2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Epilasyona 1 hafta kaldı. ıyice tüy yumağı haline geldim. Kıl değil artık, tüy ama kedi gibi oldum desem yeri var :))) bıyıklarım falan şahane! 2 seansta işim biter sanıyorum.

DORUK iyice şuursuzlaştı, yürüyebileceğini sanıyor ama daha ayakta bile duramıyor. Tutnarak yürüyor mesela dönüp karşı koltuğa da yürüyebileceğini sanıyor. Her sn yanındayım ayaktayken :)

MELTEM siz de Ece ile gidin, tavsiye ederim, çok hoş oluyor insan. ytü beşiktaş kampüsü mü ?

TUĞBA valla artık benim elimde büyüyen çocuk nasıl olur bilemiycem :) bekleyip görücez. Ben Selin'i düşünüyorum :)))

atlaya zıplaya konuları okudum.. dr. a gittim geldim konulara yetişemedim faranjit olmuşum....

ÖZLEM canım bencede pat diye boşanma davası açılmaz... biraz akışına zamana bırakın... gerekirse biraz daha ayrı kalın düşünmeye fırsatınız olsun.... erkekler gururlarına hiçbir zaman şey kondurmazlar ya hep öyledirler gel diyemezler kolay kolay kendi gitti gelmek istediği zaman gelir diye düşünüyorlar belki oda senin biraz daha kafanı dinlemen olaylardan uzaklaşman için biraz daha ayrı kalmayı uygun görüyordur.... yani bunlar sadece tahmin.....

ÖZDE ye çok geçmiş olsun canım..... önce o bi iyileşsin ateşi çıkmaz inşallah bir daha gerisi daha sonra düşünülür....

evet ytü beşiktaş makine fakültesi, msgsü mimarlık fakülteleri(fındıklı)

şu epilasyoonda emziriken olmuyormuş her işim askıda bekliyor

ESRA kolay değil tabiki insanın çok çok güvendiği sevdiği bi kişi tarafından ihanet yemesi... ben bakıcıyı konuyu komşuyu bırak halalarım tarafından ihanet yedim ama bak 4 seneyi geçti hala konuşmuyoruz konuşmamda duygular bir yana mantık bir yana..... herkes yaptığının cezasını çekmeli.... ok. cok seviyorduk çok güveniyorduk ama oda bu kadar sevse bunu yaparmıydı birde bunu düşün.... yani herşeyi geçtim ordada masum bi çocuk bi melek var... bakıcı kime kızarsa kızsın bu bi mazeret olamaz çocuktan öfkeni sinirini çıkarmak için....sizde sanırım ondan iyisini bulamayacağınızı düşüyorsunuz ama şunu unutma be canım kimse vazgeçilmez değildir...

SıBEL sana kronik bir faranjit hastası olarak önerilerim; boğazını nemli tut. Asla soğuk ya da sıcak değil, ılık şeyler iç (ıhlamur). Suyu da ılık iç. Strepsils pastil ve bir boğaz spreyi. Zerdeçal - bal karışımı da iyi geliyor ama kokusu (( geçmiş olsun tekrar, ilaçlarını aksatma.

MELTEM çok güzel yerlerde okumuşsunuz valla, şimdi bir de özledim ya, iyice özendim size. Eşin makina sen mimarlık mı? Boğazın kıyısında mı okudun yani?

Sevdğin, önemsediğin insanlar tarafından kazık yemek gibisi yoktur. Bolca tattığım bir duygu bu. Sayelerinde kimseye güvenmiyorum Onur dışında. ıyi mi, kötü mü bilinmez. Kimseye güvenmediğim için hayal kırıklığı da yaşamıyorum haliyle.

Söz konusu bir de sıpalar olunca allak bullak olman normal ESRACIM. Ne fena, dünya kötü bir yer. Ayağımız sağlam basmak zorundayız.

geçmiş olsun canım... dava açma konusunda herkesin dediği gibi bencede sakin ol..

ortak arkadaşlarınız varmış sende ona söylemediklerini mesela gel demesini beklemişsinya ortak arkadaşlarınız aracılığıyla ona iletsen .. bilemedim şimdi sadece fikir yürütüyorum evliliği bitirmeyin hemen bebeğinizde var.. çok zor olur herşey.. ama tabi dayanılmıyorsa yıpratmayın kendinizide ama kurtarmayı deneyin mutlaka...
slm arkadaşlar bende 2009 agustos annesiyim.12 ağustosta doğdu bebeğim.ne kadarda çabuk geçiyor zaman doğum günü yaklasıyor.hepinizin bebişine sağlıklı günler dilegiyle...

hoşgeldinn... e yazarsın artık sık sık... bekleriz.. biraz anlat bebişini kendini..

kardeşin kaç yaşındaki hani dönemsel bi gerginlikmi ergenlik falanmı...

oyy selinimee çok geçmiş olsunn..

Hayırlı kandıller arkadaslar..

Ozlemcım, prensesime cok cok gecmıs olsun tekrar, sukur annen falan yanında.. daha sakin ol, cok kırılmıssın anlasılmayacak gıbı degıl.. ama Ozde ıcın daha sakin ol kuzum.

ok. canım önerilerini dikkate alıyorum ama 3 gün oldu geçmedi ya ne kötü birşeymiş bu.... adaçayı falanda içiyorum ama fayda etmedi:gitme:

kesinlikle katılıyorum soğuk kompres. bizde fitilde işe yaramamıştı yani fitil 1 derece gibi düşürdü ama su çok daha etkiliydi. inşallah çıkmaz bi daha. şimdi uykusuz geceyi tamamlar.

ok. canım önerilerini dikkate alıyorum ama 3 gün oldu geçmedi ya ne kötü birşeymiş bu.... adaçayı falanda içiyorum ama fayda etmedi:gitme:

çok geçmiş olsun canımmmm

geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim çok sağolun.. öpüyorum hepinizi:)))))

SAÇ BOYAMA: arkadaşlar birakç gündün lekelenmem geliyor adet öncesi olduğum için ama saçımı boyamam lazım... hani hep derlerya adetlryken saç boyanmaz diye şimdi lekelenmem varkende boyasam olurmuki???????

Dodo'nun gene traşı geldi, inanılır gibi değil. Bir traş mak alacağım evde 2 adamla (ikisi de saç bakımından zengin) ancak böyle başa çıkabilirim sanırm.

Bu aralarda kipalarda saç maşası 19.90 TL. Kendime almak istiyorum, hiç değilse saçımı toplar, önleri maşa yaparım, su dalgası biçiminde. Eskiden olsa uğraşır, tüm saçımı yaparım da... Du bakalım gene gelecek o günler, gene fönsüz gezmeyeceğim :)))

SAÇ BOYAMA: arkadaşlar birakç gündün lekelenmem geliyor adet öncesi olduğum için ama saçımı boyamam lazım... hani hep derlerya adetlryken saç boyanmaz diye şimdi lekelenmem varkende boyasam olurmuki???????

yıllardır annem de ben de muhtelif zamanlarda saç boyarız. Hİç ilgisi yok adetle falan, boyayabilirsin.

aa ben hiç duymamıştım neden boyanmazmışş ki aklımda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…