2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim sizin üst kat gibi bizim de karşı aptda iş var, duvar matkabı ile haftalardır çalışıyorlar. Şu anda Doruk'u uyandırdı sesi, o kadar! Ne işmiş arkadaş, haftalardır bitmedi yaaa... yuh!

yıllardır annem de ben de muhtelif zamanlarda saç boyarız. Hİç ilgisi yok adetle falan, boyayabilirsin.

ok. tatlım hemen bu akşam alıp artık ev nasıl olsa kalabalık boyayan birini bulurum artık yani inşallah öyle ümit ediyorum:uhm:

aa ben hiç duymamıştım neden boyanmazmışş ki aklımda olsun..

adetliyken boyanırsa tutmazmış falan diyorlar tam olarak nedenini bende bilmiyorum ama öyle duydum birçok kişiden o yüzden sordum.....

HERKESE HAYIRLI KANDILLER..

ahahahaa cok tuttum bu lafi, super, gecmis olsun buarada..

zamanla gecicek hepsi esracim, keske yakin oturmasaniz daha kolay olurdu..

ozlem sacmalama, tabiki paylasicaz, artik esranin dedigi gibi aile olduk..ama bencede ani karar verme derim, bosanma ozde icin cidde travma olur, sen biraz daha sakin ol, ne yazikki insanlar degismiyor, oldgu gibi kabullenmek en iyisi..ne yasadiniz bilmiyorum ama umarim bi orta yol bulursunuz..
bugun esracımlan gezces tozcasalışveriş yapcas
inşallah bi aksilik olmaz esran da dün dişini çektirmiş kendini iyi hissederse buluşcas bakalım:)
ohhhh, benim yerime mincir onu, soyle oda seni mincirsin:))operim ikinizide..

ELIF hayirli olsun yeni eviniz, yeni sehriniz, umarim cekirdek ailecek cok mutlu gunler geciiirirsiniz..

herkesin kandilini mübarek olsun arakdaşlar.. hayırlara vesile olsun.. bu gecede yapıcak olduğunuz tüm dualarınız kabul olsun..

ya yazdımyazdım uctu yazdıklarım ozlem sana yazmıstım tekrar yazıyorum sormussunya siz bosanırken caba harcamadımı diye

benn eler yaptım ne agresiflikler ne agır sozler ama oncesinde yıpranmıstık bi z çok atısa atısa bosanmaya geldik buyuk hiç birs orunumuz yoktu
ben karar verdim ayrılcam falan ibo buyucuye bile gitmis kıs gunu balkonlarda yıkanmıs yok tutsuler yakmıs ben uyurken bilmemne ki inanmaz boyle seylere pek

tum esimi dostumu arkadaslarımı ailemden herkesi aramıs herkesdten medet ummus yardım beklemis ne mailler yazmıstı bana hala saklarım okur hadi be derdim geçerdim arkadaslarım okurdu burda yakın arkadaslarım gozleri dolardı hepsinin benim umrum olmazdı sinirliydim nefret halindeydim artık kavga ede ede gozum gormuyodu hiç ibrseyi ve bosandık yani
caba coktu oyle gurur yapacak biri degildi ibo ailesi dagılcak diye çok emek verdi

EVRıMMMM canım geldi elbisemiz çok çok teşekkür ederim.. resimdekinden bile daha güzel.... bakiyem yeterli değil arayamadım....

minnacık mseacına bak böbeemm

kıs sapık gibi herkese ozelden ne yazıyorsun bakimm merakkk ettimde :))

herkese hayırlı kandiller

gülicim buluşuyoruz bebemm ararım seni birazdan

anacım sen aradın ben acamadım ben aradım sen telde konusuyordun gorusemedik birturlu yahuuu

aynen oyle hayat tecrubesi denen sey tam olarak bu olsa gerek artık kimsey guvnemem diyorum bende ki bunada yuzde yuz guvenmez hep biz yokkende boyledir insallah gibi çumleler kurardım zaten bunu dusunmesem kayıt cihazı koymazdım .

evet ytü beşiktaş makine fakültesi, msgsü mimarlık fakülteleri(fındıklı)

