2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRACIMM kesinlikle ve kesinlikle hayırr diyorum... ağlasada kapılarada dayansa kesinlikle hayır bakmasın.... ok. çok iyi bi kadındı yani öyle gözüktü ama bu onu affettirmez bir kerede olsa 10 kerede vursa ne farkedecek tatlım ya sonuçta yaptı nasıl bi meleğe vurmaya kıyabilir.... her yere kamera koysan bile artık için rahat edecekmi hiç acaba olmayacakmı içinde banyoyada kamera koyacak halin yok ya.... bilmiyorum tatlım vicdanın devreye girmesin.... oda senden iyisini bulamazdı... aldığı onca para var 950 lira böyle bi kapıyı kaybetmez istemez tabiki.....ve artık bundan sonra senden duyunca herkes kimse ona baktırmak istemez yani kadın bunları düşünüyor çok akıllı ve kurnaz sizin gönlünüzü nasıl olsam diye düşünüyor bunun için duygu sömürüsü yapıyor çünkü hem bu işi kaybedecek ve hem hiçbir zaman iş bulamayacak... onun kuyruk yarası var onun için bu kadar çırpınıyor acındırıyor kendini.... onun oyunlarına kanma canım.... lütfennnnnnn

esrako geçmiş olsun.çok üzüldüm.rabbim bir daha göstermesin inşallah.abimle konuştum kendisi hakim,bütün arkadaşların da dediği gibi savcılığa gitsin dedi.ses kaydı yeterliymiş.allah ıslah etsin.

günaydın
bütün gece uyudum uyandım aklıma geldi.. ne huzursuzdum anlatamam.

su an annem ve kayınvalde tamamen acemi birsekilde ecenin hiçbirseyini bilmeyerek bakyıorlar
aklım evde surekli

ya kadın bir de üste çıkyor demek
dua etsin ona daha kötü davranmadınız gittiniz medeni bir şekilde konuştunuz
inşallah tazminatını alırsın ve kendin bakabilirsin Ece ye
bu arada anneanne ve babaanne hiçbirşey bilmiyor olsalarda seviyorlar torunlarını bu yeter bence

ESRACIM aklın hiç evdekalmasın emin ol ki ecemiz emin ellerde ona bağırılmıyor hakaret edilmiyor ve dayak atılmıyor inan anneanne babaanne ellerinden geldi kadar en güzel şekilde bakıyorlar en azından şefkatle ve güvenle...

varsın uyuması düzenli olmasın varsın yemesi düzenli olmasın birkaç gün ama huzurlu ve güvenli bi ortamda bu daha önemli....

bunu affımı olur ya. hala demek kendini savunaya kalkıyor birde utanmadan.. her ne olursa olsun sıkıntısı da olsa bunu küçükük bir bebkten çıkarmaya hiçmi hiç hakkı yok(

evt canım ayen sana katılyıorum.. en azıdnan psikolojisi iyi olcuek çocuğun.. elbett
e alışır bunada..

AMATıST canım sanada çok büyük geçmiş olsun... yaşadıklarınız hiç kolay değil... rabbim kimsenin başına vermesin.. bizler bile 2 gündür kendimize gelemedik...

ya nasıl olur inananmıyorum ya(inansanla riyice şaşırmış. e be kardeşim bakamıcaksan niye bakıyorsun.. Allah böylelelrini bildiği gibi yapsın.. iyikide farketmişisnizsizede geçmiş olsun8((

AMATİST canım sanada çok büyük geçmiş olsun... yaşadıklarınız hiç kolay değil... rabbim kimsenin başına vermesin.. bizler bile 2 gündür kendimize gelemedik...

ya nasıl olur inananmıyorum ya(inansanla riyice şaşırmış. e be kardeşim bakamıcaksan niye bakıyorsun.. Allah böylelelrini bildiği gibi yapsın.. iyikide farketmişisnizsizede geçmiş olsun8((

teşekkürler canım

amaist ben senin nickini biryerden hatırlıyorum ama nerden bilmiyorum .
siz madem kardesin kulaklarınla duymus nasıl afettin oyle konusan birkadın hep konusur
bizimki çok durust gozu tok parayla pulla isi yok ona çok eminim ama artık hiçbirseyden net emin olamıyorum o da ayrı . kimsenin gunahını almak istemem saedce duyduklarımbana yetti allah kurtarmıs sizide bende birdaha bakıcı bulcak olsam isi birakmaya zaten niyetim olmasa kesinkamera koyup izledigmide anlatırım isterse baksın. yani tek çozum bu onun harici tanıdıkmıs komsu imis bilmemne hepsi fasarya herkes herseyi yapabilir bunu anladım

AMATıST sana da geçmiş olsun. Allah korusun yavruları, ben öpmeye kıyamazken başkası laf söyleyecek, , tartaklayacak... düşünemiyorum bile!

canım sizede çok geçmis olsun allah karsılatırmasın birdaha boyle insanlarla

çok tesekkur ederim desteginiz için
aynen oyle hala karısıgım nasıl bukadar oynayabilir birinsan diye

ses kaydı nasıl yeterliymis bende bakayım arastırayım ama esim istemez konuyu kapatmak ve unutmak istiyoruz

nurdan tamda gününde geliyorsun biz 19 sabahı döneceğiz iş görüşmesi içinmi ne kadar kalacaksın programın nedir?

ya simdi mail attilar 19 uygun degil 20si mi olsun diye, kesin karari yarin bildiriceklermis patronlarinin planina gore, off ayin 18 i ankaradayim kac gece otobuslerde olucam ya, 17si gecesi izmirden bi cikicam ankara, 18i gecesi yine ankaradan istanbula gelicektim eger 20si olursa tekrar izmire don ordan izmir istanbul-izmir, sinir oldum(neyse vardir bir hayir..
en kotu ben ankaradan yine istanbula gecerim, 1gece kalir, 20si gorusur donerim artik.daha mantikli..
hislerimi anlatabildimmi, cok mu karmasik olmus:))

bilmem burada görmüşsündür yada başka bir yerde. eh işte insan olur insanlık hali kızgınlıkla söylemiştir falan diyorsun. bebeğime iyi bakıyor 10 aydır diyorsun. 2 aylıkken bıraktım ben bebişimi. sen demedin mi işte aman neyse allah iyilerle karşılaştırsun hepimizi

nurdan ankaradan istanbula giderken bizim burdan geçeceksin biliyormusun..... ne kadar çok görüşmek isterdim seninle.... hiç olmadı geçeceğin saati söyle en azından el sallayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…