Bu arada dün şort almak için tiffany'ye girdim, hemen 38 beden bir şorta elimi attım ve bol geldi !!! Dedim, kalıbı büyüktür. Sonra Zara'da bir şort denedim 38 bol, 36 hafif dar :) 36 yı aldım. Dünden beri havamdan geçilmiyor :))
Üstüm M, altım 36. Kİlom 59,6. Gerçi dünkü Alsancak gezisinin üstüne bu sabah 60 çıktım ama, birazdan spora giderek telafi edeceğim. :)
iyi olmanısa cok sevındım.ee yorulman cok normal hamişsin yavrum sen.damadımada kendınede cok ıyı bak,minnacık bebişede tabıopuyorumnanaktanminnişim yazını görünce yattığım yerden kalktım pc açtım yeni tel aldım bununla cvp filan yazamıorum canmmm şu ara pek iii zamanlar geçiremedim sağlık olarak yanı sıra musti yürüdüğü için sürekli peşindeyim evin bütün kapılarını kapatıyorum bianda bakıyorum gitmiş zarar verecek die peşinde koşturuorum ee denge sorunu var daha yürürken birden hızlanıor vee yere pat düşüo yürüdüğünden beri dizinden morluk gitmedi .... yanı sıra dolabak kışlık bişiler hazırladım baya bi uğraştım sonra halamın kızları geldiler onlarla ilgilendimonlar gitti teyzem geldii şimdi eğer yarın demezlerse inş gitmeyizz yarın cumartesi ankya gideceğiz nişana geleceğiz pazar günü burda bir akrabağnın düğünü var sonra ki hafta sakinim sanırım
[ğım bişi yoktur geçmişe bakamadım son sayfadan ne gördüysem yazdım...[/COLOR][/FONT]
Allam ne yaptın cocuga :)) bunun peşi kız ben sana dıyım,hemen yola gır senbüyüyünce bu fotoların hesabını nasıl ödeyeceğim acebaaa kaydirigubbakcemile2
oo baya mısafır trafıgı varr.kolay gelsın,bıraz hastasın ya ondan buyuyodur hersey gözündegünaydın...... çok yorğunum klavyede bile yazmaya takatım yok....
gece 1' e kadar temizlik yaptık banyo, tuvalet , sil, süpür derken o saat oldu.... selinde çok geç yattı ateşide vardı burnu da tıkalı peditus içirdik onunda uyku düzeni bozuldu kalabalıkta.....o koşturmacada telefonu kurmayı unutmuşuz sabah annem kapıyı çaldı selini almak için ona uyandık yoksa bu yorğunlukla ne zaman kalkaldır bilmiyorum.... işede geç kaldım.... buğün misafirlerin 2. postası geliyor ankaradan eşimin halası, oğlu gelini ve torunları.... yarında düğün var zaten..... ama ben hiç düğün havamda değilim canım hiç istemiyor neden bilmiyorum......
bizim senın kadar yogun bı programımız yok ama bızde cok şatafatlı bişe yapmıycaz.evde aile arasında,ufak caplı bı süsüle vs ile.pastasınıda inş kendım süsülü bişe yapıjjaaaaammben doğumgününü sadece aile arasında yapmaya karar verdim
19 temmuzda dönüyorum ve o gün evlilik yıldönümü ve o hafta anca evi topla çamaşır yıka vs
26 sında günüm var ve çok kalabalık oluyoruz curcuna hengame olacak
3 ağustos doğumgünü hem gündüz hem akşam kaldıramam sanırım
her haftaya bir atraksiyon yeter kanımca
bu arada abimler burda olduğu için mevlüdüde bir araya sıkıştırmam gerek ama hangi ara bilemedim doğumgününden bir hafta sonra ramazan başlıyor
eminönüne git sünnet kıyafeti al sünnet şekerleri vs bilmiyorum nasıl yapıcam
bü yüzden doğumgünü çok atraksiyonlu geçmeyecek
pastamı kendim yapacağım birde yanında açık büfe ikramlar olur e birde evi süsleriz al sana doğumgünü
eşim orada yaralandı.yani gazi eşiyim.şu an erzurumdayız.gururlu muyum evet gururluyum ama hr korkuyu yaşadım.ölüm korkusu,ayrılık korkusu.zaten diyarbakrdaydık üstüne hakkari erken doğum eşimin yaralanması...insan taşmış onu anladım.herşeyi yaşayıp atlatabiliyoruz.yaralar kalsa da atlatılıyor birşekilde.doğum 32. haftanın içinde başladı.4gün içimde tutabildik.sonra sezeryanla alındı minyatürüm.çok kıyasladılar kızımı başkalarıyla.çok canım yandı.neyseki herşey geride kaldı.
