2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya adaş bende bu kadından kıllanıyorum bence bir savcılığa verin o zaman rahatsız edemez ne bileyim yani berkeye falan bir zarar vermeye kalkmaz değilmi (
çünkü çok sinsi bir kadın tehlikeli bir tip

kızlar az sonra pervinle buluşacağız yuppyy :)
süper biz denk gelemıyoruz Pervinle.baska zaman tanımak nasip olur inş

sizin maceralarınızzaa hastayım :)) gül gül koptum yavvv.papagan falan mıncırmamıs bak buda bişe

Güliyle bende konustum herkeze cok slmı var 1 ay falan ugrayabılcegımı sanmıyorum dedı.hatun okadar dolukı,bodrumdakı koylara yüzmeye gıttı sonra afyon sonra konya vs baya sıraladı programını.

gizem seninle o akşam konuştuktan hemen sonra esrayı aradım bildirdim tatlım yani mesajın yerine ulaştı mucuk

adaş bi denk düşemedik şimdide müsait değilsindir yarın vakitlice konuşuruz
çok sağol tatlım ya, o gün elektrikler gidince içim içimi yedi..

:)))) ilahi esra yaa!!! ne istiyosun çocuktan.. tamam biraz muzur olabilir ama acaip şeker annem yaa!! bakma sen ada da çoook meraklı, canımıza okicak ileriki zamanlarda!!

Şevval gunduz 2 ye ındirmişti uyku işini.rahattım sabah 7de kalkıyo 10gıbı bı uyuyo bıde 2-3 gıbı uyuyodu aksamda engec 9da uyumus oluyodu.ama ikidir sabah dırenıyo uykuya 11-11.5 arası uyuyo anca,hemde 2 saaate cıkardı uykuyu.ögleden sonra uyumuyor halıyle.5-6 gıbı uıyku bastırıyo 7ye kadar zor sabrettıyorum sonra 7de gece uykusuna.halıyle cok erken yatıgı için 1veya 2de uyanıyo 1-1.5 saat uyumuyoakannehir yıne aynını yaptı.gece benı nöbet beklıyo püff yaaaa

cok özenıyorum sıze istanbullu hatunlar.hepinizi,encokda bebikleri merak edıyorum.bı gun gelıcem kalıcam 1 hafta!!! valla bulıusma yapmassanız küserimm:umursamaz:

ama yahoyu pek merak etmeni tavsiye etmem
bugün güli sevecek kadıncağız kucağına alayım dedi ciyak ciyak bağırıyor huysuzluk yaramazlık kudurukluk ne ararsan var adamda
tanımadığı otobüste gördüğü adamların kucağına gider güliye gidince bağırdı denge sorunu var oğlumda

resım yüklemeye calısıyorum.size bı cansimidi göztereyımde nekadannnn şişko oldugumu tescilliyim.cok denedım ama emzırırken dıyet falan yapamıyorum.hasta olunca hepten bana sardı Şevval,sütüm azalmasın dıe yedım mecburen.dıyet yıne askıda.napıyım barı yüzerken batmam bu sayedesempatiksalakcinni

seçilll hoşgeldin bende çok özlemişim seni

ben de canım herkesi hepinisi öslemişim.

ay şaka gibi hakkaten..gülsem mi ağlasam mı bilemedim..

tubacım sana naçizane bir öneri, günde mutlaka 2 uyku uyusun. 2-2,5 saati geçmesin. uzun sürerse azıcık grültü filan yap uyandır. akşam 4 gibi zorla da olsa uyut. bir iki gün zorlanır sonra alışır. ama ne olursa olsun 6 dan sonraya sarkmasın uykusu. sonra 8.30 gibi uykuya hazırlarsın, banyo filan 9-9.30 gibi de yatar.. bi dene istersen..

sus tirbiyesizz senı,sıcaktan bunalmıstır yavru.Gülinin oglu var ona gıdıp napsın,benım gül gibi kızım var gelır benım kucagıma :)))

seçil efrim kendi deyimiyle küfür ediyor na nü no diyerek ressilll gadınnn sempatiksalakcinni

tahmin ettiğim gibi..)) başına konan n harfleri küfrü hafif yumuşatmak amaçlı sanırsam..

waaauvvvv, süper! mezun olurken üzülmüşsündür

heyoooooooooooooo, çok özledim seni. ne iyi ettin de geldin.!

ben de seni ösledim bebik..opuyorumnanaktan

esra, çocuklar annelerini misafirlerin yanında utandırırmış ya, yahya da o gün çok usluydu amaaa!!!! şimdi sen böyle anlatınca neler yapacak acaba diye çok meraklanmıştım ama, kuzu gibiydi yavrum, haa tabii bu benim kızımın kendisinin peşini bırakmamasından da kaynaklı olabiler.. kaçamadı yaho ..

dıorum ya,zaten hemen hemen o sekıldeydı düzenımız.2-3 gıbı ögle(2.uyku) aksamda 8.5-9 arası gece uykusu sabah 7 uyanış.süper bı düzendi ama bu hastalık mahvettı düzenı.ilk uykusunu 1 saat 2.uykuyu 1.5veya 2 saat uyurdu.istiyorum eskı düzenımızı:sinifsinif::sinifsinif:
.hanı derler ya "yavrumun hasta olduguna mı yanayım, huy degıstırdıgıne mı" dıe aynı durum yanı.bakalım tekrar düzene sokmaya calısıcam tabıkı,ama kac gun gıtcek böle bılmem.

Secilcim hosgeldın,yazdım sanıyorum yazmamısım sanrım.nekadar uzun zaman olmus denk gelmeyelı.çünkü 3 hafta kadar bende yoktum bıara,sonrada sen gırmedın sanrım,uzun bı ayrılık olmus :))

resım yüklemeye calısıyorum.size bı cansimidi göztereyımde nekadannnn şişko oldugumu tescilliyim.cok denedım ama emzırırken dıyet falan yapamıyorum.hasta olunca hepten bana sardı Şevval,sütüm azalmasın dıe yedım mecburen.dıyet yıne askıda.napıyım barı yüzerken batmam bu sayedesempatiksalakcinni

[/URL][/IMG]

gizem evde olunca o kadar sapıtmıyor sonuçta hergün gördüğü mekan eşyalar vs ama farklı bir yere gidince kuduruyor maalesef

seçil biliüynmü ben antalyaya geldim aslında seninle ve hatıra ile görüşmeyi çok isterdim aklımdanda geçmedi değil ama telinizde yoktu hemde buralara pek uğramıyordunuz bende hatıra gibi seninde topiği bırakıtğını düşünmüştüm

bende birgün yazıcam zayıfladım ,işte yenı benn dıeeee :gitme: ama şimdilik simitlerımle cok mutlu mesudummsenağlama bı müddet daha beraberız ayrılık sonra kısmetse,kılocuklarımla !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…