2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ebncede adam akıllı dayağı da haketmiş davacı olunmayıda.(nasıl bir vicdan bu ya(el kadar bebeden ne istedin be kadın!!!oklava:klava:

filzicim neslihancım evt bende olsam önce kendim bir hırsımı alırım o sesleri dinletip ona.. yazık ya.. birde utnamadan o parayaı alıp yiiyordun(

vardı galiba.. esra yazıyordu ya torunuyla ilgili sorunalrımı ne varmış falan diye.. onların acısınımı çıakrtıyordu acaba eceden garibim ya(

ESRAKO lütfen işe yarayacak ya da yaramayacak diye düşünmeden suç duyurusunda bulunun ki, bu mahluk kadın aynı işten bir daha ekmek yiyemesin. En azından kayıtlı bir suç duyurusu olsun. Bir de aynı sitede oturuyorsunuz, herkese söye anlat, kapıcı karılarına bile... Herkes bilsin.

Deryacim bu özel ve derin yetenegin icin gercekten secilmis oldugunu düsünüyorum,özel bi insansin... Sende biseler oldugunu biliyordum ama bukadar ayrintili bilmiyodum.gercekten sanssin bizim icin :)
su seker hamurundan yapılanlarda mı ole??

ben Kuzey ın pastasını kendım yapmaya karar verdım.. ole kotu olacaksa bıleyım bastan..
Evet o pastalarin kesimi cok zor ve tadi görüntüsü kadar iyi degl.bencede okadar para verme.ben sirf görüntüsü
Güzel olsun die kendim yapicam kücük bi seker hamurlu pasta.üstünü siyirip yemistik ilk pastamda :)

herkez gibi benimde gecem berbat gecti,hep rüyamda bebekler gördüm yorucu kosturmali rüyalardi.kafam kazan gibi,aklima geldikce ürperiyorum o kadini yolasim geliyo

vardı galiba.. esra yazıyordu ya torunuyla ilgili sorunalrımı ne varmış falan diye.. onların acısınımı çıakrtıyordu acaba eceden garibim ya(

malesef olayın altına yatan bu ..aslında ailevi sıkıntısı strese sebeb olduğu için işinede yansıttı ..ama bu onu affettirmiyor..ortada bir şuç var....

Son düzenleme:
herkez gibi benimde gecem berbat gecti,hep rüyamda bebekler gördüm yorucu kosturmali rüyalardi.kafam kazan gibi,aklima geldikce ürperiyorum o kadini yolasim geliyo

dunden beri benimde aklim esrada, dun annemle sinir harbi yasadik ya, yani bu kadar insanin, annenin ahini aldi, belini dogrultamaz artik..

malesef olayın altına yatan bu ..aslında ailevi sıkıntısı strese sebeb olduğu için işinede yansıttı ..ama bu onu affettirmiyor..ortada bir şu var....

evet bencede ama olan zavallı ece ye oldubencede yeni başlamış bişey bu.. eskdien seviyordu ecedede okuduğum kadarıyla kadını ondan annesine bile gelmiyor diye biliyorum.. ne olursa olsun insnalığa sığmaz böyle bişey.. varsa sorunun yapamıyorsan çık işten çocuğun suçu ne

bugün çok uykusuz ve yorgunum 2 gecedir 1 de yatıp 06:30 da kalkıyorum arada da 1 kere kalkıyorum
sonuç bugün zombi gibiyim

canım sağolasın. keşke daha önce aklımıza gelseydi.
denizin ablasının en belirgin özelliği o . sürekli oyunlar oynuyorlar. birde deniz uyuduğu zaman ben onun sadece dinlenmesini istiyorum. ablası deniz uyurken oturuyor, kitap okuyor. çünkü oyun oynarken çok enerji harcıyor, yoruluyor. deniz uyandığında dinlenmiş bir abla bulmasını istiyorum. bilmiyorum hep iyi düşünüyoruz düşünmek istiyoruz.
deryam arada bir bakarmısın?

hiç uyumadım desem yeridir.

inşallah esra daha iyidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…