herkese merhaba.şuan Afyon öğretmenevinin internet kafesinden yazıyorum.ev toparlanması iki kişiyle çok zor oluyormuş geçti şükür,ev de bulduk kendimize uygun.temizleyeceğiz salih ve ben.Nevayla nasıl olacaksa.annemler birsürü bahane uydurarak gelmediler eskişehir' den. insanın canı yanıyor.böyle olacağını biliyordum oysa.gelin bizi arabayla alın gelelim dediler.
hiçbir zaman kötü bir evlat olmadım,akrabalarım,komşularım,arkadaşlarım sevdi beni hep.bir anama babama yaranamadım.bulabilirsem bir kadın tutarım artık.herşey hallolur,yoluna girer ama bu yaralar kapanmaz.küçük çocuğuyla bu kadın ne yapar diyen yok.daha bana akıl vermeye kalktılar şöyle ev tut,böyle yap diye.sallamadım,iyi siz daha iyi bilirsiniz dediler.bazıları 1-0 yenik başlıyor hayata,amozon oluyor.
umarım hepiniz iyisinizdir.kafanızı şişirmeyeyim.sıpalar yürüyordur eminim. neva da faaaliyet yok.Annemler de çok huzursuzdu.2 gece kaldık.sonra Afyon'a gelince eski neşesine kavuştu.bana pek sorun çıkarmıyor kuzum sağolsun.Afyon da yaşanabilecek bir şehir.Özdilek falan var,outlet center,koçtaş vs.hayırlısını dileyin bizim için.öperim hepinizi
bir terslik olduğunu anlayıp senin mesajlarına baktım.çoook üzgünüm çoook.Allah belasını versin kaltağın.kusura bakmayın.içim çok dolu.pislik kadın yaaaa.delirdim resmenkızlar nasıl anlatacagımı nerden baslayacagımı bilemiyorum.
dun bakıcının 6 saat kadar sesini kayıt cihazi ile kayıt ettims abahtan basladım burda dinlemeye ilk saatler çok guzeldi a dedim içim rahat etti nek adar sevecen falan ama sonrasını anlatmıyım içiniz parcalanır hepiniz annesiniz.
sunu soyleyeyim sadece çocugum dayak yiyormus bu ara geceleri çıglık atarak uyanmalarının nedeni buymus belkide sabahın korunde aglayarak uyandı demistim onun nedeni.
durup dururken resmen girme oraya demis tuvalet sanırım agucuk lar yaparak girmis seslerini duyuyorum ve gebertirim seni diyerek iki saplak yemis kızım çıglık çıglıga aglamıs katılırcasına ve kadın en ufak bir kendine gelip teselli etmemis dakikalarca aglıyor sonra hadi hop yapalım falan diye buz gib ibir ses tonu ile o da korkuyor konu komsu aglama sesi duyacak diye ondan susturuyor
ondan evel yemek yerkende bir sak sesi ve aglama var onu kondurmamıstım yarım saat iç inde iki kez vurmus. az even gn md yrd ile gorustum isten ayrılıyorum
sağol canım.ne desem boş.güveniyorum.seviyorum o da neva'yı seviyor. neva şakayla bile vurulsa çok ağlıyor,yüksek sesle konuşsa biri asla ona gitmiyor çok aşırı tepki gösteriyor.Eskişehir de iki gece kaldık babamın ve kardeşlerimin yüksek sesinden müthiş huzursuz oldu kalamdık.başka yerde kaldık şimdi de Afyon'dayız. yani öyle yapsa asla gitmez,onu öpmez diye düşünüyorum.Allah esirgesin tabidamla ya sizin de bakıcınız var değil mi?? Ne düşünüyorsun bu durumda?? Benim aklıma sen ve Elif geldi hemen
:gitme:benim bakıcım önceden tanıştığım biri, zaten o dönemde deniz yabancıladığı için onun olmasını çok istedim. 22 yaşında , hatta bakıcı demiyoruz yani öyle düşünmüyoruz şimdi yazarken bile garip geldi. eşi okulumda memur. ama aklımdan neler geçti bi bilseniz. şu geçen aylar hergün aklımdan aktı gitti. benimde elif aklıma geldi. annenin dediği gibi herkes aynı değil ama bu kadar yakınında olması çok kötü. kim ne derse desin eceyi esrayı hiç görmemiş olmam neyi değiştirirki ben onun annesinin karnındaki halini biliyorum, biliyoruz....
