ÖZLEM üzüldüm yaaa... Ama belki bunların da yaşanması gerekiyordur, bizi nelerin beklediğini bilemiyoruz ki
özlem bence esin hatasini coktan anladida erkeklige fok caldirmiyor..eminimki o da seni kaybetmeyi göze alamaz..anladigim kadariyla aranizda sevgisizlik gibi bir problemde yok..bence acele karar verme..birkac arkadas araya girip akil fikir versin esine..hatasini anlamasini saglasinlar..gözünü korkutsunlar..kaybedeceklerini anlatsinlar..sonra siz bulusup konusursunuz..bence bu kadar cabuk pes etme..sonra en cok yine sen üzülürsün..sonucta arada özde de perisan oluyor..:teselli:
ozlem ne denir bilmiyorum, insallah bi ortayol bulursunuz duzelir araniz..
neyse kizlar ben yatayim artik..basim coook agriyor..zaten izin öncesi az önce kiz kardesimle cokkk kötü tartistik..daha dogrusu ben baya yüklendim..ama dayanamiyorum artik..su son siralardaki hareketleri öyle degistiki sanki baska biri oldu..aileme karsida bize karsida..cok üzgünüm cooooookkkkk!!!!senağlama
cnm bende onlardan aldım çünkü denize demiştim internetten tarifi var ben evde kendim yapıcam dedi biz bile hazır alıyoruz sen nasıl yapacaksın denedim doğum günümde yapacaktım onun pastasıyla yrışacaktım güya ama o gün kuaförden akşamın 9unda çıkınca hiç bir halt yapamadım hamuru yaptım sadece bir gün önceden hamurlar evde duruyor hala sağlam görünüyorlar :umursamaz:
İyi yapmışsın cnm insanlar sesini çıkarmadıkca ezmeye çalışıyorlarlmaz:
:1hug: sağol canım
+1
bencede doğrulmasın beli :mymeka:
Derya hiçbir fotoğrafını göremiyorum albümüne eklesen belki oradan görebiliriz birkaç arkadaşta benim gibi fotolarını göremiyordu neden acaba :uhm: güle güle kullanın zemuszemus
Canım herşey düzelecek alışırlar onlar icitmez güzel ecoşu en önemlisi ruh hali emin ellerde şuan için rahat olsun :teselli:
:bbo: Nurdan 10 kilo daha verirsin bu tempoya sositososito
Canım o fiziğe ne giysen yakışır şimdi senin dolabında yok yoktur eski kilona kavuştuğua göre opuyorumnanaktan
Ne kadar güzel diğer topiklerden arkadaşlarda gelip bize destek olmuşlar...
Bunun gibi bir olay daha yaşayan arkadaşımız varmış iyi ki ucuz kurtulmuşsunuz kıyamam yavrulara ya :teselli:
Özde dün geceden beri ateşli annemlere ateş ölçerini getirmemiştim bana ateşi var gibi geldi babama ve kardeşimede annem ise ateşi yok dedi hatta gece çok uyandı dedik saat 5 ti acile götürelim mi diye ama annem yok ateşi falan deyince götürmedik ama tabii isterseniz hemen götüreyimde dedi... Bende o zaman yarın sabah götürürüz hemde kontrollerini yaptırırz dedim.. Özde sabah çok mutsuz a desek ağlar haldeydi...
Gittik hemşire baktı tarttı falan ateşi ölçtü yanımdan gitti Özde durmuyordu dışarı çıkardım anneme dedim hemşire gitti neden birşey söylemedi dedim Özde durmuyor ben azıcık dışarı çıkarayım dedim çağırırsın diye hemen çağırdı tam cvp vermemkle birlikte 39 gibi birşey dedi... Doktor baktı kulağına boğazına göğsünü dinledi falan birşey yok gibi görünüyor dedi Dolven içir geçirmezse spasmo - panalgine fitil ver dedi ekstra birde suprax antibiyotik verdi.. Dolveni verdim 37. 5 a kadar düştü... Ilık duş aldırdım eklem yerlerine alnına falan kompres yaptım ılık suyla şuan tek beziyle duruyor tekrar 38.1 dereceye çıktı fitil attım ama çok halsiz uyanıkken hep ağlıyor ne yapsam ya bu sağlık ocağındaki doktor beni tatmin etmedi kendi doktorunada bir göstersem mi? Başka ne yapabilirm bir fikir verin off ya bu aralar yüzüm gülmeyecek mi benim ??? :çok üzgünüm:
thanks canımcanim eger doktorun icebilirsin dediyse, ic istersen, gecmis olsun..
oyy ben ozdeye kiyamam, cok gecmis olsun..
