2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdancım denk gelemiycez uzuldum gercekten..

fatmacım cok tskler guzel sozlerin icin sende benim icin oylesin gorusmeyi cok isterdim.. evinizde hayırlı olsun ..yiğit kus o parkta guzel guzel oynasın kossun sallansın ama dusmesin :)

ecrindilos ne fena şeyler yaşamışsınızz çok geçmiş olsunn.. çok korkutucuu olmuş gerçekten neyseki geçmişş..

babymom ne güzel çıkmışsınızz buluşma resimlerinize bayıldım.. hakikaten sende avatarındaki çizgi kıza benziyomuşsun daha önce söylemişti kızlar ama şimdi dikkat ederek baktımda.. kaydirigubbakcemile3

esraa yahonun resimlerine bayıldım tokalarrlaa olanaa.. çok tatlıı ama büyüyünce çok kızar sanaa kaydirigubbakcemile3 hayvanlarında nedir bu çocuktan çektikleriii önce civciv sonra arının intikamı şimdi de hamster sıradaki nee acabaa.. bekliyoruzz..

nureşin için herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah ayrılmaz yanından.. hayırlı haberlerini bekliyoruz...

başkaa.... aklımda kalanlar bunlarr...

Bu arada dün şort almak için tiffany'ye girdim, hemen 38 beden bir şorta elimi attım ve bol geldi !!! Dedim, kalıbı büyüktür. Sonra Zara'da bir şort denedim 38 bol, 36 hafif dar :) 36 yı aldım. Dünden beri havamdan geçilmiyor :))

Üstüm M, altım 36. Kılom 59,6. Gerçi dünkü Alsancak gezisinin üstüne bu sabah 60 çıktım ama, birazdan spora giderek telafi edeceğim. :)

Herkese selam. okullar kapandığından beri topiğe girmeye fırsat bulamıyorum. Ne zormuş ev kadını olmak. Ne iş bitiyor ne istekler. Herhalde eylüle kadar topiğe böyle arada takılacağım. Umarım herkes iyidir geçmişi okuyacağım birazdan. Benim Didarım çok yaramaz oldu çook. İki dakka durmuyor, vızır vızır. Ama daha yürüme yok. Bir de arka arkaya diş çıkarmaya başladı. Zor bir yaz olacak.

havanı sevsinler senin.:))..hakettin canım azcık havan olsun o kadar..gün gelecek ben yazıciim 38 beden oldum diye.:) .şimdi 40 la 42 arası bişicik.(

iyi olmanısa cok sevındım.ee yorulman cok normal hamişsin yavrum sen.damadımada kendınede cok ıyı bak,minnacık bebişede tabıopuyorumnanaktan
büyüyünce bu fotoların hesabını nasıl ödeyeceğim acebaaa kaydirigubbakcemile2
Allam ne yaptın cocuga :)) bunun peşi kız ben sana dıyım,hemen yola gır sen
oo baya mısafır trafıgı varr.kolay gelsın,bıraz hastasın ya ondan buyuyodur hersey gözünde
bizim senın kadar yogun bı programımız yok ama bızde cok şatafatlı bişe yapmıycaz.evde aile arasında,ufak caplı bı süsüle vs ile.pastasınıda inş kendım süsülü bişe yapıjjaaaaamm

zor dönemlerden gecmıssın ama şükür eşinde kızında yanında.hiç kımseye kulak asma,onlar şükretmeyı bılmeyen insanlar. nedemek kıyaslamak,o 32 haftalıkı dogmus ve yasayan bır mucize.bunu göremeyen insanların, senın acını anlaması veya sana destek olması beklenemez zaten.

sen Yahoyu anlatıyosun ya,aynı arkadasımın oglunu görüryorum sankı.aşırı yaramaz her an bı munzurluk peşinde.daha dun beraberdık,bıgun evvel yaptıklarını anlattı,kı cogunada şahıt olmustum.denızden gelmsler banyo yaptırmıs ogluna(20 aylık) odadan bezını almaya gıtmış geldıgınde koltuga işemiş,neyse bagırmamaıs almıs elıne bezı sılmeye baslamıs o sırada Tahadan ses gelmeyınce hemen koşmus buı bakmıs beyefendı,acmıs buzdolabını mayonez ve ketcabı halıya boca etmıs,bagırmamak için zor tutmus kendını,nasılsa silmeye basladım silerim bişe olmaz dıe, ama ellerı tıtıryomus sınırden tabı.NEYSE EŞİ GELMIş banyoya anca gırme fırsatı olmus,bide tembıh etmıs cok yaramazlık yaptı dıkat et dıe.babalr herzaman tamam der.fakat arkadasım bı cıkıyokı banyodan bu sefer domatesı mıncıklamıs halıların üstüne,yıne mutfaktaakannehir artık o an ipler koopmuş tabı.yınede maşşaalahı var cok sabırlı.inş Yaho bukadar olmaz dıycem ama sanırım o yolda emın adımlarla ilerliyor

