Epilasyona 1 hafta kaldı. İyice tüy yumağı haline geldim. Kıl değil artık, tüy ama kedi gibi oldum desem yeri var :))) bıyıklarım falan şahane! 2 seansta işim biter sanıyorum.
DORUK iyice şuursuzlaştı, yürüyebileceğini sanıyor ama daha ayakta bile duramıyor. Tutnarak yürüyor mesela dönüp karşı koltuğa da yürüyebileceğini sanıyor. Her sn yanındayım ayaktayken :)
MELTEM siz de Ece ile gidin, tavsiye ederim, çok hoş oluyor insan. ytü beşiktaş kampüsü mü ?
TUĞBA valla artık benim elimde büyüyen çocuk nasıl olur bilemiycem :) bekleyip görücez. Ben Selin'i düşünüyorum :)))
Hepiniz sağolun acilden geliyoruz fitile rağmen düşmedi 39.1 di hastaneye gittik.. Benim tel bozuktu doktorunun numarasını almak için Denizi aradım... Verdi numarayı ama doktor açmadı haberdar et demişti doktorla konuştuktan sonra doktora ulaşamayınca yeniden aradım edremit acile gidiyoruz dedim benide alın ışıklardan dedi annemle gittik arabayla sonra Deniz kullandı annem ona devretti arabayı neyse hastaneye gittik 38 dereceye düşmüştü doktor koontrol falan etti faranjit var dedi sabah sağlık ocağından verilen ilaçları kullan dedi... İnip çıktığı sürece problem yok dedi düşmezse kötü dedi... Duş aldır ilaçları ver dedi gönderdi... Sonra dönüşte Deniz beni yine annemlere bıraktı birşey olursa ararsın dedi ve gitti! Daha fazla uzatmanın alemi yok çok kızdım pazartesi dava açmaya gitmeyi düşünüyorum annemin işleri olmasa yarın yada öbür günde gidebilirdim o kadar yani.... Hayatımda herşey berbat ya!
sağol cnm... ben hani belki hatasını anlarda çaba sarfeder diye düşündüm ama davranışlarıı ortada kendisi bilir.. Eşyalarımı daha toplamamıştım ortak arkadaşımız dün konuşmuş söylediği şeyler bizim hakkımızda güzel ama bana söylemedikten sonra birşey ifade etmiyor... bugün yaptığı davranışta beni çok kırdı kararımı verdim sayesinde... ona göre o terapiler para tuzağı ben çok gideli dedim yanaşmadı..
slm arkadaşlar bende 2009 agustos annesiyim.12 ağustosta doğdu bebeğim.ne kadarda çabuk geçiyor zaman doğum günü yaklasıyor.hepinizin bebişine sağlıklı günler dilegiyle...
neyse kizlar ben yatayim artik..basim coook agriyor..zaten izin öncesi az önce kiz kardesimle cokkk kötü tartistik..daha dogrusu ben baya yüklendim..ama dayanamiyorum artik..su son siralardaki hareketleri öyle degistiki sanki baska biri oldu..aileme karsida bize karsida..cok üzgünüm cooooookkkkk!!!!senağlama
oyy selinimee çok geçmiş olsunn..günaydın..... hastalar kervanına bizde katıldık.... ben daha totoyu doğrultamadım hala boğazlarım acıyor artık bugün dr. a gideceğim....
SELİNinde dünden beri burnu tıkalı sabahta kalktığında 3 defa öksürdü.... peditus vardı evde ama tarihi geçmiş onun yerine sudafed verdim oda üst solunum yolları grip nezle için..... inşallah ateş flan olmaz düğün üstü hasta olmaz rabbime emanetiz artık.....
SİBEL sana kronik bir faranjit hastası olarak önerilerim; boğazını nemli tut. Asla soğuk ya da sıcak değil, ılık şeyler iç (ıhlamur). Suyu da ılık iç. Strepsils pastil ve bir boğaz spreyi. Zerdeçal - bal karışımı da iyi geliyor ama kokusu(( geçmiş olsun tekrar, ilaçlarını aksatma.
MELTEM çok güzel yerlerde okumuşsunuz valla, şimdi bir de özledim ya, iyice özendim size. Eşin makina sen mimarlık mı? Boğazın kıyısında mı okudun yani?
Sağolun tüm özel hayatımı deşifre ettim devamlı yazıyorum birşeyler umarım bu konuda kızmıyorsunuzdur bana sonuçta yeri değil....
Destekleriniz için çok sağolun hepiniz... Derya ya birde sanki ben suçluymuşum gibi al beni götür mü diyecektim kusura bakmasın valla defalarca uyarmama rağmen aynı şeyleri yaptı gelen haberlere göre de gelip beni alınca ben her kavgada annemin evine kaçacağımı düşünüyormuş... O zaman kendine güvenmiyor aynı şeyleri yapacak... Off ne bileyim aklım karışık :sinifsinif:
Damlam bana dedi ki şuan dolven ve suprax ı kullan fitil çok çok acil durumlarda gerekmedikçe verme dedi... Sonuçta surupla düşüyor dedi.. Birde ılık suyla kompres yap dedi... Bugün annemin işleri vardı önemli... Kardeşim var erkek 23 yaşında o nöbettedi gece sık sık kompres yapmış.. Gece o nöbetteydi çünkü bugün iyi ilgilenebilem için enerji toplamam için uyumam lazımdı 5 te nöbeti devraldım.. 37.3 tü işe yaramış kompres.. 6 da sütünü içirip uyuttum uyanınca neşeliydi oynadı gezdi falan şimdi yine uyuyor...
ok. canım önerilerini dikkate alıyorum ama 3 gün oldu geçmedi ya ne kötü birşeymiş bu.... adaçayı falanda içiyorum ama fayda etmedi:gitme:
SAÇ BOYAMA: arkadaşlar birakç gündün lekelenmem geliyor adet öncesi olduğum için ama saçımı boyamam lazım... hani hep derlerya adetlryken saç boyanmaz diye şimdi lekelenmem varkende boyasam olurmuki???????
SAÇ BOYAMA: arkadaşlar birakç gündün lekelenmem geliyor adet öncesi olduğum için ama saçımı boyamam lazım... hani hep derlerya adetlryken saç boyanmaz diye şimdi lekelenmem varkende boyasam olurmuki???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?