2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

na..

nü...

no..

saol canım..nası biyerse burası insan girmediği hergün için kendini suçlu hissediyor..))

ne guzle boyle hıssettmen.. ver bi kucak bakimmm.. olumunekankayizsmile

Nurdanum, hadı gozun aydın.. Tıbetıne kavusmana accuucuukk kaldı..

aaa askere mi dittiii..en son gidicek diyodun yani ben buralardayken.:)) hadi allah kavuştursun canım..geçmiş olsun bu arada Tibet e...hoşbuldum bu arada..minik öydek napıyo?

na..

nü...

no..

ne guzle boyle hıssettmen.. ver bi kucak bakimmm.. olumunekankayizsmile...

olumunekankayizsmile..canımsın..
na nü no ne demek bi ben bilmiyorum galiba..:)

meltem hoşbuldum canım..

ayy kabusssun ortasında kalmıssın pervinn dusunemiyorum bile
ablamın oglu 4 yasına gelmek uzre ama tam bir hayduttur kendisi:) ece ile bir kaç saat bir arada olsalar gerginlikten mahvoluyorum aksamına basım agrıyorher firsatta cimciklemeye bacagını kolunu sıkmaya çalısıyor falan
yada ece ece bagrınıyoryanıt vermesini bekliyor konusmuyo teyze konusmuyo diyor bana sikayet ediyor ))))

ecoşum çok tatlı çok fondaki şiddetli kahkaha sesi karşısında dayanamamış napsınnn :)))))

ya çok siddetli degilki elimde foto mak tuttugum için tam mikrofon dibimdeydi ondan askolsunnnn :)))

aman guzel haberler çok sevindim
allah kavustursun tekrardan

nasıl yani gizem ne yapabilir aklından geçen nedir ki ?bu arada hala bizim evin anahtarı onda onun cantası esyaları bizde offf onları nasıl ulastırcazz

waaauvvvv, süper! mezun olurken üzülmüşsündür

heyoooooooooooooo, çok özledim seni. ne iyi ettin de geldin.

bravo alkisalkisalkis şahanesin Pervin!

ya esracım beni bu meslek biraz paronayak yaptı bakma sen bana.. eşyalarını da akşam beraberce götürüp verin, uzatmanın anlamı yok.. yani ben yine bak paranoyaklık yapıcam ama, yerinde olsam kilidi değiştiriridim. ama tabii ondan isteyin anahtarı. bilmesin değiştirirseniz de.. kurdun aklına kuzuyu düşürmeye gerek yok..
hayrı beni bu düşüncelere iten şu oldu, neden habire evinize bakıp duruyolar ki yani? ne alaka? neyi anlamaya çalışıyorlar anlamadım.. yoksa ni,yetleri rahatsızlık vermek mi.. yani bu ne pişkinlik be kardeşim! pes!

pervinnn her yere yetişiyorsunnn benide geçtn sen :)))

çook yorgunum güli ile çok kısa görüşebildik gülinin programında ani ve büyük bir değişiklik oldu hatunnn bu akşam bodruma yolcu ordan afyon ordan konya falan anlayacağınız bu aralar biraz zor girer topikee

gizem seninle o akşam konuştuktan hemen sonra esrayı aradım bildirdim tatlım yani mesajın yerine ulaştı mucuk

adaş bi denk düşemedik şimdide müsait değilsindir yarın vakitlice konuşuruz

idealim ada gibi bir bebek
garantisi olacağını bilsem ada bir gibi bir melek doğuracan deseler hemen doğururdummm
yaho gibi bir canavar çıktı içimden
halbuse anası ne kadan mülayim ne kadan sakin bir kadın kaydirigubbakcemile

forumda bir pet shopa girdik
girmezzz olaydıkk öyle geziyoruz bu itoş benim kucağımda
neyse bende tavşanlara falan bakıyorum buda kafeslerle oynuyor kafayı çevirmiş bulundum o an bir ciyak sesi yaho bir hamster yakalamış hayvanı sıkıyor hayvan ciyak ciyak görevliler koştu
tabi hayvan orda can verdi maalesef tanesi 5 tlymiş bende parasını ödedim şaka gibi yaaa
2 milyarlık papağanlarda vardı onları gırtlaklasa ne halt yerdim bilmiyorum

bu çocuğu nasıl sakinleştirmeli napmalı bilmiyorum
yahoya ciciler aldım kasadayız ve yine kucağımda çünkü başka türlü atraksiyon olmuyor kenara oturttum artık belim kopacak yoksa pos makinalarınımı yere fırlatmadı hani şu kasaların orda toka falan standtları olur onları kasiyeremi fırlatmadı ay delirecektim her yeri devirdi yere bıraktım askıdaki sütyenleri donları alıp fırlatmaya başladı ayy töbe ettim bir daha dışarı çıkmam diye ama kurtlu bendeniz duramam biliyorumohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…