Nevaya gecmıs olsun canım,bakıcın yakın olsaydı tabı ıyı olurdu ama enazından yenı bır bakıcı aramıycaksın.kaza atlatmıssınız buyuk gecmıs olsun.şuan korkmanda cok normal,atlatırsın bıan önce inş.
miniş feysten mesaj attım pazar gunu erken donersek gorusebiliriz... cep yazdım oraya sende bana yazsana canım ..
yerimseniben yazdım canım.ŞEvvalde cok pürüz bugun,inş hasta olmaz gece,keyıfsız bı halı var.tam yolculık öncesı ,bakalım yarın nasıl olcak.

artisssssssssssssss havanı yiyim senın be.yavrum hakkın havaya gırmek senın yerınde olsam heralde dötüm hep havada gezerdım

slm ben bodrumdan sesleniyorum .
bi bakayım didim:)

geçmişi accık okuyayım geliyorum. gferçi hafta sonu sakinliği var ama..

slm ben bodrumdan sesleniyorum .
bi bakayım didim:)

geçmişi accık okuyayım geliyorum. gferçi hafta sonu sakinliği var ama..

oo bodrumlardan seslenırmıs.tatıl nası gidiyo Güliii.bende " Gülinin programı cok yogun gecıcekmıs,1 ay gıremeyebılırım dedı " dıorum kızlarakaydirigubbakcemile3 püü resilll daha ilk günden girdin :))

of offf Şevval anca yenı iyi olmusken (ki hala arada balgamdan dolayı öksürüyo.)tekrarmı hasta olucak.hayır yaaa,2 saattır mız mızz ne kucakta duruyıo ne gezdurınce.anladım bi sorun var,karnı falan agrıyo sandım ama acayıp kustu.kendıde cok korktu,balgam cıkardı baya, rahatladı dedım ama yıne mızmız devam ettı.baya korktu cünkü,ben daha fazla kokrtum tabı o ayrı.emdı uyudu,bakalım yarın gıdebılcezmı adapazarına.püf ya bı gezerım dıodum alısverıs falan hayallaeırm vardı.inş hasta olmaz kuşum

bodruma gelmek nerden çıktı.
aniden gunduz 2 de karar verildi vee gece yola çıktık.
esracımla bile buluşup gezemedik 5 dk gördüm hemen alışverişe falan gittim öle işte
bi kaç gun burdayız sonra inşallah konyaya gidices:)
tatil planlarımız tamamen değişti..

ayy tuba evet ya nerden biliyim internete girec ek vakit bulacagımı ya..
afiki yıkadık da uyuyor evdeyiz mecburiyetten:))

seçilim gelmiş. hoşgelmiş. ösledik seni yaa:)
ruzgar nasıl afacan..

gypsym esraaaaaaaam yaaa bu yahonun maceraları gerçekden çok farklı ya.
hem guluyorum hemde senin için çok üzülüyorumm

galiba kizim dis cikariyo.eger öyleyse hic bukadar aci cekmemisti.cünkü durup dururken bi aglama kopariyo,feryat figan.cani yandiigi belli.saat 5de yarim ölcü minoset vermistim 2saat iyidi 1saattir yine mahvoldu cocugum.bianda 2 eliyle kulaklarindan beri yanagina getiriyo,agliyo.uxutuyoruz 10dakka sonra agliyarak uyaniyo.hadi hayirlisi bakalim.

ama nasil olurrrrr, ayni kilodayiz, bana 38 hafif dar 40 bol geliyor((ama bugun bisuru cici aldim kendime, ustleride 38 aldimaltlari bazisi 40 bazisi 38 aldim..ya ben 58de stop dicem bu halimi cok sevdim 1-1.5 kilodaha yeter bana...

NUrdan, senin üstün ince, benim altım :) 36 bedeni giyiyorum ama, belim lömbürdüyor :))) bel dediğim, poponun üst-yanlardaki küçük götçüklerden bahsediyorum. :)) belalı bölgem.

ağlamak istiyorum. gündüz 3 te 2 saatlik öğle uykusundan uyanan çocuk, daha bu saate uyumaz mı yaaa? akşamüstü yarım saat uyudu bir de, o kadar! yemin ederim sinirlerim bozuluyor. Gece olunca geriliyorum, çoğu zaman 1 saati buluyor sallamalarımız. Koydum şimdi yatağına, ayısı da yanında. Şeytan diyor bırak ağlaya ağlaya uyusun

uyma sen o şeytana.

ben günde kaç posta sinir bozukluğu yaşıyorum bi bilsen... yedir oyna sev şımart uyut..o napsın..akşam babası gelince beni itip babasına sarılsın, ben isteyince başını çevirsin, kucağıma almak isteyince çığlığı bassın..babası ne desin bu durumda.."Eve kamera sistemi döşetcem:)))"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…