2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

okurken yoruldum..ankarada 1 günmü duracaksın nasıl olcak..görüşme ayarlayabilirsek görüşelim..

kayınvalide aradı..yarın geliyorlarmış..ev göçüyor ..işler beni bekliyor..bugün ve yarın giremeyebilirm..kendinize iyi bakın ..

Bu arada tickerim yine yalancı...iki gündür gelsin magnum gitsin döner ipin ucu kaçtı...kaynanalarda gelince diyet miyet kalmaz ..hafta sonuda kaynımlarda gelicek düğünümüz var hafta başıda ablamın oğulları geliyor peşinden doğum günü yani iptalim ....

aynen canım benimde öyle.. allah sonumuzu hayır eylesinsempatiksalakcinni

amaist canım ozelden yazamadım çok ozel mesaj yazdım 500 sn olayı varya burdan yazıyorum
daha bakıcı asla dusunmuyorum anadolu yakasında oturuyorum benimde arkadasalrımın memnun oldukları bakıcıları var kimse kamera kayıt isine girismedi cervemde ama iyi denen herkesden herseyden suphe ediyorum artık

inanamıyorum ya nasıl duyulmus haber asagıda gordgumuz yeni isimler degisik arkadasar benim hikayemi okumaya geliyor ne trajik bir durumdayım (( hem destekler insanın içine su serpiyor bir nebze hem garip oluyorum

nurdan ankaraya niye gidiyorsun orda çalısmayı dusunuyormusun yoksa burdaki bir sirketin merkez ofisi falanmı ankarada diye gidyorsun

tabiki destek olucaz kadınlar yeri geldiğinde birbirlerini yerler.ama destek olacakları zamanda destek olurlar.
hele benim gibi sabah 7:30 akşam 18:40 kızımdan ayrıyım.Psikopat gibi annemden bile şüphe etmeye başladım.Acaba kızıma bağırıyor mu diye

ecrin
nerden biliyorsun ses kayıd yeterliymis vs bilgilerin nerden avukat vs tanıdıklaramı sordun hos yaparmıyım bilmem ama aklımda olsun yinede

sanada çok geçmiş olsunn.. ne insanlar var aklım almıyorr. allah kurtarmışş..

keşke herkesin imkanı olsada kreş yaşına kadar kendimiz baksak bebeklerimize.. ben çalışmıyorum kendim bakıyorm çalışan anneler için çok zor bi durum..

yazmısmıydım hatırlamıyorum kime ne yazdım dedim bilmiyorum tum esim dostum arkadaslarım arayıp duruyor kime ne anlattıgımı hatırlamıyorum

kadın kızın cagırmıs birde aksam ki komsusunu bizim eve camdan balkondan bakıp duruyorlarmıs sırayla. hey allahım yaaa deli olucam annemler tulleri kapatmıs balkona çıkmadan içerde oturuyorlarmıs offf

ne diye bakıyolarmış dahaa.. allah allahh.. terbiyesizz

yüzsüzlüğün bu kadarı
yuhhhh

esrakoo aman boşver ne yapabilirlerki
sen elinde ses kaydı oldugunu söylediysen paçaları tutuşmuştur..

ESRA canım boşver baksın dursun... annenler niye içeri girip perdeleri kapatıyorlarki asıl içeri kaçıp perdeleri kapatması gereken o cadı sizinkiler değil..... belki eceye kim bakıyor diye merak edip gözetliyor olabilir yada bakıca falanmı tuttunuz diye....

Konuyla ilgili değil ama giyindim, hazırlandım, Doruk uyansın diye bekliyorum. KEndimi yerken (tazefasulye) üstüme döktüm yaa... gıcık oldum. yarım saat ne giyeceğime karar veremedim zaten. Dedelere gidiyoruz, üsturuplu giyinmem lazım. Çoluklu çocuklu gadınım artık. Şortu giy çık olmaz, etek giyilmez hava rüzgarlı. peh! kapri ya da pant mecburen. ince kot pantolonum artık kirli (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…