2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy esram bu ne allah kolaylık versin dur bakalım daha neler duyacağız biz yahonun maceralarındansempatiksalakcinni

esram nerelerdesin sen özlemişim.
yahocum senin elinde ne hallere düştü!!! hesabını zor verirsin bu fotoların.

ben doğumgününü sadece aile arasında yapmaya karar verdim
19 temmuzda dönüyorum ve o gün evlilik yıldönümü ve o hafta anca evi topla çamaşır yıka vs
26 sında günüm var ve çok kalabalık oluyoruz curcuna hengame olacak
3 ağustos doğumgünü hem gündüz hem akşam kaldıramam sanırım
her haftaya bir atraksiyon yeter kanımca
bu arada abimler burda olduğu için mevlüdüde bir araya sıkıştırmam gerek ama hangi ara bilemedim doğumgününden bir hafta sonra ramazan başlıyor
eminönüne git sünnet kıyafeti al sünnet şekerleri vs bilmiyorum nasıl yapıcam
bü yüzden doğumgünü çok atraksiyonlu geçmeyecek
pastamı kendim yapacağım birde yanında açık büfe ikramlar olur e birde evi süsleriz al sana doğumgünü

hocammm bende seni çok özledim artık yazmıyorsun sabiha teyzeden birşeyler
acaba bu sabiha teyze derdime derman olurmu bir randevu alabilseydim keşke

gülizim emiyor hemde haşin ve parçalarcasına hiç yatırarak emzirmek kısmet olmadı gece bile ayağa kalkıp emiyor gözleri kapalı ama ayakta yada popo havada (

oooo hep bi koşturmaca rabbim kolaylık versin canım... bütün bu telaşeler için enerji ve güç versin rabbim sanaolumunekankayizsmile

doğumgünü bizimkide öyle olacak aile arasında zaten bizim misafirler 10 kadar daha burda yani selinin doğumgününde burda olacaklar...birde biz, halası, amcası, babaannesi dedesi bu kadarız yani.... bizimde öyle aman aman değil... ben zaten o gün işteyim yetiştirebildiğim kadar birşeyler yapmaya çalışacağım.... bizde bir evi süsleyeceğiz bu kadar..... ekstradan bi doğum günü şekeri var oda mevlütte yapamadığım için içimde kalmıştı o yüzden yaptırdım.....ne güzel pastanı kendin yapacaksın bendede o marifet olsaydı bende yapardım sen şimdi neler döktürürsün merakle bekliyorumkaydirigubbakcemile5

esra hiperaktif mi olacak acaba, bence cok zeki yerinde duramayan bir çocuk olacak. sabiha ye telefonunu bıraksan randevu iptalinde arasalar seni. ama cocuğun karakteri böyle bence.

mevlüdü gündüz yapsan gecede doğum gününü kutlasan bir kere hazırlanmış olursun. biraz fazla tutarsın ikramları.

ayyy çok az kalmışş yaa nerden nerelere geldik hey gidi günler heyyy

dimi ya canım sorma o sabah sizinle yazışmıştım.... pembe bi leke geldi falan diye... daha dün gibi o gün konuştuklarımız sizin yazdıklarınız sonra geceside doğuma girdim işte.... sonrası malum sürpriz yumurtam selinim mucizem kollarımdaydı şükürler olsun... inşallah nice nice yaşlarını göreceğiz bütün ağustos kuzucuklarının hep beraber:Saruboceq:hihoyyyt

glzfb kızım suyumun gelmesiyle erken doğdu.eşimin tayini hakkariye çıkmıştı.ona üzülmüştüm.hatta geçen 11 askerin şehit olduğu gediktepedeydi eşim.o saldırıa 1 askeri ve uzman çavuşu şehit oldu.

amin canım Allah koca koca çocuk olduklarını göstersin hepimize.

hala orda mı eşin tatlım, kolay değilmiş hakikaten. sağlıkla gelmiş kızın olsun.

