2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ecrindilos çok çok geçmiş olsun.. içim acıyor gerçekten.. nereye kadra sürecek bu böyle!!! allah kızını da eşini de sana bağışlamış canım.. bir ömür hiç ayrılmayın inşallah..

çok sağolun arkadaşlar.hep derim zaten rabbim ikisini de bana bağışladı.ben de normalinde ağustosun 20 si gibi doğum ypacaktım.o nedenle burayı takip ediyorum.çünkü prematür bebeklerde doğum zamanına göre gelişim olurmuş.kızım o nedenle geriden geliyor.gerçi bunu sadece ben ve doktorlar biliyor.eltimin oğluyla beş gün arası var minyatürümün.o neredeyse 41. haftada doğdu.hatta zorla doğurttular.ve şu an kayınvalidem onunla kıyaslıyor.konu komşuya alıştım da yakındakiler çok koyuyor.eşim laf söyletmiyor annesini azarlıyor gerçi.
kusura bakmayın içim o kadar doluki.doğumda doktora ilk bebeğim yaşıyor mu diye sormak çok zor gerçekten.yanımın boş kalması.emzirmeye sürünerek gitmek.uzun oldu özür diliyorum arkadaşlar.

arkadaşlar bir soru:
yumrutayı milli omlet dışında nasıl yediriyosunuz bebelere? hayır çocuk yiyo da, ben bayılıcam hergün hergün aynı şey..

hocam bilimsel araştırmaların gazabına uğramayı göze alamam vallahi..
ama yahoda sanırım hiperaktif olacak bilemiyorum umarım olmaz ancak ben sıkmıyorum çok rahat bırakıyorum tam tersi
adam her çekmeceyi açar karıştırır boşaltır doldurur buzdolabını açarım hemen saldırır bırakırım ne kadar soda şişesi varsa indirir sebzeliği açar bütün sebzeleri indirir tekrar doldurur
ayakkabılık ve terlik dolabını boşaltır içine kaşıklarımı taşır havlu çekmecesinden terlik çıkar iç çamaşırı çekmecemden kaşık
olabildiğince özgür yani adam sıkma etme vs yok
acaba diyorum çokmu rahat bırakıyorum

güliz aslında mantıklı geldi bana öğlen mevlüt akşam doğumgünü ama çok zor olur çünkü mevlütte en az 60-70 kişi olur ben biraz düşüneyim bu durumu

ecrindiloş çok çok büyük geçmiş olsun şükürler olsunki eşin hayatta rabbim sizi ayırmasın hiç

hiç takma kafana diyeceğim ama olmuyor işte. benim oğlumda başkasının evinde yada dışarıda evde yaptıklarının çeyreğini yapmaz. masum masum oturur. eşimin ananenesine gittik geçen hafta sonu pek görüşmüyoruz. baktılar baktılar tabi ev kalabalık alperen sessiz. senin baban senin kadarken hem konuşup hem yürüyordu sen cok geç kalmışsın dediler. muhattap olmamak için ben bişey demedim eşim söyledi dışarıda böyle evde canımıza okuyor diye. ama 4 kez tekrarladılar onu sallamayarak yarım saat durup kaçtık resmen. insan cocuğuyla alakalı bir durum olunca cok değişik bir tutum içine giriyor ve kafaya takıyor. hele ki sen daha hassassın ama kaynana işte diyecek ki sıfatını koruyacak tatlım boşver. takıpta üzme kendini. bizim bebeklere yetişmiş kilosu boyu motor becerileri nasıl. alkış bay bay falan yapıyor mu?

arkadaşlar bir soru:
yumrutayı milli omlet dışında nasıl yediriyosunuz bebelere? hayır çocuk yiyo da, ben bayılıcam hergün hergün aynı şey..

ben son günlerde keçi sütü ile çırpıp içine kuru nane ekliyorum.

gizem yumurtayı haşla 5-6 parçaya böl
sofrabezini ser üstüne koy adayıda oturt o şekilde yesin ben yahoya zaman zaman öyle yapıyorum elleriyle mıncıra mıncıra yiyor

yahoo çok hareketli aktif bi çocuk. meslek seçiminide ona göre yapacaktır inşallah. ama ikinci çocuğu düşün bence. bilimsel araştırmalara göre ikinci çocuk tam tersi olacak:)))
hmm o zaman ben kesin dusunuyorum..

cok gecmis olsun cnm, allah beterinden saklasin..

