2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

siz çokşanslısınız damla abla yaşının genç olması büyük avantaj hem enerji hem sabır açısından daha iyidir bence...

Yerim ben Hayatin disçelerini :)) bizimkinin hala altta 2 üstte 4 dis var
Kesinlikle yasinin genc olmasi avantaj.bende 19yasimda baktim 2küsür yasinda bebege.birak vurmayi düsünmeyi,sesimi yükseltemezdim,kiyamazdim.yani bebege iyi davranmak icin illa anne olmak sart degil.bizde bolca oyun oynar ve cokca gezerdik Elifle:) tabi baktigin bebegi icten sevmek cok önemli.benim icime sokasim gelirdi mesela :)

derya ya nasıl biliyorsun acarmısın ozelyden yaz istersen arayayım seni sok oldum nasıl yaniii

gizemcim ugrasamam aksamdan beri doktugum goz yasının haddi hesabı yok kadına gittik anlattık ayrı mesajla yazarım herkes merak ediyor.kaldıramam ugrasamam artık

yazacak hiç bi kelimem yok.
....

esra aydında gerekirse şirketin avukatlarıyla yardımınıza hazır.
lütfen cezasız kalmasın...

sagol canım ama yukardada gizeme yazdım dusunmuyorum beynim yorgun perisanım hemen unutmak istiyorum

aynen o tuba cım herkesin bayıldıgım kapıcının bile çok sanslısın emin ellerde kızın dediigi kisii

sen delimisin ayca gttim eve bir sure sonra uyandı sarıldım dakikalarca agladım o da guldu ben agladıkca yavrum suratıma bakıp bakıpsırıttı.

mutlaka kamera falan koyun 500 dolar falanmıs atlan deve bir para degil. kadınlarada soyleyin kim gelirse gelsin. bilsin ona gore davransın

nerden bileceksinki damlacımm
ben bile bunu umarak yapmadım bu isi merak etti ben yokken nasıl çok otoriterdemi ece onun dediklerini yapıyor tatlı serti biraz sertemi kaıçırıyor diye yaptım aklımın ucundan geçmedii

ay kadriye sen buralardamısın nerden duydun sagol canım

bence Esra nın bu konuyu acması daha mantıklı.. dıger aylara da bunu kopyalamak yeterlı olacaktır.. ama top Esra da.. once onun onayını almak lazım.

benim su an hiçbirseyle ugrasacak halim yok. kadının adını yazıp ortalara biryerden ütanıdık çıkmasını ve basımı agıtmak istemiyorum ama isim vermeden nereye ne yazmak istiyorsanız benim nickimi vsverebilirsiniz yazabilirsiniz . ama isim verip buralarda olur duyan goren olur kaldıramam ugrasamam

bişey sorucam, esra , ihbar süresini çalıştıracaklar mı???

yasal suren bu gel git demezler iyi niyet cercevesindeyiz su an
ama ben bırakıp çıkamıyroum su an ben ayın ilk iki haftası izin kullanmam hiç maliyet donemi yerime bakan arkadas raporlama yapıyor ve ayın 10 u gibi rapor teslim ed iliyor holdinge ben ondan sonra izne çıkabiliyorum falan su an kız deli gibi çalısıyor mesaiye kalıyor haftasonu vs birde benim yerime bak diyemem . umudum kısa zamanda raporu bitirsin teslim etsin aksak çıkmasın sonra yerime biri gelsin bir hafta sonra beng ideyim en geç tek dilegim bu

ay allahım ya nasıl duydunuzz sagolun arkadaslar tanıdık tanımadık herkes destek oldu çok tesekkur ederim

ay derya ac bana su maneviyat olayını nasıl oluyor yaaaa

Damla hojam kızın kitap okuduğunu dinlendiğinide gördük için rahat olsun sakin ve anlayışlı..Arada kuzucukları kontrol ederim...
YANLIZ BAYANLAR Bİ AÇIKLAMA YAPAYIMDA YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN..
burda bakım yaptım diye yazarken hergangi birşeye bakmıyorum hemen şurda yazarken gerekeni yapıyorum..ama açıklama bu yönde değil falcı değilim ve falcı muamelesi görmemek için açıklama yapmak istiyorum..Ecenin olayını okur okumaz çocuğun gerçekte neye maruz kaldığını kontrol amaçlı baktım ve o andada annenin rahatlaması içinde burdan açıkladım..mevzu melekler olunca sorgusuz sualsiz bakıp yazdım normalinde bu bizim olayın en alt kademesini oluşturuyor...sanırım anlatabildim..

