malesef olayın altına yatan bu ..aslında ailevi sıkıntısı strese sebeb olduğu için işinede yansıttı ..ama bu onu affettirmiyor..ortada bir şuç var....
Yerim ben Hayatin disçelerini :)) bizimkinin hala altta 2 üstte 4 dis varha bu arada kizlar hayat alttan 2 dis daha cikarmis..ama disler baya belirgin olmuslar..dün gördüm..agzini hic acmadigi icin hic farkedememisim..cikali 2 hafta olmustur herhalde..kaydirigubbakcemile3belki üsttede vardir..agzini hic acmiyorki cadi..kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle yasinin genc olmasi avantaj.bende 19yasimda baktim 2küsür yasinda bebege.birak vurmayi düsünmeyi,sesimi yükseltemezdim,kiyamazdim.yani bebege iyi davranmak icin illa anne olmak sart degil.bizde bolca oyun oynar ve cokca gezerdik Elifle:) tabi baktigin bebegi icten sevmek cok önemli.benim icime sokasim gelirdi mesela :)canım sağolasın. keşke daha önce aklımıza gelseydi.
denizin ablasının en belirgin özelliği o . sürekli oyunlar oynuyorlar. birde deniz uyuduğu zaman ben onun sadece dinlenmesini istiyorum. ablası deniz uyurken oturuyor, kitap okuyor. çünkü oyun oynarken çok enerji harcıyor, yoruluyor. deniz uyandığında dinlenmiş bir abla bulmasını istiyorum. bilmiyorum hep iyi düşünüyoruz düşünmek istiyoruz.
deryam arada bir bakarmısın?
hiç uyumadım desem yeridir.
inşallah esra daha iyidir....
derya ya nasıl biliyorsun acarmısın ozelyden yaz istersen arayayım seni sok oldum nasıl yaniiiManeviyattan baktım esrako vurma olayı daha çok yeni ..öncesinde bir kere aynı haltı yemiş tokat olayı yani ama senden korktuğu için bocalamış daha sonra güvenini kazanınca rahatlamış..aralarda yatırırken poposuna yemek yerken önceleri ellerine vuruyormuş..malesef azarı daha çok asıl izin dönüşü artırmış ki sen de olayı sezinledin hemen..daha fazla yazmak ve seni üzmek istemiyorum..gözlerimden yaşlar akıyor tutamıyorum kendimi..sonuçta biride bir binide bir ..elleri kırılsın..aldığı paranın hayrını görmesin inşallah ..
Bana kadının adını yazsan bir ara ..yaşarken bi kabir azabı çektirlsin günahsıza vurmak neymiş kendinden daha güçlü birisine karşı koyamamak neymiş..bunu okadının yanına bırakamam..maneviyattan izin çıkarsa vay haline....
esra noolur suç duyurusu işini bir kere daha düşün.. cezasız kalmasın allahın belası.. elinde ses kaydı var. belki savcı sonucunda takipsizlik verebilir (sanmıyorum ama, bebekte darp izi filan olmadığından verebilir) ama olsun, savcının önüne gidip de bir ifade versin bakalım. dünya kaç bucak o zaman görelim! o korku bile yeter ona!
yazacak hiç bi kelimem yok.
....
esra aydında gerekirse şirketin avukatlarıyla yardımınıza hazır.
lütfen cezasız kalmasın...
fecii haldeyım.okudugum an şok oldum.tüğlerim diken diken ,bogazıma yüregime bı tas oturdu sankı.bu nasıl bır vicdan bu nasıl bir insanlık anlayamıyorum.ki kaldıkı sana emanet edılmıs bır yavruya savunmasız bır bebege o el nasıl kalkar.siz yüksek sesle konusmaya kıyamazken ,kadın umarsızca Eceye nasıl vurur!!!!!
sakın kendını suclama,o muhteşem annelık içgüdüsüyle hıssettın ve cok gecmeden yavrunu kurtardın kadının elınden.sakin kafayla oturup düşünmeniz en dogrusu ama o durumda ben napardım düşünemiyorum bile.
buarada o kadın ,hanı su herkezxın memnun kaldıgı ısrarla sana tavsıye edılen kadındı deme sakın bana!!!!!!! ozaman o cocukları nasıl buyutmus öğrendıklerınde bı şokta o aileler yasıycak
Esra naptı acaba...Puff..Eve girer girmez eminim Eceyi sıkı sıkı kucaklamıştır...
Derya çok enteresan bir durum bu..Sana anlatılıyor mu, yoksa görüyor musun ya da hissediyor musun?? Çok özel bi yetenek bu, zor olmuyor mu hayatın?? Ya da kendin için faydasını görüyor musun?? NE çok soru sordum...
