2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de geçmişe baktım ve çok üzüldüm gerçekten Esrako nun yazdıklarını okuyunca. Allah yardımcısı olsun. Bununla geçmiş olsun.

Ben de sonunda tatile çıkıyorum sonunda. Çok stres dolu bir yıl geçirdim. Bebeğimin olduktan sonra çok mutluydum ama geçirdiğim rahatsızlık beni öyle yordu ki, hala eski ben olamadım. Hala depresyon etkileri var ben de. Arada okuyorum bazı arkadaşlar da kendilerini kötü hissediyorlar. Eğer bir haftadan uzun süre böyle hissedersiniz lütfen yardım alın.

slm arkadaşlar bende 2009 agustos annesiyim.12 ağustosta doğdu bebeğim.ne kadarda çabuk geçiyor zaman doğum günü yaklasıyor.hepinizin bebişine sağlıklı günler dilegiyle...

Son düzenleme:
ÖZLEM üzüldüm yaaa... Ama belki bunların da yaşanması gerekiyordur, bizi nelerin beklediğini bilemiyoruz ki

Elif hayırlı olsun yeni eviniz. Aileler bazen insanı hayal kırıklığına uğratıyorlar maalesef. Ben de yaşıyorum zaman zaman.

özlem bence esin hatasini coktan anladida erkeklige fok caldirmiyor..eminimki o da seni kaybetmeyi göze alamaz..anladigim kadariyla aranizda sevgisizlik gibi bir problemde yok..bence acele karar verme..birkac arkadas araya girip akil fikir versin esine..hatasini anlamasini saglasinlar..gözünü korkutsunlar..kaybedeceklerini anlatsinlar..sonra siz bulusup konusursunuz..bence bu kadar cabuk pes etme..sonra en cok yine sen üzülürsün..sonucta arada özde de perisan oluyor..:teselli:

ozlem ne denir bilmiyorum, insallah bi ortayol bulursunuz duzelir araniz..

neyse kizlar ben yatayim artik..basim coook agriyor..zaten izin öncesi az önce kiz kardesimle cokkk kötü tartistik..daha dogrusu ben baya yüklendim..ama dayanamiyorum artik..su son siralardaki hareketleri öyle degistiki sanki baska biri oldu..aileme karsida bize karsida..cok üzgünüm cooooookkkkk!!!!senağlama

Hamile olduğunuz zamanlardaki topikten beri, genelde sessiz sessiz okuyorum az yazıyorum ama sizlerden çok şeyler öğrendim ve yaşadığım sorunlarda yalnız olmadığımı hissettim.. Herkese çok teşekkür ediyorum. Annelik serüveninin ilk aylarında çok yardımcı oldu ve olmaya da devam ediyor. Tatilde Ayvalık'ta olacağım internet olmadığı için giremeyeceğim ama gelince daha çok yazmak ve burdaki aktivitelere katılmak istiyorum. Sizlere ve bebeklerinize sevgiler.

ÖZLEM üzüldüm yaaa... Ama belki bunların da yaşanması gerekiyordur, bizi nelerin beklediğini bilemiyoruz ki

ozlem ne denir bilmiyorum, insallah bi ortayol bulursunuz duzelir araniz..

sağolun hepiniz bakalım bekliyorum pazaretsiye kadar kaç gün var daha aklı başına gelmezse olacak belli...

o senin canın kanın barışırsınız mutlaka canım uamrım en kısa zamanda barışırsınız üzme kendini :teselli:
buket gelirsen beklerim

günaydın..... hastalar kervanına bizde katıldık.... ben daha totoyu doğrultamadım hala boğazlarım acıyor artık bugün dr. a gideceğim....

SELıNinde dünden beri burnu tıkalı sabahta kalktığında 3 defa öksürdü.... peditus vardı evde ama tarihi geçmiş onun yerine sudafed verdim oda üst solunum yolları grip nezle için..... inşallah ateş flan olmaz düğün üstü hasta olmaz rabbime emanetiz artık.....

çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm sevimli Özdeye
sen sıkıntılısın ya o da yansıyordur belki

canim eger doktorun icebilirsin dediyse, ic istersen, gecmis olsun..

oyy ben ozdeye kiyamam, cok gecmis olsun..
thanks canım

sen götür canım doktora
ben hiç kefir vermedim ama az az başlatmak en iyisidir vücutları ancak alışır
googly pirinç unu gayet iyi bende kullandım
sakaryada umarım gönlüne göre ev bulursun
kolay gelsin
hayırlısı olsun

canım yeni şehriniz hayırlı olsun
anne ve baban hakkında ne söyleyeceğimi bilemedim
ama etrafta o kadar kötü anne modelleri görüyoruz ki
mesela abimin eşinin anne baba ve kardeşleri düğünlerine bile gelmedi abimle evlenmesine karşı çıkmışlardı
oysaki 10 yıl ailesinin de haberi olarak çıkmışlardı
kızına çöp vermedi çeyiz olarak

+1111

özledik seni nesrin hani bir pazartesi buluşacaktık
ağustosa az kaldı süt izinlerim bitiyor

evet güzel bir gün olmuş
biz de eşimle yıldız teknik ve mimarsinan için aynı şeyleri düşünürüz

yavrusu hasta ve kızının annesini ve kızını kayınvalideye bırakıyor valla sinirlendim bu anlayışsızlığa
ama sen yine de sakin dur bakalım
10-15 gün daha sabret bakalım zaman neler gösterecek

günaydın ve geçmiş olsun
klimalar ve dengesiz hava hasta ediyor hepimizi

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek gecemiz sevapla dolsun. MİRAC KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN.

