2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınlar herkese
bugun daha iyiyim
dun sabah uyandıgım anda olayı hatırlayıp acayip kotu birruh haline geçmistim bu sabah uyandım yine hatırladım ama siddeti azalmıstı

dun aksam ece yi yine gorunce kendimi tutamadım sarılıp surekli agladım okadar sevimli okadar guleryuzlu ki bu ara dahadabir oyle sanki.
neyse daha fazal canınızı sıkmayayım

kadının kızı gelmis surekli balkondan bizime ve bakmaya devam ettilera ksam benim arkadaslarım geldi ibonun ablaları geldi balkon doldutastı bir hareket var direk goruyorlar bakıyorlarda alenen.neler oluyor diye tabi. sabah 7 de tam evden çıkcam baktımyine balkondalar kızı sigara içiyor bu da surekli bizim o tarafa bakıyorr .
kendini haklı gordugu için cekinmiyor ben burdayım çekincem yok mesajı vermek istiyor yada

kadının cantası portatitf sandalyesi bahceye inince oturduu vs ve bir haftalık vermem gereken maası bizde arayıp nası vercem nası yolliycam napcambilemedim
herkes kapıcıya ver yolla diyor yapamıyorum onu da. bu kadar yufka yurek oldugumu bilmezdim bu kadını ne çok sevmisiz meger.

derya ismini vermistim sana bizim kadının bir karar birsey çıktımı beni haberdar et olurmu ?

Sağolun tüm özel hayatımı deşifre ettim devamlı yazıyorum birşeyler umarım bu konuda kızmıyorsunuzdur bana sonuçta yeri değil....
Destekleriniz için çok sağolun hepiniz... Derya ya birde sanki ben suçluymuşum gibi al beni götür mü diyecektim kusura bakmasın valla defalarca uyarmama rağmen aynı şeyleri yaptı gelen haberlere göre de gelip beni alınca ben her kavgada annemin evine kaçacağımı düşünüyormuş... O zaman kendine güvenmiyor aynı şeyleri yapacak... Off ne bileyim aklım karışık :sinifsinif:
Damlam bana dedi ki şuan dolven ve suprax ı kullan fitil çok çok acil durumlarda gerekmedikçe verme dedi... Sonuçta surupla düşüyor dedi.. Birde ılık suyla kompres yap dedi... Bugün annemin işleri vardı önemli... Kardeşim var erkek 23 yaşında o nöbettedi gece sık sık kompres yapmış.. Gece o nöbetteydi çünkü bugün iyi ilgilenebilem için enerji toplamam için uyumam lazımdı 5 te nöbeti devraldım.. 37.3 tü işe yaramış kompres.. 6 da sütünü içirip uyuttum uyanınca neşeliydi oynadı gezdi falan şimdi yine uyuyor...

ozlem sacmalama yeri geliyor olur olmaz bizlerde her sorunumuzu yazıyoruz hiç yeri degil olurmu surekli bebekleri konusacak degiliz biz kocaman bir aile olduk burda. sakınboyle dusunme lutfenn. zaten çok hassasım her seye aglayasım geliyor umarım gerek kalmaz pazartesiye kadar aklını basına toplar

Esra bende bakıcı olayında eşinin daha katı olacağını düşünmüştüm çünkü berkeye bile bu konuda taviz vermiyordu.. Ama tabii Allah kimseye yaşatmasın yaşamadan o atmosferi görmeden konuşmak kolay benim için... Kadında nasıl bir ikna kabiliyeti var demek ki!

Sağol cnm :1hug: keşke hep güzel şeyler yazabilsek :Saruboceq: peki sizin ilk boşanma olayında çaba sarfetmeedi mi yada sen çok kararlıydın hiçbirşey yolundan döndüremedi...

ciclerin resminide çekiliş topiğine ekledim...
cok yakısmıs yakısıklıya
off Nurdan okurken yoruldum valla.kolay gelsın sana
gecmıs olsun canım,diğer msjından gördüm tekrar acıle gıtmişsiniz.inşl gecer.Şevvalde aynı öyle oldu ama bızım bogaz enfeksıyonuydu.antıbıyotık verdı 48 saaat sonra ates artık olmamalı demişti.48 saat içinde atesı cıkarsa o panalgıne fıtılden vermıstı.onu yap demıstı.gercekten ara sıra 39 olan ates 48 saat sonra hıc cıkmadı bıdaha.sızın ciğer temız bogaz vs bıse yok ozaman antıbıyotık nıe kullancaksın.ama idrar yolu enfeksıyonuda olabılır tabı

