2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy kıyamam sana.. ne sinir bozucu dimi ya... öyle olur hep özenir bözenir giyinirsin mutlaka birşey olur.....neyse artık yapacak birşey yok... uzun pantolonlarından biri giyersin üstünede artık ayarlarsın birşey.... işe gider gibi gidersin resmi olarak:teselli:

tazee yokmu şöyle incelerden mango pantolonun..:)

kendine yerkenmiş hahaaaaaaa artizzzzzzzzzzzz

derya ile konustum telde az evel bu vesile ile sesini duymak varmıs nasipte..
çok seyler soyledi inanamıyorum bu ozelligine harika birsey sagolusn içim rahatladı isle ilgili endiselyim karar verememisler hakkımda gitmemi istemiyorlar haliyle memnunduk karsılıklı bekliyorum yanıtı

ses kaydını kendi dinledi guli zaten bacaklarına vurmus dovunmus ah ah diye farkında degilmis of vurmus olamam diyorms alkollumuydun nası hatırlamıyorsunnn yani dimi

evi aradım asayis berkemalmis yemegini yemis uyumus uyanmıs kızımç ok sorunsuzmus yada artık biraz huysuzluk yapsada bana demezler kayınvalde çıktı telefona hiçmerake tme sen rahat çalıs dedi saolusn ikisi bakıyorlar su anda annemle

tatlım annenler uzak mı sana keşke önceden onlara emanet etseydin bakıcı yerine
durumlarınızı tam bilmiyorum ama

hakkında herşeyin hayırlısı olsun esra

ses kaydını kendi dinledi guli zaten bacaklarına vurmus dovunmus ah ah diye farkında degilmis of vurmus olamam diyorms alkollumuydun nası hatırlamıyorsunnn yani dimi

bal gibi hatırlıyor işine gelmediği için eee tabi ben yaptım dövdüm diyecek hali yok... tabiki vurmadım diyecek baktı karşısındakiler yemiyor yani 1 kere vurmuş olabilirim dedi başka ne olsunki.....
kötükedihüsoklava::mymeka:alsanaalsanasmile ahh şukadın bi elime geçse

canım yapmaz huysuzluk merak etme sen... için rahat olsun... ecenin hiç tanımadığı kişiler yabancılar değilki.. hem ece sakin uslu bi çocuk gerçekten asayiş berkemaldir için rahat olsun......

hasta kadın
acaba ne zaman polis kapıma gelir diye bekliyordur belki

o da olabilir

hakkında hayırlısı olsun

çok sevindim
sanırım annen ve kayınvaliden dönüşümlü bakamazlar değil mi

genelde ilk çocuklara anneanne babaanne bakıyor ama ikinciler genelde bakıcıya mahkum oluyor malum enerjileri tükenmiş oluyor onlara da hak vermek lazım
kesin karar verdim ikinci bebeği istemiyorum
gidip 3 aylık iğnelerden yaptıracağım

esra akşama sende kızını çağırda o mahlukatın dinlesin ses kaydını perdelerin arkasında bile bakamaz sonrasında terbiyesiz.

inanamıyorum ya nasıl duyulmus haber asagıda gordgumuz yeni isimler degisik arkadasar benim hikayemi okumaya geliyor ne trajik bir durumdayım (( hem destekler insanın içine su serpiyor bir nebze hem garip oluyorum

hepimiz tek yürek olduk canım, hepimizin canı yandı, beraberce atlatacağız bu kabusu..

ne kadar cok güvenmiştin esra bir başkasına nasıl güvenebilirsin artık zaten kimse güvenemez. tazminatını alırsın inşallah.

yoğun günler başlıyor desene, kolay gelsin...

kayınvalide aradı..yarın geliyorlarmış..ev göçüyor ..işler beni bekliyor..bugün ve yarın giremeyebilirm..kendinize iyi bakın ..

kolay gelsin

neden ayrılmak istediğini biliyorlar dimi esracım. mağdur edildiğini? bence verirler tazminatını, işsizlik sigortasıda alırsın birsüre, zaten maaşını kadına veriyodun neredeyse sıkıntı cekmezsiniz.

o dövdüğü bacaklarını kırmak lazım ya neyse

tatlım annenler uzak mı sana keşke önceden onlara emanet etseydin bakıcı yerine
durumlarınızı tam bilmiyorum ama

canım annem 62 kayınvaldem 67 yasında çok yaslandılar ogluma ikiside baktı oglum 10 yasında ama bunda pilleri bitik kıyamam onlarada surekli enerjileri yetmez ki

canım annem 62 kayınvaldem 67 yasında çok yaslandılar ogluma ikiside baktı oglum 10 yasında ama bunda pilleri bitik kıyamam onlarada surekli enerjileri yetmez ki

haklısın canım
oyyy maşallah bi tane de oğlun mu var ALLAH bağışlasın

ben ara ara okurdum hep sizi ogün yazdıklarını görünce dayanamadım trajik bir durumda değilsin tarajik olan o kadın benimde kızım 17 ağustos doğumlu babaannesi bakıyor okuduğumdan beri aklımdan cıkmıyorsunuz cok üzüldüm bir daha yaşanmaz inşallah böyle bir şey canım tekrar geçmiş olsun.

canım benim annemde 64 yaşında ben annemin yanına bakıcıyı koyucam anneme çocuk bakımı konusunda sonuna dek güveniyorum.annem yönlendirsin yanında olsun.asıl çocuğuma bakan annem olacak.Getir götür işlerini yapsın yıkanacakları yıkasın kadın da.temizliğe yardımcı olsun.en doğrusu bu

benim de annem 61 kayınvalidem 51 yaşında
annem 1 ayda 20 gün bakıyorsa kayınvalidem 3 gün bakıyor en fazla

valla neslim en iyisi o bakıcı değilde ara işlerini yapan biri lazım

bu arada ece birkaç gundur çok guzel alkıs yapmaya basladı onun mutlulgu içindeyim çok guzel gorunuyor sak sak seslerçikarıyor surekli alkıs yapıyor yapmıyo yapmıyo diyordum :)

birde bu talihsiz olayın bana etkisi tatilde almıs oldugum 1,5 kiloyu resmen bir gunaç kalarakv erdim :) tatil oncesi kilomdaydım sabah

filiz babankaç yasında dedenin temelli baktıgını ilkkez duydum ne hos yaa
benimde ogluma yazları annemle aynı evdeler tabi babam ama en çok bakıyor o pesinde bahcede orda burda ama oglum 10 yasında kuçuk bebega nasıl bakıyor baban ? zorlanıyormu

bende sık sık temizlik ve ütü için bir bayan var o geliyor kızının da kas rahatsızlığı var yani paraya çok ihtiyacı var en azından işler birazcık azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…