2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Secilcim hosgeldın,yazdım sanıyorum yazmamısım sanrım.nekadar uzun zaman olmus denk gelmeyelı.çünkü 3 hafta kadar bende yoktum bıara,sonrada sen gırmedın sanrım,uzun bı ayrılık olmus :))

öle oldu canım malesef..hoşbuldum..ana kız maşallahınız var..çok şekersinis..

yaaaa...aslında haberim oldu ama daha çok yeni..gülistan msn ye yazmış esra oralarda nosunu vereyim istersen ara diye..ama yeni gördüm tühhh yaaa..çok üzüldüm..ne çok isterdim..çok imreniyorum çünkü sizlere.:sinifsinif:

:roflol:
o zaman benimki traktör tekeri
:roflol:

hadı len ordan ,gördük fotonu.abartma istersen,ikimizdede var bı teker kaydirigubbakcemile3 kamyon traktör farkedermisempatiksalakcinni.sen benım kilodaşim ol.bi ara gazlanır verırız.boyna hava basmıcaz ya tekerlere,elbet patlatırız bigünboshayallersmile

buarada encok istedıgım sey, kafam kadar olan memelerımı küçülttürmek.ufak çaplı bı arastırma yaptım meme küçültme operasyonu gecırırsem %30 bırdaha emzırememe gıbı bı durumum varmıs.her nekadar suan 2. bır cocuk düşünmesemde aslında istiyorum.buyuzden bı 5 sene daha bu koca seylerle dolasacagım (

Miniş sağol canım ikimizde daha iyiyiz... Sizde çok güzelsiniz.... hemen hemen aynı kilodayız ben stresten yemeye verdim kendimi akannehir
Esra yahoma inanamadım ya demek gırtlakladı demek afacan yaho yerim onu benim yanımda ağladığı kadar kimin yanında ağlamıştır?? :gitme: Ayrıca bedenen xxl olman önemli değil senin kalbin xxl gözüme çok güzel görünüyorsun valla sıcacık gülüşün yeter opuyorumnanaktan
Seçil hoşgeldin canım özletme kendini opuyorumnanaktan
Güli gezmelerde ohhh darısı başıma zemuszemus
Desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler.... opuyorumnanaktan

ben geldimmm fatmayla bulustuk cok guzeldi.. eceyide goturdum . ogretmenevinin icinde bulundugu parkta gezdik ecenin uykusu geldigi ve mızıkladıgı icin eve gelmek zorunda kaldım ama cok sevdim keske daha cok sohbet etme imkanım olabilseydi.. cepte var fotolar cunku foto mak azizligine ugradım fatmanın makinayla cekildik oda yukler sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…