2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

50 yaşında canım bizim oğlan sokak çocuğu zaten geziyolar yaz sebebiyle kışın annem bakacak gene ama
valla geçrçekten yemek konusunu babam benden daha iyi beceriyo inan bende yemek yemiyo babamla oynarken 1 kase çorbayı bitiriyo maşallah anlaşıyolar yani

evet dedenin bakması az rastlanılır bir durum

bakıcıya babam kendi sıcak bakmadığı için gelip kendi bakmak istedi valla açıkçası benimde işime geldi tanımadığım birine emanet etmektense babama emanet etmek daha mantıklı memleketim de değilim burda kimseyi tanımıyorum bakıcı sorun bide

hastayım ateşim var
öğlen doktora gittim antibiyotik verdi
ıNFEX
gerçi süte geçiyormuş ama doktor bebeğin küçük değilmiş içebilirsin dedi
ecenin de biraz burnu akıyormuş sanırım benim rahatsızlığım ona geçmiş
Nurdan sana danışayım dedim içsem bu ilacı birşey olmaz dimi

okurken yoruldum..ankarada 1 günmü duracaksın nasıl olcak..görüşme ayarlayabilirsek görüşelim..
17si gecesi izmirden otobuse binicez sabah ordayiz, nikah dugun 18i gecesi tekrar dugun bitince otobuse binicez normalde bende izmire donucektim, teoman,a 2 gece kayinvalidem bakicak izmirde.., ama belki ankaradan istanbula gecerim daha mantikli gibi..

nurdan ankaraya niye gidiyorsun orda çalısmayı dusunuyormusun yoksa burdaki bir sirketin merkez ofisi falanmı ankarada diye gidyorsun
ay senin merakini yerim ben:))) yok kuzenimin dugunu var ankarada, ama gorusmeyle catisti iste..

hakkinda hayirlisi olsun cnm.

esrakom nerden dönülse kardır diyip içini ferah tut. herşey yoluna girer nasıl olsa....

hey Allah'ım ya.. kadına bak birde utanmadan dikiz yapıyormu.. Allh akıl fikir versin..esracım sen sıkma cnaını.. herşeyin haıylrıısı.. sen bayada para veriyordun birde kadına.. boşver. çalışmasanda sıkışmassın bencedeç.ç en azıdna kreş yaşına kadar kendin bakabilrisn naçizane düşüncem.. haıylrı olsun canım.. gözün arkada kalmaktansa..

ben seker hamuru icin o marsmllowlardan aldim, bu pazar ufakcapta kurabiye ve pasta denemesi yapicam, basarili olursa ben yapicam:))

cnm bende onlardan aldım çünkü denize demiştim internetten tarifi var ben evde kendim yapıcam dedi biz bile hazır alıyoruz sen nasıl yapacaksın denedim doğum günümde yapacaktım onun pastasıyla yrışacaktım güya ama o gün kuaförden akşamın 9unda çıkınca hiç bir halt yapamadım hamuru yaptım sadece bir gün önceden hamurlar evde duruyor hala sağlam görünüyorlar :umursamaz:

İyi yapmışsın cnm insanlar sesini çıkarmadıkca ezmeye çalışıyorlar lmaz:

:1hug: sağol canım

+1
dunden beri benimde aklim esrada, dun annemle sinir harbi yasadik ya, yani bu kadar insanin, annenin ahini aldi, belini dogrultamaz artik..

bencede doğrulmasın beli :mymeka:

Derya hiçbir fotoğrafını göremiyorum albümüne eklesen belki oradan görebiliriz birkaç arkadaşta benim gibi fotolarını göremiyordu neden acaba :uhm: güle güle kullanın zemuszemus
su an annem ve kayınvalde tamamen acemi birsekilde ecenin hiçbirseyini bilmeyerek bakyıorlar
aklım evde surekli

Canım herşey düzelecek alışırlar onlar icitmez güzel ecoşu en önemlisi ruh hali emin ellerde şuan için rahat olsun :teselli:

:bbo: Nurdan 10 kilo daha verirsin bu tempoya sositososito

Canım o fiziğe ne giysen yakışır şimdi senin dolabında yok yoktur eski kilona kavuştuğua göre opuyorumnanaktan
Ne kadar güzel diğer topiklerden arkadaşlarda gelip bize destek olmuşlar...
Bunun gibi bir olay daha yaşayan arkadaşımız varmış iyi ki ucuz kurtulmuşsunuz kıyamam yavrulara ya :teselli:
Özde dün geceden beri ateşli annemlere ateş ölçerini getirmemiştim bana ateşi var gibi geldi babama ve kardeşimede annem ise ateşi yok dedi hatta gece çok uyandı dedik saat 5 ti acile götürelim mi diye ama annem yok ateşi falan deyince götürmedik ama tabii isterseniz hemen götüreyimde dedi... Bende o zaman yarın sabah götürürüz hemde kontrollerini yaptırırz dedim.. Özde sabah çok mutsuz a desek ağlar haldeydi...
Gittik hemşire baktı tarttı falan ateşi ölçtü yanımdan gitti Özde durmuyordu dışarı çıkardım anneme dedim hemşire gitti neden birşey söylemedi dedim Özde durmuyor ben azıcık dışarı çıkarayım dedim çağırırsın diye hemen çağırdı tam cvp vermemkle birlikte 39 gibi birşey dedi... Doktor baktı kulağına boğazına göğsünü dinledi falan birşey yok gibi görünüyor dedi Dolven içir geçirmezse spasmo - panalgine fitil ver dedi ekstra birde suprax antibiyotik verdi.. Dolveni verdim 37. 5 a kadar düştü... Ilık duş aldırdım eklem yerlerine alnına falan kompres yaptım ılık suyla şuan tek beziyle duruyor tekrar 38.1 dereceye çıktı fitil attım ama çok halsiz uyanıkken hep ağlıyor ne yapsam ya bu sağlık ocağındaki doktor beni tatmin etmedi kendi doktorunada bir göstersem mi? Başka ne yapabilirm bir fikir verin off ya bu aralar yüzüm gülmeyecek mi benim ??? :çok üzgünüm:

özlem kan idrar kak tahlili yaptır hemen bence. sağlık ocağındakilere güven olmaz

canim eger doktorun icebilirsin dediyse, ic istersen, gecmis olsun..
Antibiyotiği vermedim çünkü beni tatmin etmedi edremite götürsem bugün yine tathlil yaptırmaz sanırım yarın tekrar çağırır ama bu geceyi nasıl atlatırım bilmem

oyy ben ozdeye kiyamam, cok gecmis olsun..

AMATIST sizede cok gecmis olsun hey allahim yaa, ne insanlar var..allah beterinden saklasin..

amatis sizede çok geçmiş olsun...nelr oluyor bu insanlara ..küçücük bebeğin sorumluğu ağrı ama sen bunu iş oalrak zaten kabul etmişsin zorunada kolayında tamam demişsin demketir ..neyse ..bu dünya sınav dünyası..

özlem bence tahlil yapmadan anitibiyotik verme.sağlık ocağındaki tüm doktorlar alışmış hemen antibiyotik veriyorlar.bence diştendir özdenin bu ateşi.ben biraz huysuzlandığında hemen 1 kaşık calpol veriyorum.o rahatlatıyo bebişimi.geçen gün çınarında hiç keyfi yoktu hatta yutkunmakta zorluk çekiyordu.burunları tıkanmıştı bütün gece yirmi dakikada bir uykusu olduğu halde kalktı.hemen calpol veridm.ertesi gün doktorunu aradım endişelenmene gerek yok durumu aynı ise katarin ver yarım ölçek 5 gün süre ile dedi.maşşallah bir günde geçti.ıhlamur kaynat pekmezle birlikte ver.tabi benim fikrim

bizim doktorumuz antibiyotiğe kesinlikle çok karşı.hafif şuruplar veriyoki yarın öbür gün allah korusun daha ağır hastalıklarda antibiyotiğe cevap versin.vücudunun biraz direnç göstermesi gerek böyle durumlarda

mrb herkeese şöyle bi göz attım ve ESRAKO canımbenim çok üzüldüm yaa kıyamam ben ecoşuma bitanem benim senide üzmek istemem geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı..

özdeyede geçmiş olsun

doğumgünleride yaklaşıyooo çekiliş yapmışsınız ne güzel...

bizde doğumgünü şekeri yaptırdık...çok güzel oldu

az önce çıkıp migrostan kay marka keçi sütünü aldık yiğit kuşum için. ama henüz vermeyi denemedik. annem kafamı karıştırdı. ishal olduğu için verme, süt artırır dedi. bu konuda fikriniz var mı kızlar? kefir de aldık. gelince açtı. iki minik suluk yani 30+30 ml içti. günde ne kadar içiriyorsunuz kefiri? bakalım bir de googly pirinç unu aldık. yatmadan önce yedirmeyi deneyeceğiz. inş yer.. ilk kez kavanoz çorbası aldım. bir de onu deneyeyim dedim. belki yer diye. hipp marka. tavuklu pirinçli sebze çorbası. gelince bir de çarşıya götürdük gezdirmeye. iyice acıktı. gelince yedi şükür.
bir de diğer önemli konu ishalinin beşinci günü olmasına rağmen hala su gibi. bugün sabahtan beri 3 oldu yine yaptığı. ilaçlarını da kullanıyoruz düzenli olarak ama geçmedi tekrar mı götürsek doktora? ya da doktor 7 gün kullanın ilaçları demişti. 7 günün dolmasını mı beklesek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…