PERVİN hediyelerimiz geldi ..çok teşekkür ederim canım neden bu kadar teferruata girdin yavrum ya..çok ama çok teşekkür..kesene bereket..resim ekleyeceğim birazdan ama burayamı hediye topiğinemi ..karar veremedim ..

nurdan tamda gününde geliyorsun biz 19 sabahı döneceğiz iş görüşmesi içinmi ne kadar kalacaksın programın nedir?

sabahtan beri topikteyim actım yazılarınızı yine gozyasları içinde okudum kendime hakim olamıyorums urekli aglıyorum çok çok kotuyum. yasadıklarımın ruya olmasını isterdim.

aksam gittik ibonun ablalarına gorumcemlere yani orda dinledikhepimiz herkes çok emin çok net zaten sesler. hemen dediler gidin kadının evine falan ibo ben ve bir ablası gittik kadın sasırdı gecelikle actı kapıyı içeri girdik ayak ustu konustuk inkar etti benmi vurmusum benmi nasıl saskın nasıl inkar ediyor soklarda falan elim ayagım bosaldı bir ara bayılcam sandım.
sonra oturun illa dedi oturduk birsaat belki aynı seyleri anlattık

vurmus olamam ben yapamam tamam sinirim bozuka ma hinci bebekten alınırmı yapabilirmiyim ben altı aydır yaptıgımım dusunuyorsunuz yapmayın yazıklar olsun size bunu nası dusunursunuz vs vs uste çıktı
yani bir arakadına acıdık iboda bende yani sesi tekrar tekrar eve gelip dinlemesek ya gunahmı aldık diycez.
biri anlatsa duydgunu aa yok bu kadın yapmaz diycem.

ama gelip eve tekrar ses idinleyince yine ofkem kat kat arttı hiç yalan yok hiç sapma yok
saka vurmusumdur belki bacaklarına diye eilnle gosteriyor
ece benb iraz kızayım aglıyor hemen diyor
biz kızınca aglamıyor biz kizmiyoruz çunku el kadar bebge ne kadar kızılır
buyuk degilki yapma etme diye bagırasın

kabullenemiyorum

ama oyle kotuyum yani ece nin durumuna ayrı uzuloyrum anne olarak
kadını oyle seviyordum oyle iyi niyetli dusunuyordum allah biliyor bir yakınımdan kazık yemis aldatılmıs ihanete ugramıs hissediyorum

sabah uyandım evden çıkarken onun havlusunu falan banyoda gordum yine aglamaya basladım içimde oyle buyuk bir bosluk varki
sizler belki bu yazdıklarıma kızacaksınız hani siz kadını tanımıyorsunuz
insanın kafası karısıyor ya cidden bir keremi yaptı acaba bu nasıl birk ader diyorum ben
yani kadın hep boyle davranmıs olamaz fala diyorum içim uzuluyor olmasaydı keske diye

tanımayan olarak sizler daha katı konusuyorsunuz çok haklısınız sesi dinleyince bende zıvanadan çıkıyorum ama kadının tum guzel sozlerini yaptıklarını cidden iyi niyetli oldugnu dusundugum hareketleri hatırlayınca çok kotu oluyorum keske diyorum hep keske olmasaydı

sonuç kadın ilk basta bana baktırın baktırmayın farketmez ama yapmayın hakkımı yemeyin falan gunahımı almayın dedi durdu sonra afedin birkere olmussa olmus ellerim kirilsin yapmıssam ozur dilerime cevirdi sonra yine bakayıma dondu kamera koyun hergun izleyin falana dondurdu. bir ara tkazminatımı alamazsam onu yapayımmı dedim iboyla çekildik içerde konustuk falan filan.
eve gittim kadında komsusunu cagırmıs anlatmıs saat gece 1,30 da aradı çok buyuk hakarete ugradım ben gelemiycem yarin dedi ben size hiç kotu konustummu dedim kotu birsoz çıktımı hayır ama benim gibi iyi bakan insana bunlar buyuk hakaret dedi

ç ok seyler yasadım esim ikaybettim boyle uzuntulu biraksam yasamadım tansiyonum 18 e çıktı dedi
dedim ben perisanim tum gundur ben mutlumuyum sanıyorsunuz
kendini anlatıyor kotuyum uzgunumben dedim çokmu iyiyim anneyim ben
tamam annesinde diyor habire kulaklarımla duydum diyorum sizde duydunuz
ha bir ara bize geldi iboyla ikisi ben eceye bakmaya gittim yin gorumceme dinletmis ibo evet benim sesim ama kendimemi vurdum acaba geri gitsin diye bilmemn sacmalık yani
sesi eklemeye çalıscam dinletebilriim belki sizlere

su an annem ve kayınvalde tamamen acemi birsekilde ecenin hiçbirseyini bilmeyerek bakyıorlar
aklım evde surekli

merhaba kızlar
ben temmuz annelerinden amatist. bir arkadaşım burada esrakonun yaşadığı olaydan bahsetti.bende sizin topiğe girip okumak istedim. benzer durum banada oldu esracım.sen yine kayıt cihazını akıl etmişsin.bizimkilerde hep bana karşı çıkıp duruyorlardı. ama oğluşum son 20 gündür hafif yüksek seslere karşı katılarak ağlamaya başlayarak cevap veriyordu. şaşırmıştım bişiler olduğunu düşündüm. birde dolabımın içine bir yere para koyardım ben onlar yok oluyordu ara sıra . annemler yok canım kaç aydır bizimle öle bişi yapmaz senin kafan yerinde değil kendin harcıyorsundur falana diyordu.

