2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım..nası biyerse burası insan girmediği hergün için kendini suçlu hissediyor..))

aynen ya aklım hep burda sanki biseylerden eksik kalıomusum gibi... cokta giremiorum cunku ece mızır mızır yapısık yıgenım 2 yasına gelcek erkek cok yaramaz her fırsatta eceye yapıstırıo ya sacını cekio ya ıssırıo mosmor minnosumun bacagı kolluyoruz surekli ama yınede eli uzun..oda cocuk kıskanıo onada bısey diemiosun .. eceyi ne yere koyabiliorum ne yurutece surekli kucakta yani bunaldım... kardesimde bunaldı napsın cocugu onunda oda kolluyo ama bende agresif davranıp bagırıorum cocuga eceyı dovdugu zaman ..boyle yani

zaten bu kilo iyi...önemli olan spor bencede..insan sporla sikilasinca haliyle kilonun önemide olmuyor..ne yaptin kremi aldin mi???

lipostrech aldım canım.. vich yetkilisinin elinde varmıs ben ondan cok memnun kaldım 1 kutu daha kullanayımda bkude bulurum tekrar.sonra cello ya gecerim

sagol secilcim nerelerdesin bu arada ya bosladın bizi..

valla esracım rüzgar bundan bikaç ay önce klavyeme türk kahvesi döktü ben de kurutayım derken tuşları erittim saç kurutma sıcak tarafındaymış o panikle dikkat etmedim..alanyada bulamadık..istanbulda samsungun ana bölg.müdürlüğünde de benimkinin modelinden yokmuş..of sinir oldum resmen..neyse getirttiler yapıldı artık...e sonra da kayınvalide ile görümceyi misafir ettim..giremedim bi türlü..

off çok zor..

arkadaşlarkızım 30 haziran doğumlu.yaşını geçti yani.hepinize çok teşekkür ederim.kilo konusunda ben de şu an 53 ü gördüm.doğumdan sonra 27 kilo vermiş oldum.yemek yiyorum ama alamıyorum çok şükür gerçi.boyum da 168 cm.bazı olaylar yaşadığım için atlatmaya çalışıyorum.sanırım eriyerek çıkıyor benden.tansiyon problemi çıktı.doktor bana rejim yapmıycaksın diyor.adama anlatamadım rejim yapmadığımı...

ecoşum çok tatlı çok fondaki şiddetli kahkaha sesi karşısında dayanamamış napsınnn :)))))

pervin supersin tatlim, bende dun 38 bedeb bir etege girdim ama oyle bi haldeyimki 38 hala dar 40 bol, yani ya kilo vermem gerek ya almam bi bedene tam girmek icin.. 1-2 kiloluk isim kaldi asil, sonra cuk 38:))

buarad ben kocamdan haberler vermeyi unuttum askerliginin 6. gunu ve 4 gundur disarda surtuyor suan ankarada gataya sevk etmisler kontroller icin...1gun burdurda 1 gun ispartada hastaneye gitti..yarinda son testleri yapilip geri donucek, haftasonu carsi izni derken 1 haftayi sorunsuz atlattik cok sukur..bi doktor aktivite yapabilirsin demis, biride hemen gataya sevk etmis, anlamadim bu isi, gatanin karari onemliymis, bakalim belki son 2 hafta kosturarak gecicek..:))2gr erir belki..birde circir olmus yemeklerden:))

geçmiş olsun

zor bir durum

hoşgeldin

aa deemk askere gitti
hayırlısı olsun

merhabalar herkeseee..
özdecim, selincim ve sibelcim hastalarmış,tez zamanda iyileşiiin!!!
derya, yusuf paşaya pek yakışmış cicileriii! iyi günlerde kullanın..
pervin süpersin yaaa.. ahh ah ben dönebilecek miyim acaba o hallerime!
esra, bu kadının habire evinizi gözetlemesinden çok kıllandım ben.. seni de paranoyak yapmak istemem ama.. dikkat edin derim.. kendini son derece haklı, hakarete uğramış olarak görüyor çünkü..
özlemcim, herkes söylemiş ama gerçekten bir daha düşün.. boşanmak göründüğü kadar kolay bir iş değil.. hele de ortada çocuk varsa..
neler vardı diyeceğim acaba başka... unutuum..

hadi allah kavustursun canim..bakalim benimki yilbasinda gidecek allah izin verirse..neden doktora gidiyorki canim???ne kontrolü ki bu???

pervin aynı evde iki çocuk çok ama çok zor.. allah kolaylık versin. bi de öyle bir yaştalar ki, ne bıraktığın yerde duruyorlar eskisi gibi, ne de durdan yapmadan anlıyorlar.. bir iki saat idare ediliyor da, yatılı olmak felaket..

nurdan, askerde genelde ilk gün bamya çıkarmış yemekte.. hani çoğu insan yemez ya, terbiye ordan başlıyor.. sor bakalım, ne varmış ilk gün? gerçekten doğru mu?

nurdan, askerde genelde ilk gün bamya çıkarmış yemekte.. hani çoğu insan yemez ya, terbiye ordan başlıyor.. sor bakalım, ne varmış ilk gün? gerçekten doğru mu?

tibet benden dolayi bamyayi sever:)) ben cok yaparim etli:))o da alisti artik:))

hadi allah kavustursun canim..bakalim benimki yilbasinda gidecek allah izin verirse..neden doktora gidiyorki canim???ne kontrolü ki bu???

tibet 3 hafta once perimyokardit gecirdi 3 gece hastanede yatti, o yuzden 1 ay fiziksel aktivite yasak raporlarini goturdu ondan kontrol icin sevk ettiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…