sabahtan beri topikteyim actım yazılarınızı yine gozyasları içinde okudum kendime hakim olamıyorums urekli aglıyorum çok çok kotuyum. yasadıklarımın ruya olmasını isterdim.
aksam gittik ibonun ablalarına gorumcemlere yani orda dinledikhepimiz herkes çok emin çok net zaten sesler. hemen dediler gidin kadının evine falan ibo ben ve bir ablası gittik kadın sasırdı gecelikle actı kapıyı içeri girdik ayak ustu konustuk inkar etti benmi vurmusum benmi nasıl saskın nasıl inkar ediyor soklarda falan elim ayagım bosaldı bir ara bayılcam sandım.
sonra oturun illa dedi oturduk birsaat belki aynı seyleri anlattık
vurmus olamam ben yapamam tamam sinirim bozuka ma hinci bebekten alınırmı yapabilirmiyim ben altı aydır yaptıgımım dusunuyorsunuz yapmayın yazıklar olsun size bunu nası dusunursunuz vs vs uste çıktı
yani bir arakadına acıdık iboda bende yani sesi tekrar tekrar eve gelip dinlemesek ya gunahmı aldık diycez.
biri anlatsa duydgunu aa yok bu kadın yapmaz diycem.
ama gelip eve tekrar ses idinleyince yine ofkem kat kat arttı hiç yalan yok hiç sapma yok
saka vurmusumdur belki bacaklarına diye eilnle gosteriyor
ece benb iraz kızayım aglıyor hemen diyor
biz kızınca aglamıyor biz kizmiyoruz çunku el kadar bebge ne kadar kızılır
buyuk degilki yapma etme diye bagırasın
kabullenemiyorum
ama oyle kotuyum yani ece nin durumuna ayrı uzuloyrum anne olarak
kadını oyle seviyordum oyle iyi niyetli dusunuyordum allah biliyor bir yakınımdan kazık yemis aldatılmıs ihanete ugramıs hissediyorum
sabah uyandım evden çıkarken onun havlusunu falan banyoda gordum yine aglamaya basladım içimde oyle buyuk bir bosluk varki
sizler belki bu yazdıklarıma kızacaksınız hani siz kadını tanımıyorsunuz
insanın kafası karısıyor ya cidden bir keremi yaptı acaba bu nasıl birk ader diyorum ben
yani kadın hep boyle davranmıs olamaz fala diyorum içim uzuluyor olmasaydı keske diye
tanımayan olarak sizler daha katı konusuyorsunuz çok haklısınız sesi dinleyince bende zıvanadan çıkıyorum ama kadının tum guzel sozlerini yaptıklarını cidden iyi niyetli oldugnu dusundugum hareketleri hatırlayınca çok kotu oluyorum keske diyorum hep keske olmasaydı
sonuç kadın ilk basta bana baktırın baktırmayın farketmez ama yapmayın hakkımı yemeyin falan gunahımı almayın dedi durdu sonra afedin birkere olmussa olmus ellerim kirilsin yapmıssam ozur dilerime cevirdi sonra yine bakayıma dondu kamera koyun hergun izleyin falana dondurdu. bir ara tkazminatımı alamazsam onu yapayımmı dedim iboyla çekildik içerde konustuk falan filan.
