri rahat olsun..nevanın bakıcısı normal günlük sakin bir ortamda bakıyor..denzinki arada oyunlar oynatıyor..genç enerjisi..iki kuzuda iyi yani..neva annesiyle zaten şu an..ama tedbiri elden bırakmamak gerek..

derya senin bu özelligini ben nasil kacirmisim..topikte hep bir sinerji hep bir hislerde söz ediliyordu da ben bunu hic farketmedim..gercekten özel bir yetenek..zaten her konuda mantikli ve o kadar yardimci cevaplarin vardiki bu da seni ayricalikli yapiyor zaten..ben kendi adima sen ve bütün arkadaslarimdan gördügüm yardim ve destegi ailemden ya da arkadaslarimdan görmedim..opuyorumnanaktankeske daha önce oglumda da sizleri tanisaydim...a.s

sağolun aslında madem bana bir yoğunluk oldu şu belirtmeden geçmeyeyim ..sizler sorun yada sıkıntılarınızı dile getirdiğinizde yazdıklarıma dikkat edin derim...yerimseniben

günaydınlarr...

Derya şaşırtıcı ve ayrıcalıklı bi durum... özel bi insansın..

Esrayla konuşan varmı yaa.. uyuyamadım doğru düzgün kabuslar gördüm hep.. naptılar acabaa..

ha bu arada kizlar hayat alttan 2 dis daha cikarmis..ama disler baya belirgin olmuslar..dün gördüm..agzini hic acmadigi icin hic farkedememisim..cikali 2 hafta olmustur herhalde..kaydirigubbakcemile3belki üsttede vardir..agzini hic acmiyorki cadi..kaydirigubbakcemile3

tanıyorsunya artık...

ay esracım sabah sabah tüylerim dipdiken odlu ya(içim yandı resmen(çok üzüldüm ya.. nasıl yapar bir insan böyle ya(sen ne güzel içn rahat gidiyordun rahattın .. insanalara güvenemk imakansız artık yayavrum kıyamam ya(

oy kuzuma güzel bir haber aldık şükür gözün aydın..

esracım inan kendi çocğuma olmuş gibi üzüldüm ya.. ne vicdandır ne bçm insanmıŞ ya..sanki hayrına bakıyordu.. aldığı paralar haram zıkkım olsun inş ya.(yavrum benim yüreğim sızladı okudukça kednini suçlama canım.. kndini öyle iyi gösterdiki size.. kim olsa inanırdı.. herşeyin hayılrısı ..

bütün gece uyuyamadım. esranın eklediği bir resim vardı kadın eceyi ayağında uyuturken, gözümden gitmedi hiç....

ESRA iki satır yazsan, bizi merakta bırakmasan... Anlaşılan hepimiz gece boyunca Ece'yi ve Esra'yı düşünmüşüz. Topiğimizin sinerjisi ikisine de iyi gelecektir. Hep sizinleyiz Esracım...

bende haziran annelerindenim esrako.inşallah o kadını dövmüş içini soğutmuşsundur.Alah ından bulsun ama senden de bulsun.Nasıl küçücük bebeğe vurur.Ne davası ne mahkemesi ben onu sakat ederim.Beni dava etsin Gerizekalı.Benim yavrumun gözündeki tek yaşa değer mi böyle dengesiz bir insanın canı.Birde iki yüzlülük valla bu artık nefs-i müdafaya giriyor.Küçücük çocuğa şiddet delirdim sabah sabah.Aynı şehirde olsak ben gelir alırım ayağımın altına valla.O minik kuzuya yaşattıklarının bin katını yaşar inşallah

derya ya plakayla ilgili söylediklerin aklıma geldi tırstım şimdi! ama emniyetten zayiiyle ilgili yazı alınıp şubeye verilmiş.. inşallah öncesinde bişey olmamıştır...

hayırlı olsun bundan sonra daha kolay yemek yer

ESRA iki satır yazsan, bizi merakta bırakmasan... Anlaşılan hepimiz gece boyunca Ece'yi ve Esra'yı düşünmüşüz. Topiğimizin sinerjisi ikisine de iyi gelecektir. Hep sizinleyiz Esracım...

katılıyorumss

demi neslicim ben olsam bende gebertirim o kadını ayy ben kendim 1 sn bile dayanamıyom ağlamasına sen saatlerce ağlat o çocuğu
sen kimsin ya nasıl dövüyon o masumu
ayy valla çok sinirrliyim dünden beri düşünmek ile istemiyom birisi gelecek benim oğluma bi fiske vuracak ha
valla sonunu düşünemiyom

evet ya cok merak ettim ben de..Esrayla görüsen yokmu hic?? ayrica kadinlar klübü olarak ne kadar duyarliyiz..diger topiklerden de ne kadar arkadas Esraya destek oluyor..bu cok mutlu edici bir durum..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…