zor dönemlerden gecmıssın ama şükür eşinde kızında yanında.hiç kımseye kulak asma,onlar şükretmeyı bılmeyen insanlar. nedemek kıyaslamak,o 32 haftalıkı dogmus ve yasayan bır mucize.bunu göremeyen insanların, senın acını anlaması veya sana destek olması beklenemez zaten.çok sağolun arkadaşlar.hep derim zaten rabbim ikisini de bana bağışladı.ben de normalinde ağustosun 20 si gibi doğum ypacaktım.o nedenle burayı takip ediyorum.çünkü prematür bebeklerde doğum zamanına göre gelişim olurmuş.kızım o nedenle geriden geliyor.gerçi bunu sadece ben ve doktorlar biliyor.eltimin oğluyla beş gün arası var minyatürümün.o neredeyse 41. haftada doğdu.hatta zorla doğurttular.ve şu an kayınvalidem onunla kıyaslıyor.konu komşuya alıştım da yakındakiler çok koyuyor.eşim laf söyletmiyor annesini azarlıyor gerçi.
kusura bakmayın içim o kadar doluki.doğumda doktora ilk bebeğim yaşıyor mu diye sormak çok zor gerçekten.yanımın boş kalması.emzirmeye sürünerek gitmek.uzun oldu özür diliyorum arkadaşlar.
hocam bilimsel araştırmaların gazabına uğramayı göze alamam vallahi..
ama yahoda sanırım hiperaktif olacak bilemiyorum umarım olmaz ancak ben sıkmıyorum çok rahat bırakıyorum tam tersi
adam her çekmeceyi açar karıştırır boşaltır doldurur buzdolabını açarım hemen saldırır bırakırım ne kadar soda şişesi varsa indirir sebzeliği açar bütün sebzeleri indirir tekrar doldurur
ayakkabılık ve terlik dolabını boşaltır içine kaşıklarımı taşır havlu çekmecesinden terlik çıkar iç çamaşırı çekmecemden kaşık
olabildiğince özgür yani adam sıkma etme vs yok
acaba diyorum çokmu rahat bırakıyorum
güliz aslında mantıklı geldi bana öğlen mevlüt akşam doğumgünü ama çok zor olur çünkü mevlütte en az 60-70 kişi olur ben biraz düşüneyim bu durumu
ecrindiloş çok çok büyük geçmiş olsun şükürler olsunki eşin hayatta rabbim sizi ayırmasın hiç
Nevaya gecmıs olsun canım,bakıcın yakın olsaydı tabı ıyı olurdu ama enazından yenı bır bakıcı aramıycaksın.kaza atlatmıssınız buyuk gecmıs olsun.şuan korkmanda cok normal,atlatırsın bıan önce inş.oteldeyiz,vireless varmış.evi temizlettik kabaca.yeni bina olduğu için inşaat pisliği malum.yarın eşya geliyor.
neva bugün parkta düştü,dudağı şişti ağzının üstü yaralanı.çok ağladı.şimdi keyfi iyi şimdi yüzüne baktıkça ağlamaklı oluyorum.
bakıcımız bizden uzak bir yerde ev buldular.ev çok güzel ama bize uzak arabayla geçerken bırakacağım.gerçi kötü bir anım oldu şehirlerarası yolda.ölümden döndük.kullanabilirmiyim bir daha bilmem.moralim çok bozuk.
yerimseniben yazdım canım.ŞEvvalde cok pürüz bugun,inş hasta olmaz gece,keyıfsız bı halı var.tam yolculık öncesı ,bakalım yarın nasıl olcak.miniş feysten mesaj attım pazar gunu erken donersek gorusebiliriz... cep yazdım oraya sende bana yazsana canım ..
Bu arada dün şort almak için tiffany'ye girdim, hemen 38 beden bir şorta elimi attım ve bol geldi !!! Dedim, kalıbı büyüktür. Sonra Zara'da bir şort denedim 38 bol, 36 hafif dar :) 36 yı aldım. Dünden beri havamdan geçilmiyor :))
Üstüm M, altım 36. Kİlom 59,6. Gerçi dünkü Alsancak gezisinin üstüne bu sabah 60 çıktım ama, birazdan spora giderek telafi edeceğim. :)
slm ben bodrumdan sesleniyorum .
bi bakayım didim:)
geçmişi accık okuyayım geliyorum. gferçi hafta sonu sakinliği var ama..
ağlamak istiyorum. gündüz 3 te 2 saatlik öğle uykusundan uyanan çocuk, daha bu saate uyumaz mı yaaa? akşamüstü yarım saat uyudu bir de, o kadar! yemin ederim sinirlerim bozuluyor. Gece olunca geriliyorum, çoğu zaman 1 saati buluyor sallamalarımız. Koydum şimdi yatağına, ayısı da yanında. Şeytan diyor bırak ağlaya ağlaya uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?