saol canım..nası biyerse burası insan girmediği hergün için kendini suçlu hissediyor..))
kızımın küvezden sonraki 2. günü.
zaten bu kilo iyi...önemli olan spor bencede..insan sporla sikilasinca haliyle kilonun önemide olmuyor..ne yaptin kremi aldin mi???
sagol secilcim nerelerdesin bu arada ya bosladın bizi..
aynen ya aklım hep burda sanki biseylerden eksik kalıomusum gibi... cokta giremiorum cunku ece mızır mızır yapısık yıgenım 2 yasına gelcek erkek cok yaramaz her fırsatta eceye yapıstırıo ya sacını cekio ya ıssırıo mosmor minnosumun bacagı kolluyoruz surekli ama yınede eli uzun..oda cocuk kıskanıo onada bısey diemiosun .. eceyi ne yere koyabiliorum ne yurutece surekli kucakta yani bunaldım... kardesimde bunaldı napsın cocugu onunda oda kolluyo ama bende agresif davranıp bagırıorum cocuga eceyı dovdugu zaman ..boyle yani
EVRİMMMM canım geldi elbisemiz çok çok teşekkür ederim.. resimdekinden bile daha güzel.... bakiyem yeterli değil arayamadım....
seçilll hoşgeldin!!!!!!!!!!
geçmiş olsuneceyi dra goturdum kan testi vs cok agladı bebeim hafif kansızlık cıktı dr supravit , zinco bide ferrum surup verdi ins ise yarar .. artık surupları ictikce kusar kustukca banada gelirler... 2-3 ay içmeli dedi..inek sutune gecme kansızlıgı artar dedi devam mamasına devam dedi bu suruplarda d vitamini var ekstra verme dedi ikindide 4ten sonra kısa kolularla gunese cıkar dedi ..bide bu sıcaklarda yememesi normal dedi. uzum pekmezi ver dedi. demir eksikligi yok cok sukur
zor bir durumaynen ya aklım hep burda sanki biseylerden eksik kalıomusum gibi... cokta giremiorum cunku ece mızır mızır yapısık yıgenım 2 yasına gelcek erkek cok yaramaz her fırsatta eceye yapıstırıo ya sacını cekio ya ıssırıo mosmor minnosumun bacagı kolluyoruz surekli ama yınede eli uzun..oda cocuk kıskanıo onada bısey diemiosun .. eceyi ne yere koyabiliorum ne yurutece surekli kucakta yani bunaldım... kardesimde bunaldı napsın cocugu onunda oda kolluyo ama bende agresif davranıp bagırıorum cocuga eceyı dovdugu zaman ..boyle yani
valla esracım rüzgar bundan bikaç ay önce klavyeme türk kahvesi döktü ben de kurutayım derken tuşları erittim saç kurutma sıcak tarafındaymış o panikle dikkat etmedim..alanyada bulamadık..istanbulda samsungun ana bölg.müdürlüğünde de benimkinin modelinden yokmuş..of sinir oldum resmen..neyse getirttiler yapıldı artık...e sonra da kayınvalide ile görümceyi misafir ettim..giremedim bi türlü..
off çok zor..
buarad ben kocamdan haberler vermeyi unuttum askerliginin 6. gunu ve 4 gundur disarda surtuyor suan ankarada gataya sevk etmisler kontroller icin...1gun burdurda 1 gun ispartada hastaneye gitti..yarinda son testleri yapilip geri donucek, haftasonu carsi izni derken 1 haftayi sorunsuz atlattik cok sukur..bi doktor aktivite yapabilirsin demis, biride hemen gataya sevk etmis, anlamadim bu isi, gatanin karari onemliymis, bakalim belki son 2 hafta kosturarak gecicek..:))2gr erir belki..birde circir olmus yemeklerden:))
hadi allah kavustursun canim..bakalim benimki yilbasinda gidecek allah izin verirse..neden doktora gidiyorki canim???ne kontrolü ki bu???buarad ben kocamdan haberler vermeyi unuttum askerliginin 6. gunu ve 4 gundur disarda surtuyor suan ankarada gataya sevk etmisler kontroller icin...1gun burdurda 1 gun ispartada hastaneye gitti..yarinda son testleri yapilip geri donucek, haftasonu carsi izni derken 1 haftayi sorunsuz atlattik cok sukur..bi doktor aktivite yapabilirsin demis, biride hemen gataya sevk etmis, anlamadim bu isi, gatanin karari onemliymis, bakalim belki son 2 hafta kosturarak gecicek..:))2gr erir belki..birde circir olmus yemeklerden:))
nurdan, askerde genelde ilk gün bamya çıkarmış yemekte.. hani çoğu insan yemez ya, terbiye ordan başlıyor.. sor bakalım, ne varmış ilk gün? gerçekten doğru mu?
hadi allah kavustursun canim..bakalim benimki yilbasinda gidecek allah izin verirse..neden doktora gidiyorki canim???ne kontrolü ki bu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?