2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oteldeyiz,vireless varmış.evi temizlettik kabaca.yeni bina olduğu için inşaat pisliği malum.yarın eşya geliyor.
neva bugün parkta düştü,dudağı şişti ağzının üstü yaralanı.çok ağladı.şimdi keyfi iyi şimdi yüzüne baktıkça ağlamaklı oluyorum.
bakıcımız bizden uzak bir yerde ev buldular.ev çok güzel ama bize uzak arabayla geçerken bırakacağım.gerçi kötü bir anım oldu şehirlerarası yolda.ölümden döndük.kullanabilirmiyim bir daha bilmem.moralim çok bozuk.

öyledir herhalde.bilmedim bilemedim
çok güzelmiş cidden.biz de beytepe'ye gitsek keşki
bilmiyordum canım.özdeciğime geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.hayırlısı olsun.:deniz evlenmeden önce nasıldı?
Elif hayırlı olsun yeni eviniz. Aileler bazen insanı hayal kırıklığına uğratıyorlar maalesef. Ben de yaşıyorum zaman zaman.
bazen olsa iyi.alıştım artık.hayatımdan çıksınlar istiyorum bıktım usandım.yazsam roman olur.ağzınız açık kalır.imtihan işte.
çoook geçmiş olsun
35 yaşta karşılaşsaydım ben de.çocukluğum,gençliğim,düğünüm,nişanım mahvolmazdı.neyse ya yazmak istemiyorum ama artık bardak taştı.ipleri kopardım.tartıştık annemle.ben hayatta yapayalnızım dedim.tüm duygularımı ifade ettim.ne yaptı? tamamen haksızken üste çıkmaya çalıştı,başaramadı.beni cani diye niteleyenler olabilir.anneme tanısalar,babamı tanısalar keşke.
sağoladın gülistankimseye rahatsızlık vermek istemem.benim de çok yakın bir arkadaşımın annesi,babası,abisi burada.halasının oğlu çok önemli bir vevkide.biz kimseye rahatsızlık vermek istemediğimizden onları da aramadık.çok incesin.aklımda bulunsun
ELIF hayirli olsun yeni eviniz, yeni sehriniz, umarim cekirdek ailecek cok mutlu gunler geciiirirsiniz..
çekirdek ailemden başka neyim var ki.
tiboş asker olmuş haberim yok.hayırlısı olsun canım.

esraaaa bu ne yaaa? tam macera valla.Salih de hyretler içinde kaldı.tabi biz neva'yı düşününce inanamıyoruz.onu benim için sıkıca öp.şöyle tükürüklüsünden
aynı ben.sevinmeye korkarım bazen sırf bu yüzden.amaan derim bunlar işlevsel olmayan düşünceler.saçmalama derim.ama hep aynı şey olur:)

maşalah kuzuna

ben nevayla ilgileneyim.bir yerleşseydik.kızımla doya doya bğuşsaydık.dua edin bana

nurdancım gecmis olsun tekrar .. mal bunlar ya hasta adamı zorla talime cıkaracaklar acaba paralı askerlik diemi oyle yapıolar

ben de öyle düşündüm...askeriye işte.. Geçmiş olsun Nurdancım..Aklın kalmasın bişey olmaz...

ay nurdan şaka gibi yaa! ama belki masabaşı işi verirler. aslında herşey başındaki komutanda bitiyo biliyo musun..inşallah iyi birine denk düşer..
sagolun canlarim ama iste askeriyeyi anlamak zor, masabasi isi ilk gun dagitilmis, tum hasta olanlar almis, bunlarin cavusu akil edememis sormayi, sonrada bitmis..bakalim son 2 haftayida sagsaglim atlatalim, bi aksilik cikmasin insallah..

tuh eger 16sinda gelseydim istanbula yada siz 19orda olsaydiniz beraber gorusurduk..

sürpriz numurta selinciğin şimdiden doğumgününü kutlarm

yahyamın fotolar süperdi yine:)

62 kloyum hala.bir de emek kadayıfı yedim yarım bugün.beslenme şaŞTI YıNE.almasam bari.can simitlerim coşmasa

ELıF..kolay gelsin canım..çabucak toparlanırsınız inşallah..lütfen üzme kendini.eşin ve kızın yeter sana.