eve gittim kadında komsusunu cagırmıs anlatmıs saat gece 1,30 da aradı çok buyuk hakarete ugradım ben gelemiycem yarin dedi ben size hiç kotu konustummu dedim kotu birsoz çıktımı hayır ama benim gibi iyi bakan insana bunlar buyuk hakaret dedi
ç ok seyler yasadım esim ikaybettim boyle uzuntulu biraksam yasamadım tansiyonum 18 e çıktı dedi
dedim ben perisanim tum gundur ben mutlumuyum sanıyorsunuz
kendini anlatıyor kotuyum uzgunumben dedim çokmu iyiyim anneyim ben
tamam annesinde diyor habire kulaklarımla duydum diyorum sizde duydunuz
ha bir ara bize geldi iboyla ikisi ben eceye bakmaya gittim yin gorumceme dinletmis ibo evet benim sesim ama kendimemi vurdum acaba geri gitsin diye bilmemn sacmalık yani
sesi eklemeye çalıscam dinletebilriim belki sizlere
su an annem ve kayınvalde tamamen acemi birsekilde ecenin hiçbirseyini bilmeyerek bakyıorlar
aklım evde surekli
ESRACIMM kesinlikle ve kesinlikle hayırr diyorum... ağlasada kapılarada dayansa kesinlikle hayır bakmasın.... ok. çok iyi bi kadındı yani öyle gözüktü ama bu onu affettirmez bir kerede olsa 10 kerede vursa ne farkedecek tatlım ya sonuçta yaptı nasıl bi meleğe vurmaya kıyabilir.... her yere kamera koysan bile artık için rahat edecekmi hiç acaba olmayacakmı içinde banyoyada kamera koyacak halin yok ya.... bilmiyorum tatlım vicdanın devreye girmesin.... oda senden iyisini bulamazdı... aldığı onca para var 950 lira böyle bi kapıyı kaybetmez istemez tabiki.....ve artık bundan sonra senden duyunca herkes kimse ona baktırmak istemez yani kadın bunları düşünüyor çok akıllı ve kurnaz sizin gönlünüzü nasıl olsam diye düşünüyor bunun için duygu sömürüsü yapıyor çünkü hem bu işi kaybedecek ve hem hiçbir zaman iş bulamayacak... onun kuyruk yarası var onun için bu kadar çırpınıyor acındırıyor kendini.... onun oyunlarına kanma canım.... lütfennnnnnn
bunu affımı olur ya. hala demek kendini savunaya kalkıyor birde utanmadan.. her ne olursa olsun sıkıntısı da olsa bunu küçükük bir bebkten çıkarmaya hiçmi hiç hakkı yoksonuç kadın ilk basta bana baktırın baktırmayın farketmez ama yapmayın hakkımı yemeyin falan gunahımı almayın dedi durdu sonra afedin birkere olmussa olmus ellerim kirilsin yapmıssam ozur dilerime cevirdi sonra yine bakayıma dondu kamera koyun hergun izleyin falana dondurdu. bir ara tkazminatımı alamazsam onu yapayımmı dedim iboyla çekildik içerde konustuk falan filan.
eve gittim kadında komsusunu cagırmıs anlatmıs saat gece 1,30 da aradı çok buyuk hakarete ugradım ben gelemiycem yarin dedi ben size hiç kotu konustummu dedim kotu birsoz çıktımı hayır ama benim gibi iyi bakan insana bunlar buyuk hakaret dedi
ç ok seyler yasadım esim ikaybettim boyle uzuntulu biraksam yasamadım tansiyonum 18 e çıktı dedi
dedim ben perisanim tum gundur ben mutlumuyum sanıyorsunuz
kendini anlatıyor kotuyum uzgunumben dedim çokmu iyiyim anneyim ben
tamam annesinde diyor habire kulaklarımla duydum diyorum sizde duydunuz
ha bir ara bize geldi iboyla ikisi ben eceye bakmaya gittim yin gorumceme dinletmis ibo evet benim sesim ama kendimemi vurdum acaba geri gitsin diye bilmemn sacmalık yani
sesi eklemeye çalıscam dinletebilriim belki sizlere
ESRACIM aklın hiç evdekalmasın emin ol ki ecemiz emin ellerde ona bağırılmıyor hakaret edilmiyor ve dayak atılmıyor inan anneanne babaanne ellerinden geldi kadar en güzel şekilde bakıyorlar en azından şefkatle ve güvenle...
varsın uyuması düzenli olmasın varsın yemesi düzenli olmasın birkaç gün ama huzurlu ve güvenli bi ortamda bu daha önemli....
