filiz babankaç yasında dedenin temelli baktıgını ilkkez duydum ne hos yaa
benimde ogluma yazları annemle aynı evdeler tabi babam ama en çok bakıyor o pesinde bahcede orda burda ama oglum 10 yasında kuçuk bebega nasıl bakıyor baban ? zorlanıyormu
evet dedenin bakması az rastlanılır bir durum
17si gecesi izmirden otobuse binicez sabah ordayiz, nikah dugun 18i gecesi tekrar dugun bitince otobuse binicez normalde bende izmire donucektim, teoman,a 2 gece kayinvalidem bakicak izmirde.., ama belki ankaradan istanbula gecerim daha mantikli gibi..okurken yoruldum..ankarada 1 günmü duracaksın nasıl olcak..görüşme ayarlayabilirsek görüşelim..
ay senin merakini yerim ben:))) yok kuzenimin dugunu var ankarada, ama gorusmeyle catisti iste..nurdan ankaraya niye gidiyorsun orda çalısmayı dusunuyormusun yoksa burdaki bir sirketin merkez ofisi falanmı ankarada diye gidyorsun
hakkinda hayirlisi olsun cnm.derya ile konustum telde az evel bu vesile ile sesini duymak varmıs nasipte..
çok seyler soyledi inanamıyorum bu ozelligine harika birsey sagolusn içim rahatladı isle ilgili endiselyim karar verememisler hakkımda gitmemi istemiyorlar haliyle memnunduk karsılıklı bekliyorum yanıtı
hey Allah'ım ya.. kadına bak birde utanmadan dikiz yapıyormu.. Allh akıl fikir versin..esracım sen sıkma cnaını.. herşeyin haıylrıısı.. sen bayada para veriyordun birde kadına.. boşver. çalışmasanda sıkışmassın bencedeç.ç en azıdna kreş yaşına kadar kendin bakabilrisn naçizane düşüncem.. haıylrı olsun canım.. gözün arkada kalmaktansa..yazmısmıydım hatırlamıyorum kime ne yazdım dedim bilmiyorum tum esim dostum arkadaslarım arayıp duruyor kime ne anlattıgımı hatırlamıyorum
kadın kızın cagırmıs birde aksam ki komsusunu bizim eve camdan balkondan bakıp duruyorlarmıs sırayla. hey allahım yaaa deli olucam annemler tulleri kapatmıs balkona çıkmadan içerde oturuyorlarmıs offf
ben seker hamuru icin o marsmllowlardan aldim, bu pazar ufakcapta kurabiye ve pasta denemesi yapicam, basarili olursa ben yapicam:))
günaydın arkadaşlar,
kabuslarla dolu bir gece geçirdim. akşam otobüsle gittim eve. yaşlı bir teyze ön kapıdan inmek istedi durakta. şoför indirmedi kadıncağızı bastı gaza. nasıl sinirliydim şu aptal bakıcı yüzünden otobüsü birbirine kattım. adam şok oldu geri döndürüp indirttim kadını sonrada belediyeyi arayıp ihbar ettim adamı. öyle bir bağırmışım ki otobüsteki adamlar linç edecekti şoförü. eceyi gördüm rüyamda yemek yemek istemiyor uyumak istemiyor. hep kendine kendine uyuyumaya calışıyo diye sevinmiştik. hiçbirimizin aklına gelmedi zorla yaptırabileceğini düşünmek. nereden bileceğiz aslında. esra naptı acaba
Şenizalkisalkisalkis
sizlede ilgileneceğim kuzum...
görüyorum...neden zor olsunki şu anda sana yazarken bile istediğime bakabilrim..zorluk derken sonradan gelen birşey değil onun için yemek içmek kadar doğal benim için ..zor olan tek yanı bazen biliyorusn ama müdahale izni yok yaşaması gerekiyor ve sen bunu bile bile karşındakini çekmesini izliyorsun en zor tek zor yanı bu..
bakıcaz bakıcaz..
sizlerde benim için çok özelsiniz ..böyle düşündüğün ve hissettiğin için teşekkür ederim..
ESRAKO lütfen işe yarayacak ya da yaramayacak diye düşünmeden suç duyurusunda bulunun ki, bu mahluk kadın aynı işten bir daha ekmek yiyemesin. En azından kayıtlı bir suç duyurusu olsun. Bir de aynı sitede oturuyorsunuz, herkese söye anlat, kapıcı karılarına bile... Herkes bilsin.
dunden beri benimde aklim esrada, dun annemle sinir harbi yasadik ya, yani bu kadar insanin, annenin ahini aldi, belini dogrultamaz artik..
PERVİN hediyelerimiz geldi ..çok teşekkür ederim canım neden bu kadar teferruata girdin yavrum ya..çok ama çok teşekkür..kesene bereket..resim ekleyeceğim birazdan ama burayamı hediye topiğinemi ..karar veremedim ..
su an annem ve kayınvalde tamamen acemi birsekilde ecenin hiçbirseyini bilmeyerek bakyıorlar
aklım evde surekli
ya simdi mail attilar 19 uygun degil 20si mi olsun diye, kesin karari yarin bildiriceklermis patronlarinin planina gore, off ayin 18 i ankaradayim kac gece otobuslerde olucam ya, 17si gecesi izmirden bi cikicam ankara, 18i gecesi yine ankaradan istanbula gelicektim eger 20si olursa tekrar izmire don ordan izmir istanbul-izmir, sinir oldum(neyse vardir bir hayir..
en kotu ben ankaradan yine istanbula gecerim, 1gece kalir, 20si gorusur donerim artik.daha mantikli..
hislerimi anlatabildimmi, cok mu karmasik olmus:))
Konuyla ilgili değil ama giyindim, hazırlandım, Doruk uyansın diye bekliyorum. KEndimi yerken (tazefasulye) üstüme döktüm yaa... gıcık oldum. yarım saat ne giyeceğime karar veremedim zaten. Dedelere gidiyoruz, üsturuplu giyinmem lazım. Çoluklu çocuklu gadınım artık. Şortu giy çık olmaz, etek giyilmez hava rüzgarlı. peh! kapri ya da pant mecburen. ince kot pantolonum artık kirli(
özlem kan idrar kak tahlili yaptır hemen bence. sağlık ocağındakilere güven olmaz
canim eger doktorun icebilirsin dediyse, ic istersen, gecmis olsun..hastayım ateşim var
öğlen doktora gittim antibiyotik verdi
İNFEX
gerçi süte geçiyormuş ama doktor bebeğin küçük değilmiş içebilirsin dedi
ecenin de biraz burnu akıyormuş sanırım benim rahatsızlığım ona geçmiş
Nurdan sana danışayım dedim içsem bu ilacı birşey olmaz dimi
Antibiyotiği vermedim çünkü beni tatmin etmedi edremite götürsem bugün yine tathlil yaptırmaz sanırım yarın tekrar çağırır ama bu geceyi nasıl atlatırım bilmem
oyy ben ozdeye kiyamam, cok gecmis olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?