acaba Esra nın bakıcısının kendi çocuğu varmıymış??
evet ya cok merak ettim ben de..Esrayla görüsen yokmu hic?? ayrica kadinlar klübü olarak ne kadar duyarliyiz..diger topiklerden de ne kadar arkadas Esraya destek oluyor..bu cok mutlu edici bir durum..senağlama
çok merak ettim bende ne yaptılar acaba akşam
Deryacim bu özel ve derin yetenegin icin gercekten secilmis oldugunu düsünüyorum,özel bi insansin... Sende biseler oldugunu biliyordum ama bukadar ayrintili bilmiyodum.gercekten sanssin bizim icin :)Şenizalkisalkisalkis
sizlede ilgileneceğim kuzum...
görüyorum...neden zor olsunki şu anda sana yazarken bile istediğime bakabilrim..zorluk derken sonradan gelen birşey değil onun için yemek içmek kadar doğal benim için ..zor olan tek yanı bazen biliyorusn ama müdahale izni yok yaşaması gerekiyor ve sen bunu bile bile karşındakini çekmesini izliyorsun en zor tek zor yanı bu..
bakıcaz bakıcaz..
sizlerde benim için çok özelsiniz ..böyle düşündüğün ve hissettiğin için teşekkür ederim..
Evet o pastalarin kesimi cok zor ve tadi görüntüsü kadar iyi degl.bencede okadar para verme.ben sirf görüntüsüsu seker hamurundan yapılanlarda mı ole??
ben Kuzey ın pastasını kendım yapmaya karar verdım.. ole kotu olacaksa bıleyım bastan..
vardı galiba.. esra yazıyordu ya torunuyla ilgili sorunalrımı ne varmış falan diye.. onların acısınımı çıakrtıyordu acaba eceden garibim ya(
malesef olayın altına yatan bu ..aslında ailevi sıkıntısı strese sebeb olduğu için işinede yansıttı ..ama bu onu affettirmiyor..ortada bir şu var....
nevaya baktım.aklıma hemen o geldi..denizi kontrol etmedim henüz.bakayım hemen..
ikisindede sorun görünmüyor...içleri rahat olsun..nevanın bakıcısı normal günlük sakin bir ortamda bakıyor..denzinki arada oyunlar oynatıyor..genç enerjisi..iki kuzuda iyi yani..neva annesiyle zaten şu an..ama tedbiri elden bırakmamak gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?