ŞenizalkisalkisalkisEDA,
Derya da özel bır yetenek var.. kalp gözü açık dıyeyım sana.. oyle bır sey, ıyı bır sey yanı :) ama fal degıl asla.
Offf canım sıkılıyor ya( 2 günden beri kendimi uykuya verdim çok uyuyorum ye, iç yat modundayım... Elim kolum kalkmıyor.. Adetim her zaman olduğu gibi yine düzensiz olacak sanırım 30 unda olmuştum geçen defa şimdi hala yok...
sizlede ilgileneceğim kuzum...Derya sen böyle yazdıkça aklımdan geçen öyle çok şey var ki! Bilmem anladın mı beni? Geçmişe dönüp tavsiyelerini bir kez daha okudum şimdi....
görüyorum...neden zor olsunki şu anda sana yazarken bile istediğime bakabilrim..zorluk derken sonradan gelen birşey değil onun için yemek içmek kadar doğal benim için ..zor olan tek yanı bazen biliyorusn ama müdahale izni yok yaşaması gerekiyor ve sen bunu bile bile karşındakini çekmesini izliyorsun en zor tek zor yanı bu..Esra naptı acaba...Puff..Eve girer girmez eminim Eceyi sıkı sıkı kucaklamıştır...
Derya çok enteresan bir durum bu..Sana anlatılıyor mu, yoksa görüyor musun ya da hissediyor musun?? Çok özel bi yetenek bu, zor olmuyor mu hayatın?? Ya da kendin için faydasını görüyor musun?? NE çok soru sordum...
bakıcaz bakıcaz..yok cnm aramadı aynı durumlar...
deryaaaaa sana daha öncede söylemiştim sen benim için
topiğimiz için nimetsin..
derya sende böyle bi his olduğunu bilmiyordum ama hissetmiştim, değişik bir tarzın var senin diye düşünmüştüm hep. cok dingin çok huzurlu çok kabullenmiş herşeye doymuş hiçbişeyi hayretle karşılamayan bir kişiliğin var gibi hissettirmiştin bana. kızının yüzünde de o dinginliği görmüştüm hatta anasına cekmiş demiştim içimden. ne şanslıyız gülistanın da dediği gibi.
derya senin bu özelligini ben nasil kacirmisim..topikte hep bir sinerji hep bir hislerde söz ediliyordu da ben bunu hic farketmedim..gercekten özel bir yetenek..zaten her konuda mantikli ve o kadar yardimci cevaplarin vardiki bu da seni ayricalikli yapiyor zaten..ben kendi adima sen ve bütün arkadaslarimdan gördügüm yardim ve destegi ailemden ya da arkadaslarimdan görmedim..opuyorumnanaktankeske daha önce oglumda da sizleri tanisaydim...a.s
ay esracım sabah sabah tüylerim dipdiken odlu yakızlar nasıl anlatacagımı nerden baslayacagımı bilemiyorum.
dun bakıcının 6 saat kadar sesini kayıt cihazi ile kayıt ettims abahtan basladım burda dinlemeye ilk saatler çok guzeldi a dedim içim rahat etti nek adar sevecen falan ama sonrasını anlatmıyım içiniz parcalanır hepiniz annesiniz.
sunu soyleyeyim sadece çocugum dayak yiyormus bu ara geceleri çıglık atarak uyanmalarının nedeni buymus belkide sabahın korunde aglayarak uyandı demistim onun nedeni.
durup dururken resmen girme oraya demis tuvalet sanırım agucuk lar yaparak girmis seslerini duyuyorum ve gebertirim seni diyerek iki saplak yemis kızım çıglık çıglıga aglamıs katılırcasına ve kadın en ufak bir kendine gelip teselli etmemis dakikalarca aglıyor sonra hadi hop yapalım falan diye buz gib ibir ses tonu ile o da korkuyor konu komsu aglama sesi duyacak diye ondan susturuyor
ondan evel yemek yerkende bir sak sesi ve aglama var onu kondurmamıstım yarım saat iç inde iki kez vurmus. az even gn md yrd ile gorustum isten ayrılıyorum
ha bu arada kizlar hayat alttan 2 dis daha cikarmis..ama disler baya belirgin olmuslar..dün gördüm..agzini hic acmadigi icin hic farkedememisim..cikali 2 hafta olmustur herhalde..kaydirigubbakcemile3belki üsttede vardir..agzini hic acmiyorki cadi..kaydirigubbakcemile3
ha bu arada kizlar hayat alttan 2 dis daha cikarmis..ama disler baya belirgin olmuslar..dün gördüm..agzini hic acmadigi icin hic farkedememisim..cikali 2 hafta olmustur herhalde..kaydirigubbakcemile3belki üsttede vardir..agzini hic acmiyorki cadi..kaydirigubbakcemile3
ESRA iki satır yazsan, bizi merakta bırakmasan... Anlaşılan hepimiz gece boyunca Ece'yi ve Esra'yı düşünmüşüz. Topiğimizin sinerjisi ikisine de iyi gelecektir. Hep sizinleyiz Esracım...
bende haziran annelerindenim esrako.inşallah o kadını dövmüş içini soğutmuşsundur.Alah ından bulsun ama senden de bulsun.Nasıl küçücük bebeğe vurur.Ne davası ne mahkemesi ben onu sakat ederim.Beni dava etsin Gerizekalı.Benim yavrumun gözündeki tek yaşa değer mi böyle dengesiz bir insanın canı.Birde iki yüzlülük valla bu artık nefs-i müdafaya giriyor.Küçücük çocuğa şiddet delirdim sabah sabah.Aynı şehirde olsak ben gelir alırım ayağımın altına valla.O minik kuzuya yaşattıklarının bin katını yaşar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?