2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fotolarınız süper.fatmayı ilk kez bukadar yakından görüyorum.ne agustos annelerıymısız herkez yavastan tanısıyor.Pervın yüzün süzülmüş resmen,daha kılo verme dur artık cok ıyısın böyle.daha sene bıle olmadan kac kılo verdın maşşalah

bana çok komik geliyo ama

bu uyku meselesi hiç belli olmuyor bizde! hastalıktan önce iyiydi ama 9 da en geç, uyuyordu. yazın biraz geçe kaysın istedim, oldu ama biraz fazla oldu. Neyse buna da şükür.

bende birgün yazıcam zayıfladım ,işte yenı benn dıeeee :gitme: ama şimdilik simitlerımle cok mutlu mesudummsenağlama bı müddet daha beraberız ayrılık sonra kısmetse,kılocuklarımla !!!!!

yaparsın rkadaşım. Bu işin iki formülü var 1- boğazını tutmak 2-spor yapmak. bunları yapıp da kilo vermemek mümkün değil. Gurusu oldum işin

Bu arada ŞEVVAL'i özlemişim. çok tatlısınız...

Ne iyi etmişsiniz. Pervin taş olmuşsun iyice, senin doğum yaptığına inanmak zor, genç kız gibi duruyorsun maşallah!

na..

nü...

no..

ne guzle boyle hıssettmen.. ver bi kucak bakimmm.. olumunekankayizsmile

Nurdanum, hadı gozun aydın.. Tıbetıne kavusmana accuucuukk kaldı..

aaa askere mi dittiii..en son gidicek diyodun yani ben buralardayken.:)) hadi allah kavuştursun canım..geçmiş olsun bu arada Tibet e...hoşbuldum bu arada..minik öydek napıyo?

..
tesekkurler kendisiylen hasret gidericem bi gelsin:)) teos iyi secil kuduruk cok..

ohaoldumsmileaman yarabbii..icine ne girmis bu cocugun bole..

puyrun mökemmel ölçülü fucuduma bakın
üst xl alt xxl sempatiksalakcinni

birde cocugu siritik diyor:))

neyse ben yatar,uyku bastırdı,gece nöbet yoktur inş bana :))

saol Burcucum mesaclar için.evet kesınlıkle bogaz ve spor.ama malum nedenler.spor içinde eylülü beklıyorum,burası yazın kapanıyor ,bu sıcaktada yürünmüyor.anca Şevvalle dışarı cıkınca yürümüş oluyorum.o yanı,tek avantaj burası bıraz bayır bı meemleket,daha cok kalorı gıdıyor özellıkle bebek arabasını ıterken :))

Ne iyi etmişsiniz. Pervin taş olmuşsun iyice, senin doğum yaptığına inanmak zor, genç kız gibi duruyorsun maşallah!

saol canım karnım pant icine sokulmus vaziyette ama diger yonden toparladım cok sukur.. sohbet muhabbet guzeldi vakit nası gecti anlamadım hos cokta vakit geciremedik ama fatmayı cok sevdim gercekten. yigit kusuda gorebilseydim tam super olacaktı.. işte baku nere yozgat nere adapazarı nere

Nur aşagıda görüyorum senı hıc yazmıyosun.iyimisin canım.bebişşler nasıl
minnişim yazını görünce yattığım yerden kalktım pc açtım yeni tel aldım bununla cvp filan yazamıorum canmmm şu ara pek iii zamanlar geçiremedim sağlık olarak yanı sıra musti yürüdüğü için sürekli peşindeyim evin bütün kapılarını kapatıyorum bianda bakıyorum gitmiş zarar verecek die peşinde koşturuorum ee denge sorunu var daha yürürken birden hızlanıor vee yere pat düşüo yürüdüğünden beri dizinden morluk gitmedi .... yanı sıra dolabak kışlık bişiler hazırladım baya bi uğraştım sonra halamın kızları geldiler onlarla ilgilendimonlar gitti teyzem geldii şimdi eğer yarın demezlerse inş gitmeyizz yarın cumartesi ankya gideceğiz nişana geleceğiz pazar günü burda bir akrabağnın düğünü var sonra ki hafta sakinim sanırım

ESRAKOMMM esraa inan sinirden çatladım yaa önüme gelene anlatım böle böle oldu diee nasıl sinir oldum ecemin yavrumun yüzü gözümden gitmedii ilk okuduğum gün gerçekten moral bozukluğuyla geçirdimmm allahtan fark ettin ve kurtuldu kuzumm inş en kısa zmnda atlatırsınız...

