zemuszemusguclubacismileyaa sorma nurum pek şen şakrak
gel sen ne çektiğimi birde bana sooorrrr
nerde nasıl yaşanırr birde bana sorrrr
Kadının biri, sayıları '10 tane' olan çocuklarını ana sınıfına yazdırmak... için başvurmuş ve okulun müdürü kayıt yapması için kadından çocukların isimlerini istemiş. Kadın da "Ahmet" demiş.
Müdür bey şaşırarak:
- Nasıl ahmet yani hepsinin ismide Ahmet mi?!
Kadın gayet emin bir şekilde:
- Evet
Müdür:
- Peki hanımefendi zor olmuyor mu karıştırmıyor musunuz?!
Kadın:
- Yooo! bilakis kolay oluyor. "Ahmet yemeğe" diyorum; hepsi birden geliyor, "Ahmet çıkıyoruz" diyorum; hepsi birden hazırlanıyorlar.
Müdür şaşkınlıkla dinlemekte ve kadına:
- Peki bayan özel iş vermen gerekiyor ise napıyorsun?!
Kadın:
- O ZAMAN SOY İSİMLERİ İLE çağırıyorum!
sempatiksalakcinni
berke biliyor mu olanları? tepkisi ne oldu
ya esracım beni bu meslek biraz paronayak yaptı bakma sen bana.. eşyalarını da akşam beraberce götürüp verin, uzatmanın anlamı yok.. yani ben yine bak paranoyaklık yapıcam ama, yerinde olsam kilidi değiştiriridim. ama tabii ondan isteyin anahtarı. bilmesin değiştirirseniz de.. kurdun aklına kuzuyu düşürmeye gerek yok..
hayrı beni bu düşüncelere iten şu oldu, neden habire evinize bakıp duruyolar ki yani? ne alaka? neyi anlamaya çalışıyorlar anlamadım.. yoksa ni,yetleri rahatsızlık vermek mi.. yani bu ne pişkinlik be kardeşim! pes!
forumda bir pet shopa girdik
girmezzz olaydıkk öyle geziyoruz bu itoş benim kucağımda
neyse bende tavşanlara falan bakıyorum buda kafeslerle oynuyor kafayı çevirmiş bulundum o an bir ciyak sesi yaho bir hamster yakalamış hayvanı sıkıyor hayvan ciyak ciyak görevliler koştu
tabi hayvan orda can verdi maalesef tanesi 5 tlymiş bende parasını ödedim şaka gibi yaaa
2 milyarlık papağanlarda vardı onları gırtlaklasa ne halt yerdim bilmiyorum
ya adaş bende bu kadından kıllanıyorum bence bir savcılığa verin o zaman rahatsız edemez ne bileyim yani berkeye falan bir zarar vermeye kalkmaz değilmi(
çünkü çok sinsi bir kadın tehlikeli bir tip
puyrun mökemmel ölçülü fucuduma bakın
üst xl alt xxl sempatiksalakcinni
75ohaoldumsmile
minişş kaç kilosun sen şincik kilodaşımmmm
buarada encok istedıgım sey, kafam kadar olan memelerımı küçülttürmek.ufak çaplı bı arastırma yaptım meme küçültme operasyonu gecırırsem %30 bırdaha emzırememe gıbı bı durumum varmıs.her nekadar suan 2. bır cocuk düşünmesemde aslında istiyorum.buyuzden bı 5 sene daha bu koca seylerle dolasacagım(
ben geldimmm fatmayla bulustuk cok guzeldi.. eceyide goturdum . ogretmenevinin icinde bulundugu parkta gezdik ecenin uykusu geldigi ve mızıkladıgı icin eve gelmek zorunda kaldım ama cok sevdim keske daha cok sohbet etme imkanım olabilseydi.. cepte var fotolar cunku foto mak azizligine ugradım fatmanın makinayla cekildik oda yukler sonra
Pervin ve Fatma ne kadar hoşsunuz öyle..imrendim valla ne güzel şeyler paylaşılıyor, yeni arkadaşlıklar dostluklar ediniliyor burada..allah bozmasın
Esraa..alanyaya mı gelmiştiniz canım sakın evet deme kahrolurum bak.
bunun arkası kesin kiz esra ama ne kızlar var geneli uslu olur kızlarım ama ne afacanlar tanıyorum uslu olur diyemeyiz garantisi yok :)büyüyünce bu fotoların hesabını nasıl ödeyeceğim acebaaa kaydirigubbakcemile2
ozlem bugun hep seni dusundum aramak istedim ama telin yoktu ..nasılsın ozde nasıl
arkadasalr birsey sormak istiyorum
emzirenler ne kadar emiyorlar bilmiyor ama
biberon maması verenler gunde 500 cc yi tamamlayabiliyormusunuz ?
kadın gitti gideli ece biberondan mama içmiyor zaten hiç içmedi bizlerden bir o verince kendi içiyordu
annemler dun denedi eddim bize naz yapar belki annemlerede hayır demis içmiyor
canım bizimkide içmiyor.... önceden pirinç unu falan yaptığımızda içine 3-4 ölçü içine katıyorduk artık epeydir onuda yapmıyoruz yemiyor çünkü....