tabıkı ver,hatta ishalken bol sıvı tüketmelı hastalar.çünkü ishalle vücudtan sıvı kaybı oluyor,bebegın direnvı yerıne gelkebılmesı içi,n sıvı kaybını önlemen lazım.evet eskıler öyle derlermıs hala dıolar.ama doktorlar cok kızıyo,ishal olan bebege katı degıl sıvı verıcen.bırak ishalını ialçlar düzenlesın,mıkrop yüzünden ishal zaten,sen katı verıp ishalı kesersen mıkrop içerde kalır ve baska yerden patlak verır.
tabıkı zor olur,ama neyse yerlesmıssınız.dınlenırsın artık.ailen konusundada bıse dıyemıycem bazı aileler gamsız olabılıyor.seenın nasılsa herseyı kendın halledebıldıgını bıldıklerınden olsa gerek yardım teklıfınde bulunmuyorlar.senınde ilgili bi eşin var enaızndan buna şükür .
evin yolunu bulursam askolsun...yarında eceyı dra goturcem genel kontrol için..
ohh gez bakalım doy gezmelere
yavrum doruk hem bu muhabbetlere maruz kalıyorkaydirigubbakcemile3 ılerıde önünü alamıycaksınız dıyım size :))
cok üzüldüm canım.cok acele edıyorsun gıbıme gelıuyor.tabıkı sınırlenmektye cok haklısın o durumda bıle sızı annene bırakmıs ama belkı annenın yanıda teklıf edıpte red cvbı almaktan korkmus olabılır.nede ola erkeklıge mok sürdürmücekya.bıraz bekle,ayrı yasa bakalım.bektın hala olmuyor öyle boşanma davası ac.hoş sen yasıyosun en dogrusunu sen bılırsın ama biraz ayrı yasamak belkı ıkınızede ıyı gelebılır
bu tatıl sana cok ıyı gelır umarım.depresyonun nbutun etkılerınden arınıp gelırsın inş.öpüyorum ıyı tatıller
slm arkadaşlar bende 2009 agustos annesiyim.12 ağustosta doğdu bebeğim.ne kadarda çabuk geçiyor zaman doğum günü yaklasıyor.hepinizin bebişine sağlıklı günler dilegiyle...
hoşgeldın...

özlemcim acele karar verme tatlım.
bi anlık öfkeyle verilecek bi karar değil. ailesiniz ve kzınız var. lütfen sakin sakin düşün gerekirse bi müddet annelerde kal ama sakince düşün kendikendini gaza getirip gideyim boşanayım olmaz gibi galeyana gelme...

ELıFFF
tekrar söyliyim bakıcının sizinle tayini çıktıgını biliyorum
sadece bakıcı konusunda değil sana her konuda yardımcı olabilecek çok samimi dostlarım var istesem canını verebilecek insanlar.
temizlkçi kadındana tu aklına ne gelirse her konuda.
dün görüştüm onlarla sen isemen yeterli haberin olsun.

deryacım misafirlerin falan gelcekmiş bugun sanırım yogunsun.
bi ara özel mesaclarına bakıver:)

bugun esracımlan gezces tozcasalışveriş yapcas
inşallah bi aksilik olmaz esran da dün dişini çektirmiş kendini iyi hissederse buluşcas bakalım:)

çok sevindim iyileşti demek biraz ki rahatça uyuyor oynuyor
yeri geliyor hepimiz özel hayatımızı yazıyoruz özlem insan paylaştıkça rahatlıyor sakinleşiyor

bende ibo kadını dövmekten beter eder diye düşünüyordum
ama böyle konular yaşanmadan bilinmez

biraz daha kalırsa annesinde belki aklı başına gelir ve ciddiyetini anlar

gecmıs olsun canım.önemsız bıse olur inş.
bugun esracımlan gezces tozcasalışveriş yapcas
inşallah bi aksilik olmaz esran da dün dişini çektirmiş kendini iyi hissederse buluşcas bakalım:)

ohh gesın tosunn bakalım.şöle bı yakın olamadıkkı,oysakı gesmek tosmak tam benlık iş:sinifsinif:

hala emziriyorum gerçi tutabilirmiyim bu sene oruç bilmiyorum

sabah ben evden çıkarken Ece uyanıktı annemin kucağında bana gülücük atıyordu tam ben kapıdan çıkarken kızım ben işe gidiyorum para kazanacağım sana akşama süt getireceğim mama alacağım dedim Ece de me me dedi çok güldüm kapıyı çekince de mızmızlandı tabi duydum
eğer süt istiyorsa meme diyor başka birşey istiyorsa mama diyor küçük hanım

hepiniize hayırlı kandiller.

birazdan kandil simidi yapıcam..
afikimi uyutmam lazım. off bugun çok işim var..
ütüm var dag gibi 2 sepet
yemeğim yok ve ne yapcagıma karar vermedim dün geçiştirmiştim bugun adam akıllı yapmam lazım.
allahım en zor şey kararsızlık.
menum belli olmayınca benm aklım karman çorman yaa

bana musade..
işler beni bekler:)
öptüm hepinizi mucuksss

işte sana bizim öğle yemeği menümüz

domates çorba karnıyarık pilav cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…