Elifim hayirlisi olsun, hersey hallolucak,az daha gayret....operim nevamin dudagini..

esram aklıma takıldı ben kardeşimi anlatırken yahodan esinlendiğim tek noktası çok hareketli olmasıydı. onun dışında benzerlik tabiki yok. arz ederim....

didom çok geçmiş olsun.

bende bugün geri giderken yaşlı bi teyzeye çarptım. nasıl koktum nasıl anlatamam. kadınla bi süre oturduk yerde ben iyiyim dedi kalktı bişey olursa ara dedim okulu telefonu adımı söyledim. tamam kızım merak etme ben senden iyiyim dedi. gün boyu hep birilerine çarpacakmışım gibi geldi.

şimdi daha çok kullanmalısın arabayı bırakma.

uzak olmasaydı daha iyiydi ya neyse sağlık olsun. evde yerleşir nevaylada boğuşursun. koca 2 ayın var daha ne istiyonuss öğretmenlerr :))) bizde öğretmenis ama sabah 8 akşam 5 hala:)))

bavulum hazırrr
evim temiz
daha ne isterimkiii yarın kafam rahat olacak en azından telaşe vs olmayacak
eğer gittğim yerdede yağmur yağarsa kendimi otobüsten atmaya karar verdim
izmire gittim sel götürdü
antalyaya gittim sel götürdü
sırada didim var akannehir

şimdide didim'e gidiyosun öylemiiiii...ne güzel yaaa..ablamlar da gidiyolar bu hafta..kayınvalidesi orda..inşallah yağmaz canım şimdiden iyi tatiller

merhaba kızlar
zorlu iki günün ardından şükür evimdeyim. ev tutma işi bizi gerçekten çok zorladı. ayaklarımıza kara sular indi. hı değdi mi? hayır... kötünün iyisi denebilecek bir ev tutmak zorunda kaldık işte. adapazarında ne yazık ki depremden sonra doğru düzgün ev kalmamış. yeni kurulan yerleşim yerleri de şehir merkezine ve bizim çalışacağımız okullara çok çok uzak. öyle olunca çaresiz kaldık. evimizin tek güzel tarafı kentpark diye kocaman bir park var. onun tam karşısında olması. yiğit kuşum oynar güzel güzel o parkta işte.. bi ara o kadar çaresiz kaldık ki ev satın almayı bile düşündük yani. ama vazgeçtik.

pervin anlatmış gerçi ama bir de benim ağzımdan dinleyin..
pervinle geldiğimiz günün akşamı görüştük. çok güzel vakit geçirdik gerçekten. isterdim yani adapazarında yaşasın. sürekli görüşebilelim. hoş muhabbetli, hanımefendi tam tahmin ettiğim gibi biri.. eceye zaten bayıldık. eşimle hala bahsediyoruz. gelince annemlere de anlattık. çok tatlı, tam pamuk prenses maşallah. pervinin babasıyla da tanıştık. saolsun o da çok iyi karşıladı. hepsine tekrardan teşekkür ederim.

neyse ki ben dönene kadar oğluşumun isali bitmiş. hatta biraz biraz kabıza bile dönmeye balamış. dün kestik ilaçları. zaten bir haftalıktı.
az sonra oldukça kalabalık bir misafir ordusu gelecek. teyzeler, kızları, gelinleri, torunları vs.. bu günü bi atlatsaydık.

bu arada pervinle çekildiğimiz fotolar hala makinede. dün gece 12 de geldik eve. henüz fırsat bulamadım. ama ilk fırsatta yüklerim inş. geçmişe şöyle bir göz attım ama alıntı yapacak kadar vaktim yok şu an.
aklımda kalanlardan..
nurcum selamını aldım hatta selamda gönderdim söylemiştir sanırım. yazmıştım burda da ama görmemişsin sanırım..
tam anlamadım ama nurdanın eşi ile ilgili de bir sorun çıkmış sanırım

gizeeeemmm hediyelerin geldi canım. çok teşekkür ederiz. çok güzeller. fotolarını hem buraya hem diğer topiğe yükleyeceğim inş ilk fırsatta. çok zevklisin gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…