sanada Selinede coookkk gecmis olsun canim..a.s.bu hava degisimleride insani carpiyor..insallah selin hafif atlatir..:Saruboceq:günaydın..... hastalar kervanına bizde katıldık.... ben daha totoyu doğrultamadım hala boğazlarım acıyor artık bugün dr. a gideceğim....
SELİNinde dünden beri burnu tıkalı sabahta kalktığında 3 defa öksürdü.... peditus vardı evde ama tarihi geçmiş onun yerine sudafed verdim oda üst solunum yolları grip nezle için..... inşallah ateş flan olmaz düğün üstü hasta olmaz rabbime emanetiz artık.....
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek gecemiz sevapla dolsun. MİRAC KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN.
sizinde kandili mübarek olsun..insallah allahim bütün dualarimizi kabul eder!!!:Saruboceq:Günaydın..
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..
ohh oh..iyi eglenceler sise...:umursamaz:bol bol da resim cekinde bakalim...bugun esracımlan gezces tozcasalışveriş yapcas
inşallah bi aksilik olmaz esran da dün dişini çektirmiş kendini iyi hissederse buluşcas bakalım:)
Amin....:Saruboceq:herkesin kandilini mübarek olsun arakdaşlar.. hayırlara vesile olsun.. bu gecede yapıcak olduğunuz tüm dualarınız kabul olsun..
aaaaa!!!! bunuda ilk kez duydum..ben ne zaman denk gelirse o zaman giderim ve kimsede bana sormadi bunu..sasirdiiimmmm!!!:uhm:Alakasi varmi bilemicem,benim kuaförde boyamam,tutmaz mesuliyet alamam diyodu.adetliyken boyattim sölememistim ve gercektende tutmamisti.50liram cöpe gitmisti 2yil önce.hemde kizil tutmamisti.ne alakasi var diede sormustum,regl döneminde vucüd bise salgilarmis ondan tutmayabilirmis.banami denk geldi bilmem.Burcunun hep tutmus ama.
ay yerim ben senin gülmeni..o güzel yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasin en kötü gününüz böyle olsun canim..opuyorumnanaktan
bizde seni özledik canim..opuyorumnanaktanHayırlı kandiller arkadaşlar, ettiğimiz tüm dualar kabul olur inşallah...
uzun zaman oldu, özlemişim buraları..Rüzgar beyimiz 150 tl.cik sıkıştırmış klavyeye..:)) yapıldı ama bu seferde kayınvalide-görümce geldi gitti kısmet olmadı bi türlü..
umarım herkes iyidir..
ay yerim ben bu minyatürü..resmini eklemismiydin hic..oyuncak bebek gibi kücük ama güzeldir o simdi annesi...opuyorumnanaktanevet norra kızıma doktoru taktı bu ismi minyatür cadı.1800 gr. ve 45 cm. olunca maalesef.ama şükürler olsun şimdi iyi ya.gerçi zayıf ama...
minyatürümün son hali
ay masallah cok sevimli..dislerde cikmis...arkadaşlar kızım şu anda 9400 gr. boyu da 75 cm.
minyatürümün son hali
ozgulum selam adapazarındayım..gunlerim kosusturmayla gecio gelen giden ben dısarlarda alısveriste eksiklerimi tamamalamaya calısıorum cunku bakuden cokta bisey alamıorum şimdi zayıfladıgım icinde S beden giyiyorum ve herseyi almak istio canım ..ust S alt 38 :)
secilim hosgeldin seni tekrar sahalarda gormek cok guzel
maşallah Ecoşa..hep gülsün yavrum..geçmişe takıldım biraz çok üzüldüm içim buruldu, kanım dondu resmen..Esracım tekrar tekrar hatırlatmak istemem ama çok üzüldüğümü söylemek istedim sadece..
minyatürümün son hali
çok tatlı massallah ya boyu kilosuda guayet ideallarkadaşlar kızım şu anda 9400 gr. boyu da 75 cm.
ozgulum selam adapazarındayım..gunlerim kosusturmayla gecio gelen giden ben dısarlarda alısveriste eksiklerimi tamamalamaya calısıorum cunku bakuden cokta bisey alamıorum şimdi zayıfladıgım icinde S beden giyiyorum ve herseyi almak istio canım ..ust S alt 38 :)
eceyi dra goturdum kan testi vs cok agladı bebeim hafif kansızlık cıktı dr supravit , zinco bide ferrum surup verdi ins ise yarar .. artık surupları ictikce kusar kustukca banada gelirler... 2-3 ay içmeli dedi..inek sutune gecme kansızlıgı artar dedi devam mamasına devam dedi bu suruplarda d vitamini var ekstra verme dedi ikindide 4ten sonra kısa kolularla gunese cıkar dedi ..bide bu sıcaklarda yememesi normal dedi. uzum pekmezi ver dedi. demir eksikligi yok cok sukur
aynen canim..insan kendine birseyleri yakistirdiginda sürekli alisveris yapasi geliyor..sana alt 36 da olur aslinda..bu kiloya 36 anca iyidir sana..ama türkiyenin kaliplari sanirim daha dar oluyor..ozgulum selam adapazarındayım..gunlerim kosusturmayla gecio gelen giden ben dısarlarda alısveriste eksiklerimi tamamalamaya calısıorum cunku bakuden cokta bisey alamıorum şimdi zayıfladıgım icinde S beden giyiyorum ve herseyi almak istio canım ..ust S alt 38 :)
canim benim..cok sükür kansizlik orani yüksek degilmis..ayrica istahsizlik su siralar bizde de mevcut..eceyi dra goturdum kan testi vs cok agladı bebeim hafif kansızlık cıktı dr supravit , zinco bide ferrum surup verdi ins ise yarar .. artık surupları ictikce kusar kustukca banada gelirler... 2-3 ay içmeli dedi..inek sutune gecme kansızlıgı artar dedi devam mamasına devam dedi bu suruplarda d vitamini var ekstra verme dedi ikindide 4ten sonra kısa kolularla gunese cıkar dedi ..bide bu sıcaklarda yememesi normal dedi. uzum pekmezi ver dedi. demir eksikligi yok cok sukur
zaten bu kilo iyi...önemli olan spor bencede..insan sporla sikilasinca haliyle kilonun önemide olmuyor..ne yaptin kremi aldin mi???buarada hedefimi 54e dusurcem suanki halimi sevdim daha cok zayıflarsam bacaklarım kurdan moduna donecek.. sporuma devam bide yediklerime dikkat edicem. en ufak yaglı yesem karnım agrıo hemen ishal moduna geciorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?