sen götür canım doktoraaz önce çıkıp migrostan kay marka keçi sütünü aldık yiğit kuşum için. ama henüz vermeyi denemedik. annem kafamı karıştırdı. ishal olduğu için verme, süt artırır dedi. bu konuda fikriniz var mı kızlar? kefir de aldık. gelince açtı. iki minik suluk yani 30+30 ml içti. günde ne kadar içiriyorsunuz kefiri? bakalım bir de googly pirinç unu aldık. yatmadan önce yedirmeyi deneyeceğiz. inş yer.. ilk kez kavanoz çorbası aldım. bir de onu deneyeyim dedim. belki yer diye. hipp marka. tavuklu pirinçli sebze çorbası. gelince bir de çarşıya götürdük gezdirmeye. iyice acıktı. gelince yedi şükür.
bir de diğer önemli konu ishalinin beşinci günü olmasına rağmen hala su gibi. bugün sabahtan beri 3 oldu yine yaptığı. ilaçlarını da kullanıyoruz düzenli olarak ama geçmeditekrar mı götürsek doktora? ya da doktor 7 gün kullanın ilaçları demişti. 7 günün dolmasını mı beklesek?
herkese merhaba.şuan Afyon öğretmenevinin internet kafesinden yazıyorum.ev toparlanması iki kişiyle çok zor oluyormuş geçti şükür,ev de bulduk kendimize uygun.temizleyeceğiz salih ve ben.Nevayla nasıl olacaksa.annemler birsürü bahane uydurarak gelmediler eskişehir' den. insanın canı yanıyor.böyle olacağını biliyordum oysa.gelin bizi arabayla alın gelelim dediler.
hiçbir zaman kötü bir evlat olmadım,akrabalarım,komşularım,arkadaşlarım sevdi beni hep.bir anama babama yaranamadım.bulabilirsem bir kadın tutarım artık.herşey hallolur,yoluna girer ama bu yaralar kapanmaz.küçük çocuğuyla bu kadın ne yapar diyen yok.daha bana akıl vermeye kalktılar şöyle ev tut,böyle yap diye.sallamadım,iyi siz daha iyi bilirsiniz dediler.bazıları 1-0 yenik başlıyor hayata,amozon oluyor.
umarım hepiniz iyisinizdir.kafanızı şişirmeyeyim.sıpalar yürüyordur eminim. neva da faaaliyet yok.Annemler de çok huzursuzdu.2 gece kaldık.sonra Afyon'a gelince eski neşesine kavuştu.bana pek sorun çıkarmıyor kuzum sağolsun.Afyon da yaşanabilecek bir şehir.Özdilek falan var,outlet center,koçtaş vs.hayırlısını dileyin bizim için.öperim hepinizi
bir terslik olduğunu anlayıp senin mesajlarına baktım.çoook üzgünüm çoook.Allah belasını versin kaltağın.kusura bakmayın.içim çok dolu.pislik kadın yaaaa.delirdim resmen
sağol canım.ne desem boş.güveniyorum.seviyorum o da neva'yı seviyor. neva şakayla bile vurulsa çok ağlıyor,yüksek sesle konuşsa biri asla ona gitmiyor çok aşırı tepki gösteriyor.Eskişehir de iki gece kaldık babamın ve kardeşlerimin yüksek sesinden müthiş huzursuz oldu kalamdık.başka yerde kaldık şimdi de Afyon'dayız. yani öyle yapsa asla gitmez,onu öpmez diye düşünüyorum.Allah esirgesin tabi
:gitme:
ben senin alıntından gördüm Derya'nın yazdıklarını.sağolsun.beni ve neva'yı düşünmüş.Allah razı olsun.dediği gibi gündelik yaşantı içinde bakıp gidiyor.Büşra eve gelince oyun oynuyorlar.
evet öyleymiş çıkılmamalıymış kaleye.ya işte böyle acayip insanların evladıyım.neva hiç sevmedi onları.ama hiçç.oysa bakıcısına bayılır.Anneme bırakmayı asla düşünmem.Allah korusun bana baktığı gibi bakarsa esra'nın bakıcısı haltetmiş yanında.kendisine de söyledim aynılarını.cevap veremedi bile.
bakıyorum hemen
+1111güle güle oturun yeni evinizde. yeni şehrinizde. ev taşıma işleri çok zor gerçekten. siz baya ilerlemişsiniz en azından. biz yiğiti anneme bırakıp yarın gidiyoruz sakaryaya ev bakmaya. inş bulabiliriz biz de.. annenler keşke yardımcı olsalardı. evlatlar ihtiyacı olduğunda aileler de koşmazsa kim koşacak değil mi ama?
