yıllardır annem de ben de muhtelif zamanlarda saç boyarız. Hİç ilgisi yok adetle falan, boyayabilirsin.
aa ben hiç duymamıştım neden boyanmazmışş ki aklımda olsun..
ahahahaa cok tuttum bu lafi, super, gecmis olsun buarada..arkadaşlar hepinizin kandili mübare olsun.dualarınızın hayırla kabul olmasın dilerim.bu arada mumy benim minyatürümde de ishal tam on gün devam etti.daha yeni bitti.bütün tahlilleri yapıldı.herşey temiz çıktı.dişten dedidoktor.klasik yöntemleri denedik.patates muz yedirdim ekmek içi verdim eline.doktor yağsız şeyler ver dedi.maflor içirdim.zaten hiç iştahı yoktu sadece beni emdi.doktor zorlama dedi.aynı zamanda çok kötü bir şekilde kusuyordu da.şimdiden geçmiş olsun.
zamanla gecicek hepsi esracim, keske yakin oturmasaniz daha kolay olurdu..gunaydınlar herkese
bugun daha iyiyim
dun sabah uyandıgım anda olayı hatırlayıp acayip kotu birruh haline geçmistim bu sabah uyandım yine hatırladım ama siddeti azalmıstı
dun aksam ece yi yine gorunce kendimi tutamadım sarılıp surekli agladım okadar sevimli okadar guleryuzlu ki bu ara dahadabir oyle sanki.
neyse daha fazal canınızı sıkmayayım
kadının kızı gelmis surekli balkondan bizime ve bakmaya devam ettilera ksam benim arkadaslarım geldi ibonun ablaları geldi balkon doldutastı bir hareket var direk goruyorlar bakıyorlarda alenen.neler oluyor diye tabi. sabah 7 de tam evden çıkcam baktımyine balkondalar kızı sigara içiyor bu da surekli bizim o tarafa bakıyorr .
kendini haklı gordugu için cekinmiyor ben burdayım çekincem yok mesajı vermek istiyor yada
kadının cantası portatitf sandalyesi bahceye inince oturduu vs ve bir haftalık vermem gereken maası bizde arayıp nası vercem nası yolliycam napcambilemedim
herkes kapıcıya ver yolla diyor yapamıyorum onu da. bu kadar yufka yurek oldugumu bilmezdim bu kadını ne çok sevmisiz meger.
ozlem sacmalama, tabiki paylasicaz, artik esranin dedigi gibi aile olduk..ama bencede ani karar verme derim, bosanma ozde icin cidde travma olur, sen biraz daha sakin ol, ne yazikki insanlar degismiyor, oldgu gibi kabullenmek en iyisi..ne yasadiniz bilmiyorum ama umarim bi orta yol bulursunuz..Sağolun tüm özel hayatımı deşifre ettim devamlı yazıyorum birşeyler umarım bu konuda kızmıyorsunuzdur bana sonuçta yeri değil....
Destekleriniz için çok sağolun hepiniz... Derya ya birde sanki ben suçluymuşum gibi al beni götür mü diyecektim kusura bakmasın valla defalarca uyarmama rağmen aynı şeyleri yaptı gelen haberlere göre de gelip beni alınca ben her kavgada annemin evine kaçacağımı düşünüyormuş... O zaman kendine güvenmiyor aynı şeyleri yapacak... Off ne bileyim aklım karışık :sinifsinif:
Damlam bana dedi ki şuan dolven ve suprax ı kullan fitil çok çok acil durumlarda gerekmedikçe verme dedi... Sonuçta surupla düşüyor dedi.. Birde ılık suyla kompres yap dedi... Bugün annemin işleri vardı önemli... Kardeşim var erkek 23 yaşında o nöbettedi gece sık sık kompres yapmış.. Gece o nöbetteydi çünkü bugün iyi ilgilenebilem için enerji toplamam için uyumam lazımdı 5 te nöbeti devraldım.. 37.3 tü işe yaramış kompres.. 6 da sütünü içirip uyuttum uyanınca neşeliydi oynadı gezdi falan şimdi yine uyuyor...
ohhhh, benim yerime mincir onu, soyle oda seni mincirsin:))operim ikinizide..bugun esracımlan gezces tozcasalışveriş yapcas
inşallah bi aksilik olmaz esran da dün dişini çektirmiş kendini iyi hissederse buluşcas bakalım:)
herkesin kandilini mübarek olsun arakdaşlar.. hayırlara vesile olsun.. bu gecede yapıcak olduğunuz tüm dualarınız kabul olsun..
minnacık mseacına bak böbeemm
herkese hayırlı kandiller
gülicim buluşuyoruz bebemm ararım seni birazdan
Epilasyona 1 hafta kaldı. İyice tüy yumağı haline geldim. Kıl değil artık, tüy ama kedi gibi oldum desem yeri var :))) bıyıklarım falan şahane! 2 seansta işim biter sanıyorum.
TUĞBA valla artık benim elimde büyüyen çocuk nasıl olur bilemiycem :) bekleyip görücez. Ben Selin'i düşünüyorum :)))
evet ytü beşiktaş makine fakültesi, msgsü mimarlık fakülteleri(fındıklı)
şu epilasyoonda emziriken olmuyormuş her işim askıda bekliyor
esra daha iyi misin?
ece de anneanne babaanneyle mutlu mu?