şu epilasyoonda emziriken olmuyormuş her işim askıda bekliyor

aynen bende emzirdigim için yakın zamana kadar baslayamadım bu sene eylul ekimde baslıycam insallahh

esra daha iyi misin?
ece de anneanne babaanneyle mutlu mu?

sagol canım daha iyiyim evet her gun daha iyi olacagım biliyorum hersey unutulur hayatta kullenir hersey atlatılır sibelin dedigi gibi kims vazgecilmez degildir
annemler gayet iyiler ece iki gundur yine kendi yatagında sallanmadan kendi kendine uyumus kadının yapıtgı gibi alaha binlerce kere sukurler olsun hersey yolulnda simdilik allah yardım eder derler ya oyle

tabi canımm kadın direk boyle diyor torunuma uzgunum diye hincimi çocuktan çıkarcak bir insan degilim benn diyor e yapmıssın diyoruz amann kısır dongu aynıs eyleri anlatmıyım artık

ben almıstım ibounn enseyi falant oparlarım diye oyle gorundugu gibi kolay bir islem degil yamuk yumuk olmustu ertesi gun iste idare edip aksam zor kosmustu berbere:)))

SAÇ BOYAMA: arkadaşlar birakç gündün lekelenmem geliyor adet öncesi olduğum için ama saçımı boyamam lazım... hani hep derlerya adetlryken saç boyanmaz diye şimdi lekelenmem varkende boyasam olurmuki???????
Alakasi varmi bilemicem,benim kuaförde boyamam,tutmaz mesuliyet alamam diyodu.adetliyken boyattim sölememistim ve gercektende tutmamisti.50liram cöpe gitmisti 2yil önce.hemde kizil tutmamisti.ne alakasi var diede sormustum,regl döneminde vucüd bise salgilarmis ondan tutmayabilirmis.banami denk geldi bilmem.Burcunun hep tutmus ama.

bakalım canım riske atıcam kendimi nasrettin hoca misali ya tutarsa diye... bende kızıl boyayacağım bakalım nasip artık tutarsa tutar tutmazsa şurda düğüne 2 gün kaldı alaca karga gibi dolaşırım birde turuncu olarak tutarmış düşünsene:roflol:sempatiksalakcinni

ecosumun tatildeki tatlı anlarından bir video psikopat gibi gulen benim :))
ben gulunce o da kahkaha atıyor :)

Son düzenleme:

eşim yıldız makina mühendisliği mezunu ben de mimar sinan şehir ve bölge planlama mezunuyum
boğazda okudum muhteşemdi öğle yemeklerimizi denize sıfır duvarın üstünde yerdik
kahvelerimizi boğazı izleyerek içerdik
bir de kapanış partilerimiz vardı muhteşem
hatta eşimle orda tanıştık 1999 da benim arkadaşımın sınıf arkadaşıydı yanında eşimi de getirmiş ....

evet eşinde dorukta saç bakımından zenginler :))
boşver hep öyle olsunlar saçsızlıktan iyidir
bir berberle anlaşın baba oğul indirimi olur belki

senin sabrın bitmiş ve hiçbirşeyi gözün görmemiş

bende duydum böyle birşey ama test etmedim hiç

Hayırlı kandiller arkadaşlar, ettiğimiz tüm dualar kabul olur inşallah...

uzun zaman oldu, özlemişim buraları..Rüzgar beyimiz 150 tl.cik sıkıştırmış klavyeye..:)) yapıldı ama bu seferde kayınvalide-görümce geldi gitti kısmet olmadı bi türlü..

umarım herkes iyidir..

Evrim sizin üst kat gibi bizim de karşı aptda iş var, duvar matkabı ile haftalardır çalışıyorlar. Şu anda Doruk'u uyandırdı sesi, o kadar! Ne işmiş arkadaş, haftalardır bitmedi yaaa... yuh!

ben resmen bıktım bu ınsaat ısınden.. katıl olacaktım az kalsın.

EVRİMMMM canım geldi elbisemiz çok çok teşekkür ederim.. resimdekinden bile daha güzel.... bakiyem yeterli değil arayamadım....

çok sevındım.. gule gule kullanın..

evet norra kızıma doktoru taktı bu ismi minyatür cadı.1800 gr. ve 45 cm. olunca maalesef.ama şükürler olsun şimdi iyi ya.gerçi zayıf ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…