adaş sorma yaaa
şimdi yaho kucağımda ama arkamdan arkaya sarkıyor sürekli birşeylere uzanıyor falan farelerin kafesi yarımdı ve yüksekteydi diğer taraftada bizde tavşanlara bakıyorduk oda kafesin telleri ile oynuyor sandım ciyaklamayı duyunca bir döndüm yaho kucağımda elinde fareee bende çığlık attım tabii o an o pis pis sırıtıyor birşeyler anlatıyor dana minicik yavru hamsterlar bu yüzden anından gümledi hayvan avucunda sıkıyor ben elleyemedim görevli koştu zorla avucunu açtırdı aldılar hayvanı
böğğğ bildiğin fare yahu nasıl alırım elinden
ay dedim adama bebeğim mikrop kapacak ne mikrobu hanfendi birşey olmaz ama hamsterı öldürdü bebeğiniz dedi imalı imalı ne kadarsa öderiz dedim yok falan filan dediler ama belli yani istedikleri bende çıkardım 5 tlyi verdim
saniyelik yakalamış ve sıkmış tıpkı civcive yaptığı gibi
amin sibelimm
kaç gün kaldı doğumgününe??
ben doğumgününü sadece aile arasında yapmaya karar verdim
19 temmuzda dönüyorum ve o gün evlilik yıldönümü ve o hafta anca evi topla çamaşır yıka vs
26 sında günüm var ve çok kalabalık oluyoruz curcuna hengame olacak
3 ağustos doğumgünü hem gündüz hem akşam kaldıramam sanırım
her haftaya bir atraksiyon yeter kanımca
bu arada abimler burda olduğu için mevlüdüde bir araya sıkıştırmam gerek ama hangi ara bilemedim doğumgününden bir hafta sonra ramazan başlıyor
eminönüne git sünnet kıyafeti al sünnet şekerleri vs bilmiyorum nasıl yapıcam
bü yüzden doğumgünü çok atraksiyonlu geçmeyecek
pastamı kendim yapacağım birde yanında açık büfe ikramlar olur e birde evi süsleriz al sana doğumgünü
hocammm bende seni çok özledim artık yazmıyorsun sabiha teyzeden birşeyler
acaba bu sabiha teyze derdime derman olurmu bir randevu alabilseydim keşke
gülizim emiyor hemde haşin ve parçalarcasına hiç yatırarak emzirmek kısmet olmadı gece bile ayağa kalkıp emiyor gözleri kapalı ama ayakta yada popo havada(
ben doğumgününü sadece aile arasında yapmaya karar verdim
19 temmuzda dönüyorum ve o gün evlilik yıldönümü ve o hafta anca evi topla çamaşır yıka vs
26 sında günüm var ve çok kalabalık oluyoruz curcuna hengame olacak
3 ağustos doğumgünü hem gündüz hem akşam kaldıramam sanırım
her haftaya bir atraksiyon yeter kanımca
bu arada abimler burda olduğu için mevlüdüde bir araya sıkıştırmam gerek ama hangi ara bilemedim doğumgününden bir hafta sonra ramazan başlıyor
eminönüne git sünnet kıyafeti al sünnet şekerleri vs bilmiyorum nasıl yapıcam
bü yüzden doğumgünü çok atraksiyonlu geçmeyecek
pastamı kendim yapacağım birde yanında açık büfe ikramlar olur e birde evi süsleriz al sana doğumgünü
ayyy çok az kalmışş yaa nerden nerelere geldik hey gidi günler heyyy
dimi ya canım sorma o sabah sizinle yazışmıştım.... pembe bi leke geldi falan diye... daha dün gibi o gün konuştuklarımız sizin yazdıklarınız sonra geceside doğuma girdim işte.... sonrası malum sürpriz yumurtam selinim mucizem kollarımdaydı şükürler olsun... inşallah nice nice yaşlarını göreceğiz bütün ağustos kuzucuklarının hep beraber:Saruboceq:hihoyyyt
glzfb kızım suyumun gelmesiyle erken doğdu.eşimin tayini hakkariye çıkmıştı.ona üzülmüştüm.hatta geçen 11 askerin şehit olduğu gediktepedeydi eşim.o saldırıa 1 askeri ve uzman çavuşu şehit oldu.
glzfb kızım suyumun gelmesiyle erken doğdu.eşimin tayini hakkariye çıkmıştı.ona üzülmüştüm.hatta geçen 11 askerin şehit olduğu gediktepedeydi eşim.o saldırıa 1 askeri ve uzman çavuşu şehit oldu.
amin canım Allah koca koca çocuk olduklarını göstersin hepimize.
hala orda mı eşin tatlım, kolay değilmiş hakikaten. sağlıkla gelmiş kızın olsun.
hocammm bende seni çok özledim artık yazmıyorsun sabiha teyzeden birşeyler
acaba bu sabiha teyze derdime derman olurmu bir randevu alabilseydim keşke
gülizim emiyor hemde haşin ve parçalarcasına hiç yatırarak emzirmek kısmet olmadı gece bile ayağa kalkıp emiyor gözleri kapalı ama ayakta yada popo havada(
eşim orada yaralandı.yani gazi eşiyim.şu an erzurumdayız.gururlu muyum evet gururluyum ama hr korkuyu yaşadım.ölüm korkusu,ayrılık korkusu.zaten diyarbakrdaydık üstüne hakkari erken doğum eşimin yaralanması...insan taşmış onu anladım.herşeyi yaşayıp atlatabiliyoruz.yaralar kalsa da atlatılıyor birşekilde.doğum 32. haftanın içinde başladı.4gün içimde tutabildik.sonra sezeryanla alındı minyatürüm.çok kıyasladılar kızımı başkalarıyla.çok canım yandı.neyseki herşey geride kaldı.
pervin okumazsın alıntıları belki uzun diye buraya yazayım dedim tekrar, ne zaman ayrılıyodun Adapazarından. kargoyu bugün yollayacağım nasipse.
eşim orada yaralandı.yani gazi eşiyim.şu an erzurumdayız.gururlu muyum evet gururluyum ama hr korkuyu yaşadım.ölüm korkusu,ayrılık korkusu.zaten diyarbakrdaydık üstüne hakkari erken doğum eşimin yaralanması...insan taşmış onu anladım.herşeyi yaşayıp atlatabiliyoruz.yaralar kalsa da atlatılıyor birşekilde.doğum 32. haftanın içinde başladı.4gün içimde tutabildik.sonra sezeryanla alındı minyatürüm.çok kıyasladılar kızımı başkalarıyla.çok canım yandı.neyseki herşey geride kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?