ÖZLEMCıMMM cnm seninde sorunların varmış cnm son sayfalardan okuduğum kadarıyla öncelikle özdeme geçmiş olsun.. sornunuza gelirsem sorunun ne olduğunu bilmiorum amaa annenin evine ilk gidişin deilse kesinlikle dönecek umudu vardır canım ondan da rahat davranıp seni kırıyordurr ama hemen karar alma canm yaa zamana bırak onun yerinee artıları eksilerini yaz eşinin ona söle açık açık canımsın kıyamam yaa...

SEÇıL canm hoş geldin tekrar..

GYPSESRA ve DÜNÜRÜM tubişim çok güselsiniz yaa kiloları boş verinnn siz bölede güselsinizz...

PERVıN ve FATMA sizde çok tatlısınız yaa biz görüşemedik kısmet olmadı sadece slm yolladım fatmacıma aldın mı bilmiorum cnm..

NURDAN canım benim eşimde haftaya çarşamba ankaraya gidecek dış kapı hastaneside tartılacak ve karar verecekler dua ediorum gitmesin dieee sizde çabucak kavuşun cnm arkadaşım rabbim kimseyi eşsiz bırakmasın...

DERYAM seninle çok özel konuşmam lazım birazdan özeline msj atacağım tekrar özelden cvp atarsan çok sevinirim....

umarım atladığım bişi yoktur geçmişe bakamadım son sayfadan ne gördüysem yazdım...

Pervin ve Fatma ne kadar hoşsunuz öyle..imrendim valla ne güzel şeyler paylaşılıyor, yeni arkadaşlıklar dostluklar ediniliyor burada..allah bozmasın

Esraa..alanyaya mı gelmiştiniz canım sakın evet deme kahrolurum bak.

miniş seninki can simidyse benimki deniz yatağı sempatiksalakcinni

Allah ta seni güldürsün inşallahhh kaydirigubbakcemile3

Nur,

Kucuk oglumuz nası?? O na ıyı bak annesi, yorma kendını.. dınlen bol bol.. arada gır haberdar et kendını guzel arkadasım.. Allaha emanet olasın.

Nur,

Kucuk oglumuz nası?? O na ıyı bak annesi, yorma kendını.. dınlen bol bol.. arada gır haberdar et kendını guzel arkadasım.. Allaha emanet olasın.
sorma teyzesi artık iiden iiye hareket edio şuan bile hissediyorum ama bunda sanırım ameliyat yerlerimiz daha yeni olduğundan bazen sızlıyor bebiş hareket edince onun dışında aniden tansiyonum inip çıkıodu biran beynimi bomboşş hissediyorum yani böle hafıza kaybı yaşıom gibi olyordu dr ye gittik tansiyondan dedi ama bugünlerde iim canm girerim artık pazartesiden sonra rahatım artık bişi çıkmazsa sizinleyim cnm ciğerim benim:)

bu arada tekrar kilo almaya başladım çok eblli değil boyumdan dolayı ama 58.5 olmuşummmmm tekrar bende etli butlu bir kadın oluyorummm. safinaz gibiyim ben bu halimi sevmiyorum ama şimdi eskisine göre ii kilodayım

özlemim canımsın benim
sende yüreği çok güzel hassas kıymeti bilinecek bir kadınsın ama maalesef bizim kaderimiz odunlardan yanaymış

efrimmm aminnn benimde yüzüm gülermi bigün hıı söyle gülermi yahonun öldüreceği hayvan sayısı kaç olacak merak ediyorum ilerleyen zamanlarda
hepsi hortlayıp gelecek birgün ondan korkuyorum

nurum geçmiş olsun canım tansiyon çok önemli gebelikte biliyorsun çok dikkat et yürümeleri tam başa bela değilmi bende sıyıracağım az kaldı

seçil kemere geldik ama alanyayada uğradık gezdik (

nurum geçmiş olsun canım tansiyon çok önemli gebelikte biliyorsun çok dikkat et yürümeleri tam başa bela değilmi bende sıyıracağım az kaldı
aynen öle esram önce çok sevinmiştim halada seviniorum yürüdüğünü görmekte çok güsel ama düşümeleri her yere yetişmeleri çok yoruyorr bide hızlı yürüyorlar yaa boylarınaa bakmadann ...... allah bize güç versin esracımm
bu arada maceralarınızı gülerek okudum ama cvp yazmamışım onaaa çok şen şakrak oğlun var esra yaalaelaelaelaelae

yaa sorma nurum pek şen şakrak
gel sen ne çektiğimi birde bana sooorrrr
nerde nasıl yaşanırr birde bana sorrrr

yahoşşşştan bir kaç foto sempatiksalakcinni

ayyy esraa gece gece güldürdün benii yaa en son resmee bittim yaa gökhana gösterdim hmm dedi dedim bu yahoo erkek dedimm vışşş didiii güldüü ayy ikimizide güldürdün bak gör bir gün seninde yüzün gülecek bajımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…