önceki gün bende milupaya mail attım bu konuda.... bana 350 cc yeterli demişler... biberon maması olarak geri kalan kalsiyumu yoğurttan falan tamamlar diye yanıtlamış....
ESRAKO ben 16sı sabahı 5 gibi antalyaya yola cıkıcam sizinle gorusemiycem cok istiyodum oysaki .. mesaj atıorum birazdan
günaydın...... çok yorğunum klavyede bile yazmaya takatım yok....
gece 1' e kadar temizlik yaptık banyo, tuvalet , sil, süpür derken o saat oldu.... selinde çok geç yattı ateşide vardı burnu da tıkalı peditus içirdik onunda uyku düzeni bozuldu kalabalıkta.....o koşturmacada telefonu kurmayı unutmuşuz sabah annem kapıyı çaldı selini almak için ona uyandık yoksa bu yorğunlukla ne zaman kalkaldır bilmiyorum.... işede geç kaldım.... buğün misafirlerin 2. postası geliyor ankaradan eşimin halası, oğlu gelini ve torunları.... yarında düğün var zaten..... ama ben hiç düğün havamda değilim canım hiç istemiyor neden bilmiyorum......
yahoşşşştan bir kaç foto sempatiksalakcinni
işte bizzz
forumda bir pet shopa girdik
girmezzz olaydıkk öyle geziyoruz bu itoş benim kucağımda
neyse bende tavşanlara falan bakıyorum buda kafeslerle oynuyor kafayı çevirmiş bulundum o an bir ciyak sesi yaho bir hamster yakalamış hayvanı sıkıyor hayvan ciyak ciyak görevliler koştu
tabi hayvan orda can verdi maalesef tanesi 5 tlymiş bende parasını ödedim şaka gibi yaaa
2 milyarlık papağanlarda vardı onları gırtlaklasa ne halt yerdim bilmiyorum
bu çocuğu nasıl sakinleştirmeli napmalı bilmiyorum
yahoya ciciler aldım kasadayız ve yine kucağımda çünkü başka türlü atraksiyon olmuyor kenara oturttum artık belim kopacak yoksa pos makinalarınımı yere fırlatmadı hani şu kasaların orda toka falan standtları olur onları kasiyeremi fırlatmadı ay delirecektim her yeri devirdi yere bıraktım askıdaki sütyenleri donları alıp fırlatmaya başladı ayy töbe ettim bir daha dışarı çıkmam diye ama kurtlu bendeniz duramam biliyorumohaoldumsmile
ozgulum selam adapazarındayım..gunlerim kosusturmayla gecio gelen giden ben dısarlarda alısveriste eksiklerimi tamamalamaya calısıorum cunku bakuden cokta bisey alamıorum şimdi zayıfladıgım icinde S beden giyiyorum ve herseyi almak istio canım ..ust S alt 38 :)
evet norra kızıma doktoru taktı bu ismi minyatür cadı.1800 gr. ve 45 cm. olunca maalesef.ama şükürler olsun şimdi iyi ya.gerçi zayıf ama...
bakalım canım riske atıcam kendimi nasrettin hoca misali ya tutarsa diye... bende kızıl boyayacağım bakalım nasip artık tutarsa tutar tutmazsa şurda düğüne 2 gün kaldı alaca karga gibi dolaşırım birde turuncu olarak tutarmış düşünsene:roflol:sempatiksalakcinni
Hayırlı kandiller arkadaşlar, ettiğimiz tüm dualar kabul olur inşallah...
uzun zaman oldu, özlemişim buraları..Rüzgar beyimiz 150 tl.cik sıkıştırmış klavyeye..:)) yapıldı ama bu seferde kayınvalide-görümce geldi gitti kısmet olmadı bi türlü..
umarım herkes iyidir..
Sağolun tüm özel hayatımı deşifre ettim devamlı yazıyorum birşeyler umarım bu konuda kızmıyorsunuzdur bana sonuçta yeri değil....
Destekleriniz için çok sağolun hepiniz... Derya ya birde sanki ben suçluymuşum gibi al beni götür mü diyecektim kusura bakmasın valla defalarca uyarmama rağmen aynı şeyleri yaptı gelen haberlere göre de gelip beni alınca ben her kavgada annemin evine kaçacağımı düşünüyormuş... O zaman kendine güvenmiyor aynı şeyleri yapacak... Off ne bileyim aklım karışık :sinifsinif:
Damlam bana dedi ki şuan dolven ve suprax ı kullan fitil çok çok acil durumlarda gerekmedikçe verme dedi... Sonuçta surupla düşüyor dedi.. Birde ılık suyla kompres yap dedi... Bugün annemin işleri vardı önemli... Kardeşim var erkek 23 yaşında o nöbettedi gece sık sık kompres yapmış.. Gece o nöbetteydi çünkü bugün iyi ilgilenebilem için enerji toplamam için uyumam lazımdı 5 te nöbeti devraldım.. 37.3 tü işe yaramış kompres.. 6 da sütünü içirip uyuttum uyanınca neşeliydi oynadı gezdi falan şimdi yine uyuyor...
