ya simdi mail attilar 19 uygun degil 20si mi olsun diye, kesin karari yarin bildiriceklermis patronlarinin planina gore, off ayin 18 i ankaradayim kac gece otobuslerde olucam ya, 17si gecesi izmirden bi cikicam ankara, 18i gecesi yine ankaradan istanbula gelicektim eger 20si olursa tekrar izmire don ordan izmir istanbul-izmir, sinir oldum(neyse vardir bir hayir..
en kotu ben ankaradan yine istanbula gecerim, 1gece kalir, 20si gorusur donerim artik.daha mantikli..
hislerimi anlatabildimmi, cok mu karmasik olmus:))
kayınvalide aradı..yarın geliyorlarmış..ev göçüyor ..işler beni bekliyor..bugün ve yarın giremeyebilirm..kendinize iyi bakın ..
Bu arada tickerim yine yalancı...iki gündür gelsin magnum gitsin döner ipin ucu kaçtı...kaynanalarda gelince diyet miyet kalmaz ..hafta sonuda kaynımlarda gelicek düğünümüz var hafta başıda ablamın oğulları geliyor peşinden doğum günü yani iptalim ....
bütün bunları sonradan öğrendim canım.daha önce fark etseydim keşke.sadece bir şeyler hissediyordum ama konduramıyorsun. esraın yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. giderken egeye sarıdı ağladı kapı arkasından biz ağladık eşimle.alışıyorsun,kabullenemiyorsun ama affedilecek bir tarafı yoktu son yaptığınında.diğer davranş şekillerni o gittikten sonra konu komşudan öğrendim artık o acıma duygum yok oldu.geçen onun oğlunun terlikleri geçti elime fırlatmak istedim.o kadar yani.
yazmısmıydım hatırlamıyorum kime ne yazdım dedim bilmiyorum tum esim dostum arkadaslarım arayıp duruyor kime ne anlattıgımı hatırlamıyorum
kadın kızın cagırmıs birde aksam ki komsusunu bizim eve camdan balkondan bakıp duruyorlarmıs sırayla. hey allahım yaaa deli olucam annemler tulleri kapatmıs balkona çıkmadan içerde oturuyorlarmıs offf
yazmısmıydım hatırlamıyorum kime ne yazdım dedim bilmiyorum tum esim dostum arkadaslarım arayıp duruyor kime ne anlattıgımı hatırlamıyorum
kadın kızın cagırmıs birde aksam ki komsusunu bizim eve camdan balkondan bakıp duruyorlarmıs sırayla. hey allahım yaaa deli olucam annemler tulleri kapatmıs balkona çıkmadan içerde oturuyorlarmıs offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?