ozlem sacmalama yeri geliyor olur olmaz bizlerde her sorunumuzu yazıyoruz hiç yeri degil olurmu surekli bebekleri konusacak degiliz biz kocaman bir aile olduk burda. sakınboyle dusunme lutfenn. zaten çok hassasım her seye aglayasım geliyorumarım gerek kalmaz pazartesiye kadar aklını basına toplar
cok yakısmıs yakısıklıyaciclerin resminide çekiliş topiğine ekledim...
off Nurdan okurken yoruldum valla.kolay gelsın sanaya simdi mail attilar 19 uygun degil 20si mi olsun diye, kesin karari yarin bildiriceklermis patronlarinin planina gore, off ayin 18 i ankaradayim kac gece otobuslerde olucam ya, 17si gecesi izmirden bi cikicam ankara, 18i gecesi yine ankaradan istanbula gelicektim eger 20si olursa tekrar izmire don ordan izmir istanbul-izmir, sinir oldum(neyse vardir bir hayir..
en kotu ben ankaradan yine istanbula gecerim, 1gece kalir, 20si gorusur donerim artik.daha mantikli..
hislerimi anlatabildimmi, cok mu karmasik olmus:))
gecmıs olsun canım,diğer msjından gördüm tekrar acıle gıtmişsiniz.inşl gecer.Şevvalde aynı öyle oldu ama bızım bogaz enfeksıyonuydu.antıbıyotık verdı 48 saaat sonra ates artık olmamalı demişti.48 saat içinde atesı cıkarsa o panalgıne fıtılden vermıstı.onu yap demıstı.gercekten ara sıra 39 olan ates 48 saat sonra hıc cıkmadı bıdaha.sızın ciğer temız bogaz vs bıse yok ozaman antıbıyotık nıe kullancaksın.ama idrar yolu enfeksıyonuda olabılır tabıÖzde dün geceden beri ateşli annemlere ateş ölçerini getirmemiştim bana ateşi var gibi geldi babama ve kardeşimede annem ise ateşi yok dedi hatta gece çok uyandı dedik saat 5 ti acile götürelim mi diye ama annem yok ateşi falan deyince götürmedik ama tabii isterseniz hemen götüreyimde dedi... Bende o zaman yarın sabah götürürüz hemde kontrollerini yaptırırz dedim.. Özde sabah çok mutsuz a desek ağlar haldeydi...
Gittik hemşire baktı tarttı falan ateşi ölçtü yanımdan gitti Özde durmuyordu dışarı çıkardım anneme dedim hemşire gitti neden birşey söylemedi dedim Özde durmuyor ben azıcık dışarı çıkarayım dedim çağırırsın diye hemen çağırdı tam cvp vermemkle birlikte 39 gibi birşey dedi... Doktor baktı kulağına boğazına göğsünü dinledi falan birşey yok gibi görünüyor dedi Dolven içir geçirmezse spasmo - panalgine fitil ver dedi ekstra birde suprax antibiyotik verdi.. Dolveni verdim 37. 5 a kadar düştü... Ilık duş aldırdım eklem yerlerine alnına falan kompres yaptım ılık suyla şuan tek beziyle duruyor tekrar 38.1 dereceye çıktı fitil attım ama çok halsiz uyanıkken hep ağlıyor ne yapsam ya bu sağlık ocağındaki doktor beni tatmin etmedi kendi doktorunada bir göstersem mi? Başka ne yapabilirm bir fikir verin off ya bu aralar yüzüm gülmeyecek mi benim ??? :çok üzgünüm:
tabıkı ver,hatta ishalken bol sıvı tüketmelı hastalar.çünkü ishalle vücudtan sıvı kaybı oluyor,bebegın direnvı yerıne gelkebılmesı içi,n sıvı kaybını önlemen lazım.evet eskıler öyle derlermıs hala dıolar.ama doktorlar cok kızıyo,ishal olan bebege katı degıl sıvı verıcen.bırak ishalını ialçlar düzenlesın,mıkrop yüzünden ishal zaten,sen katı verıp ishalı kesersen mıkrop içerde kalır ve baska yerden patlak verır.az önce çıkıp migrostan kay marka keçi sütünü aldık yiğit kuşum için. ama henüz vermeyi denemedik. annem kafamı karıştırdı. ishal olduğu için verme, süt artırır dedi. bu konuda fikriniz var mı kızlar? kefir de aldık. gelince açtı. iki minik suluk yani 30+30 ml içti. günde ne kadar içiriyorsunuz kefiri? bakalım bir de googly pirinç unu aldık. yatmadan önce yedirmeyi deneyeceğiz. inş yer.. ilk kez kavanoz çorbası aldım. bir de onu deneyeyim dedim. belki yer diye. hipp marka. tavuklu pirinçli sebze çorbası. gelince bir de çarşıya götürdük gezdirmeye. iyice acıktı. gelince yedi şükür.