özledik seni nesrin hani bir pazartesi buluşacaktıkselamlar herkese,
uzun süredir yokum özledim sizleri herkes iyimi ?? biz iyiyiz çok şükür
laptopun klavyesi bozuldu ondan giremiyorum, ayrıca Çağandan fırsat kalmıyor
totosunun üstünde emekliyor çok komik her yeri kurcalıyor sıpam anca arkasını toparlıyorum :))
Esrako bugün duydum çoook üzüldüm şok oldum umarım Ece çok etkilenmemiştir umarım hemen unutur yaşadıklarıını
ÖZDE'ye geçmiş olsun.
ELİF yeni mekanınız hayırlı olsun, çok mutlu olun inşallah...
DERYA sana falcı muamelesi yapacak kişiyi topik dışarı ederiz, kimse bunu böyle anlayacak kadar angut değildir herhalde (pardon)!
Onur'un anneanneye gittik, kuzenin de bebeği var 7 aylık. Ev cümbüştü, çok hoştu. Oradan biraz yürüyelim dedik ve Onur ve benim birlikte okuduğumuz fakülteye kadar geldik. (Buca eğitim fak) Giriş kartlı olduğundan güvenlikten rica ettik, kırmadı bizi sağ olsun. İçeride her zaman kedi - köpek enikleri olurdu, gene kedi enikleri karşıladı bizi, Doruk'la uzaktan pek bi seviştiler, çok güzeldi. opuyorumnanaktan Akşam saatleri olduğundan hayli ıssızdı. Her binanın önünde durup anılarımızı tazeledik. Bahçemiz yemyeşildi, gene aynı bulduk. Yayıldığımız çimlerin önünde saygı duruşunda bulunduk. yerimseniben Onur Doruk'u "bak oğlum annenle buralarda öpüşüp dururduk" diye aydınlattı sağolsun :) Çok güzel bir gündü......
Hepiniz sağolun acilden geliyoruz fitile rağmen düşmedi 39.1 di hastaneye gittik.. Benim tel bozuktu doktorunun numarasını almak için Denizi aradım... Verdi numarayı ama doktor açmadı haberdar et demişti doktorla konuştuktan sonra doktora ulaşamayınca yeniden aradım edremit acile gidiyoruz dedim benide alın ışıklardan dedi annemle gittik arabayla sonra Deniz kullandı annem ona devretti arabayı neyse hastaneye gittik 38 dereceye düşmüştü doktor koontrol falan etti faranjit var dedi sabah sağlık ocağından verilen ilaçları kullan dedi... İnip çıktığı sürece problem yok dedi düşmezse kötü dedi... Duş aldır ilaçları ver dedi gönderdi... Sonra dönüşte Deniz beni yine annemlere bıraktı birşey olursa ararsın dedi ve gitti! Daha fazla uzatmanın alemi yok çok kızdım pazartesi dava açmaya gitmeyi düşünüyorum annemin işleri olmasa yarın yada öbür günde gidebilirdim o kadar yani.... Hayatımda herşey berbat ya!
günaydın..... hastalar kervanına bizde katıldık.... ben daha totoyu doğrultamadım hala boğazlarım acıyor artık bugün dr. a gideceğim....
SELİNinde dünden beri burnu tıkalı sabahta kalktığında 3 defa öksürdü.... peditus vardı evde ama tarihi geçmiş onun yerine sudafed verdim oda üst solunum yolları grip nezle için..... inşallah ateş flan olmaz düğün üstü hasta olmaz rabbime emanetiz artık.....
Hamile olduğunuz zamanlardaki topikten beri, genelde sessiz sessiz okuyorum az yazıyorum ama sizlerden çok şeyler öğrendim ve yaşadığım sorunlarda yalnız olmadığımı hissettim.. Herkese çok teşekkür ediyorum. Annelik serüveninin ilk aylarında çok yardımcı oldu ve olmaya da devam ediyor. Tatilde Ayvalık'ta olacağım internet olmadığı için giremeyeceğim ama gelince daha çok yazmak ve burdaki aktivitelere katılmak istiyorum. Sizlere ve bebeklerinize sevgiler.
az önce çıkıp migrostan kay marka keçi sütünü aldık yiğit kuşum için. ama henüz vermeyi denemedik. annem kafamı karıştırdı. ishal olduğu için verme, süt artırır dedi. bu konuda fikriniz var mı kızlar? kefir de aldık. gelince açtı. iki minik suluk yani 30+30 ml içti. günde ne kadar içiriyorsunuz kefiri? bakalım bir de googly pirinç unu aldık. yatmadan önce yedirmeyi deneyeceğiz. inş yer.. ilk kez kavanoz çorbası aldım. bir de onu deneyeyim dedim. belki yer diye. hipp marka. tavuklu pirinçli sebze çorbası. gelince bir de çarşıya götürdük gezdirmeye. iyice acıktı. gelince yedi şükür.