çok büyük hainlik haksızlık bu .
yasal olarak yapılmasa bile bu adı herkesin duyması lazım. görüntüsünü herkes bilmeli.
ben senin alıntından gördüm Derya'nın yazdıklarını.sağolsun.beni ve neva'yı düşünmüş.Allah razı olsun.dediği gibi gündelik yaşantı içinde bakıp gidiyor.Büşra eve gelince oyun oynuyorlar.canım sağolasın. keşke daha önce aklımıza gelseydi.
denizin ablasının en belirgin özelliği o . sürekli oyunlar oynuyorlar. birde deniz uyuduğu zaman ben onun sadece dinlenmesini istiyorum. ablası deniz uyurken oturuyor, kitap okuyor. çünkü oyun oynarken çok enerji harcıyor, yoruluyor. deniz uyandığında dinlenmiş bir abla bulmasını istiyorum. bilmiyorum hep iyi düşünüyoruz düşünmek istiyoruz.
deryam arada bir bakarmısın?
hiç uyumadım desem yeridir.
inşallah esra daha iyidir....
evet öyleymiş çıkılmamalıymış kaleye.ya işte böyle acayip insanların evladıyım.neva hiç sevmedi onları.ama hiçç.oysa bakıcısına bayılır.Anneme bırakmayı asla düşünmem.Allah korusun bana baktığı gibi bakarsa esra'nın bakıcısı haltetmiş yanında.kendisine de söyledim aynılarını.cevap veremedi bile.Herşey sizin için daha güzel olsun canım... Ailenin tutumu hakkında yorumda ulnmak istemiyorum ama yani... Neyse... Kuzenim hala orada bak 2 yıllık okumaya gitti okulu bitti 3. yıl yine orada kaleye çıkmışdikkatli ol kale merakını baskıla bir 7 yılının orada geçmesini istemiyorsan delikafadulden
elif özeline bakarmısın bi hemen
güle güle oturun yeni evinizde. yeni şehrinizde. ev taşıma işleri çok zor gerçekten. siz baya ilerlemişsiniz en azından. biz yiğiti anneme bırakıp yarın gidiyoruz sakaryaya ev bakmaya. inş bulabiliriz biz de.. annenler keşke yardımcı olsalardı. evlatlar ihtiyacı olduğunda aileler de koşmazsa kim koşacak değil mi ama?herkese merhaba.şuan Afyon öğretmenevinin internet kafesinden yazıyorum.ev toparlanması iki kişiyle çok zor oluyormuş geçti şükür,ev de bulduk kendimize uygun.temizleyeceğiz salih ve ben.Nevayla nasıl olacaksa.annemler birsürü bahane uydurarak gelmediler eskişehir' den. insanın canı yanıyor.böyle olacağını biliyordum oysa.gelin bizi arabayla alın gelelim dediler.
hiçbir zaman kötü bir evlat olmadım,akrabalarım,komşularım,arkadaşlarım sevdi beni hep.bir anama babama yaranamadım.bulabilirsem bir kadın tutarım artık.herşey hallolur,yoluna girer ama bu yaralar kapanmaz.küçük çocuğuyla bu kadın ne yapar diyen yok.daha bana akıl vermeye kalktılar şöyle ev tut,böyle yap diye.sallamadım,iyi siz daha iyi bilirsiniz dediler.bazıları 1-0 yenik başlıyor hayata,amozon oluyor.