GıZEMMM ben yumurtayı menemen olarak veriyorum...bazende haşlamış yumurtayı dilimliyorum onun üstüne yoğurt döküyorum sonra en üstünede tereyağını biraz kızartıp döküyorum öylede yiyor selin... bizim burda çılbır derler buna.... şimdilik aklıma gelenler bunlar... artık yaşımıza gireceğimiz için geçenlerde bir kerede zeytinyaglı yumurta yaptık tavada.....

NURDANIM eşinin heyet raporu işi belli oldumu.... senden bi gelişme varmı... maile cevap geldimi....

ayyy ıyyy vss inanamıyorum .) kucagnda yaho ve elinde fare ben valla ece yapsa bir an korku ile ece yi bile elimden bırakabiridim yani oderece tiksinirim

aa adas sunnetmi yaptırcaksınız yazdında benmi kaçırdım bilmiyorum niye oyle karar verdiniz erkenden bir sorunmu vardı zorunlu mu

4 gün kaldı tatlım :lepi::sm_cool::teytey:hihoyyyt

ayyy inanmıyorum çok az kalmıs yaa

ayy izlemek istiyorum emerken serserimi yaa : :)) çok merak ediyoru nasıl neler yapıyor
en son ben kuzu hallerinde iken yahoyu gormustum kurda donusmemisti henuz :))

ESRAKOMMM canım epey atlamışsın yaho sünnet oldu zaten bebekken... şimdi sünnet mevlütünü okutmak istiyor esra:))))))

evet çılbırı bilirim.. biz de öyle yaparız, ama çoğu yerde çılbır farklı biliniyor. hani suya kırıyosun filan.. neyse, menemen demişsin biber veriyo musun?? bi de beyazını veriyo musun? gerçi selin 1 yaşında oldu artık diyebiliriz...

esraa biçok şeyi önüne koyuyorum ufak ufak yiyo kendi, köfte makarna gibi.. ama yumurtayı denememiştim!

ayy sibell biliyoru tabi yaho sunnet oldu dogru ya ama epey oldu zaten bende kafa kalmadı yeni bir olay gibi algıladım biranda .)
simdi esra bunu diline dolarda dolar .))

canım çok geçmiş olsun. eşinede sağlık diliyorum. ne güzel ne mutlu bunun gururunu yaşamak.
bebeğinede minyatür deme artık gayet toparlanmış görünüyor. çokda tatlı maşallah.

teşekkür ederim arkadaşlar.bu arada ben kızıma her sabah bıldırcın yumurtası veriyorum.haşlıyorum eline veriyorum kendi yiyor.kendi yediklerimden vermeye çalışıyorum.doktor muhakkak her gün iki kaşık yoğurt ver dedi.onu yedirmeye çalışırum.6 dişi var.10 gün ishalin ardından 7. dişi de geldi.iki gecedir baya huzursuzdu.bu sabah dişi artık çıktı da rahatlar inşallah kızım.bıraktığımız zaman altı yedi adım atabiliyor.ama zaten emekleyerek ve tutunarak her yeri gezip beni baya yoruyor.doktorumuz domatesi rendeleyip yedirebilirsin dedi.içine soğan da rendelenebilirmiş.ekmeğe bandırıp veriyorum o şekilde.

NURDANIM eşinin heyet raporu işi belli oldumu.... senden bi gelişme varmı... maile cevap geldimi....

esimin raporunu saymayip birligine geri yolluyorlar, ki efor testi sirasinda tansiyon 17ye ciktigi hallde..yani nasil egitimleri yapicak bilmiyorum o sicakta, kalbinde ritm bosukluguda cikmis testeler sirasinda, ionce rapor verelim demisler, 1 saat sonrada birlige geri don biseyin yok demisler(simdi geri donuyor yolda(

mailime cevap yok, bakalim nolucak moralim bozuk, yine bozuk...niye tam sevinirkken hep kursagimda kaliyor sevincim anlamiyorum..hayirlisi ne diyim..

Geçmişe bakılacak elbet ama önce doğumgünü hediyesi geldi onu söyleyeyim.. Bakmak isteyen taaaa öte topiğe lütfen...Teşekkürler Deryacım...

ya inanmıyorum nurdan saglık bu sakasımı var allah korusun birsey olacak olsa hastalıgı ilerlerse kim verecek hesabını yapacak baska birsey yokmuu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…