Hamile olduğunuz zamanlardaki topikten beri, genelde sessiz sessiz okuyorum az yazıyorum ama sizlerden çok şeyler öğrendim ve yaşadığım sorunlarda yalnız olmadığımı hissettim.. Herkese çok teşekkür ediyorum. Annelik serüveninin ilk aylarında çok yardımcı oldu ve olmaya da devam ediyor. Tatilde Ayvalık'ta olacağım internet olmadığı için giremeyeceğim ama gelince daha çok yazmak ve burdaki aktivitelere katılmak istiyorum. Sizlere ve bebeklerinize sevgiler.
selamlar herkese,
uzun süredir yokum özledim sizleri herkes iyimi ?? biz iyiyiz çok şükür
laptopun klavyesi bozuldu ondan giremiyorum, ayrıca Çağandan fırsat kalmıyor
totosunun üstünde emekliyor çok komik her yeri kurcalıyor sıpam anca arkasını toparlıyorum :))
Esrako bugün duydum çoook üzüldüm şok oldum umarım Ece çok etkilenmemiştir umarım hemen unutur yaşadıklarıını
Esrako, o kadını nası şöyle evire çevire dövmeden bıraktın!!!
Keske o sınırle gıdıp halletseydın.. ıcınde kalmamalıydı, bunu yapsaydın balkondan cıkıp senın evıne bakmaya cesaret edemezlerdı.
Sen nazik nazik dınledıkce kadın kendını haklı cıkardı. nezaket bu kadın ıcın gecerlı bır kavram degıl.
ÖZDE'ye geçmiş olsun.
ELİF yeni mekanınız hayırlı olsun, çok mutlu olun inşallah...
DERYA sana falcı muamelesi yapacak kişiyi topik dışarı ederiz, kimse bunu böyle anlayacak kadar angut değildir herhalde (pardon)!
Onur'un anneanneye gittik, kuzenin de bebeği var 7 aylık. Ev cümbüştü, çok hoştu. Oradan biraz yürüyelim dedik ve Onur ve benim birlikte okuduğumuz fakülteye kadar geldik. (Buca eğitim fak) Giriş kartlı olduğundan güvenlikten rica ettik, kırmadı bizi sağ olsun. İçeride her zaman kedi - köpek enikleri olurdu, gene kedi enikleri karşıladı bizi, Doruk'la uzaktan pek bi seviştiler, çok güzeldi. opuyorumnanaktan Akşam saatleri olduğundan hayli ıssızdı. Her binanın önünde durup anılarımızı tazeledik. Bahçemiz yemyeşildi, gene aynı bulduk. Yayıldığımız çimlerin önünde saygı duruşunda bulunduk. yerimseniben Onur Doruk'u "bak oğlum annenle buralarda öpüşüp dururduk" diye aydınlattı sağolsun :) Çok güzel bir gündü......
herkese merhaba.şuan Afyon öğretmenevinin internet kafesinden yazıyorum.ev toparlanması iki kişiyle çok zor oluyormuş geçti şükür,ev de bulduk kendimize uygun.temizleyeceğiz salih ve ben.Nevayla nasıl olacaksa.annemler birsürü bahane uydurarak gelmediler eskişehir' den. insanın canı yanıyor.böyle olacağını biliyordum oysa.gelin bizi arabayla alın gelelim dediler.
hiçbir zaman kötü bir evlat olmadım,akrabalarım,komşularım,arkadaşlarım sevdi beni hep.bir anama babama yaranamadım.bulabilirsem bir kadın tutarım artık.herşey hallolur,yoluna girer ama bu yaralar kapanmaz.küçük çocuğuyla bu kadın ne yapar diyen yok.daha bana akıl vermeye kalktılar şöyle ev tut,böyle yap diye.sallamadım,iyi siz daha iyi bilirsiniz dediler.bazıları 1-0 yenik başlıyor hayata,amozon oluyor.
umarım hepiniz iyisinizdir.kafanızı şişirmeyeyim.sıpalar yürüyordur eminim. neva da faaaliyet yok.Annemler de çok huzursuzdu.2 gece kaldık.sonra Afyon'a gelince eski neşesine kavuştu.bana pek sorun çıkarmıyor kuzum sağolsun.Afyon da yaşanabilecek bir şehir.Özdilek falan var,outlet center,koçtaş vs.hayırlısını dileyin bizim için.öperim hepinizi
arkadasalr birsey sormak istiyorum
emzirenler ne kadar emiyorlar bilmiyor ama
biberon maması verenler gunde 500 cc yi tamamlayabiliyormusunuz ?
kadın gitti gideli ece biberondan mama içmiyor zaten hiç içmedi bizlerden bir o verince kendi içiyordu
annemler dun denedi eddim bize naz yapar belki annemlerede hayır demis içmiyor
ESRAKO ben 16sı sabahı 5 gibi antalyaya yola cıkıcam
sizinle gorusemiycem cok istiyodum oysaki .. mesaj atıorum birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?