ilk karşılaştığımız bukete henüz dönmediğinin bizde farkındayız. umarım tatil sana çok iyi gelir.....

tatlım neden hazır kavanoz çorbalarından aldın. iyice acıktığına göre sen yaptığındada yerdi bence.

ayrıca pirinç ve pirinç ununun besleyici değeri yokmuş. yani gelişimine katkısı yok.

kefiri bilmiyorum. hiç vermedim.

patates, muz denedinmi bir yandan ishal için???

senden haber almak ne güzel. sıpalar yürüyor hepsi sen gelmeyeli. deniz dün koştu hatta. dur etme kızım dedim dinlemedi :)))

bi kıvancımız bide ecoşumuz var hızlı gonzaleslerimiz. diğerleri aynı devam.....

evinizde güle güle oturun. tut bi kadın temizlesin hiç dert etme yerleştikten sonra kendin halledersin. ben 35 yaşında aile gerçeğiyle yüz yüze geldiğim için amazon olmak için geç kaldım. kendi işimi kendim yaparım. yeni öğrendim.

nevayı öperim.

sağolsun:)))kaydirigubbakcemile3

ÖZLEM ACELE ETME SENLEN BİR GÖRÜŞELİM..
AMA ÇOK YOĞUNUM ..BİRAZ ESNEK OL ZAMANA BIRAK CANIM..ÖZDEYEgeçmiş olsun..
Eşin sendne vazgeçmez..kendini boşuna hırpalıyorsun..o davranışı sen evime götür demeni beklediği içindi ama sende ondan bekledin ki o diyemez sen gittin çünkü geri gelmek istemenide duymak istedi..erkekler garip biraz ..çocuk gibi daha doğrusu ..detyalrı özleden yazarım sana :))

özlem çok geçmiş olsun canım.

fitil konusunda doktorun bişey söyledimi. yani deniz ateşlendiğinde şurup içmeyip kustuğu için fitil verdim 39 küsurdu fitil verdiğimde. fitil öyle pat diye konmaz 40 ı geçecek gibi bişey söylemişti.

hayatında çokda berbat değil .

deniz bişey olursa ararsın demiş. bıraktığı yerde zaten annenle babanın evi. bişey olduğunda hemen yardım edecek ailen var yanında.

özde iyileşsin yeter:))) gerisi yoluna girer bi şekilde....

arkadaşlar hepinizin kandili mübare olsun.dualarınızın hayırla kabul olmasın dilerim.bu arada mumy benim minyatürümde de ishal tam on gün devam etti.daha yeni bitti.bütün tahlilleri yapıldı.herşey temiz çıktı.dişten dedidoktor.klasik yöntemleri denedik.patates muz yedirdim ekmek içi verdim eline.doktor yağsız şeyler ver dedi.maflor içirdim.zaten hiç iştahı yoktu sadece beni emdi.doktor zorlama dedi.aynı zamanda çok kötü bir şekilde kusuyordu da.şimdiden geçmiş olsun.

evrim iste duygu olunca isin içinde boyle olamıyorsun. yani bir insanı sevip bunları yasamak oyel baska imis ki. evde kadının havlusunu gorunce bile aglamaya baslıyorum kadını çoksevmistim boyle degildi neden boyle oldu niye bu korkunç hale bes dakikada olsa burundu anlayamıyourmmm.
tekrar tekrar herseyi dinlioyrum 6 saat cekimin 2 saate ece uyuyor kalan bir ogun yemek yedirme çok guzel aferin alkıs vs lerle sonraki yemek yedirme yut yut diye bagrınarak onun bagırmasından ece korkuyor aglıyor ufaktan falan sabah guzelken iki saat sonra meyva yerken ne degisiyorr. bunları kafamda oturtamıyorum oturtsam canavar hain kadın der isi kapatırım belki beddualarımı ederim . anlıyormusun beni bilmiyorum iboda benden beter yumusak dusunuyor. oysa ben dahil birç ogumuz kadını paralamak isteyecağini dusunmustuk duygusal lasıyoruz anlatabildimmi.

videoyu tekrar dinliyorum perisan oluyorum bin beddua kufur ne gelirse soyluyorum ama birsaat sonra unutmasamda kulleniyor o içimin acısı niye diyorum hic iyiligi yok diyemem diyorum vs vs çok karmasık duygular bunlar
vidoeoyu dinlerken yanımda olsa suratına tukururum heralde

ozlem çok geçmis olsun ya dusmesi arada iyi atesina llah korusun uzun sure dusmemesi baska seyler akla getirir dusuyorsa vucut direniyor ugrasıyor mikropla demektir

ya deniz bu olay ustune ozde hasta atesli vs eve gidelim hadi fala demedimi sana burnundan kıl aldırmıyor sanırım ? tam olarak aranızda geçen neydi hatırlayamadım mazur gor okudugumu anlamakta zorlanıyorum bu gunlerde ama yada yazmadın detay bilmiyorum ama bu kadar tavır yapacak birsey varmıydı kızıp evden giden sensin gittin diyemi bozuk acaba ? bosammak çok zor birsey canım ben daha once yasadım oglum 5 yasındaydı babasınla vedalasıp ayrıldıgı andaki yuzunun ifadesini hala unutamam hala aklıma gelince gozlerim dolar her gun babamı goremeyeceğim diye sulu gozlerle bana bakısını vs lutfen iyi dusun. birders vereyim diyosan dava acıp bırakacaksan kesinlikle yap bir noluyoruz olsun ama ciddi ciddi kendini buna hazırlama

canım konu nedir tam olarak bilmiyorum ama umarımy akında duzelir belki bir sıkıntısı vardır kardesinin sizlere ifade edemedigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…