offf ne kadar üzücü rabbim bütün asker eşlerine böyle kötü bi acı yaşatmasın kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.. bu konuda o kadar çok şey yazacağım ama uyarı almak istemiyorum... hergün şehit haberi almak mahfediyor beni.....

neyseki kuzucun sağlıkla kucağına gelmiş rabbim uzun ömür nasip eylesin..... kaç haftalık doğmuştu??????

amin canım Allah koca koca çocuk olduklarını göstersin hepimize.

hala orda mı eşin tatlım, kolay değilmiş hakikaten. sağlıkla gelmiş kızın olsun.

güzilim inşalah.. koca koca çocuk olduklarını görürüz hatta düğünlerini bilem yaparız .... düşünsene kerttiklerimizden evlenen olurmuş cidden.... DORUKLA SELİNİNDE dügününü yaparmışız hep beraber :içelim:hayali bile gülümsetmeye yetti:sm_cool:

biz erkek kardeşimi psikyatriste götürmüştük daha doğrusu habire götürüyodukda bir tanesine gittik. annem kızkardeşim ve ben oturuyoruz kadının karşısında. kardeşim koridorda duvarlara filan tırmanıyo, geleni geçeni hırpalıyo sesleri duyuyoruz. neyse kadına anlattık derdimizi işte çok hareketli yaramaz haylaz vs vs .

kadın dediki çocuğun babası nerde? dedikki evde. babam genelde çok ilgili olmadığı için bu konularda öyleydi yani gelmezdi.

bize dediki bu çocuk haylaz olmasında ne yapsın . 3 tane kadın çocuğun tepesindesiniz. rahat bırakın, babanız gibi davranın. sıkıştırmayın. bize birer tane kitap verdi. siz kendinizi tedavi edin çocuğun bişeyi yok dedi. biz o kitapları okuduk günlerce birbirimizle değiştirdik anlattık çalıştık filan sonra ben oğlumuzu askeri okula göndermeye karar verdim. bizden kurtulmasının tek yolu oydu. kazanması için elimizden gelen herşeyi yaptık. ders çalışmayı sevmediğini bildiğimiz içinde bando okuluna ısrarlarımız inadımız ve yüksek çabalarımızla yerleştirdik. kendisi şu an bütün müzik aletlerini çalabilen hayatından memnun bir müzisyen...

yahodan nerelere geldik....

yahoo çok hareketli aktif bi çocuk. meslek seçiminide ona göre yapacaktır inşallah. ama ikinci çocuğu düşün bence. bilimsel araştırmalara göre ikinci çocuk tam tersi olacak:)))

eşim orada yaralandı.yani gazi eşiyim.şu an erzurumdayız.gururlu muyum evet gururluyum ama hr korkuyu yaşadım.ölüm korkusu,ayrılık korkusu.zaten diyarbakrdaydık üstüne hakkari erken doğum eşimin yaralanması...insan taşmış onu anladım.herşeyi yaşayıp atlatabiliyoruz.yaralar kalsa da atlatılıyor birşekilde.doğum 32. haftanın içinde başladı.4gün içimde tutabildik.sonra sezeryanla alındı minyatürüm.çok kıyasladılar kızımı başkalarıyla.çok canım yandı.neyseki herşey geride kaldı.

off az olay yaşamamışsın canım, Allah yardım etmiş sağ salim kavuşmuşsun eşine. nasıl durumu ciddi bir sağlık sorunu var mı? hala devam ediyor mu göreve? şehit haberlerinde eşleri hele cocukları gördükçe dayanamıyorum. nasıl bir ülkede yaşıyoruz kimler yönetiyor bizi Allah yardımcımız olsun. bu kadar sıkıntının içinde kıyaslama yapan insanları Allah bildiği gibi yapsın.

Çok cok gecmıs olsun.. gecmıs gıtmıs olsun.. bundan sonra ki tüm günlerin gönlünden gectıgı gıbı olsun.Senı ve esını Rabbım evladına bagıslasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…