ozgulum selam adapazarındayım..gunlerim kosusturmayla gecio gelen giden ben dısarlarda alısveriste eksiklerimi tamamalamaya calısıorum cunku bakuden cokta bisey alamıorum şimdi zayıfladıgım icinde S beden giyiyorum ve herseyi almak istio canım ..ust S alt 38 :)
saol canım..nası biyerse burası insan girmediği hergün için kendini suçlu hissediyor..))
buarad ben kocamdan haberler vermeyi unuttum askerliginin 6. gunu ve 4 gundur disarda surtuyor suan ankarada gataya sevk etmisler kontroller icin...1gun burdurda 1 gun ispartada hastaneye gitti..yarinda son testleri yapilip geri donucek, haftasonu carsi izni derken 1 haftayi sorunsuz atlattik cok sukur..bi doktor aktivite yapabilirsin demis, biride hemen gataya sevk etmis, anlamadim bu isi, gatanin karari onemliymis, bakalim belki son 2 hafta kosturarak gecicek..:))2gr erir belki..birde circir olmus yemeklerden:))
na..
nü...
no..
ne guzle boyle hıssettmen.. ver bi kucak bakimmm.. olumunekankayizsmile...
aynen ya aklım hep burda sanki biseylerden eksik kalıomusum gibi... cokta giremiorum cunku ece mızır mızır yapısık yıgenım 2 yasına gelcek erkek cok yaramaz her fırsatta eceye yapıstırıo ya sacını cekio ya ıssırıo mosmor minnosumun bacagı kolluyoruz surekli ama yınede eli uzun..oda cocuk kıskanıo onada bısey diemiosun .. eceyi ne yere koyabiliorum ne yurutece surekli kucakta yani bunaldım... kardesimde bunaldı napsın cocugu onunda oda kolluyo ama bende agresif davranıp bagırıorum cocuga eceyı dovdugu zaman ..boyle yani
ecoşum çok tatlı çok fondaki şiddetli kahkaha sesi karşısında dayanamamış napsınnn :)))))
buarad ben kocamdan haberler vermeyi unuttum askerliginin 6. gunu ve 4 gundur disarda surtuyor suan ankarada gataya sevk etmisler kontroller icin...1gun burdurda 1 gun ispartada hastaneye gitti..yarinda son testleri yapilip geri donucek, haftasonu carsi izni derken 1 haftayi sorunsuz atlattik cok sukur..bi doktor aktivite yapabilirsin demis, biride hemen gataya sevk etmis, anlamadim bu isi, gatanin karari onemliymis, bakalim belki son 2 hafta kosturarak gecicek..:))2gr erir belki..birde circir olmus yemeklerden:))
merhabalar herkeseee..
özdecim, selincim ve sibelcim hastalarmış,tez zamanda iyileşiiin!!!
derya, yusuf paşaya pek yakışmış cicileriii! iyi günlerde kullanın..
pervin süpersin yaaa.. ahh ah ben dönebilecek miyim acaba o hallerime!
esra, bu kadının habire evinizi gözetlemesinden çok kıllandım ben.. seni de paranoyak yapmak istemem ama.. dikkat edin derim.. kendini son derece haklı, hakarete uğramış olarak görüyor çünkü..
özlemcim, herkes söylemiş ama gerçekten bir daha düşün.. boşanmak göründüğü kadar kolay bir iş değil.. hele de ortada çocuk varsa..
neler vardı diyeceğim acaba başka... unutuum..
tibet benden dolayi bamyayi sever:)) ben cok yaparim etli:))o da alisti artik:))
nasıl yani gizem ne yapabilir aklından geçen nedir ki ?bu arada hala bizim evin anahtarı onda onun cantası esyaları bizde offf onları nasıl ulastırcazz
eşim yıldız makina mühendisliği mezunu ben de mimar sinan şehir ve bölge planlama mezunuyum
boğazda okudum muhteşemdi öğle yemeklerimizi denize sıfır duvarın üstünde yerdik
kahvelerimizi boğazı izleyerek içerdik
bir de kapanış partilerimiz vardı muhteşem
hatta eşimle orda tanıştık 1999 da benim arkadaşımın sınıf arkadaşıydı yanında eşimi de getirmiş ....
evet eşinde dorukta saç bakımından zenginler :))
boşver hep öyle olsunlar saçsızlıktan iyidir
bir berberle anlaşın baba oğul indirimi olur belki
Hayırlı kandiller arkadaşlar, ettiğimiz tüm dualar kabul olur inşallah...
uzun zaman oldu, özlemişim buraları..Rüzgar beyimiz 150 tl.cik sıkıştırmış klavyeye..:)) yapıldı ama bu seferde kayınvalide-görümce geldi gitti kısmet olmadı bi türlü..
umarım herkes iyidir..
ozgulum selam adapazarındayım..gunlerim kosusturmayla gecio gelen giden ben dısarlarda alısveriste eksiklerimi tamamalamaya calısıorum cunku bakuden cokta bisey alamıorum şimdi zayıfladıgım icinde S beden giyiyorum ve herseyi almak istio canım ..ust S alt 38 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?