2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yahoya bayıldım bende :)) son fotoğrafı cidden daha bir güzel aynı kız gibi çıkmış ya kaydirigubbakcemile3
Yahoya hediyemi buldum boy boy hayvanlar alacağım bu yaho ilerde kasap olur demedi demeyin sempatiksalakcinni

Kadının biri, sayıları '10 tane' olan çocuklarını ana sınıfına yazdırmak... için başvurmuş ve okulun müdürü kayıt yapması için kadından çocukların isimlerini istemiş. Kadın da "Ahmet" demiş.

Müdür bey şaşırarak:

- Nasıl ahmet yani hepsinin ismide Ahmet mi?!

Kadın gayet emin bir şekilde:

- Evet

Müdür:

- Peki hanımefendi zor olmuyor mu karıştırmıyor musunuz?!

Kadın:
- Yooo! bilakis kolay oluyor. "Ahmet yemeğe" diyorum; hepsi birden geliyor, "Ahmet çıkıyoruz" diyorum; hepsi birden hazırlanıyorlar.

Müdür şaşkınlıkla dinlemekte ve kadına:

- Peki bayan özel iş vermen gerekiyor ise napıyorsun?!

Kadın:

- O ZAMAN SOY ıSıMLERı ıLE çağırıyorum!

sempatiksalakcinni

:bbo: :uhm:

günaydın...... çok yorğunum klavyede bile yazmaya takatım yok....

gece 1' e kadar temizlik yaptık banyo, tuvalet , sil, süpür derken o saat oldu.... selinde çok geç yattı ateşide vardı burnu da tıkalı peditus içirdik onunda uyku düzeni bozuldu kalabalıkta.....o koşturmacada telefonu kurmayı unutmuşuz sabah annem kapıyı çaldı selini almak için ona uyandık yoksa bu yorğunlukla ne zaman kalkaldır bilmiyorum.... işede geç kaldım.... buğün misafirlerin 2. postası geliyor ankaradan eşimin halası, oğlu gelini ve torunları.... yarında düğün var zaten..... ama ben hiç düğün havamda değilim canım hiç istemiyor neden bilmiyorum......

berke biliyor mu olanları? tepkisi ne oldu

maalesef ogrendi aslında ondan saklamıstık olayın oldugu gun kadına gittik konustuk o esnada berke annemlerdeydi gece annemleri aldık getirdik berkeydie tabi kadın ustune bir daha arayınca bende unuttum aynı ev içindeyiz konustum tabi içeri bir girdim kapatıp teli berke yatmıs koltugu hungur hungur aglıyor. çok duygusal zaten ama simdi daha iyi hersey zamanla kulleniyor bir benim ofkem dinmiyor annelik farkı diyorum

ya yok berke dun gormus kadını bahcede kadının arada bir gelen kızı ve torunu var torunla berke aoynuyordu bir ara oglanla berke oynarken torun demis bak ananne ece nin abisi demis berkede kadına el sallamıs salak oglum benim. o da gulumsemis . ve cantaları varmıs ellerinde gitti sanırım kızında kalacak zaten haftasonları kızına giderdi genelde yok birkaç gun rahatız yani
merakından baktıgını dusunoyrum ece ye benv e o harici annem falan hiç boyle uç bes saat bakmadı. bilmiyorlar yemesini içmesini nası yaptılar nası idare ediyorlar neler oluyor onu merak ediyordur eminim
kadın allah için simdi hasta falan olmadı hiç eli falan agrıyordu aylarca bekledi benim izin doneminde dr a giti falan ctesi calısmıyordu gittigi dr falan filan yani habire ben hastayım gelemiycem ben hastayım dra gitcem diyen biri deglidi merake diyor kanımca neler olup bitiyor bizim evde diye

ya esra saka otesisiniz neyin içindeydi hamster yaho arabsındanmı uzandı yuruyor mu artık tamamen gezinirkenmi yakaladı sen nerdeydin ben anamhay allahım ya yazık hayvancıklaraaa
cidden papagan ı sıkıstırsa napardın :)

