oteldeyiz,vireless varmış.evi temizlettik kabaca.yeni bina olduğu için inşaat pisliği malum.yarın eşya geliyor.
neva bugün parkta düştü,dudağı şişti ağzının üstü yaralanı.çok ağladı.şimdi keyfi iyi şimdi yüzüne baktıkça ağlamaklı oluyorum.
bakıcımız bizden uzak bir yerde ev buldular.ev çok güzel ama bize uzak arabayla geçerken bırakacağım.gerçi kötü bir anım oldu şehirlerarası yolda.ölümden döndük.kullanabilirmiyim bir daha bilmem.moralim çok bozuk.
maşalah kuzuna
ben nevayla ilgileneyim.bir yerleşseydik.kızımla doya doya bğuşsaydık.dua edin bana
neva bugün parkta düştü,dudağı şişti ağzının üstü yaralanı.çok ağladı.şimdi keyfi iyi şimdi yüzüne baktıkça ağlamaklı oluyorum.
bakıcımız bizden uzak bir yerde ev buldular.ev çok güzel ama bize uzak arabayla geçerken bırakacağım.gerçi kötü bir anım oldu şehirlerarası yolda.ölümden döndük.kullanabilirmiyim bir daha bilmem.moralim çok bozuk.
öyledir herhalde.bilmedim bilemedimgüle güle oturun yeni evinizde. yeni şehrinizde. ev taşıma işleri çok zor gerçekten. siz baya ilerlemişsiniz en azından. biz yiğiti anneme bırakıp yarın gidiyoruz sakaryaya ev bakmaya. inş bulabiliriz biz de.. annenler keşke yardımcı olsalardı. evlatlar ihtiyacı olduğunda aileler de koşmazsa kim koşacak değil mi ama?
çok güzelmiş cidden.biz de beytepe'ye gitsek keşkiÖZDE'ye geçmiş olsun.
ELİF yeni mekanınız hayırlı olsun, çok mutlu olun inşallah...
DERYA sana falcı muamelesi yapacak kişiyi topik dışarı ederiz, kimse bunu böyle anlayacak kadar angut değildir herhalde (pardon)!
Onur'un anneanneye gittik, kuzenin de bebeği var 7 aylık. Ev cümbüştü, çok hoştu. Oradan biraz yürüyelim dedik ve Onur ve benim birlikte okuduğumuz fakülteye kadar geldik. (Buca eğitim fak) Giriş kartlı olduğundan güvenlikten rica ettik, kırmadı bizi sağ olsun. İçeride her zaman kedi - köpek enikleri olurdu, gene kedi enikleri karşıladı bizi, Doruk'la uzaktan pek bi seviştiler, çok güzeldi. opuyorumnanaktan Akşam saatleri olduğundan hayli ıssızdı. Her binanın önünde durup anılarımızı tazeledik. Bahçemiz yemyeşildi, gene aynı bulduk. Yayıldığımız çimlerin önünde saygı duruşunda bulunduk. yerimseniben Onur Doruk'u "bak oğlum annenle buralarda öpüşüp dururduk" diye aydınlattı sağolsun :) Çok güzel bir gündü......
bilmiyordum canım.özdeciğime geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.hayırlısı olsun.:deniz evlenmeden önce nasıldı?Hepiniz sağolun acilden geliyoruz fitile rağmen düşmedi 39.1 di hastaneye gittik.. Benim tel bozuktu doktorunun numarasını almak için Denizi aradım... Verdi numarayı ama doktor açmadı haberdar et demişti doktorla konuştuktan sonra doktora ulaşamayınca yeniden aradım edremit acile gidiyoruz dedim benide alın ışıklardan dedi annemle gittik arabayla sonra Deniz kullandı annem ona devretti arabayı neyse hastaneye gittik 38 dereceye düşmüştü doktor koontrol falan etti faranjit var dedi sabah sağlık ocağından verilen ilaçları kullan dedi... İnip çıktığı sürece problem yok dedi düşmezse kötü dedi... Duş aldır ilaçları ver dedi gönderdi... Sonra dönüşte Deniz beni yine annemlere bıraktı birşey olursa ararsın dedi ve gitti! Daha fazla uzatmanın alemi yok çok kızdım pazartesi dava açmaya gitmeyi düşünüyorum annemin işleri olmasa yarın yada öbür günde gidebilirdim o kadar yani.... Hayatımda herşey berbat ya!
bazen olsa iyi.alıştım artık.hayatımdan çıksınlar istiyorum bıktım usandım.yazsam roman olur.ağzınız açık kalır.imtihan işte.Elif hayırlı olsun yeni eviniz. Aileler bazen insanı hayal kırıklığına uğratıyorlar maalesef. Ben de yaşıyorum zaman zaman.
çoook geçmiş olsungünaydın..... hastalar kervanına bizde katıldık.... ben daha totoyu doğrultamadım hala boğazlarım acıyor artık bugün dr. a gideceğim....
SELİNinde dünden beri burnu tıkalı sabahta kalktığında 3 defa öksürdü.... peditus vardı evde ama tarihi geçmiş onun yerine sudafed verdim oda üst solunum yolları grip nezle için..... inşallah ateş flan olmaz düğün üstü hasta olmaz rabbime emanetiz artık.....