:))
hayırlı olsun hayatın dişleri
+111111111
yazık olmuş ege'ye, umarım unutur kıyamam. sende iyi niyet göstererek uzun süre devam ettirmişsin.
bütün bunları sonradan öğrendim canım.daha önce fark etseydim keşke.sadece bir şeyler hissediyordum ama konduramıyorsun. esraın yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. giderken egeye sarıdı ağladı kapı arkasından biz ağladık eşimle.alışıyorsun,kabullenemiyorsun ama affedilecek bir tarafı yoktu son yaptığınında.diğer davranş şekillerni o gittikten sonra konu komşudan öğrendim artık o acıma duygum yok oldu.geçen onun oğlunun terlikleri geçti elime fırlatmak istedim.o kadar yani.
merhaba kızlar
ben temmuz annelerinden amatist. bir arkadaşım burada esrakonun yaşadığı olaydan bahsetti.bende sizin topiğe girip okumak istedim. benzer durum banada oldu esracım.sen yine kayıt cihazını akıl etmişsin.bizimkilerde hep bana karşı çıkıp duruyorlardı. ama oğluşum son 20 gündür hafif yüksek seslere karşı katılarak ağlamaya başlayarak cevap veriyordu. şaşırmıştım bişiler olduğunu düşündüm. birde dolabımın içine bir yere para koyardım ben onlar yok oluyordu ara sıra . annemler yok canım kaç aydır bizimle öle bişi yapmaz senin kafan yerinde değil kendin harcıyorsundur falana diyordu.
neyse bundan 10 gün önce kardeşim eve beklenen saatten erken gelmiş ve tam oğlumu sevmeye bizim eve girecekken kapının önünde bakıcının oğluma hayvan elleme diyorum sana diye bağırdığını duymuş. elinde anahtar olmasna rağmen girmemiş eve 1 saat kapıda onları dinlemiş. bana söledi biz o akşam bakıcıyla konuştuk hemen yok yapmam öle şeyi ben egeyi çok seviyorum falan...neyse bir şans daha verdik 5 gün sonra onu denemek için koyduğum parayı çaldı. annemler yine ölesine çıkar kadını rencide etme falan dediler. hatta yarım maaş ver dediler. dedim gücüme gidiyor ben bu kadar şey yaparken ona birde para veremem. neyse ertesi sabah yüzüne vurdum önce yoo falan dedi sonra allah var yukarda deyince itiraf etti. amam bende kayıt cihazı falan yok tabii aklıma gelmedi bişi.keşke cep telefonuna kaydetseydi. neyse. daha sonra öğreniyorum ki ege ağladığında bakmıyormuş, habire aynı şekilde bağırıyomuş,çocuğuma oyuncaklarını vermiyorlarmış kendi çocuklarını çağırıp onlarla ilgileniyormuş. ege acıksa bile umrsamayıp sussun diye yüzüne bişi kapatıp hızlı hızlı sallayıp uyutuyormuş.
şoktayım ama kurtuldum diyorum şimdi eve kamera sistemi döşetiyorum yeni bakıcı için bir daha asla bunu riske atmam.
diyeceğim o ki ; hiç bişi düşünme yüzüne vurarak derhal kov. ailenle konuştuğunda her kafadan bir ses çıkıyor , vicdanın devreye giriyor. onlar vicdanlı mı davran dı bizim meleklerimize. hemen çözü bul savcılıklı falan uğraşma boşver ama kayıtları sakın silme. olurda seni şikayet ederse elinde kanıt olsun.bende oda yok
AMATİST canım sanada çok büyük geçmiş olsun... yaşadıklarınız hiç kolay değil... rabbim kimsenin başına vermesin.. bizler bile 2 gündür kendimize gelemedik...