neyse bundan 10 gün önce kardeşim eve beklenen saatten erken gelmiş ve tam oğlumu sevmeye bizim eve girecekken kapının önünde bakıcının oğluma hayvan elleme diyorum sana diye bağırdığını duymuş. elinde anahtar olmasna rağmen girmemiş eve 1 saat kapıda onları dinlemiş. bana söledi biz o akşam bakıcıyla konuştuk hemen yok yapmam öle şeyi ben egeyi çok seviyorum falan...neyse bir şans daha verdik 5 gün sonra onu denemek için koyduğum parayı çaldı. annemler yine ölesine çıkar kadını rencide etme falan dediler. hatta yarım maaş ver dediler. dedim gücüme gidiyor ben bu kadar şey yaparken ona birde para veremem. neyse ertesi sabah yüzüne vurdum önce yoo falan dedi sonra allah var yukarda deyince itiraf etti. amam bende kayıt cihazı falan yok tabii aklıma gelmedi bişi.keşke cep telefonuna kaydetseydi. neyse. daha sonra öğreniyorum ki ege ağladığında bakmıyormuş, habire aynı şekilde bağırıyomuş,çocuğuma oyuncaklarını vermiyorlarmış kendi çocuklarını çağırıp onlarla ilgileniyormuş. ege acıksa bile umrsamayıp sussun diye yüzüne bişi kapatıp hızlı hızlı sallayıp uyutuyormuş.
şoktayım ama kurtuldum diyorum şimdi eve kamera sistemi döşetiyorum yeni bakıcı için bir daha asla bunu riske atmam.
diyeceğim o ki ; hiç bişi düşünme yüzüne vurarak derhal kov. ailenle konuştuğunda her kafadan bir ses çıkıyor , vicdanın devreye giriyor. onlar vicdanlı mı davran dı bizim meleklerimize. hemen çözü bul savcılıklı falan uğraşma boşver ama kayıtları sakın silme. olurda seni şikayet ederse elinde kanıt olsun.bende oda yok

duygu sömürüsü yapmaya çalışıorlar kanma . benden çıktıktan sonra bizim orada oturan bir avukat var ona gitti benimkisi. hiç dinleme derim bir daha polimiğe girme. bir süre anneanne babaanne idare edecekler yok çaresi. bak olan bana oldu oğluum yazlıkta ben çalışıyorum.çok özlüyorum ama içi rahat keyfi yerinde. ama geçen deemek için onun yanında hayvan karı diye bişi söyledim oğlum ellerini kaldırıp irkildi ağlayacaktı. sakın acıma

canını hiç sıkma canım.Bu işin istisnası olmaz olamaz.Bir kereliğine oldu bana hakaret ediyorsunuz.O hakaret seni incitmez çünkü suçlusun.O tokat 1 kereliğine bile olsa o çocuğun ruhuna işledi.Vurmak ne kelime azıcık sesimi yükseltsem üzülüyor küçük meleğim.
Bir bakıcının anneden daha sabırlı olması lazım.
İnşallah tazminatını alırsın bebeğine sen bakarsın

sağolun aslında madem bana bir yoğunluk oldu şu belirtmeden geçmeyeyim ..sizler sorun yada sıkıntılarınızı dile getirdiğinizde yazdıklarıma dikkat edin derim...yerimseniben

:))

hayırlı olsun hayatın dişleri

+111111111

yazık olmuş ege'ye, umarım unutur kıyamam. sende iyi niyet göstererek uzun süre devam ettirmişsin.

su an annem ve kayınvalde tamamen acemi birsekilde ecenin hiçbirseyini bilmeyerek bakyıorlar
aklım evde surekli

yaparlar merak etme üzme kendini bu konuda. ece yönlendirir onları.

seste herşey ortada ise esra niye kafan karışıyor. fazla iyi niyetlisin. ne demek kendime vurdum nasıl saçmalayacağını şaşırmış. iyi niyetini hala suistimal etmeye calışıyor. ne yalancı insanlar var ağzı açık kalıyor kulaklarına bile inanamıyosun. iyi oynuyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…