Konuyla ilgili değil ama giyindim, hazırlandım, Doruk uyansın diye bekliyorum. KEndimi yerken (tazefasulye) üstüme döktüm yaa... gıcık oldum. yarım saat ne giyeceğime karar veremedim zaten. Dedelere gidiyoruz, üsturuplu giyinmem lazım. Çoluklu çocuklu gadınım artık. Şortu giy çık olmaz, etek giyilmez hava rüzgarlı. peh! kapri ya da pant mecburen. ince kot pantolonum artık kirli(
evi aradım asayis berkemalmis yemegini yemis uyumus uyanmıs kızımç ok sorunsuzmus yada artık biraz huysuzluk yapsada bana demezler kayınvalde çıktı telefona hiçmerake tme sen rahat çalıs dedi saolusn ikisi bakıyorlar su anda annemle
derya ile konustum telde az evel bu vesile ile sesini duymak varmıs nasipte..
çok seyler soyledi inanamıyorum bu ozelligine harika birsey sagolusn içim rahatladı isle ilgili endiselyim karar verememisler hakkımda gitmemi istemiyorlar haliyle memnunduk karsılıklı bekliyorum yanıtı
ses kaydını kendi dinledi guli zaten bacaklarına vurmus dovunmus ah ah diye farkında degilmis of vurmus olamam diyorms alkollumuydun nası hatırlamıyorsunnn yani dimi
evi aradım asayis berkemalmis yemegini yemis uyumus uyanmıs kızımç ok sorunsuzmus yada artık biraz huysuzluk yapsada bana demezler kayınvalde çıktı telefona hiçmerake tme sen rahat çalıs dedi saolusn ikisi bakıyorlar su anda annemle
hasta kadınyazmısmıydım hatırlamıyorum kime ne yazdım dedim bilmiyorum tum esim dostum arkadaslarım arayıp duruyor kime ne anlattıgımı hatırlamıyorum
kadın kızın cagırmıs birde aksam ki komsusunu bizim eve camdan balkondan bakıp duruyorlarmıs sırayla. hey allahım yaaa deli olucam annemler tulleri kapatmıs balkona çıkmadan içerde oturuyorlarmıs offf
ESRA canım boşver baksın dursun... annenler niye içeri girip perdeleri kapatıyorlarki asıl içeri kaçıp perdeleri kapatması gereken o cadı sizinkiler değil..... belki eceye kim bakıyor diye merak edip gözetliyor olabilir yada bakıca falanmı tuttunuz diye....
çok seyler soyledi inanamıyorum bu ozelligine harika birsey sagolusn içim rahatladı isle ilgili endiselyim karar verememisler hakkımda gitmemi istemiyorlar haliyle memnunduk karsılıklı bekliyorum yanıtı
yazmısmıydım hatırlamıyorum kime ne yazdım dedim bilmiyorum tum esim dostum arkadaslarım arayıp duruyor kime ne anlattıgımı hatırlamıyorum
kadın kızın cagırmıs birde aksam ki komsusunu bizim eve camdan balkondan bakıp duruyorlarmıs sırayla. hey allahım yaaa deli olucam annemler tulleri kapatmıs balkona çıkmadan içerde oturuyorlarmıs offf
inanamıyorum ya nasıl duyulmus haber asagıda gordgumuz yeni isimler degisik arkadasar benim hikayemi okumaya geliyor ne trajik bir durumdayım(( hem destekler insanın içine su serpiyor bir nebze hem garip oluyorum
amaist canım ozelden yazamadım çok ozel mesaj yazdım 500 sn olayı varya burdan yazıyorum
daha bakıcı asla dusunmuyorum anadolu yakasında oturuyorum benimde arkadasalrımın memnun oldukları bakıcıları var kimse kamera kayıt isine girismedi cervemde ama iyi denen herkesden herseyden suphe ediyorum artık
Bu arada tickerim yine yalancı...iki gündür gelsin magnum gitsin döner ipin ucu kaçtı...kaynanalarda gelince diyet miyet kalmaz ..hafta sonuda kaynımlarda gelicek düğünümüz var hafta başıda ablamın oğulları geliyor peşinden doğum günü yani iptalim ....
kayınvalide aradı..yarın geliyorlarmış..ev göçüyor ..işler beni bekliyor..bugün ve yarın giremeyebilirm..kendinize iyi bakın ..
ses kaydını kendi dinledi guli zaten bacaklarına vurmus dovunmus ah ah diye farkında degilmis of vurmus olamam diyorms alkollumuydun nası hatırlamıyorsunnn yani dimi
tatlım annenler uzak mı sana keşke önceden onlara emanet etseydin bakıcı yerine
durumlarınızı tam bilmiyorum ama
canım annem 62 kayınvaldem 67 yasında çok yaslandılar ogluma ikiside baktı oglum 10 yasında ama bunda pilleri bitik kıyamam onlarada surekli enerjileri yetmez ki
canım annem 62 kayınvaldem 67 yasında çok yaslandılar ogluma ikiside baktı oglum 10 yasında ama bunda pilleri bitik kıyamam onlarada surekli enerjileri yetmez ki
canım benim annemde 64 yaşında ben annemin yanına bakıcıyı koyucam anneme çocuk bakımı konusunda sonuna dek güveniyorum.annem yönlendirsin yanında olsun.asıl çocuğuma bakan annem olacak.Getir götür işlerini yapsın yıkanacakları yıkasın kadın da.temizliğe yardımcı olsun.en doğrusu bu
benim de annem 61 kayınvalidem 51 yaşında
annem 1 ayda 20 gün bakıyorsa kayınvalidem 3 gün bakıyor en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?