ESRA kolay değil tabiki insanın çok çok güvendiği sevdiği bi kişi tarafından ihanet yemesi... ben bakıcıyı konuyu komşuyu bırak halalarım tarafından ihanet yedim ama bak 4 seneyi geçti hala konuşmuyoruz konuşmamda duygular bir yana mantık bir yana..... herkes yaptığının cezasını çekmeli.... ok. cok seviyorduk çok güveniyorduk ama oda bu kadar sevse bunu yaparmıydı birde bunu düşün.... yani herşeyi geçtim ordada masum bi çocuk bi melek var... bakıcı kime kızarsa kızsın bu bi mazeret olamaz çocuktan öfkeni sinirini çıkarmak için....sizde sanırım ondan iyisini bulamayacağınızı düşüyorsunuz ama şunu unutma be canım kimse vazgeçilmez değildir...
Dodo'nun gene traşı geldi, inanılır gibi değil. Bir traş mak alacağım evde 2 adamla (ikisi de saç bakımından zengin) ancak böyle başa çıkabilirim sanırm.
Bu aralarda kipalarda saç maşası 19.90 TL. Kendime almak istiyorum, hiç değilse saçımı toplar, önleri maşa yaparım, su dalgası biçiminde. Eskiden olsa uğraşır, tüm saçımı yaparım da... Du bakalım gene gelecek o günler, gene fönsüz gezmeyeceğim :)))
Alakasi varmi bilemicem,benim kuaförde boyamam,tutmaz mesuliyet alamam diyodu.adetliyken boyattim sölememistim ve gercektende tutmamisti.50liram cöpe gitmisti 2yil önce.hemde kizil tutmamisti.ne alakasi var diede sormustum,regl döneminde vucüd bise salgilarmis ondan tutmayabilirmis.banami denk geldi bilmem.Burcunun hep tutmus ama.SAÇ BOYAMA: arkadaşlar birakç gündün lekelenmem geliyor adet öncesi olduğum için ama saçımı boyamam lazım... hani hep derlerya adetlryken saç boyanmaz diye şimdi lekelenmem varkende boyasam olurmuki???????
Alakasi varmi bilemicem,benim kuaförde boyamam,tutmaz mesuliyet alamam diyodu.adetliyken boyattim sölememistim ve gercektende tutmamisti.50liram cöpe gitmisti 2yil önce.hemde kizil tutmamisti.ne alakasi var diede sormustum,regl döneminde vucüd bise salgilarmis ondan tutmayabilirmis.banami denk geldi bilmem.Burcunun hep tutmus ama.
SİBEL sana kronik bir faranjit hastası olarak önerilerim; boğazını nemli tut. Asla soğuk ya da sıcak değil, ılık şeyler iç (ıhlamur). Suyu da ılık iç. Strepsils pastil ve bir boğaz spreyi. Zerdeçal - bal karışımı da iyi geliyor ama kokusu(( geçmiş olsun tekrar, ilaçlarını aksatma.
MELTEM çok güzel yerlerde okumuşsunuz valla, şimdi bir de özledim ya, iyice özendim size. Eşin makina sen mimarlık mı? Boğazın kıyısında mı okudun yani?
evet eşinde dorukta saç bakımından zenginler :))Dodo'nun gene traşı geldi, inanılır gibi değil. Bir traş mak alacağım evde 2 adamla (ikisi de saç bakımından zengin) ancak böyle başa çıkabilirim sanırm.
Bu aralarda kipalarda saç maşası 19.90 TL. Kendime almak istiyorum, hiç değilse saçımı toplar, önleri maşa yaparım, su dalgası biçiminde. Eskiden olsa uğraşır, tüm saçımı yaparım da... Du bakalım gene gelecek o günler, gene fönsüz gezmeyeceğim :)))
ya yazdımyazdım uctu yazdıklarım ozlem sana yazmıstım tekrar yazıyorum sormussunya siz bosanırken caba harcamadımı diye
benn eler yaptım ne agresiflikler ne agır sozler ama oncesinde yıpranmıstık bi z çok atısa atısa bosanmaya geldik buyuk hiç birs orunumuz yoktu
ben karar verdim ayrılcam falan ibo buyucuye bile gitmis kıs gunu balkonlarda yıkanmıs yok tutsuler yakmıs ben uyurken bilmemne ki inanmaz boyle seylere pek
tum esimi dostumu arkadaslarımı ailemden herkesi aramıs herkesdten medet ummus yardım beklemis ne mailler yazmıstı bana hala saklarım okur hadi be derdim geçerdim arkadaslarım okurdu burda yakın arkadaslarım gozleri dolardı hepsinin benim umrum olmazdı sinirliydim nefret halindeydim artık kavga ede ede gozum gormuyodu hiç ibrseyi ve bosandık yani
caba coktu oyle gurur yapacak biri degildi ibo ailesi dagılcak diye çok emek verdi
Alakasi varmi bilemicem,benim kuaförde boyamam,tutmaz mesuliyet alamam diyodu.adetliyken boyattim sölememistim ve gercektende tutmamisti.50liram cöpe gitmisti 2yil önce.hemde kizil tutmamisti.ne alakasi var diede sormustum,regl döneminde vucüd bise salgilarmis ondan tutmayabilirmis.banami denk geldi bilmem.Burcunun hep tutmus ama.
meltem resim degil video bu araada resim gibi duruyor ama ustune basınca acılıyor
Evrim sizin üst kat gibi bizim de karşı aptda iş var, duvar matkabı ile haftalardır çalışıyorlar. Şu anda Doruk'u uyandırdı sesi, o kadar! Ne işmiş arkadaş, haftalardır bitmedi yaaa... yuh!
EVRİMMMM canım geldi elbisemiz çok çok teşekkür ederim.. resimdekinden bile daha güzel.... bakiyem yeterli değil arayamadım....
evet norra kızıma doktoru taktı bu ismi minyatür cadı.1800 gr. ve 45 cm. olunca maalesef.ama şükürler olsun şimdi iyi ya.gerçi zayıf ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?