öp anneni benim için..
ben de anlattım..hiç etkilenmedi saolsun...olur mu canım iyi bakıcılar da vardır dedi... ne yani sen şimdi bunları görüp çalışmayacak mısın dedi. (çalışırsam benim de bakıcı olayına girmem gerekiyor da( )
bende kadın farketmiş bir süre askıya alın dinleme işini dedim inanmıyorum kendime ya ne kadar iyi düşünmeye çabalıyoruz hayatta. eğer farkederse ayıp olur oda olumsuz etkilenir diye düşündüm allahın belası kadın için düşündüğüm şeye bak
slm arkadaşlar geçmişi fazla okuyamadım ama esranın yaşadıkları dehşete düşürdü beni ne kadar sevecen biri eceye kendi torunu gibi bakan bir kadın olarak görüyordum bakıcısını allahım melek yüzlü şeytanmı ne bizlr sokakta ağlayan bir çocuk görsek onu teselli edip susturmaya çalışan anneleriz ama bizim gibi olmuyormuş demekki herkes esracım çok geçmiş olsun valla içimde inanki fırtınalar kopuyor o bakıcıya cezasız kalmasın lütfen bu yaptıgı
bence Esra nın bu konuyu acması daha mantıklı.. dıger aylara da bunu kopyalamak yeterlı olacaktır.. ama top Esra da.. once onun onayını almak lazım.
bişey sorucam, esra , ihbar süresini çalıştıracaklar mı???
günaydın kızlar
bende haziran anneleri topiğindenim
bende okadar etkilendim ki dün okuyunca etkisi yatana kadar sürdü
akşam eşime okadar anlattım ki eşime babama
hepsi çok üzüldü
açıkçası bizde düşünüyoduk bakıcıya vermeyi ama babam bakıcıya pek sıcak bakmıyo ondan şu anda oğlumuza evde babam bakıyo
esracım çok çok üzüdüm istifa etmen çok iyi olmuş öyle bi kadına çocuğunu emanet edeceğine kendin bak güzelim hem bol bol vakit geçirirsin kızınla
büyüyünce çalışmaya devam edersin
sabaha kadar uyumadım..bi ece bi esra aklımdan çıkmadı..aklıma geldikçe gözümden yaşlar aktı..ecem benim hepsi kıymetl,i hepsi özel niye daha önce anlatırken okadının ne halt yediğine bakmak aklıma gelmedi...hiç kontrol etmeyi düşünmedim..yoksa asla dokunamazdı eceye..korumaya alır esra yada haber verirdik ama neden yapmadım anlamadım..demekki yaşanması gerekiyordu ..müdahale edilmesi gerekseydi anında haberdar edilirdim ..of çok üzülüyorum tanıdğım yakınımdan olan hiç kimse zarar görsün istemiyorum içim extra extra acıyor...
Hem ziyaret hem ticaret:))nurdan tekrar iş görüşmesine mi geliyorsun
sonuç kadın ilk basta bana baktırın baktırmayın farketmez ama yapmayın hakkımı yemeyin falan gunahımı almayın dedi durdu sonra afedin birkere olmussa olmus ellerim kirilsin yapmıssam ozur dilerime cevirdi sonra yine bakayıma dondu kamera koyun hergun izleyin falana dondurdu. bir ara tkazminatımı alamazsam onu yapayımmı dedim iboyla çekildik içerde konustuk falan filan.
eve gittim kadında komsusunu cagırmıs anlatmıs saat gece 1,30 da aradı çok buyuk hakarete ugradım ben gelemiycem yarin dedi ben size hiç kotu konustummu dedim kotu birsoz çıktımı hayır ama benim gibi iyi bakan insana bunlar buyuk hakaret dedi
ç ok seyler yasadım esim ikaybettim boyle uzuntulu biraksam yasamadım tansiyonum 18 e çıktı dedi
dedim ben perisanim tum gundur ben mutlumuyum sanıyorsunuz
kendini anlatıyor kotuyum uzgunumben dedim çokmu iyiyim anneyim ben
tamam annesinde diyor habire kulaklarımla duydum diyorum sizde duydunuz
ha bir ara bize geldi iboyla ikisi ben eceye bakmaya gittim yin gorumceme dinletmis ibo evet benim sesim ama kendimemi vurdum acaba geri gitsin diye bilmemn sacmalık yani
sesi eklemeye çalıscam dinletebilriim belki sizlere
sonuç kadın ilk basta bana baktırın baktırmayın farketmez ama yapmayın hakkımı yemeyin falan gunahımı almayın dedi durdu sonra afedin birkere olmussa olmus ellerim kirilsin yapmıssam ozur dilerime cevirdi sonra yine bakayıma dondu kamera koyun hergun izleyin falana dondurdu. bir ara tkazminatımı alamazsam onu yapayımmı dedim iboyla çekildik içerde konustuk falan filan.