umarım hepiniz iyisinizdir.kafanızı şişirmeyeyim.sıpalar yürüyordur eminim. neva da faaaliyet yok.Annemler de çok huzursuzdu.2 gece kaldık.sonra Afyon'a gelince eski neşesine kavuştu.bana pek sorun çıkarmıyor kuzum sağolsun.Afyon da yaşanabilecek bir şehir.Özdilek falan var,outlet center,koçtaş vs.hayırlısını dileyin bizim için.öperim hepinizi
sağolun aslında madem bana bir yoğunluk oldu şu belirtmeden geçmeyeyim ..sizler sorun yada sıkıntılarınızı dile getirdiğinizde yazdıklarıma dikkat edin derim...yerimseniben
ha bu arada kizlar hayat alttan 2 dis daha cikarmis..ama disler baya belirgin olmuslar..dün gördüm..agzini hic acmadigi icin hic farkedememisim..cikali 2 hafta olmustur herhalde..kaydirigubbakcemile3belki üsttede vardir..agzini hic acmiyorki cadi..kaydirigubbakcemile3
Ne kadar güzel diğer topiklerden arkadaşlarda gelip bize destek olmuşlar...
Bunun gibi bir olay daha yaşayan arkadaşımız varmış iyi ki ucuz kurtulmuşsunuz kıyamam yavrulara ya :teselli:
Özde dün geceden beri ateşli annemlere ateş ölçerini getirmemiştim bana ateşi var gibi geldi babama ve kardeşimede annem ise ateşi yok dedi hatta gece çok uyandı dedik saat 5 ti acile götürelim mi diye ama annem yok ateşi falan deyince götürmedik ama tabii isterseniz hemen götüreyimde dedi... Bende o zaman yarın sabah götürürüz hemde kontrollerini yaptırırz dedim.. Özde sabah çok mutsuz a desek ağlar haldeydi...
Gittik hemşire baktı tarttı falan ateşi ölçtü yanımdan gitti Özde durmuyordu dışarı çıkardım anneme dedim hemşire gitti neden birşey söylemedi dedim Özde durmuyor ben azıcık dışarı çıkarayım dedim çağırırsın diye hemen çağırdı tam cvp vermemkle birlikte 39 gibi birşey dedi... Doktor baktı kulağına boğazına göğsünü dinledi falan birşey yok gibi görünüyor dedi Dolven içir geçirmezse spasmo - panalgine fitil ver dedi ekstra birde suprax antibiyotik verdi.. Dolveni verdim 37. 5 a kadar düştü... Ilık duş aldırdım eklem yerlerine alnına falan kompres yaptım ılık suyla şuan tek beziyle duruyor tekrar 38.1 dereceye çıktı fitil attım ama çok halsiz uyanıkken hep ağlıyor ne yapsam ya bu sağlık ocağındaki doktor beni tatmin etmedi kendi doktorunada bir göstersem mi? Başka ne yapabilirm bir fikir verin off ya bu aralar yüzüm gülmeyecek mi benim ??? :çok üzgünüm:
mrb herkeese şöyle bi göz attım ve ESRAKO canımbenim çok üzüldüm yaa kıyamam ben ecoşuma bitanem benim senide üzmek istemem geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı..
özdeyede geçmiş olsun
doğumgünleride yaklaşıyooo çekiliş yapmışsınız ne güzel...
bizde doğumgünü şekeri yaptırdık...çok güzel oldu
Esrako, o kadını nası şöyle evire çevire dövmeden bıraktın!!!
Keske o sınırle gıdıp halletseydın.. ıcınde kalmamalıydı, bunu yapsaydın balkondan cıkıp senın evıne bakmaya cesaret edemezlerdı.
Sen nazik nazik dınledıkce kadın kendını haklı cıkardı. nezaket bu kadın ıcın gecerlı bır kavram degıl.
ozlemcim ozdeye cokk gecmiş olsun..yani denizle o derece ciddisiniz sanırım ayrılma konusunda.terapi filan alsanız kurtarmak icin pes etmeseniz ne bilim ya sasırdım
sağolun aslında madem bana bir yoğunluk oldu şu belirtmeden geçmeyeyim ..sizler sorun yada sıkıntılarınızı dile getirdiğinizde yazdıklarıma dikkat edin derim...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?