bir de diğer önemli konu ishalinin beşinci günü olmasına rağmen hala su gibi. bugün sabahtan beri 3 oldu yine yaptığı. ilaçlarını da kullanıyoruz düzenli olarak ama geçmeditekrar mı götürsek doktora? ya da doktor 7 gün kullanın ilaçları demişti. 7 günün dolmasını mı beklesek?
tabıkı zor olur,ama neyse yerlesmıssınız.dınlenırsın artık.ailen konusundada bıse dıyemıycem bazı aileler gamsız olabılıyor.seenın nasılsa herseyı kendın halledebıldıgını bıldıklerınden olsa gerek yardım teklıfınde bulunmuyorlar.senınde ilgili bi eşin var enaızndan buna şükür .herkese merhaba.şuan Afyon öğretmenevinin internet kafesinden yazıyorum.ev toparlanması iki kişiyle çok zor oluyormuş geçti şükür,ev de bulduk kendimize uygun.temizleyeceğiz salih ve ben.Nevayla nasıl olacaksa.annemler birsürü bahane uydurarak gelmediler eskişehir' den. insanın canı yanıyor.böyle olacağını biliyordum oysa.gelin bizi arabayla alın gelelim dediler.
hiçbir zaman kötü bir evlat olmadım,akrabalarım,komşularım,arkadaşlarım sevdi beni hep.bir anama babama yaranamadım.bulabilirsem bir kadın tutarım artık.herşey hallolur,yoluna girer ama bu yaralar kapanmaz.küçük çocuğuyla bu kadın ne yapar diyen yok.daha bana akıl vermeye kalktılar şöyle ev tut,böyle yap diye.sallamadım,iyi siz daha iyi bilirsiniz dediler.bazıları 1-0 yenik başlıyor hayata,amozon oluyor.
umarım hepiniz iyisinizdir.kafanızı şişirmeyeyim.sıpalar yürüyordur eminim. neva da faaaliyet yok.Annemler de çok huzursuzdu.2 gece kaldık.sonra Afyon'a gelince eski neşesine kavuştu.bana pek sorun çıkarmıyor kuzum sağolsun.Afyon da yaşanabilecek bir şehir.Özdilek falan var,outlet center,koçtaş vs.hayırlısını dileyin bizim için.öperim hepinizi
ohh gez bakalım doy gezmelereevin yolunu bulursam askolsun...yarında eceyı dra goturcem genel kontrol için..
yavrum doruk hem bu muhabbetlere maruz kalıyorkaydirigubbakcemile3 ılerıde önünü alamıycaksınız dıyım size :))ÖZDE'ye geçmiş olsun.
ELİF yeni mekanınız hayırlı olsun, çok mutlu olun inşallah...
DERYA sana falcı muamelesi yapacak kişiyi topik dışarı ederiz, kimse bunu böyle anlayacak kadar angut değildir herhalde (pardon)!
Onur'un anneanneye gittik, kuzenin de bebeği var 7 aylık. Ev cümbüştü, çok hoştu. Oradan biraz yürüyelim dedik ve Onur ve benim birlikte okuduğumuz fakülteye kadar geldik. (Buca eğitim fak) Giriş kartlı olduğundan güvenlikten rica ettik, kırmadı bizi sağ olsun. İçeride her zaman kedi - köpek enikleri olurdu, gene kedi enikleri karşıladı bizi, Doruk'la uzaktan pek bi seviştiler, çok güzeldi. opuyorumnanaktan Akşam saatleri olduğundan hayli ıssızdı. Her binanın önünde durup anılarımızı tazeledik. Bahçemiz yemyeşildi, gene aynı bulduk. Yayıldığımız çimlerin önünde saygı duruşunda bulunduk. yerimseniben Onur Doruk'u "bak oğlum annenle buralarda öpüşüp dururduk" diye aydınlattı sağolsun :) Çok güzel bir gündü......
cok üzüldüm canım.cok acele edıyorsun gıbıme gelıuyor.tabıkı sınırlenmektye cok haklısın o durumda bıle sızı annene bırakmıs ama belkı annenın yanıda teklıf edıpte red cvbı almaktan korkmus olabılır.nede ola erkeklıge mok sürdürmücekya.bıraz bekle,ayrı yasa bakalım.bektın hala olmuyor öyle boşanma davası ac.hoş sen yasıyosun en dogrusunu sen bılırsın ama biraz ayrı yasamak belkı ıkınızede ıyı gelebılırHepiniz sağolun acilden geliyoruz fitile rağmen düşmedi 39.1 di hastaneye gittik.. Benim tel bozuktu doktorunun numarasını almak için Denizi aradım... Verdi numarayı ama doktor açmadı haberdar et demişti doktorla konuştuktan sonra doktora ulaşamayınca yeniden aradım edremit acile gidiyoruz dedim benide alın ışıklardan dedi annemle gittik arabayla sonra Deniz kullandı annem ona devretti arabayı neyse hastaneye gittik 38 dereceye düşmüştü doktor koontrol falan etti faranjit var dedi sabah sağlık ocağından verilen ilaçları kullan dedi... İnip çıktığı sürece problem yok dedi düşmezse kötü dedi... Duş aldır ilaçları ver dedi gönderdi... Sonra dönüşte Deniz beni yine annemlere bıraktı birşey olursa ararsın dedi ve gitti! Daha fazla uzatmanın alemi yok çok kızdım pazartesi dava açmaya gitmeyi düşünüyorum annemin işleri olmasa yarın yada öbür günde gidebilirdim o kadar yani.... Hayatımda herşey berbat ya!
