evet çılbırı bilirim.. biz de öyle yaparız, ama çoğu yerde çılbır farklı biliniyor. hani suya kırıyosun filan.. neyse, menemen demişsin biber veriyo musun?? bi de beyazını veriyo musun? gerçi selin 1 yaşında oldu artık diyebiliriz...
esraa biçok şeyi önüne koyuyorum ufak ufak yiyo kendi, köfte makarna gibi.. ama yumurtayı denememiştim!
eşim orada yaralandı.yani gazi eşiyim.şu an erzurumdayız.gururlu muyum evet gururluyum ama hr korkuyu yaşadım.ölüm korkusu,ayrılık korkusu.zaten diyarbakrdaydık üstüne hakkari erken doğum eşimin yaralanması...insan taşmış onu anladım.herşeyi yaşayıp atlatabiliyoruz.yaralar kalsa da atlatılıyor birşekilde.doğum 32. haftanın içinde başladı.4gün içimde tutabildik.sonra sezeryanla alındı minyatürüm.çok kıyasladılar kızımı başkalarıyla.çok canım yandı.neyseki herşey geride kaldı.
biz erkek kardeşimi psikyatriste götürmüştük daha doğrusu habire götürüyodukda bir tanesine gittik.................
yahodan nerelere geldik....
yahoo çok hareketli aktif bi çocuk. meslek seçiminide ona göre yapacaktır inşallah. ama ikinci çocuğu düşün bence. bilimsel araştırmalara göre ikinci çocuk tam tersi olacak:)))
arkadasalr birsey sormak istiyorum
emzirenler ne kadar emiyorlar bilmiyor ama
biberon maması verenler gunde 500 cc yi tamamlayabiliyormusunuz ?
kadın gitti gideli ece biberondan mama içmiyor zaten hiç içmedi bizlerden bir o verince kendi içiyordu
annemler dun denedi eddim bize naz yapar belki annemlerede hayır demis içmiyor
adaş sorma yaaa
şimdi yaho kucağımda ama arkamdan arkaya sarkıyor sürekli birşeylere uzanıyor falan farelerin kafesi yarımdı ve yüksekteydi diğer taraftada bizde tavşanlara bakıyorduk oda kafesin telleri ile oynuyor sandım ciyaklamayı duyunca bir döndüm yaho kucağımda elinde fareee bende çığlık attım tabii o an o pis pis sırıtıyor birşeyler anlatıyor dana minicik yavru hamsterlar bu yüzden anından gümledi hayvan avucunda sıkıyor ben elleyemedim görevli koştu zorla avucunu açtırdı aldılar hayvanı
böğğğ bildiğin fare yahu nasıl alırım elinden
ay dedim adama bebeğim mikrop kapacak ne mikrobu hanfendi birşey olmaz ama hamsterı öldürdü bebeğiniz dedi imalı imalı ne kadarsa öderiz dedim yok falan filan dediler ama belli yani istedikleri bende çıkardım 5 tlyi verdim
saniyelik yakalamış ve sıkmış tıpkı civcive yaptığı gibi
ya inanmıyorum nurdan saglık bu sakasımı var allah korusun birsey olacak olsa hastalıgı ilerlerse kim verecek hesabını yapacak baska birsey yokmuu yaaa
resım yüklemeye calısıyorum.
ben geldimmm fatmayla bulustuk cok guzeldi..
off ben de bayılırım bamyaya..içine nohut koyunca da güzel oluyo
ecosumun tatildeki tatlı anlarından bir video psikopat gibi gulen benim :))
ben gulunce o da kahkaha atıyor :)
nurdancım gecmis olsun tekrar .. mal bunlar ya hasta adamı zorla talime cıkaracaklar acaba paralı askerlik diemi oyle yapıolar
seçil kemere geldik ama alanyayada uğradık gezdik(
maalesef ogrendi aslında ondan saklamıstık olayın oldugu gun kadına gittik konustuk o esnada berke annemlerdeydi gece annemleri aldık getirdik berkeydie tabi kadın ustune bir daha arayınca bende unuttum aynı ev içindeyiz konustum tabi içeri bir girdim kapatıp teli berke yatmıs koltugu hungur hungur aglıyor. çok duygusal zaten ama simdi daha iyi hersey zamanla kulleniyor bir benim ofkem dinmiyor annelik farkı diyorum
kıyamam ben ona..tahmin etmiştim..çok duygusal olduğunu belirtmiştin önceleri..biz bile hala atlatamamışken senin öfkenin dinmemesi çok normal esracım.
bende esra da ayrı tarıhlerde kemer e aynı otele gittik secilim bende dusundum ama dedigi gibi esranında siz yazmıyordunuz burdan kopmustunuz .
eşim orada yaralandı.yani gazi eşiyim.şu an erzurumdayız.gururlu muyum evet gururluyum ama hr korkuyu yaşadım.ölüm korkusu,ayrılık korkusu.zaten diyarbakrdaydık üstüne hakkari erken doğum eşimin yaralanması...insan taşmış onu anladım.herşeyi yaşayıp atlatabiliyoruz.yaralar kalsa da atlatılıyor birşekilde.doğum 32. haftanın içinde başladı.4gün içimde tutabildik.sonra sezeryanla alındı minyatürüm.çok kıyasladılar kızımı başkalarıyla.çok canım yandı.neyseki herşey geride kaldı.
hadiii..HOŞGELDİN...Bikaç gün önce faceden yazacaktım..Dedim klavyesi hala bozuk olamaz herhalde..Sonra kaldı öyle...hoşgeldin..gitme daha...Rüzgar napıyooo..
secil ruzgardan bahsetsene nasıl iimi yaramazmı napıo
aynı anda yazmışız...tam bi canavar yaratmışım..çok fena allah eksikliğini göstermesin..bikaç adım atmaya başladı.. pat düşüyo tekrar kalkıyo, ağlıyo sinir oluyo..sürekli mızmız..ama dışarda süt dökmüş kedi gibi
Pervincim yeni hat aldım dün artık benim de bir telefonum var..antalyaya gelince eğer bu taraflara da yolun düşerse görüşebiliriz canım..istersen atayım sana numaramı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?