ya nasıl olur inananmıyorum ya(inansanla riyice şaşırmış. e be kardeşim bakamıcaksan niye bakıyorsun.. Allah böylelelrini bildiği gibi yapsın.. iyikide farketmişisniz sizede geçmiş olsun 8((
duygu sömürüsü yapmaya çalışıorlar kanma . benden çıktıktan sonra bizim orada oturan bir avukat var ona gitti benimkisi. hiç dinleme derim bir daha polimiğe girme. bir süre anneanne babaanne idare edecekler yok çaresi. bak olan bana oldu oğluum yazlıkta ben çalışıyorum.çok özlüyorum ama içi rahat keyfi yerinde. ama geçen deemek için onun yanında hayvan karı diye bişi söyledim oğlum ellerini kaldırıp irkildi ağlayacaktı. sakın acıma
canını hiç sıkma canım.Bu işin istisnası olmaz olamaz.Bir kereliğine oldu bana hakaret ediyorsunuz.O hakaret seni incitmez çünkü suçlusun.O tokat 1 kereliğine bile olsa o çocuğun ruhuna işledi.Vurmak ne kelime azıcık sesimi yükseltsem üzülüyor küçük meleğim.
Bir bakıcının anneden daha sabırlı olması lazım.
İnşallah tazminatını alırsın bebeğine sen bakarsın
aynen oyle hala karısıgım nasıl bukadar oynayabilir birinsan diye:))
hayırlı olsun hayatın dişleri
+111111111
yazık olmuş ege'ye, umarım unutur kıyamam. sende iyi niyet göstererek uzun süre devam ettirmişsin.
yaparlar merak etme üzme kendini bu konuda. ece yönlendirir onları.
seste herşey ortada ise esra niye kafan karışıyor. fazla iyi niyetlisin. ne demek kendime vurdum nasıl saçmalayacağını şaşırmış. iyi niyetini hala suistimal etmeye calışıyor. ne yalancı insanlar var ağzı açık kalıyor kulaklarına bile inanamıyosun. iyi oynuyor demek ki.
esrako geçmiş olsun.çok üzüldüm.rabbim bir daha göstermesin inşallah.abimle konuştum kendisi hakim,bütün arkadaşların da dediği gibi savcılığa gitsin dedi.ses kaydı yeterliymiş.allah ıslah etsin.
nurdan tamda gününde geliyorsun biz 19 sabahı döneceğiz iş görüşmesi içinmi ne kadar kalacaksın programın nedir?
yusuf paşamın cicileri cok yakışmış, güle güle giysin
amaist ben senin nickini biryerden hatırlıyorum ama nerden bilmiyorum .
siz madem kardesin kulaklarınla duymus nasıl afettin oyle konusan birkadın hep konusur
bizimki çok durust gozu tok parayla pulla isi yok ona çok eminim ama artık hiçbirseyden net emin olamıyorum o da ayrı . kimsenin gunahını almak istemem saedce duyduklarımbana yetti allah kurtarmıs sizide bende birdaha bakıcı bulcak olsam isi birakmaya zaten niyetim olmasa kesinkamera koyup izledigmide anlatırım isterse baksın. yani tek çozum bu onun harici tanıdıkmıs komsu imis bilmemne hepsi fasarya herkes herseyi yapabilir bunu anladım
ya simdi mail attilar 19 uygun degil 20si mi olsun diye, kesin karari yarin bildiriceklermis patronlarinin planina gore, off ayin 18 i ankaradayim kac gece otobuslerde olucam ya, 17si gecesi izmirden bi cikicam ankara, 18i gecesi yine ankaradan istanbula gelicektim eger 20si olursa tekrar izmire don ordan izmir istanbul-izmir, sinir oldum(neyse vardir bir hayir..
en kotu ben ankaradan yine istanbula gecerim, 1gece kalir, 20si gorusur donerim artik.daha mantikli..
hislerimi anlatabildimmi, cok mu karmasik olmus:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?