bu tatıl sana cok ıyı gelır umarım.depresyonun nbutun etkılerınden arınıp gelırsın inş.öpüyorum ıyı tatıllerBen de sonunda tatile çıkıyorum sonunda. Çok stres dolu bir yıl geçirdim. Bebeğimin olduktan sonra çok mutluydum ama geçirdiğim rahatsızlık beni öyle yordu ki, hala eski ben olamadım. Hala depresyon etkileri var ben de. Arada okuyorum bazı arkadaşlar da kendilerini kötü hissediyorlar. Eğer bir haftadan uzun süre böyle hissedersiniz lütfen yardım alın.
hoşgeldın...slm arkadaşlar bende 2009 agustos annesiyim.12 ağustosta doğdu bebeğim.ne kadarda çabuk geçiyor zaman doğum günü yaklasıyor.hepinizin bebişine sağlıklı günler dilegiyle...
çok sevindim iyileşti demek biraz ki rahatça uyuyor oynuyorSağolun tüm özel hayatımı deşifre ettim devamlı yazıyorum birşeyler umarım bu konuda kızmıyorsunuzdur bana sonuçta yeri değil....
Destekleriniz için çok sağolun hepiniz... Derya ya birde sanki ben suçluymuşum gibi al beni götür mü diyecektim kusura bakmasın valla defalarca uyarmama rağmen aynı şeyleri yaptı gelen haberlere göre de gelip beni alınca ben her kavgada annemin evine kaçacağımı düşünüyormuş... O zaman kendine güvenmiyor aynı şeyleri yapacak... Off ne bileyim aklım karışık :sinifsinif:
Damlam bana dedi ki şuan dolven ve suprax ı kullan fitil çok çok acil durumlarda gerekmedikçe verme dedi... Sonuçta surupla düşüyor dedi.. Birde ılık suyla kompres yap dedi... Bugün annemin işleri vardı önemli... Kardeşim var erkek 23 yaşında o nöbettedi gece sık sık kompres yapmış.. Gece o nöbetteydi çünkü bugün iyi ilgilenebilem için enerji toplamam için uyumam lazımdı 5 te nöbeti devraldım.. 37.3 tü işe yaramış kompres.. 6 da sütünü içirip uyuttum uyanınca neşeliydi oynadı gezdi falan şimdi yine uyuyor...
Esra bende bakıcı olayında eşinin daha katı olacağını düşünmüştüm çünkü berkeye bile bu konuda taviz vermiyordu.. Ama tabii Allah kimseye yaşatmasın yaşamadan o atmosferi görmeden konuşmak kolay benim için... Kadında nasıl bir ikna kabiliyeti var demek ki!
özlemcim acele karar verme tatlım.
bi anlık öfkeyle verilecek bi karar değil. ailesiniz ve kzınız var. lütfen sakin sakin düşün gerekirse bi müddet annelerde kal ama sakince düşün kendikendini gaza getirip gideyim boşanayım olmaz gibi galeyana gelme...
gecmıs olsun canım.önemsız bıse olur inş.günaydın..... hastalar kervanına bizde katıldık.... ben daha totoyu doğrultamadım hala boğazlarım acıyor artık bugün dr. a gideceğim....
SELİNinde dünden beri burnu tıkalı sabahta kalktığında 3 defa öksürdü.... peditus vardı evde ama tarihi geçmiş onun yerine sudafed verdim oda üst solunum yolları grip nezle için..... inşallah ateş flan olmaz düğün üstü hasta olmaz rabbime emanetiz artık.....
bugun esracımlan gezces tozcasalışveriş yapcas
inşallah bi aksilik olmaz esran da dün dişini çektirmiş kendini iyi hissederse buluşcas bakalım:)
hepiniize hayırlı kandiller.
birazdan kandil simidi yapıcam..
afikimi uyutmam lazım. off bugun çok işim var..
ütüm var dag gibi 2 sepet
yemeğim yok ve ne yapcagıma karar vermedim dün geçiştirmiştim bugun adam akıllı yapmam lazım.
allahım en zor şey kararsızlık.
menum belli olmayınca benm aklım karman çorman yaa
minnacık mseacına bak böbeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?