eve gittim kadında komsusunu cagırmıs anlatmıs saat gece 1,30 da aradı çok buyuk hakarete ugradım ben gelemiycem yarin dedi ben size hiç kotu konustummu dedim kotu birsoz çıktımı hayır ama benim gibi iyi bakan insana bunlar buyuk hakaret dedi
ç ok seyler yasadım esim ikaybettim boyle uzuntulu biraksam yasamadım tansiyonum 18 e çıktı dedi
ha bir ara bize geldi iboyla ikisi ben eceye bakmaya gittim yin gorumceme dinletmis ibo evet benim sesim ama kendimemi vurdum acaba geri gitsin diye bilmemn sacmalık yani
sağolun aslında madem bana bir yoğunluk oldu şu belirtmeden geçmeyeyim ..sizler sorun yada sıkıntılarınızı dile getirdiğinizde yazdıklarıma dikkat edin derim...yerimseniben
ha bu arada kizlar hayat alttan 2 dis daha cikarmis..ama disler baya belirgin olmuslar..dün gördüm..agzini hic acmadigi icin hic farkedememisim..cikali 2 hafta olmustur herhalde..kaydirigubbakcemile3belki üsttede vardir..agzini hic acmiyorki cadi..kaydirigubbakcemile3
derya senin bu özelligini ben nasil kacirmisim..topikte hep bir sinerji hep bir hislerde söz ediliyordu da ben bunu hic farketmedim..gercekten özel bir yetenek..zaten her konuda mantikli ve o kadar yardimci cevaplarin vardiki bu da seni ayricalikli yapiyor zaten..ben kendi adima sen ve bütün arkadaslarimdan gördügüm yardim ve destegi ailemden ya da arkadaslarimdan görmedim..opuyorumnanaktankeske daha önce oglumda da sizleri tanisaydim...a.s
merhaba kızlar
ben temmuz annelerinden amatist. bir arkadaşım burada esrakonun yaşadığı olaydan bahsetti.bende sizin topiğe girip okumak istedim. benzer durum banada oldu esracım.sen yine kayıt cihazını akıl etmişsin.bizimkilerde hep bana karşı çıkıp duruyorlardı. ama oğluşum son 20 gündür hafif yüksek seslere karşı katılarak ağlamaya başlayarak cevap veriyordu. şaşırmıştım bişiler olduğunu düşündüm. birde dolabımın içine bir yere para koyardım ben onlar yok oluyordu ara sıra . annemler yok canım kaç aydır bizimle öle bişi yapmaz senin kafan yerinde değil kendin harcıyorsundur falana diyordu.
neyse bundan 10 gün önce kardeşim eve beklenen saatten erken gelmiş ve tam oğlumu sevmeye bizim eve girecekken kapının önünde bakıcının oğluma hayvan elleme diyorum sana diye bağırdığını duymuş. elinde anahtar olmasna rağmen girmemiş eve 1 saat kapıda onları dinlemiş. bana söledi biz o akşam bakıcıyla konuştuk hemen yok yapmam öle şeyi ben egeyi çok seviyorum falan...neyse bir şans daha verdik 5 gün sonra onu denemek için koyduğum parayı çaldı. annemler yine ölesine çıkar kadını rencide etme falan dediler. hatta yarım maaş ver dediler. dedim gücüme gidiyor ben bu kadar şey yaparken ona birde para veremem. neyse ertesi sabah yüzüne vurdum önce yoo falan dedi sonra allah var yukarda deyince itiraf etti. amam bende kayıt cihazı falan yok tabii aklıma gelmedi bişi.keşke cep telefonuna kaydetseydi. neyse. daha sonra öğreniyorum ki ege ağladığında bakmıyormuş, habire aynı şekilde bağırıyomuş,çocuğuma oyuncaklarını vermiyorlarmış kendi çocuklarını çağırıp onlarla ilgileniyormuş. ege acıksa bile umrsamayıp sussun diye yüzüne bişi kapatıp hızlı hızlı sallayıp uyutuyormuş.
şoktayım ama kurtuldum diyorum şimdi eve kamera sistemi döşetiyorum yeni bakıcı için bir daha asla bunu riske atmam.
diyeceğim o ki ; hiç bişi düşünme yüzüne vurarak derhal kov. ailenle konuştuğunda her kafadan bir ses çıkıyor , vicdanın devreye giriyor. onlar vicdanlı mı davran dı bizim meleklerimize. hemen çözü bul savcılıklı falan uğraşma boşver ama kayıtları sakın silme. olurda seni şikayet ederse elinde kanıt olsun.bende oda yok
su an annem ve kayınvalde tamamen acemi birsekilde ecenin hiçbirseyini bilmeyerek bakyıorlar
aklım evde surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?