ya adaş bende bu kadından kıllanıyorum bence bir savcılığa verin o zaman rahatsız edemez ne bileyim yani berkeye falan bir zarar vermeye kalkmaz değilmi (
çünkü çok sinsi bir kadın tehlikeli bir tip

yok be gulum sanmam o kadar artık ne zarar vercekki yani

puyrun mökemmel ölçülü fucuduma bakın
üst xl alt xxl sempatiksalakcinni

canlarım ya çok guzel gorunuyorsunuz adas ya ç ok ozledim ben seniii

minişş kaç kilosun sen şincik kilodaşımmmm

ahahaha bende bende 75 esra senle aynı gidiyoruz iyimi arada aynı kiloları veriyoruzzzz bu kadar olur tuba da oyle ozlem sanırım bizi solladı daha indi kilosu diye hatırlıyorum 85 liklerdik bir ara hep birlikte
ama benim boy 170 allahtannn
ama goruntum aynı sizler gibi çok farklı dgil

arkadasım yaptırdı hem meme kuçultme hem karın gerdirme meme hiçbirsey degil diyor karın çok acı veriyormus

pervinnn ben seni goremiycekmiyim ist a geldiginde vaktin olacakmı ??
tarihleri karıstırıyorum burcu gelicek sen gleceksin nurdan falan kim hangi tarihte ist da olacaktı unutuyorum valla sen simdi burkcu ile buluscagımız 16 sı aksamı muhtemelen ist da olacakmısın mesela ??
x

bende esra da ayrı tarıhlerde kemer e aynı otele gittik secilim bende dusundum ama dedigi gibi esranında siz yazmıyordunuz burdan kopmustunuz

büyüyünce bu fotoların hesabını nasıl ödeyeceğim acebaaa kaydirigubbakcemile2
bunun arkası kesin kiz esra ama ne kızlar var geneli uslu olur kızlarım ama ne afacanlar tanıyorum uslu olur diyemeyiz garantisi yok :)

sen benim ece yi gorsen nasıl uslu nasıl sakin kuduruk berkeden sonra bana nasıl iyi geliyor biliyormusun. her çocuk aynı olacak diye birsye yokmus demekki diyorum

ozlem bugun hep seni dusundum aramak istedim ama telin yoktu ..nasılsın ozde nasıl

pervin bana ist cebini ozelden yazarmısın
o aradıgın gun kayıt edemedim çok arayan vardı arada kaynadı .

arkadasalr birsey sormak istiyorum
emzirenler ne kadar emiyorlar bilmiyor ama
biberon maması verenler gunde 500 cc yi tamamlayabiliyormusunuz ?

kadın gitti gideli ece biberondan mama içmiyor zaten hiç içmedi bizlerden bir o verince kendi içiyordu
annemler dun denedi eddim bize naz yapar belki annemlerede hayır demis içmiyor

canım bizimkide içmiyor.... önceden pirinç unu falan yaptığımızda içine 3-4 ölçü içine katıyorduk artık epeydir onuda yapmıyoruz yemiyor çünkü....

önceki gün bende milupaya mail attım bu konuda.... bana 350 cc yeterli demişler... biberon maması olarak geri kalan kalsiyumu yoğurttan falan tamamlar diye yanıtlamış....

ESRAKO ben 16sı sabahı 5 gibi antalyaya yola cıkıcam sizinle gorusemiycem cok istiyodum oysaki .. mesaj atıorum birazdan

aa ece bolca yogurt yiyor yeterli oluyorsa çok içim rahatlıycak o zaman sibel çok sagol canım

ESRAKO ben 16sı sabahı 5 gibi antalyaya yola cıkıcam sizinle gorusemiycem cok istiyodum oysaki .. mesaj atıorum birazdan

tuh yaaa

cok yorulmuş kıyamam, selincilkte kalabalıkta hastalanmış, bununla kalsın canım atlatın şu hengameyi biran önce.

yahoşşşştan bir kaç foto sempatiksalakcinni

ya görünce bile gülesim geliyor bu cocuğu bir tokalar falan çok tatlı olmuş kız yaho da.

