bu çocuğu nasıl sakinleştirmeli napmalı bilmiyorum
yahoya ciciler aldım kasadayız ve yine kucağımda çünkü başka türlü atraksiyon olmuyor kenara oturttum artık belim kopacak yoksa pos makinalarınımı yere fırlatmadı hani şu kasaların orda toka falan standtları olur onları kasiyeremi fırlatmadı ay delirecektim her yeri devirdi yere bıraktım askıdaki sütyenleri donları alıp fırlatmaya başladı ayy töbe ettim bir daha dışarı çıkmam diye ama kurtlu bendeniz duramam biliyorumohaoldumsmile
Şevval gunduz 2 ye ındirmişti uyku işini.rahattım sabah 7de kalkıyo 10gıbı bı uyuyo bıde 2-3 gıbı uyuyodu aksamda engec 9da uyumus oluyodu.ama ikidir sabah dırenıyo uykuya 11-11.5 arası uyuyo anca,hemde 2 saaate cıkardı uykuyu.ögleden sonra uyumuyor halıyle.5-6 gıbı uıyku bastırıyo 7ye kadar zor sabrettıyorum sonra 7de gece uykusuna.halıyle cok erken yatıgı için 1veya 2de uyanıyo 1-1.5 saat uyumuyoakannehir yıne aynını yaptı.gece benı nöbet beklıyo püff yaaaa
bende birgün yazıcam zayıfladım ,işte yenı benn dıeeee :gitme: ama şimdilik simitlerımle cok mutlu mesudummsenağlama bı müddet daha beraberız ayrılık sonra kısmetse,kılocuklarımla !!!!!
işte bizzz
na..
nü...
no..
ne guzle boyle hıssettmen.. ver bi kucak bakimmm.. olumunekankayizsmile
Nurdanum, hadı gozun aydın.. Tıbetıne kavusmana accuucuukk kaldı..
tesekkurler kendisiylen hasret gidericem bi gelsin:)) teos iyi secil kuduruk cok..aaa askere mi dittiii..en son gidicek diyodun yani ben buralardayken.:)) hadi allah kavuştursun canım..geçmiş olsun bu arada Tibet e...hoşbuldum bu arada..minik öydek napıyo?
..
ohaoldumsmileaman yarabbii..icine ne girmis bu cocugun bole..forumda bir pet shopa girdik
girmezzz olaydıkk öyle geziyoruz bu itoş benim kucağımda
neyse bende tavşanlara falan bakıyorum buda kafeslerle oynuyor kafayı çevirmiş bulundum o an bir ciyak sesi yaho bir hamster yakalamış hayvanı sıkıyor hayvan ciyak ciyak görevliler koştu
tabi hayvan orda can verdi maalesef tanesi 5 tlymiş bende parasını ödedim şaka gibi yaaa
2 milyarlık papağanlarda vardı onları gırtlaklasa ne halt yerdim bilmiyorum
birde cocugu siritik diyor:))puyrun mökemmel ölçülü fucuduma bakın
üst xl alt xxl sempatiksalakcinni
Ne iyi etmişsiniz. Pervin taş olmuşsun iyice, senin doğum yaptığına inanmak zor, genç kız gibi duruyorsun maşallah!
minnişim yazını görünce yattığım yerden kalktım pc açtım yeni tel aldım bununla cvp filan yazamıorum canmmm şu ara pek iii zamanlar geçiremedim sağlık olarak yanı sıra musti yürüdüğü için sürekli peşindeyim evin bütün kapılarını kapatıyorum bianda bakıyorum gitmiş zarar verecek die peşinde koşturuorum ee denge sorunu var daha yürürken birden hızlanıor vee yere pat düşüo yürüdüğünden beri dizinden morluk gitmedi .... yanı sıra dolabak kışlık bişiler hazırladım baya bi uğraştım sonra halamın kızları geldiler onlarla ilgilendimonlar gitti teyzem geldii şimdi eğer yarın demezlerse inş gitmeyizz yarın cumartesi ankya gideceğiz nişana geleceğiz pazar günü burda bir akrabağnın düğünü var sonra ki hafta sakinim sanırımNur aşagıda görüyorum senı hıc yazmıyosun.iyimisin canım.bebişşler nasıl
forumda bir pet shopa girdik
girmezzz olaydıkk öyle geziyoruz bu itoş benim kucağımda
neyse bende tavşanlara falan bakıyorum buda kafeslerle oynuyor kafayı çevirmiş bulundum o an bir ciyak sesi yaho bir hamster yakalamış hayvanı sıkıyor hayvan ciyak ciyak görevliler koştu
tabi hayvan orda can verdi maalesef tanesi 5 tlymiş bende parasını ödedim şaka gibi yaaa
2 milyarlık papağanlarda vardı onları gırtlaklasa ne halt yerdim bilmiyorum
bu çocuğu nasıl sakinleştirmeli napmalı bilmiyorum
yahoya ciciler aldım kasadayız ve yine kucağımda çünkü başka türlü atraksiyon olmuyor kenara oturttum artık belim kopacak yoksa pos makinalarınımı yere fırlatmadı hani şu kasaların orda toka falan standtları olur onları kasiyeremi fırlatmadı ay delirecektim her yeri devirdi yere bıraktım askıdaki sütyenleri donları alıp fırlatmaya başladı ayy töbe ettim bir daha dışarı çıkmam diye ama kurtlu bendeniz duramam biliyorumohaoldumsmile
ama yahoyu pek merak etmeni tavsiye etmem
bugün güli sevecek kadıncağız kucağına alayım dedi ciyak ciyak bağırıyor huysuzluk yaramazlık kudurukluk ne ararsan var adamda
tanımadığı otobüste gördüğü adamların kucağına gider güliye gidince bağırdı denge sorunu var oğlumda
miniş seninki can simidyse benimki deniz yatağı sempatiksalakcinni
sorma teyzesi artık iiden iiye hareket edio şuan bile hissediyorum ama bunda sanırım ameliyat yerlerimiz daha yeni olduğundan bazen sızlıyor bebiş hareket edince onun dışında aniden tansiyonum inip çıkıodu biran beynimi bomboşş hissediyorum yani böle hafıza kaybı yaşıom gibi olyordu dr ye gittik tansiyondan dedi ama bugünlerde iim canm girerim artık pazartesiden sonra rahatım artık bişi çıkmazsa sizinleyim cnm ciğerim benim:)Nur,
Kucuk oglumuz nası?? O na ıyı bak annesi, yorma kendını.. dınlen bol bol.. arada gır haberdar et kendını guzel arkadasım.. Allaha emanet olasın.
aynen öle esram önce çok sevinmiştim halada seviniorum yürüdüğünü görmekte çok güsel ama düşümeleri her yere yetişmeleri çok yoruyorr bide hızlı yürüyorlar yaa boylarınaa bakmadann ...... allah bize güç versin esracımmnurum geçmiş olsun canım tansiyon çok önemli gebelikte biliyorsun çok dikkat et yürümeleri tam başa bela değilmi bende sıyıracağım az kaldı
ayyy esraa gece gece güldürdün benii yaa en son resmee bittim yaa gökhana gösterdim hmm dedi dedim bu yahoo erkek dedimm vışşş didiii güldüü ayy ikimizide güldürdün bak gör bir gün seninde yüzün gülecek bajımmyahoşşşştan bir kaç foto sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?