2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanada Selinede coookkk gecmis olsun canim..a.s.bu hava degisimleride insani carpiyor..insallah selin hafif atlatir..:Saruboceq:
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek gecemiz sevapla dolsun. MİRAC KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN.

Günaydın..
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..
sizinde kandili mübarek olsun..insallah allahim bütün dualarimizi kabul eder!!!:Saruboceq:
bugun esracımlan gezces tozcasalışveriş yapcas
inşallah bi aksilik olmaz esran da dün dişini çektirmiş kendini iyi hissederse buluşcas bakalım:)
ohh oh..iyi eglenceler sise...:umursamaz:bol bol da resim cekinde bakalim...
herkesin kandilini mübarek olsun arakdaşlar.. hayırlara vesile olsun.. bu gecede yapıcak olduğunuz tüm dualarınız kabul olsun..
Amin....:Saruboceq:
aaaaa!!!! bunuda ilk kez duydum..ben ne zaman denk gelirse o zaman giderim ve kimsede bana sormadi bunu..sasirdiiimmmm!!!:uhm:
ecosumun tatildeki tatlı anlarından bir video psikopat gibi gulen benim :))
ben gulunce o da kahkaha atıyor :)

ay yerim ben senin gülmeni..o güzel yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasin en kötü gününüz böyle olsun canim..opuyorumnanaktan
bizde seni özledik canim..opuyorumnanaktan
evet norra kızıma doktoru taktı bu ismi minyatür cadı.1800 gr. ve 45 cm. olunca maalesef.ama şükürler olsun şimdi iyi ya.gerçi zayıf ama...
ay yerim ben bu minyatürü..resmini eklemismiydin hic..oyuncak bebek gibi kücük ama güzeldir o simdi annesi...opuyorumnanaktan

maşallah Ecoşa..hep gülsün yavrum..geçmişe takıldım biraz çok üzüldüm içim buruldu, kanım dondu resmen..Esracım tekrar tekrar hatırlatmak istemem ama çok üzüldüğümü söylemek istedim sadece..

Sibel geçmiş olsun canım..

Özde' ye de geçmiş olsun..Özlemcim küçük yaşta ayrılmış bir anne ve babanın çocuğu olarak söylemek isterim ki hep bi tarafım eksiktir yaralıdır..işine karışmak haddime değil sadece tek söylemek istediğim eğer çok ciddi sorunlarınız yoksa artıları ve eksileri iyi düşün..çok acele karar verme..bi daha bi daha düşün

ozgulum selam adapazarındayım..gunlerim kosusturmayla gecio gelen giden ben dısarlarda alısveriste eksiklerimi tamamalamaya calısıorum cunku bakuden cokta bisey alamıorum şimdi zayıfladıgım icinde S beden giyiyorum ve herseyi almak istio canım ..ust S alt 38 :)

eceyi dra goturdum kan testi vs cok agladı bebeim hafif kansızlık cıktı dr supravit , zinco bide ferrum surup verdi ins ise yarar .. artık surupları ictikce kusar kustukca banada gelirler... 2-3 ay içmeli dedi..inek sutune gecme kansızlıgı artar dedi devam mamasına devam dedi bu suruplarda d vitamini var ekstra verme dedi ikindide 4ten sonra kısa kolularla gunese cıkar dedi ..bide bu sıcaklarda yememesi normal dedi. uzum pekmezi ver dedi. demir eksikligi yok cok sukur

selam canım..darısı başıma darısı başıma diyorum..seni de tebrik ediyorum

buarada hedefimi 54e dusurcem suanki halimi sevdim daha cok zayıflarsam bacaklarım kurdan moduna donecek.. sporuma devam bide yediklerime dikkat edicem. en ufak yaglı yesem karnım agrıo hemen ishal moduna geciorum

ben de 66 ya indim..görümcem burdayken baya bi gazladık..o gittikten sonra kaldım gene aynı kiloda..önümde 8 kilo daha var..(

sagol secilcim nerelerdesin bu arada ya bosladın bizi

minyatürümün son hali

arkadaşlar kızım şu anda 9400 gr. boyu da 75 cm.
çok tatlı massallah ya boyu kilosuda guayet ideall

valla tam ideal hale gelmissin pervin tebrik ediyorumm

uzum pekmezi biiz her sabah ac karnına bir tatlı kasıgı veriyoruz

kacgundur agız tadıyla giremiorum simdi geldim kimse yok..cipsimde gezio guliylen..ohhh forum istanbula gitceklermis haberler geldi

aynen canim..insan kendine birseyleri yakistirdiginda sürekli alisveris yapasi geliyor..sana alt 36 da olur aslinda..bu kiloya 36 anca iyidir sana..ama türkiyenin kaliplari sanirim daha dar oluyor..
canim benim..cok sükür kansizlik orani yüksek degilmis..ayrica istahsizlik su siralar bizde de mevcut..

buarada hedefimi 54e dusurcem suanki halimi sevdim daha cok zayıflarsam bacaklarım kurdan moduna donecek.. sporuma devam bide yediklerime dikkat edicem. en ufak yaglı yesem karnım agrıo hemen ishal moduna geciorum
zaten bu kilo iyi...önemli olan spor bencede..insan sporla sikilasinca haliyle kilonun önemide olmuyor..ne yaptin kremi aldin mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…