bir de diğer önemli konu ishalinin beşinci günü olmasına rağmen hala su gibi. bugün sabahtan beri 3 oldu yine yaptığı. ilaçlarını da kullanıyoruz düzenli olarak ama geçmeditekrar mı götürsek doktora? ya da doktor 7 gün kullanın ilaçları demişti. 7 günün dolmasını mı beklesek?
herkese merhaba.şuan Afyon öğretmenevinin internet kafesinden yazıyorum.ev toparlanması iki kişiyle çok zor oluyormuş geçti şükür,ev de bulduk kendimize uygun.temizleyeceğiz salih ve ben.Nevayla nasıl olacaksa.annemler birsürü bahane uydurarak gelmediler eskişehir' den. insanın canı yanıyor.böyle olacağını biliyordum oysa.gelin bizi arabayla alın gelelim dediler.
hiçbir zaman kötü bir evlat olmadım,akrabalarım,komşularım,arkadaşlarım sevdi beni hep.bir anama babama yaranamadım.bulabilirsem bir kadın tutarım artık.herşey hallolur,yoluna girer ama bu yaralar kapanmaz.küçük çocuğuyla bu kadın ne yapar diyen yok.daha bana akıl vermeye kalktılar şöyle ev tut,böyle yap diye.sallamadım,iyi siz daha iyi bilirsiniz dediler.bazıları 1-0 yenik başlıyor hayata,amozon oluyor.
umarım hepiniz iyisinizdir.kafanızı şişirmeyeyim.sıpalar yürüyordur eminim. neva da faaaliyet yok.Annemler de çok huzursuzdu.2 gece kaldık.sonra Afyon'a gelince eski neşesine kavuştu.bana pek sorun çıkarmıyor kuzum sağolsun.Afyon da yaşanabilecek bir şehir.Özdilek falan var,outlet center,koçtaş vs.hayırlısını dileyin bizim için.öperim hepinizi
ÖZDE'ye geçmiş olsun.
ELİF yeni mekanınız hayırlı olsun, çok mutlu olun inşallah...
DERYA sana falcı muamelesi yapacak kişiyi topik dışarı ederiz, kimse bunu böyle anlayacak kadar angut değildir herhalde (pardon)!
Onur'un anneanneye gittik, kuzenin de bebeği var 7 aylık. Ev cümbüştü, çok hoştu. Oradan biraz yürüyelim dedik ve Onur ve benim birlikte okuduğumuz fakülteye kadar geldik. (Buca eğitim fak) Giriş kartlı olduğundan güvenlikten rica ettik, kırmadı bizi sağ olsun. İçeride her zaman kedi - köpek enikleri olurdu, gene kedi enikleri karşıladı bizi, Doruk'la uzaktan pek bi seviştiler, çok güzeldi. opuyorumnanaktan Akşam saatleri olduğundan hayli ıssızdı. Her binanın önünde durup anılarımızı tazeledik. Bahçemiz yemyeşildi, gene aynı bulduk. Yayıldığımız çimlerin önünde saygı duruşunda bulunduk. yerimseniben Onur Doruk'u "bak oğlum annenle buralarda öpüşüp dururduk" diye aydınlattı sağolsun :) Çok güzel bir gündü......
Esrako, o kadını nası şöyle evire çevire dövmeden bıraktın!!!
Keske o sınırle gıdıp halletseydın.. ıcınde kalmamalıydı, bunu yapsaydın balkondan cıkıp senın evıne bakmaya cesaret edemezlerdı.
Sen nazik nazik dınledıkce kadın kendını haklı cıkardı. nezaket bu kadın ıcın gecerlı bır kavram degıl.
Hepiniz sağolun acilden geliyoruz fitile rağmen düşmedi 39.1 di hastaneye gittik.. Benim tel bozuktu doktorunun numarasını almak için Denizi annemlere bıraktı birşey olursa ararsın dedi ve gitti! Daha fazla uzatmanın alemi yok çok kızdım pazartesi dava açmaya gitmeyi düşünüyorum annemin işleri olmasa yarın yada öbür günde gidebilirdim o kadar yani.... Hayatımda herşey berbat ya!
neyse kizlar ben yatayim artik..basim coook agriyor..zaten izin öncesi az önce kiz kardesimle cokkk kötü tartistik..daha dogrusu ben baya yüklendim..ama dayanamiyorum artik..su son siralardaki hareketleri öyle degistiki sanki baska biri oldu..aileme karsida bize karsida..cok üzgünüm cooooookkkkk!!!!senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?