süper biz denk gelemıyoruz Pervinle.baska zaman tanımak nasip olur inşkızlar az sonra pervinle buluşacağız yuppyy :)
forumda bir pet shopa girdik
girmezzz olaydıkk öyle geziyoruz bu itoş benim kucağımda
neyse bende tavşanlara falan bakıyorum buda kafeslerle oynuyor kafayı çevirmiş bulundum o an bir ciyak sesi yaho bir hamster yakalamış hayvanı sıkıyor hayvan ciyak ciyak görevliler koştu
tabi hayvan orda can verdi maalesef tanesi 5 tlymiş bende parasını ödedim şaka gibi yaaa
2 milyarlık papağanlarda vardı onları gırtlaklasa ne halt yerdim bilmiyorum
sizin maceralarınızzaa hastayım :)) gül gül koptum yavvv.papagan falan mıncırmamıs bak buda bişebu çocuğu nasıl sakinleştirmeli napmalı bilmiyorum
yahoya ciciler aldım kasadayız ve yine kucağımda çünkü başka türlü atraksiyon olmuyor kenara oturttum artık belim kopacak yoksa pos makinalarınımı yere fırlatmadı hani şu kasaların orda toka falan standtları olur onları kasiyeremi fırlatmadı ay delirecektim her yeri devirdi yere bıraktım askıdaki sütyenleri donları alıp fırlatmaya başladı ayy töbe ettim bir daha dışarı çıkmam diye ama kurtlu bendeniz duramam biliyorumohaoldumsmile
çok sağol tatlım ya, o gün elektrikler gidince içim içimi yedi..gizem seninle o akşam konuştuktan hemen sonra esrayı aradım bildirdim tatlım yani mesajın yerine ulaştı mucuk
adaş bi denk düşemedik şimdide müsait değilsindir yarın vakitlice konuşuruz
:)))) ilahi esra yaa!!! ne istiyosun çocuktan.. tamam biraz muzur olabilir ama acaip şeker annem yaa!! bakma sen ada da çoook meraklı, canımıza okicak ileriki zamanlarda!!idealim ada gibi bir bebek
garantisi olacağını bilsem ada bir gibi bir melek doğuracan deseler hemen doğururdummm
yaho gibi bir canavar çıktı içimden
halbuse anası ne kadan mülayim ne kadan sakin bir kadın kaydirigubbakcemile
seçilll hoşgeldin bende çok özlemişim seni
forumda bir pet shopa girdik
girmezzz olaydıkk öyle geziyoruz bu itoş benim kucağımda
neyse bende tavşanlara falan bakıyorum buda kafeslerle oynuyor kafayı çevirmiş bulundum o an bir ciyak sesi yaho bir hamster yakalamış hayvanı sıkıyor hayvan ciyak ciyak görevliler koştu
tabi hayvan orda can verdi maalesef tanesi 5 tlymiş bende parasını ödedim şaka gibi yaaa
2 milyarlık papağanlarda vardı onları gırtlaklasa ne halt yerdim bilmiyorum
tubacım sana naçizane bir öneri, günde mutlaka 2 uyku uyusun. 2-2,5 saati geçmesin. uzun sürerse azıcık grültü filan yap uyandır. akşam 4 gibi zorla da olsa uyut. bir iki gün zorlanır sonra alışır. ama ne olursa olsun 6 dan sonraya sarkmasın uykusu. sonra 8.30 gibi uykuya hazırlarsın, banyo filan 9-9.30 gibi de yatar.. bi dene istersen..Şevval gunduz 2 ye ındirmişti uyku işini.rahattım sabah 7de kalkıyo 10gıbı bı uyuyo bıde 2-3 gıbı uyuyodu aksamda engec 9da uyumus oluyodu.ama ikidir sabah dırenıyo uykuya 11-11.5 arası uyuyo anca,hemde 2 saaate cıkardı uykuyu.ögleden sonra uyumuyor halıyle.5-6 gıbı uıyku bastırıyo 7ye kadar zor sabrettıyorum sonra 7de gece uykusuna.halıyle cok erken yatıgı için 1veya 2de uyanıyo 1-1.5 saat uyumuyoakannehir yıne aynını yaptı.gece benı nöbet beklıyo püff yaaaa
ama yahoyu pek merak etmeni tavsiye etmem
bugün güli sevecek kadıncağız kucağına alayım dedi ciyak ciyak bağırıyor huysuzluk yaramazlık kudurukluk ne ararsan var adamda
tanımadığı otobüste gördüğü adamların kucağına gider güliye gidince bağırdı denge sorunu var oğlumda
seçil efrim kendi deyimiyle küfür ediyor na nü no diyerek ressilll gadınnn sempatiksalakcinni
waaauvvvv, süper! mezun olurken üzülmüşsündür
heyoooooooooooooo, çok özledim seni. ne iyi ettin de geldin.!
tubacım sana naçizane bir öneri, günde mutlaka 2 uyku uyusun. 2-2,5 saati geçmesin. uzun sürerse azıcık grültü filan yap uyandır. akşam 4 gibi zorla da olsa uyut. bir iki gün zorlanır sonra alışır. ama ne olursa olsun 6 dan sonraya sarkmasın uykusu. sonra 8.30 gibi uykuya hazırlarsın, banyo filan 9-9.30 gibi de yatar.. bi dene istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?