35 yaşta karşılaşsaydım ben de.çocukluğum,gençliğim,düğünüm,nişanım mahvolmazdı.neyse ya yazmak istemiyorum ama artık bardak taştı.ipleri kopardım.tartıştık annemle.ben hayatta yapayalnızım dedim.tüm duygularımı ifade ettim.ne yaptı? tamamen haksızken üste çıkmaya çalıştı,başaramadı.beni cani diye niteleyenler olabilir.anneme tanısalar,babamı tanısalar keşke.ilk karşılaştığımız bukete henüz dönmediğinin bizde farkındayız. umarım tatil sana çok iyi gelir.....
tatlım neden hazır kavanoz çorbalarından aldın. iyice acıktığına göre sen yaptığındada yerdi bence.
ayrıca pirinç ve pirinç ununun besleyici değeri yokmuş. yani gelişimine katkısı yok.
kefiri bilmiyorum. hiç vermedim.
patates, muz denedinmi bir yandan ishal için???
senden haber almak ne güzel. sıpalar yürüyor hepsi sen gelmeyeli. deniz dün koştu hatta. dur etme kızım dedim dinlemedi :)))
bi kıvancımız bide ecoşumuz var hızlı gonzaleslerimiz. diğerleri aynı devam.....
evinizde güle güle oturun. tut bi kadın temizlesin hiç dert etme yerleştikten sonra kendin halledersin. ben 35 yaşında aile gerçeğiyle yüz yüze geldiğim için amazon olmak için geç kaldım. kendi işimi kendim yaparım. yeni öğrendim.
nevayı öperim.
sağolsun:)))kaydirigubbakcemile3
sağoladın gülistankimseye rahatsızlık vermek istemem.benim de çok yakın bir arkadaşımın annesi,babası,abisi burada.halasının oğlu çok önemli bir vevkide.biz kimseye rahatsızlık vermek istemediğimizden onları da aramadık.çok incesin.aklımda bulunsunELİFFF
tekrar söyliyim bakıcının sizinle tayini çıktıgını biliyorum
sadece bakıcı konusunda değil sana her konuda yardımcı olabilecek çok samimi dostlarım var istesem canını verebilecek insanlar.
temizlkçi kadındana tu aklına ne gelirse her konuda.
dün görüştüm onlarla sen isemen yeterli haberin olsun.
çekirdek ailemden başka neyim var ki.ELIF hayirli olsun yeni eviniz, yeni sehriniz, umarim cekirdek ailecek cok mutlu gunler geciiirirsiniz..
tiboş asker olmuş haberim yok.hayırlısı olsun canım.buarad ben kocamdan haberler vermeyi unuttum askerliginin 6. gunu ve 4 gundur disarda surtuyor suan ankarada gataya sevk etmisler kontroller icin...1gun burdurda 1 gun ispartada hastaneye gitti..yarinda son testleri yapilip geri donucek, haftasonu carsi izni derken 1 haftayi sorunsuz atlattik cok sukur..bi doktor aktivite yapabilirsin demis, biride hemen gataya sevk etmis, anlamadim bu isi, gatanin karari onemliymis, bakalim belki son 2 hafta kosturarak gecicek..:))2gr erir belki..birde circir olmus yemeklerden:))
idealim ada gibi bir bebek
garantisi olacağını bilsem ada bir gibi bir melek doğuracan deseler hemen doğururdummm
yaho gibi bir canavar çıktı içimden
halbuse anası ne kadan mülayim ne kadan sakin bir kadın kaydirigubbakcemile
esraaaa bu ne yaaa? tam macera valla.Salih de hyretler içinde kaldı.tabi biz neva'yı düşününce inanamıyoruz.onu benim için sıkıca öp.şöyle tükürüklüsündenforumda bir pet shopa girdik
girmezzz olaydıkk öyle geziyoruz bu itoş benim kucağımda
neyse bende tavşanlara falan bakıyorum buda kafeslerle oynuyor kafayı çevirmiş bulundum o an bir ciyak sesi yaho bir hamster yakalamış hayvanı sıkıyor hayvan ciyak ciyak görevliler koştu
tabi hayvan orda can verdi maalesef tanesi 5 tlymiş bende parasını ödedim şaka gibi yaaa
2 milyarlık papağanlarda vardı onları gırtlaklasa ne halt yerdim bilmiyorum
aynı ben.sevinmeye korkarım bazen sırf bu yüzden.amaan derim bunlar işlevsel olmayan düşünceler.saçmalama derim.ama hep aynı şey olur:)esimin raporunu saymayip birligine geri yolluyorlar, ki efor testi sirasinda tansiyon 17ye ciktigi hallde..yani nasil egitimleri yapicak bilmiyorum o sicakta, kalbinde ritm bosukluguda cikmis testeler sirasinda, ionce rapor verelim demisler, 1 saat sonrada birlige geri don biseyin yok demisler(simdi geri donuyor yolda (
mailime cevap yok, bakalim nolucak moralim bozuk, yine bozuk...niye tam sevinirkken hep kursagimda kaliyor sevincim anlamiyorum..hayirlisi ne diyim..
selam arkadaslar...topikte kimse yok ama neyse..ben anlatayim bugün ne yaptim..öncelikle güzeller güzeli Özdemin hediyesini aldim..valizime atip türkiyeye varir varmaz yollayacagim..kaydirigubbakcemile5 sonra cocuklarla beraber bir arkadasimida alarak yüzmeye gittik..kizim bir güzel yüzdüki sormayin..zorla ciktik havuzdan..kaydirigubbakcemile3ama coookkk yoruldum bugün..iki cocukla bas etmek ilgilenmek zor birde yanimda tasidigim esyalari beni öldürdü..yiyecekleri ,icecekleri,giysileri....vs..bayildim resmen..birdaha esim olmadan gitmem herhalde..gerci gecende öyle dedim ama Esra gibi ben de kurtlu oldugum icin duramam yine evde..kaydirigubbakcemile3
maşalah kuzuna
ben nevayla ilgileneyim.bir yerleşseydik.kızımla doya doya bğuşsaydık.dua edin bana