ne güzel çıkmışsınız, nasılda zayıfsın, maşallah artık zayıflama

bende esra gibi merak ettim fareciği nerden bulmuş, arı muhabbetini evdekilere anlatmıştım hala gülüyoruz evde. şimdi de farecik du bakalım daha neler yapacak tatlı muzur

heryeri birbirine katmış Allahım ya, dışarda bizimki süt dökmüş kedi gibi saf saf bakınıyo hala.

tebrikler

evet norra kızıma doktoru taktı bu ismi minyatür cadı.1800 gr. ve 45 cm. olunca maalesef.ama şükürler olsun şimdi iyi ya.gerçi zayıf ama...

şimdi ki boyu ve kilosu gayet iyi annesi toparlamış kendisini. neden erken doğdu?

güzel olmuştur eminim :)

hoşgeldin.

çok geçmiş olsun özlemcim. havalar mahvetti çocuklarımızı. eşin konusunda da hadi gel eve gidelim demezdi zaten bence giden sensin annenin yanında böyle bir konuşma yapmazdı. bu hafta sonu düzelir inşallah.

çok çok çok iyi gelsin bu tatil sana. iyi dinlenmeler.

hoşgeldin..

+1111111111111

ohh ne güzel, beyefendi doruğu bozacaksınız karı koca.

yeni şehir yeni iş yeni ev herşey şans getirsin elifçim. aile konusunda söylecek söz bulamadım okuyunca. anne baba dedemk güven demek benim için. öyle olmalı herkes için. ama bu durumda yapacak bişey yok. siz iyi olunda gerisi hikaye artık. bir temizlikçi bulsan cok iyi olur bence de.

bizim doktorda 350 cc yeterli demişti esracım. çok zorlama ece yi akşam muhallebi yedirmesen gece biberonu versen içmez mi uyku arasında?

ESRAKO ben 16sı sabahı 5 gibi antalyaya yola cıkıcam
sizinle gorusemiycem cok istiyodum oysaki .. mesaj atıorum birazdan

pervinim kargoyu bugün yollayacağım sen ne zaman gidiyodun adapazarından?

esracım adanın doktoru bize hiçbirzaman 500 ml yi mutlaka içecek demedi. 500 ml yi geçmesin içtiği miktar dedi. belki kilosu fazla ondan bilmiyorum. ama adayı ben sadece aptamille beslesem gayet mutlu olur, o kadar seviyor. sabah 120, öğleden sonra 120 veya 150, gece yatarken, 180 veriyoruz. eğer gece uyanır da uyutamazsak uğraşıp uğraşıp, 150 daha veriyoruz ama çok nadir.. gece beslenmesi biteli çok oluyor bizde.

pervin okumazsın alıntıları belki uzun diye buraya yazayım dedim tekrar, ne zaman ayrılıyodun Adapazarından. kargoyu bugün yollayacağım nasipse.

adaş sorma yaaa
şimdi yaho kucağımda ama arkamdan arkaya sarkıyor sürekli birşeylere uzanıyor falan farelerin kafesi yarımdı ve yüksekteydi diğer taraftada bizde tavşanlara bakıyorduk oda kafesin telleri ile oynuyor sandım ciyaklamayı duyunca bir döndüm yaho kucağımda elinde fareee bende çığlık attım tabii o an o pis pis sırıtıyor birşeyler anlatıyor dana minicik yavru hamsterlar bu yüzden anından gümledi hayvan avucunda sıkıyor ben elleyemedim görevli koştu zorla avucunu açtırdı aldılar hayvanı
böğğğ bildiğin fare yahu nasıl alırım elinden
ay dedim adama bebeğim mikrop kapacak ne mikrobu hanfendi birşey olmaz ama hamsterı öldürdü bebeğiniz dedi imalı imalı ne kadarsa öderiz dedim yok falan filan dediler ama belli yani istedikleri bende çıkardım 5 tlyi verdim
saniyelik yakalamış ve sıkmış tıpkı civcive yaptığı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…