2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdan geçmiş olsun, birliğindeki komutanı anlar halinden belki, umarım ağır sporlar yaptırmaya kalkmazlar. hastayım der revire cıkar olmazsa tekrardan yapamıyorum der. geldi mi üst üste geliyor işte evrim face e yazmış ya face e aynen öyle. bitecek elbet.

esracım tazminattan haber var mı?

rüzgar'ın cicileri de cok tatlı, iyi günlerde giysin.

aynı dert bizde de var aslında...çeşit yapmaya çalışıyorum sabahları ama yine dönüp dolaşıp mısırunlu yumurta yiyor..mıhlama ya da kuymak tarzı bişiy...

mısırununu(miktarını sen ayarlarsın bir iki tatlı kaşığı falan) yumurtanın sarısıyla birlikte çok az suyla çırpıyorum, iyice pişiriyorum..mısırunu çok su çekiyor malum...tereyağı ya da zeytinyağı da var içinde tabi...almaya yakın keçi peyniri ilave ediyorum..üzerine biraz da ceviz...

daha önce de okumuştum...ne zor şeyler yaşamışsın ama geride kalmış...kuzucuğun uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah...

ben de yapayım bi tane hemen madem öyle:))))

esracım yemeklerine falan da katabilirsin...hepsine değil belki ama bazılarına çok yakışıyor süt...

al sana bi tane daha Yaho macerası...

sizdeki buluşmamız hala gözümün önünde...en uslu bebek Yahoydu..Ne şanslı Esra diye düşünmüştüm...Fırtına öncesi sessizlikmiş meğer... Bu arada Yahoyu kız diye al dolaştır..Kız güzeli yaaa..Belki de o yüzden sana benzetiyorum onu ha??

ya inanmıyorum nurdan saglık bu sakasımı var allah korusun birsey olacak olsa hastalıgı ilerlerse kim verecek hesabını yapacak baska birsey yokmuu yaaa

oyle ne yazikki esracim, adam 1 saat once sana rapor verelim diyor, sonra biseyin yok git diyor..askeriye burasi soru sormiycaksin..

resım yüklemeye calısıyorum.

ıhhh kıyafetten öyle görünüyo...yok simit falan..varsa da var yani..olacak o kadar..

sen bana bakma sen Tazenin mesajlarını oku..benden sana fayda gelmez:))

ben geldimmm fatmayla bulustuk cok guzeldi..

iki güzel hatun yan yana...

off ben de bayılırım bamyaya..içine nohut koyunca da güzel oluyo

hadiii..HOŞGELDıN...Bikaç gün önce faceden yazacaktım..Dedim klavyesi hala bozuk olamaz herhalde..Sonra kaldı öyle...hoşgeldin..gitme daha...Rüzgar napıyooo..

nurdancım gecmis olsun tekrar .. mal bunlar ya hasta adamı zorla talime cıkaracaklar acaba paralı askerlik diemi oyle yapıolar

nurdancım gecmis olsun tekrar .. mal bunlar ya hasta adamı zorla talime cıkaracaklar acaba paralı askerlik diemi oyle yapıolar

ben de öyle düşündüm...askeriye işte.. Geçmiş olsun Nurdancım..Aklın kalmasın bişey olmaz...

seçil kemere geldik ama alanyayada uğradık gezdik (

yaaa..(((((((( çok üzüldüm gerçekten...kısmet değilmiş.

sen de mi burdaydın..inanmıyorum ..tühh..hatta biz de bi ara kemere gitmiştik bikaç günlüğüne..yani çıralı ya..akşamları felan kemerde takılmıştık..belki aynı zamanda kemerdeydik..burnumun dibine gelmişsiniz ve görüşemeden gittiniz..neyse başka bi zaman kısmet olur inşallah..

allah eşini ve yavrunu bağışlamış sana..inşallah bundan sonra güzel gider herşey..kolay şeyler yaşamamışsın..üzüldüm gerçekten.

TAZEM- biz 17si sabaha karsı gidecekmişiz antalyaya. emrah bana ben gelir seni silivriden alırım dedi. dolayısıyla 16sında bakırkoyde bulusabiliriz oraya gelirim eger musait olursan

ESRAKO- uzgunum eger ist donmus olsaydım 16sı ist te gorusurduk baska sefer ins ayarlarız

hadiii..HOŞGELDİN...Bikaç gün önce faceden yazacaktım..Dedim klavyesi hala bozuk olamaz herhalde..Sonra kaldı öyle...hoşgeldin..gitme daha...Rüzgar napıyooo..

hoşbuldum Ayçacım..evet uzun sürdü yapılması ama daha sonrada fırsat olmadı girmek...Rüzgar napsın teyzesi kısaca Yahonun bi alt versiyonu..hayvan öldürmüşlüğü yok da evde canıma okuyo..oyuncaklarının yüzüne bakmıyor..varsa yoksa çamaşır-bulaşık mak.-buzdolabı ve benim laptopum..hele çam.mak.favorisi...çalışır gördüğü anda soluğu mak.yanında alıyor..ordan uzaklaştırırsam da basıyor yaygarayı..çok numaracı oldu..ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışıyo..en sevmediğim çocuk tipi..umarım böyle devam etmez.

Rüzgar'ın cicileri pek güzelmiş..güle güle giyinsin sevimli kurbağa..:)

secil ruzgardan bahsetsene nasıl iimi yaramazmı napıo

aynı anda yazmışız...tam bi canavar yaratmışım..çok fena allah eksikliğini göstermesin..bikaç adım atmaya başladı.. pat düşüyo tekrar kalkıyo, ağlıyo sinir oluyo..sürekli mızmız..ama dışarda süt dökmüş kedi gibi

Pervincim yeni hat aldım dün artık benim de bir telefonum var..antalyaya gelince eğer bu taraflara da yolun düşerse görüşebiliriz canım..istersen atayım sana numaramı..

Allah yardımcın olsun canım.. butun erkek cocuklarının ortak yonu bu galiba ya.. korkuyorum 2. olursa oglan olur diye

Pervincim yeni hat aldım dün artık benim de bir telefonum var..antalyaya gelince eğer bu taraflara da yolun düşerse görüşebiliriz canım..istersen atayım sana numaramı..

at canım sen.. biz antalya merlezde olucaz hatıraya demiştim gelince secil sen ben goruselim die oda biz alandayız demişti ...ama telini at konusuruz

ay nurdan şaka gibi yaa! ama belki masabaşı işi verirler. aslında herşey başındaki komutanda bitiyo biliyo musun..inşallah iyi birine denk düşer..

selam arkadaslar...topikte kimse yok ama neyse..ben anlatayim bugün ne yaptim..öncelikle güzeller güzeli Özdemin hediyesini aldim..valizime atip türkiyeye varir varmaz yollayacagim..kaydirigubbakcemile5 sonra cocuklarla beraber bir arkadasimida alarak yüzmeye gittik..kizim bir güzel yüzdüki sormayin..zorla ciktik havuzdan..kaydirigubbakcemile3ama coookkk yoruldum bugün..iki cocukla bas etmek ilgilenmek zor birde yanimda tasidigim esyalari beni öldürdü..yiyecekleri ,icecekleri,giysileri....vs..bayildim resmen..birdaha esim olmadan gitmem herhalde..gerci gecende öyle dedim ama Esra gibi ben de kurtlu oldugum icin duramam yine evde..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…